Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΔΥΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ

Ορισμένοι το αποκαλούν «ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ" ενώ άλλοι το αποκαλούν
παιχνίδι και απο τις δύο πλευρές. Όλα όμως οδηγουν στο ίδιο συμπέρασμα δηλαδή, οι Εβραίοι ΕΛΕΓΧΟΥΝ τις Αμερικανικές εκλογές.

  Το ερώτημα που πρέπει να ζητηθεί από όλους τους παρατηρητές των εκλογών  δεν είναι, "Ποιοςθα είναι ο επόμενος πρόεδρος μας"; αλλά μάλλον "ποιόν θέλουν οι Εβραίοι σαν επόμενο πρόεδρο"

 Αν ακολουθήσουμε απλά τα χρήματα, φαίνεται ότι η επιλογή μας έχει ήδη περιοριστεί σε δύο σιωνιστές λακέδες: (με τον Huntsman στις πτέρυγες ως «κοιμώμενο» και τον  υποψήφιο Ρον Πολ  να έχει παραγκωνιστεί από τις άθλια  Εβραίκα μέσα μαζικής ενημέρωσηςάρα απομένουν ο Romney και ο Ομπάμα.

 Έαν  βάλεις τα πράγματα κάτω σε αυτό το θέμα έχουμεΤι γεύση του Εβραίκου έλεγχου θέλετε; Ρεμπομπλικανική   γεύση; Τότε έχεις την εβραϊκό  Δημοκρατικό  Συνασπισμό. Δημοκρατική γεύση; Τότε έχουμε το Λαϊκό Εθνικό Εβραϊκό Συμβούλιο. Και οι δύο έχουν ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δολάρια έτσι ώστε  να υπαγορεύουν μια εβραϊκή ατζέντα για τα δύο μέρη.

 Αυτό που συνεχώς ακούω, είναι αν ο υποψήφιος  «Είναι  καλός για τους Εβραίους;" Και αυτός είναι ο μοναδικός  υποψήφιος που μπορεί ενδεχομένως να επικυρωθεί και  από τα δύο μέρη.


 «Οι ανωτάτου επιπέδου ΕΒΡΑΪΚΟΙ  έρανοι είναι  κολλημένοι  με τον Ομπάμα», αναφέρει η  εβραϊκή εφημερίδα Jewish Daily Forward.

 Σε  άρθρο της η εφημερίδα  επισημαίνει ότι, παρόλο που ο Ομπάμα αντιμετωπίζει μια απώλεια της εβραϊκής χρηματοδότησης  λόγω της πολιτικής του γραμμής στην  Μέση Ανατολή , οι εβραίοι  υποστηρικτές του από το 2008 παραμένουν στην ίδια θέση και για το 2012.

 Ο Alan Solow, ο πρώην πρόεδρος της" Διάσκεψης των Προέδρων" που οργανώνεται από τις  μεγάλες αμερικανικές εβραϊκές οργανώσεις (υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες τέτοιοι οργανισμοί ) επιβαιβαιώνει την παραπάνω είδηση.

 Και ο Τζακ Rosen,  ο Πρόεδρος του Αμερικανικού Συμβουλίου για τον  Παγκόσμιο Εβραϊσμό, (μία από τις εκατοντάδες Εβραικές  οργανώσεις που μολύνουν την Αμερική), ο οποίος φιλοξένησε έναν έρανο υπέρ του Ομπάμα το Νοέμβριο, καυχήθηκε ότι «δεν ήταν δύσκολο" να πείσει  το λαό του να συμβάλει .

Η  «Εβραϊκή ομάδα» του Ομπάμα λειτουργεί με στρατηγική . Η ομάδα περιλαμβάνει εώς τώρα τον David Axelrod, πρόεδρο της  Δημοκρατικής Εθνικής Επιτροπής τον  Debbie Wasserman Schultz Πρώην γερουσιαστή τον  Robert Wexler  τον  Mel Levine. Και την ιδιοκτήτη των Hyatt Hotels , Penny  Pritzke.

OI ΕΒΡΑΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ROMNEY  

 « Oi Εβραϊκοί  υποστηρικτές του Romney  είναι όλο το Εβραϊκό Ρεπουμπλικανικό κατεστημένο», αναφέρει η εβραϊκή Τηλεγραφική Υπηρεσία.


"Κάθε σημαντικός  εβραϊκός Ρεπουμπλικανικός έρανος γίνεται  με το  Γάντι», λέει ο δικηγόρος της Houston Lawyer  Φρεντ Zeidman, που είναι κορυφαίος χορηγός στην εκστρατεία  του Romney. Και ο εβραίος μεγιστάνας, Μελ Sembler, είναι επίσης στο  ίδιο  σκάφος (μαζί με εκατοντάδες ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ Εβραίους φίλους του).

 Αλλά η πραγματική ένδειξη ότι το Romney πήρε την υποψηφιότητα "ράφτηκε" πάνω στούς  Εβραίους της Wall Street με την  αντιστάθμιση των στοιχημάτων τους  μεταξύ του Mitt και  του Barky.

 Η Goldman Sachs, η  Citigroup, η Credit Suisse Group, η Morgan Stanley, η JPMorgan Chase  συνέβαλαν τεράστια ποσά στα ταμεία τους  σε συνδυασμό  με την εκστρατεία του  Romney.

Ο  Διευθύνων Σύμβουλος της JPMorgan Jamie Dimon, (ο Dimon ΔΕΝ είναι "ελληνικής". καταγωγής  είναι εβραίος που κληρονόμησε τους προκατόχους του,  εβραίους  τραπεζίτες της  Σμύρνης) μαζί με τον βετεράνο της Wall , ο Stephen Schwarzman,  και συν-ιδρυτή της Blackstone Group, παρέθεσαν δείπνο τον περασμένο Νοέμβρη στον Λευκό Οίκο με σκόπο την συγκέντρωση χρημάτων για την εκστρατεία του Romney.


http://www.realzionistnews.com


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου