Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Revelations of the Mayans 2012 and Beyond...ΕΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ

Είναι γνωστές οι θεωρίες ότι οι Μάγια είχαν επαφές με εξωγήινες μορφές ζωής. Όταν όμως κυβερνητικοί αξιωματούχοι, αρχαιολόγοι και κινηματογραφιστές υποστηρίζουν ότι πρόκειται για πραγματικότητα, τότε το πράγμα αλλάζει.

Εκτός αν όλα γίνονται για την προώθηση του ντοκιμαντέρ «Revelations of the Mayans 2012 and Beyond», τα γυρίσματα του οποίου άρχισαν τον Νοέμβριο με στόχο να......

βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες μέχρι το τέλος του 2012. Έτος που για πολλούς σηματοδοτεί το τέλος του κόσμου.

Παραγωγός του ντοκιμαντέρ είναι ο γιος του γνωστού ηθοποιού Ραούλ Τζούλια, που πέθανε το 1994 σε ηλικία μόλις 54 ετών, Ραούλ Τζούλια Λεβί. Σύμφωνα με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα TheWrap, του ενημερωτικού οργανισμού, που ασχολείται με διασημότητες και ειδήσεις από το Χόλιγουντ, «το Μεξικό θα αποκαλύψει κώδικες και σημαντικά ντοκουμέντα, που αποδεικνύουν ότι οι Μάγια είχαν επαφή με εξωγήινους. Οι πληροφορίες αυτές θα υποστηριχτούν και από αρχαιολόγους».



Και όχι μόνον από αυτούς. Ο υπουργός Τουρισμού της μεξικανικής πολιτείας Καμπέτσε, Λουίς Αουγκούστο Γκαρσία Ροσάντο, δήλωσε πρόσφατα ότι υπάρχουν νέα στοιχεία για τις στενές επαφές τρίτου τύπου των Μάγια. Τα στοιχεία αυτά ανέκυψαν όταν μεταφράστηκαν ορισμένοι κώδικες, τους οποίους η κυβέρνηση κρατούσε μυστικούς σε υπόγειες αποθήκες εδώ και καιρό.«Η κυβέρνηση του Μεξικού δεν επινοεί τίποτα από αυτά που λέει. Οτιδήποτε αναφέρεται στο φιλμ θα το στηρίξουμε», τονίζει ο Τζούλια-Λεβί και διευκρινίζει ότι περιμένει από τον κόσμο να πάρει το ντοκιμαντέρ στα σοβαρά γιατί, όπως υποστηρίζει, τα μηνύματα που σχεδιάζει να μεταδώσει είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωση των ανθρώπων.Το Μεξικό έχει δώσει άδεια στον Τζούλια-Λεβί να κινηματογραφήσει σε μέρη άγνωστα, που δεν έχει αντικρίσει ποτέ κανείς, όπως «δωμάτια» της πυραμίδας στο Καλακμούλ τα οποία δεν έχουν εξερευνηθεί ποτέ.

Δεν είναι όμως η μόνη χώρα που βοηθάει τους κινηματογραφιστές του ντοκιμαντέρ. Σύμφωνα με το Ρόιτερ, η Γουατέμαλα μπορεί να μην διαθέτει απόρρητα έγγραφα για UFO, ωστόσο είναι έτοιμη να αποκαλύψει καλά κρυμμένα αρχαιολογικά μυστικά στον παραγωγό.Όπως μάλιστα είπε ο υπουργός Τουρισμού της Γουατεμάλας, Γκιγιέρμο Νοβιέγι Κεσάδα, θα το κάνει για το «καλό της ανθρωπότητας».

Ο Τζούλια-Λεβί πάντως έχει βάλει όλα τα δυνατά του -και τα μεγάλα μέσα- για να πείσει για τη σοβαρότητα του ντοκιμαντέρ του.Όπως διατείνεται, η εντολή για τη συνεργασία της Γουατεμάλας ήρθε κατευθείαν από τον πρόεδρο Αλβάρο Κολόμ, την ύπαρξη των απόρρητων κωδίκων του Μεξικού πληροφορήθηκε από τον πρώην πρόεδρο και οικογενειακό του φίλο, Βισέντε Φοξ, ενώ του πήρε τέσσερα χρόνια για να πάρει την τελική συγκατάθεση από τον σημερινό πρόεδρο, Φελίπε Καλντερόν.Το ημερολόγιο των Μάγια τελειώνει τον Δεκέμβριο του 2012, δίνοντας αφορμή για ένα σωρό θεωρίες περί καταστροφής του κόσμου.

ΕΡΕΥΝΑ Κ ΕΠΙΣΤΗΜΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου