Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΛΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 2012!!!

Το απόρρητο blog, επέλεξε να βραβεύσει γι'αυτή τη δύσκολη χρονιά , το καλύτερο κινηματογραφικό κλάμα. Τα υποψήφια βίντεο είναι:

1)Τα κλάματα των Βορειοκορεατών για τον χαμένο ηγέτη.



2)Το κλάμα βγήκε απο τον παράδεισο-Η Μπίλιου πέφτει στον γκρεμό.




3)Best cry ever!




Φυσικά το βραβείο απονέμεται στον λαό της Βόρειας Κορέας για τον ρεαλισμό και την έκφραση του προσώπου, που συνθέτουν το τελειότερο κινηματογραφικό κλάμα που έχουμε δεί ποτέ. Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια για τις επιδόσεις στο κλάμα του λαού της Βόρειας Κορέας και ιδιαίτερα σε αυτούς που έκλαψαν μπροστά στις κάμερες για τον χαμένο τους ηγέτη.
Γιατί αυτοί που δεν έκλαψαν, κλαίνε τώρα πραγματικά πίσω απο τα σίδερα.
Το βραβείο καλύτερου κλάματος θα το απονείμει η κυρία "Παπαρούνα" στην κεντρική πλατεία της Βόρειας Κορέας. Επίσης, θα μοιράσει και το καινούριο βιβλίο του "Μπογιόλογλου" με τίτλο "Αυτά έχει ο κομμουνισμός ηλίθιε ". Το βιβλίο αναλύει στη λεπετομέρεια το μαγικό καθεστώς του κομμουνισμού, δηλαδή πως από ένα κιλό ψάρι μπορούν να φάνε 15.000 άτομα και στο τέλος να φωνάζουν όλοι μαζί χόρτασα. Την μετάφραση του βιβλίου απο τα ελληνικά στα κορεάτικα έχει επιμεληθεί ο γνωστός μεταφραστής οικονομολόγος και πατριώτης  "Καζανάκης". Δουλειά του κύριου "Καζανάκη" εδώ .
Στις δύσκολες μνημονιακές μέρες επιλέξαμε να βάλουμε μια ανάρτηση με χιούμορ αλλά και πολιτική χροιά. Καλό κουράγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου