Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ο SOROS... Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜH ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

Τελικά ίσως είχε δίκαιο ο Μπενίνι που έλεγε σε μια απονομή Oscar οτι "εμείς οι Εβραίοι είμαστε ανώτεροι φυλετικά απο τους υπόλοιπους ανθρώπους γιατί έχουμε κυνηγηθεί εδω και χιλιάδες χρόνια"!!!

Φυσικά η δήλωσή του αυτή δεν περιέχει ρατσισμό, αφού ρατσιστής μπορεί να χαρακτηριστεί ο οποιοσδήποτε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ!!!




Η παραπάνω ενδεικτική φωτογραφία προέρχεται από δράσεις του παγκόσμιου κινήματος LaRouche στο οποίο αξίζει να ρίξετε μία ματιά. Ο αμερικανός Lindon LaRouche έχει κατηγορηθεί για τα παρακάτω "ΘΑΝΑΣΙΜΑ" αμαρτήματα (για τη Νέα Τάξη των εκλεκτών του θεού) με τις γνωστές κατηγορίες - "καραμέλες" του φασίστα, του αντι-σημίτη, του ναζιστή, συνωμοσιολόγου κλπ.


 Από την πλευρά του Εβραιο-αμερικανών αρχι-καπιταλιστών έχουμε άτομα όπως η
ΑMY GOODMAN -μία "αριστερή" ακτιβίστρια που εμπνέει τους Έλληνες ΑΘΕΟΥΣ αναρχικούς να τα σπάνε σε Χριστιανικές εκκλησίες

αλλά ποτέ σε Εβραϊκές συναγωγές!



 Τους εμπνέει να καίνε τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα, να επιδεικνύουν δημοσίως τους κώλους τους σε εκκλησιαστικούς χώρους,
να καίνε την Ελληνική σημαία "αγανακτισμένοι" από τον θάνατο του Αλέξη αλλά ΠΟΤΕ την Ισραηλινή σημαία για τα 350 δολοφονημένα μωρά στη Γάζα κλπ.



 Οι αναρχικοί είναι ΑΘΕΟΙ απέναντι σε ΟΛΕΣ τις θρησκείες πλην των Εβραίων. Άλλωστε οι μεγάλοι θεωρητικοί των ΑΘΕΩΝ αριστερών (Μάρξ, Λούξεμπουργκ, Τσόμσκυ και Φρίντμαν για τους αριστερούς φιλελεύθερους) ήταν όλοι τους ΕΝΘΕΟΙ Εβραίοι.

 Ο Θεός των Εβραίων...ΣΙΓΟΥΡΑ υπάρχει και μάλιστα ΔΕΝ ΣΚΟΥΡΙΑΖΕΙ (!) σε αντίθεση με αυτόν των χριστιανών.
Το είχε διατυπώσει ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΑ κι ο Εμμανουήλ Ροΐδης

Και ο θεός των Εβραίων , όχι μόνο υπάρχει αλλά διακινείται εύκολα με διεθνή τραπεζικά εμβάσματα ώστε να καταλήγει στις τσέπες "αυθόρμητων" αναρχικών όπως ο μακαρίτης Επαναστατικός Αγωνιστής Λάμπρος Φούντας-CITIBANK.
Με το INDYMEDIA έχουμε ασχοληθεί εκτενώς. Για το πως αυτό το "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ" δίκτυο "εξ αριστερών" προωθεί την Αμερικανική ατζέντα και επιμελείται χτυπημάτων έναντι αντι-αμερικανικών στόχων
όπως ακριβώς έκανε και η 17ΝΟΕ τα έχουμε πει.
Η "αριστερή" δράση της "αντι-αμερικανικής"(my-ass) 17ΝΟΕ επέτρεψε την ΑΠΟΛΥΤΗ κυριαρχία και το ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ των "αριστερών" εκδοτών-πρακτόρων της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ-New York Times, του ΔΟΛ-National Geographic , δολοφονώντας πατριώτες εκδότες .


 Τα ματωμένα δολάρια για την χρηματοδότηση του INDYMEDIA έρχονται από τον "αριστερό" SOROS που επενδύει σε "αριστερές" βιομηχανίες όπλων (CARLYLE) και "αριστερές" κατασκευαστικές εταιρίες ανοικοδόμησης βομβαρδισμένων πόλεων όπως η HULLIBURTON...εταιρίες στις οποίες διοχετεύθηκαν τρισεκατομμύρια δολάρια τα οποία ως ΧΡΕΗ φόρτωσαν στους Αμερικανούς πολίτες...καθώς "αυθόρμητα" αποφάσισαν τους πολέμους σε Βιετνάμ, Γιουγκοσλαβία, Ιρακ κι Αφγανιστάν...πόλεμοι που φυσικά είχαν ως δικαιολογία ...το καλό της πατρίδας τους...και τελικά αυτό που επιτεύχθηκε ήταν να χαθούν εκατομμύρια ανθρώπινες ζωές ώστε δισεκατομμύρια δολάρια να εισρεύσουν στις τσέπες ... διαφόρων εκλεκτών προφητών και μεγαλοχρηματιστών του θεού.

 Επειδή και την παγκόσμια προπαγάνδα την ελέγχουν Εβραϊκής καταγωγής εκλεκτοί και θεοσεβούμενοι άνθρωποι...μας έχουν πείσει ότι ... Ο SOROS , O ΠΙΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΣ του 20ου αιώνα είναι ταυτόχρονα και ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ (!) , ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗΣ (!) είναι και φανατικός χρηματοδότης ... ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ !!! Γελάσαμε και σήμερα...
http://www.thegreekz.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου