Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΑΓΑΓΟΥΝ, ΛΗΣΤΕYΟΥΝ,ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΤΡΩΝΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ & ΜΚΟ ΓΙΑ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ" ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!

pameΑπαγάγουν ο ένας τον άλλον για λύτρα, ληστεύουν, συμπλέκονται μεταξύ τους και τρώνε... αδέσποτα σκυλιά αλλά και κατοικίδια που κλέβουν!

Η σιωπή των φιλοζωικών οργανώσεων, μετά το τελευταίο περιστατικό της ανακάλυψης από την ΕΛΑΣ στην Κρήτη 12 κουταβιών που προορίζονταν για... φάγωμα (!) σε σπίτι όπου διέμεναν Πακιστανοί, μιλά από μόνη της για το ποια είναι η πραγματική προτεραιότητα των «προοδευτικών». Από την άλλη, το συμβάν από μόνο του καταρρίπτει τα όποια επιχειρήματα υπέρ της πολυπολιτισμικότητας.

Όπως μας καταγγέλλουν κάτοικοι των νοτίων προαστίων, ολόκληρες αγέλες αδέσποτων, έχουν εξαφανιστεί. Και μπορεί η ελληνική Πολιτεία να μην αποτελεί πρότυπο στην φροντίδα των ζώων, αλλά από την άλλη, κανείς δεν δίνει το δικαίωμα στους λαθρομετανάστες να. τρώνε τα σκυλιά!

Μάλιστα, οι Ασιάτες αυτοί, αφού έχουν «εξαφανίσει» τα αδέσποτα (έχουν καταγγελθεί και κλοπές ζωοτροφών από αυτούς έξω από pet shops!), έχουν αρχίσει και κλέβουν κατοικίδια, προκαλώντας πολύ πόνο στους ιδιοκτήτες τους. Επίσης, τώρα τελευταία έχουν επιδοθεί στην κλοπή χαλκού από τους μετασχηματιστές της ΔΕΗ και από τις γραμμές του ΟΣΕ, δημιουργώντας έτσι μεγάλους κινδύνους στο κοινωνικό σύνολο.

Πλέον, οι Πακιστανοί επιτίθενται και σε ηλικιωμένους Έλληνες. Στο κέντρο των Αθηνών, τα περιστατικά είναι αναρίθμητα. Όπως επίσης και κρούσματα αποκρουστικών πράξεων από Πακιστανούς, όπως το περιστατικό στο Τυμπάκι, για τη ληστεία και το βιασμό ενός 13χρονου παιδιού, υπόθεση που έφτασε ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου.

Επίσης, μεγάλη είναι και η συμμετοχή τους στη διακίνηση ναρκωτικών. Και όλα αυτά φυσικά με την προκλητική ανοχή μεγάλου τμήματος του πολιτικού φάσματος, που τρέμει μόνο και μόνο στην ιδέα μην κατηγορηθεί για «ρατσισμό» και «ξενοφοβία», αλλά και με τη συνδρομή διαφόρων ΜΚΟ, που σπεύδουν να υπερασπιστούν τους λαθρομετανάστες, ακόμα και όταν οι τελευταίοι συλλαμβάνονται για φρικτά εγκλήματα.
ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου