Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Σέρρες: Ο... προφήτης Ζουρούμπαμπελ, ήρθε για να γλιτώσει-Δείτε το βίντεο!



Για να στήσει το ιδιόρρυθμο κοινόβιο του, περιμένοντας την Δευτέρα Παρουσία, που όπως λέει, θα γίνει στις 19 Ιουλίου 2012. 

Μέχρι τότε, καλλιεργεί ζαρζαβατικά, φροντίζει κότες και γαλοπούλες και στον ελεύθερο χρόνο του ανεβάζει» βίντεο με … «κηρύγματα» του στο YouTube. Όπως ο ίδιος δήλωσε, ο Θεός του υπέδειξε να καταφύγει στο μικρό χωριό, προκειμένου να σωθεί από τον επικείμενο Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο που όπως υποστηρίζει, θα ξεσπάσει τον Ιούλιο και θα είναι καταστροφικός για ολόκληρο τον πλανήτη. 

Σύμφωνα με το infoserres.gr, εκτός από τον ίδιο και την πολυμελή οικογένεια του, άλλη μία οικογένεια από τις ΗΠΑ εγκαταστάθηκε πρόσφατα στο κοινόβιο που στήθηκε σε αγρόκτημα έξω από το χωριό, ενώ αναμένεται μία ακόμη οικογένεια από το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Σκωτία.



''Ο Θεός μας είπε να έρθουμε στον τόπο αυτό, για να προστατευτούμε. Θα συμβούν πολλά άσχημα πράγματα στον πλανήτη τους επόμενους μήνες. Ο τόπος αυτός είναι «προστατευόμενος» από τον Θεό και θα έρθουν και άλλοι άνθρωποι από τις ΗΠΑ και άλλες χώρες του εξωτερικού'' δήλωσε ο ιδιόρρυθμος «προφήτης», που ωστόσο κατάφερε να κερδίσει τη συμπάθεια των λιγοστών κατοίκων του χωριού, που δεν έχουν πρόβλημα με την παρουσία τους αν και δεν ενστερνίζονται τα όσα αυτός πρσεβεύει.

Πάντως το κοινόβιο, φαίνεται πως έχει θορυβήσει τον μητροπολίτη Σιδηροκάστρου Μακάριο, που αν και αρνήθηκε να συναντηθεί με τον ιδιόρρυθμο επισκέπτη, εν τούτοις απέστειλε ιερείς προκειμένου να συνομιλήσουν μαζί του, για τους λόγους που εγκαταστάθηκε στην περιοχή. Δείτε το βίντεο από το ''Τηλέ-Επιλογές'' των Σερρών...http://zantepolclub.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου