Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Διεθνές ένταλμα σύλληψης κατά του George Soros Νο2...και το απόρρητο σχέδιο των Αμερικανών

Η είδηση αφόρα την υπόθεση κατηγοριών εναντιόν του Σόρος, και κατα κάποιο τρόπο απαρτίζει μια πιο  συνοπτική ματιά των γεγονότων. Η έκδοση της  είδησης είναι από τις 24 Ιανουαρίου του 2012.

Απο εδώ και πέρα είναι δεδομένο οτι θα υπάρχει ενδιαφέρον για τις κομπίνες του Soros ,του Rich,
και της υπόλοιπης παρέας όπου η υπογραφή τους είναι συνυφασμένη σε ολόκληρο τον πλανήτη με την μέθοδο της εξαπάτησης . Αφού γνωρίζουμε πλέον την πηγή απο την οποία προέρχονται οι εντολές
για την καταστροφή του χρηματοπιστωτικού συστήματος των κρατών. Η βάση των παραγώγων από συμφωνίες  που έχουν προέλευση αυτών των συναιτερισμών δεν θα γίνονται πλέον αποδεκτές σε
οποιοδήποτε κράτος.

Τα ίδια ψευδεπίγραφα παράγωγα χρησιμοποιήθηκαν απο την Goldman Sachs και την JPMorgan για να 
σώσουν τους λογαριασμούς στην Ελλάδα προκειμένου να κάνει την είσοδο της στην Ευρωπαική Νομισματική Ένωση την περιόδο 2003 εώς 2007.


Ανακοίνωση Νο.1
 
 
Η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να προσφύγει στο δικαστήριο κατά  των δύο Σούπερ τραπεζών Goldman Sachs και  JP Morgan, όπου τις κατηγορεί για σοβαρή απάτη και προσπάθεια διάλυσης ενός κυρίαρχου κράτους.(απόρρητο : κάτι τέτοιο δεν έχει πέσει προς το πάρον στην αντίληψη μας, εμείς
απλά κάνουμε αυτούσια μετάφραση της Ιταλικής είδησης χωρίς να φέρουμε καμία ευθύνη για τα γραφόμενα) .


Ανακοίνωση Νο.2

Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση και να αναζητήσει την σωτηρία της με τον τρόπο που το έκανε στην Ισλανδία.(επαναλαμβάνουμε οτί

μεταφέρουμε αυτούσια την είδηση χώρις να φέρουμε ευθύνη για την πληροφορία)


Ανακοίνωση Νο.3


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ...Η FED ( "Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Αμερικής) είναι μια εγκληματική οργάνωση
που καταλαμβάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σώσει την Goldman Sachs και την JPMorgan, αυτή λοιπόν η οργάνωση πρέπει να λογοδοτήσει για τα εγκλήματα κατά της Ελλάδας.  Επίσης προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τους Αμερικανούς φορολογούμενους για να εξοικονομήσει χρήματα για να σώσει την Ελλάδα και θα υπάρξει και μία τεράστια επιδρομή απο μέρους του Αμερικανικού  στρατού.



(το βίντεο που είναι στα αγγλικά αναφέρει το σχέδιο που περιγράφουμε παρακάτω αλλά και κάποιες ειδήσεις που αφορούν την Ελλάδα )

 Αναφέρεται επίσης οτι υπάρχει σχέδιο επιστροφής δισεκατομμυρίων δολαρίων  στο Αμερικανικό κράτος που οργανώνεται απο Αμερικανούς πατριώτες υπαλλήλους του υπουργείου οικονομικών και στρατιώτικους. Αυτα τα λεφτά έχουν φυγαδευτεί στα νησιά Καϋμάν, απο την Χίλαρι Κλίντον και Μπιλ Κλίντον, απο την νεοναζί οικογένεια Μπους και απο τον υποψήφιο πρόεδρο των ρεμπουπλικανών Μιτ Romney.

Ετσί εξηγούνται και όλες αυτές οι κινήσεις στρατευμάτων μέσα στην Αμερική παρ΄ όλα αυτά όμως
δεν γνωρίζουμε αν αυτό το σενάριο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.



Στο βίντεο  είναι ο Robert Welch, ιδρυτής της John Birch society1899-1985, σε ομιλία του το 1974, λέει με σαφήνεια όλα όσα έχουν συμβεί από τότε και τι συμβαίνει μέχρι  σήμερα. Το 1952 ήταν η χρονιά που αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική με το πλευρό των Ρεπουμπλικάνων , όταν κατάλαβε τι  πραγματικά παίζετα στο παρασκήνιο , αποφάσισε να εγκαταλείψει την πολιτική και συνταξιοδοτήθηκε το 1956 απο τότε  δεν ενδιαφέρθηκε ξανά  για την πολιτική.






la stampa libera

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου