Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΑΛΛΑΞΕ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΛΛΙΩΣ...

Νέο κόμμα από Κατσέλη - Καστανίδη


Όλα δείχνουν, πως είναι οριστικό. Εκεί συγκλίνουν και διασταυρωμένες πληροφορίες του Newsbomb.

Φαίνεται, ότι η Λούκα Κατσέλη κι ο Χάρης Καστανίδης οριστικοποίησαν την απόφασή τους να ιδρύσουν νέο κόμμα, με αναφορές αντιμνημονιακές, «κοινωνικές» και πατριωτικές.

Η απόφαση ελήφθη σε διαδοχικές συσκέψεις που είχαν τη βδομάδα που τελείωσε, μαζί με περίπου 15 εκ των πρόσφατα διαγραφέντων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, επειδή είτε καταψήφισαν το νέο μνημόνιο, είτε απείχαν της ψηφοφορίας.

Η ανακοίνωση αναμένεται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να γίνει τις επόμενες μέρες.
Μάλιστα έχει κατ’ αρχήν αποφασιστεί, επειδή εφόσον οι εκλογές πραγματοποιηθούν στις 29 Απρίλη ή στις 6 Μάη (που είναι και η πιθανότερη ημερομηνία) δεν θα προλάβουν αντικειμενικά να κάνουν ιδρυτικό συνέδριο, μέχρι τότε να είναι προσωρινή πρόεδρος η Λούκα Κατσέλη και αρχηγός της Κ.Ο. ο Χ. Καστανίδης.
Διότι αμέσως μόλις συγκροτηθεί το νέο κόμμα και ανακοινωθεί στον Άρειο Πάγο, θα κάνουν και Κ.Ο., αφού μπορούν σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής, εφόσον έχουν από 10 βουλευτές και πάνω. Και θα τους έχουν, αφού προσδοκούν να έχουν τουλάχιστον 12.

Στο νέο κόμμα εκτός της Λ. Κατσέλη και του Χ. Καστανίδη θα συμμετέχουν επίσης οι βουλευτές Μίχος, Κασσάρας, Τριανταφυλλόπουλος, Τεκτονίδου, Κυριακοπούλου, Θεοδωρίδης κ.α.

«Παίζει» και το όνομα του βουλευτή Μιχελογιαννάκη,αλλά αυτός βρίσκεται σε συζητήσεις και με τη ΔΗΜΑΡ του Φ. Κουβέλη και δεν έχει ακόμα αποφασίσει τι θα πράξει τελικά.

Επίσης στις συσκέψεις πήρε μέρος και η Μαρ. Ξενογιαννακοπούλου, η οποία βρίσκεται σε δίλημμα, αν θα προσχωρήσει στο νέο κόμμα ή αν θα απέχει απ’ τις επόμενες εκλογές.

Επίσης η Βάσω Παπανδρέου φαίνεται ότι μάλλον προσανατολίζεται να μη λάβει μέρος στις εκλογές που έρχονται.

Θα συμμετέχουν ακόμα στο υπό ίδρυση κόμμα πολλοί γνωστοί συνδικαλιστές, καθώς και γνωστοί πανεπιστημιακοί και άνθρωποι του πνεύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου