Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΓΙΓΑΝΤΕΣ-Τα ευρήματα που αρνείται να κατατάξει η Παλαιοντολογία


Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ 15ΜΕΤΡΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΗΣ Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ!


και το φαινόμενο της απόκρυψης κάθε σχετικού στοιχείου απο τους επιστήμονες σε όλο τον κόσμο...


Όταν οι μαρτυρίες μας προέρχονται από την ελληνική Μυθολογία ή τη Βίβλο και τις μυθολογίες γενικά των μεσανατολικών λαών (και είναι πάμπολες και πασίγνωστες και στις δύο περιπτώσεις), τότε ίσως δικαιολογείται κάπως η σημερινή επιστήμη να κατατάσσει το θέμα της ύπαρξης των γιγάντων στο χώρο του μύθου και του θρύλου... Όταν όμως ερχόμαστε στην περίπτωση των ευρημάτων, τότε η εμμονή να ερμηνεύονται αυτά πάντα με απαγορευτικό για την ύπαρξη γιγάντων, τρόπο, προκαλεί υποψίες...










Το ζήτημα των μεγαλοοστεϊκών ευρημάτων πολύ λίγο έχει απασχολήσει τους επιστήμονες και ουσιαστικά έχει κρατηθεί μακρυά από το κοινό, παρά το γεγονός ότι τα ευρήματα αυτά -ανθρώπινοι σκελετοί ύψους 2,75 έως 6 μέτρων καθώς και εργαλεία, τσεκούρια, μαχαίρια, άξονες χεριών, κοίλα βλήματα- τα λεγόμενα mega tools, δηλαδή μέγα εργαλεία είναι εξαιρετικά εντυπωσιακά και μπορούν κυριολεκτικά να αλλάξουν τη σύλληψη της Ιστορίας, όπως την ξέρουμε!



Τα ευρήματα αυτά -χρονολογημένα συνήθως 180.000 έως 50.000 χρόνια πριν εχουν βρεθεί κυριολεκτικά σε όλο τον πλανήτη, από το Μεξικό έως την Ιάβα, τη Νότια Κίνα, την Αυστραλία... μέχρι την Ευρώπη το Ιράκ και τη Σκανδιναβία, υποδεικνύοντας πως υπήρξε μία εποχή που η γη εκατοικείτο από γίγαντες.

Οι χρήστες αυτών των εργαλείων, των οποίων τα οστά βρίσκουμε σήμερα, χαρακτηρίστηκαν αλλού ως meganthropus, αλλού ως gigantopithecus (Κίνα και Ιάβα κυρίως), και έτσι δόθηκαν δυο ερμηνείες για την παρουσία τους: α) των ανθρωπόμορφων και πολιτισμένων» και β) των «αγρίων», που όμως και αυτοί χρησιμοποιούσαν εργαλεία! Πιθανότατα τους δεύτερους εννοούσε ο Αριστοτέλης όταν έγραφε «κυκλωπικώς ζήν», δηλαδή τους διάγοντες βίο άγριο και μη κοινωνικό.



Ο γίγαντας της Σαουδικής Αραβίας και οι ερμηνείες της φωτογραφίας που ξεσήκωσε τον κόσμο


Μια εντυπωσιακή και, το λιγότερο, περίεργη ιστορία είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, αρχικά μέσω του ίντερνετ και αργότερα μέσα από ορισμένες εφημερίδες και τηλεοπτικά κανάλια, κυρίως του αραβικού κόσμου.
Ήταν στις αρχές του Μαρτίου του 2004 που κάποιος Bob Lebling ανέβασε στο Διαδίκτυο μία είδηση συνοδευόμενη από τη σχετική φωτογραφία, ζητώντας σχόλια και περισσότερες πληροφορίες για κάτι όντως απίστευτο: Ένας τεράστιος ανθρώπινος σκελε τός είχε βρεθεί κατά τη διάρκεια των εκσκαφών για την εγκατάσταση δικτύου φυσικού αερίου, στη Σαουδική Αραβία.

Ο σκελετός, έτσι όπως φαινόταν στη φωτογραφία, πρέπει να ήταν πράγματι κολοσσιαίων διαστάσεων και ο γίγαντας εκείνος όταν στεκόταν όρθιος πρέπει να είχε ύψος πάνω από 16 μέτρα!

Τη σιωπή και την αμηχανία των Μέσων όλου του κόσμου ακολούθησε τον Απρίλιο μία δημοσίευση στο The New Nation, έναν ανεξάρτητο διαδικτυακό τόπο του Μπαγκλαντές, η οποία επιβεβαίωνε την είδηση και βέβαια της έδινε και μία θρησκευτική χροιά. Ο τεράστιος σκελετός αποτελούσε και επιβεβαίωση της Βίβλου και του Κορανίου, αφού και τα δύο ιερά βιβλία μιλάνε για την ύπαρξη γιγάντων σε παλαιότερες εποχές. Να τι ακριβώς έγραφε η σελίδα του The New Nation:
"ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ"



Πρόσφατες ανασκαφές για την εγκατάσταση αγωγών φυσικού αερίου στην έρημο της νοτιοα νατολικής Σαουδικής Αραβίας έφεραν στο φως υπολείμματα σκελετού ενός ανθρώπου γιγαντι αίων διαστάσεων... Η συγκεκριμένη περιοχή ονομάζεται Ραμπ Αλ Κάλι. Την ανακάλυψη έκανε η ερευνητική ομάδα της Aramco.
Η ίδια ανακάλυψη επιβεβαιώνει τα λόγια του Αλλάχ στο Κοράνι ότι έπλασε ανθρώπους γιγανταιαίων διαστάσεων που όμοιους δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πριν. Αυτοί ήταν οι άνθρωποι του έθνους Άαντ, και του έθνους Χουντ. Ήταν πολύ ψηλοί,μεγαλόσωμοι και τόσο δυνατοί που μπορούσαν να ξεριζώσουν ολόκληρο δέντρο με το χέρι τους. Αργότερα, οι άνθρωποι αυτοί,στους οποίους είχε δοθεί αυτή η τεράστια δύναμη, στράφηκαν ενάντια στον Θεό και τον Προφήτη, υπερέβησαν κάθε όριο που είχε τεθεί από τον Θεό, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στην καταστροφή.
Ο Ουλεμάδες (θρησκευτικοί αξιωματούχοι) της Σαουδικής Αραβίας πιστεύουν ότι τα υπο λείμματα του σκελετού που βρέθηκε ανήκουν σε άνθρωπο του έθνους του Άαντ..Στρατιωτικές δυνάμεις της Σαουδικής Αραβίας απέκλεισαν ολόκληρη την περιοχή, ενώ η είσοδος επιτρέπεται μόνο στο προσωπικό της Aramco. Η κυβέρνηση προσπάθησε να τηρήσει μυστικότητα σχετικά με το θέμα, αλλά ένα στρατιωτικό ελικόπτερο τράβηξε αεροφωτογραφίες και μια από αυτές διέρρευσε στο διαδίκτυο στη Σαουδική Αραβία. Δείτε την επισυναπτόμενη φωτογραφία και παρατηρήστε το μέγεθος των δύο ανδρών που στέκονται στη φωτογραφία σε σχέση με το μέγεθος του σκελετού!»

Παρατηρήστε ότι η ανακοίνωση αναφέρει ότι για την ανακάλυψη ήταν ενήμεροι θρησκευτικοί αξιωματούχοι και μάλιστα έσπευσαν να την εκμεταλλευτούν ερμηνεύοντας την ως επιβεβαίωση του Κορανίου. Εξάλλου οι πληροφορίες για στρατιωτικό αποκλεισμό της περιοχής δεν διαψεύτηκαν ποτέ.

Το θέμα είχε αρχίσει να προβάλεται κάπως, κυρίως μέσω αραβικών Μέσων Ενημέρωσης, και αυτό που ακολούθησε το αρχικό δέος και την έκπληξη ήταν η εύλογη απορία: «μα γιατί η ανακάλυψη αυτή δεν έχει γίνει πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο;». Ώσπου, όπως ήταν αναμενόμενο, ήρθε η πανηγυρική διάψευση του.

Συγκεκριμένα, το ίδιο άτομο που είχε ανεβάσει την πρώτη αγγελία, έγραψε μία δεύτερη ανακοίνωση (4 Απριλίου) στην οποία επεξηγούσε ότι έλαβε ένα email από την εταιρεία Aramco, το οποίο διέψευδε την ύπαρξη γίγαντα και εξηγούσε ότι όλα ήταν μία καλο στημένη φάρσα. Να τι έλεγε η διάψευση του Bob Lebling:
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΣΚΕΛΕΤΟ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ



Ο γίγαντας της Σαουδαραβικής Aramco και οι φήμες που τον συνοδεύουν μπορούν να κατασιγάσουν πια μια για πάντα.
Μετά τη δημοσίευση του αρχικού μηνύματος μου, σχετικά με τη συγκεκριμένη ανακάλυψη, οι φήμες οργίασαν. Πολλοί μου έγραψαν, άλλοι ισχυριζόμενοι ότι πρόκειται για τον Αδάμ, άλλοι ότι πρόκειται για έναν γίγαντα εξωγήινο νεκρό εδώ και εκατομμύρια χρόνια, την ύπαρξη του οποίου κρατούσαν μυστική οι σαουδαραβικές αρχές και οι αρχές της Aramco. Κάτι σαν το μυστήριο της Area 51.

Ο λόγος της αρχικής μου δημοσίευσης ήταν να συλλέξω όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και δεν περίμενα να μου απαντήσει κάποιος από την ίδια την Aramco. Σύμφωνα λοιπόν με την Aramco: «το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων της Aramco, έλαβε πάρα πολλά μηνύματα σχετικά με την ανακάλυψη του γιγάντιου σκελετού στο Ραμπ Αλ Κάλι. Τόσο η έκθεση όσο και η φωτογραφία είναι ψεύτικες. Η φωτογραφία αποτελεί παραποίηση πρωτοτύπου που ανήκει στο Πανεπιστήμιο Cornwell των ΗΠΑ. Η πραγματική φωτογραφία, που τραβήχτηκε one, 16 Σεπτεμβρίου του 2000, απεικονίζει την πραγματική ανασκαφή ενός σκελετού μαστόδοντου (είδος προϊστορικού ελέφαντα) από επιστήμονες τον Πανεπιστημίου Cornwell στο Hyde Park, της Νέας Υόρκης.

Στην παραποιημένη έκδοση, η εικόνα ενός ανθρώπινου σκελετού έχει τοποθετηθεί πάνω από τη σκηνή μαζί με μια ανθρώπινη μορφή μικρού μεγέθους για να δημιουργήσει την εντύπωση του γιγαντιαίου "σκελετού".
Επαναλαμβάνουμε, η φωτογραφία τον "ανθρώπινου σκελετού" είναι ψεύτικη και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη Σαουδαραβική Aramco. Λυπούμεθα».
Το κείμενο συνοδευόταν και από την επε ξηγηματική φωτογραφία του πανεπιστημίου Cornell των ΗΠΑ, που έδειχνε τον τόπο ανα κάλυψης του μαστόδοντου στο Χάιντ Παρκ της Νέας Υόρκης!

Σχεδόν ταυτόχρονα σε άλλα sites, όπως το About, εμφανίστηκαν και άλλες διαψεύσεις οι οποίες μάλιστα συνοδεύονταν και από την πληροφορία ότι η πλαστή φωτογραφία ήταν κατασκευασμένη με το γραφίστικο πρόγραμ μα photoshop και μάλιστα είχε υποβληθεί τον Οκτώβριο του 2002 για αξιολόγηση σε έναν διαγωνισμό photoshop.
Τι είχε συμβεί τελικά; Πείστηκε ο Bob Lebling από το email της Aramco και αποφάσισε να αποκαταστήσει την αλήθεια; Ή μήπως τον... «έπεισαν»;
Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι όντως έτσι -δηλαδή το email της Aramco να έπεισε τον Lebling- αν δεν υπήρχαν μερικές λεπτομέρειες στις οποίες θα πρέπει οποιοσδήποτε αντικειμενικός παρατηρητής να σταθεί...

Τα ερωτηματικά για τη φωτογραφία

Με δεδομένη την αρνητική έως απαγορευτική διάθεση των ιδρυμάτων που εκπροσωπούν την κατεστημένη γνώση, ο καθένας ξέρει ότι, αν ήταν αληθινή μια τέτοια ανακάλυψη θα ανέτρεπε πολλά στον κόσμο της επιστήμης αλλά και της προπαγάνδας που είναι βασισμένη στην Ιστορία, όπως σήμερα διδάσκεται. Έτσι δεν είναι παράξενη η σιωπή που ακολούθησε τις πρώτες δημοσιεύσεις, ούτε βέβαια και η διάψευση που ήρθε λίγο αργότερα.
Και επανερχόμαστε στην περιβόητη φωτογραφία της Σαουδικής Αραβίας και σε πιο πρακτικά στοιχεία. Αυτό που θα παρατηρή σει ένα έμπειρο μάτι, εξετάζοντας τις δύο φωτογραφίες -την υποτιθέμενη πλαστή του γίγαντα και την υποτιθέμενη γνήσια του αμερικανικού πανεπιστημίου- είναι ότι πλαστή και κατασκευασμένη φωτογραφία είναι αυτή του πανεπιστημίου Cornell! Η επέμβα ση είναι φανερή, ειδικά στις σκιές που ρίχνουν οι πάσσαλοι.

Πιο συγκεκριμένα, είναι πασίγνωστο ότι οποιαδήποτε ώρα της ημέρας οι σκιές των αντικειμένων στη γήινη επιφάνεια είναι παράλληλες. Στην περίπτωση όμως της φωτογραφίας με τα οστά του μαστόδοντου οι σκιές των πασάλων δεν είναι παράλληλες, πράγμα που σημαίνει ότι ή έχουν ανατραπεί οι φυσικοί νόμοι ή η φωτογραφία έχει υποστή τεχνητή παρέμβαση...







Οι ελληνικές περιπτώσεις...

Αν ήταν η πρώτη φορά που επίσημες αρχές αρνούνται την εγκυρότητα κάποιου νέου ανατρεπτικού στοιχείου, τα πράγματα θα ήταν πιστευτά. Όμως, και η ελάχιστη έρευνα -ακόμη και μόνο στην Ελλάδα- μπορεί να επιβεβαιώσει την «επίσημη αρνητικότητα» προς κάθε νέα ανακάλυψη όταν αυτή δεν συμβιβάζεται με τα κατεστημένα. Και δεν είναι μόνο οι πάμπολες λαϊκές παραδόσεις που δισώζουν την ύπαρξη γιγάντων μέχρι σήμερα. Υπάρχουν αναφορές αρχαίων συγγραφέων (Παυσανίας, Φιλόστρατος, κ.α.). Όμως οι μαρτυρίες δεν περιορίζονται σε πληροφορίες. Υπάρχουν και ευρήματα! Να μερικές χαρακτηριστικές "ελληνικές" περι πτώσεις - εκτός από τις γνωστές ανακαλύψεις γιγαντιαίων ανθρώπινων οστών από τον Σλήμαν στην Τροία και στις Μυκήνες :

• Στην Μεγαλόπολη της Αρκαδίας είναι γνωστό σε όλους οτι κάθε τόσο τα συνεργεία της ΔΕΗ πέφτουν πάνω σε τάφους με γιγα ντιαίους σκελετούς. Όλοι ερμηνεύονται σαν οστά ζώων που έζησαν την προϊστορική εποχή στην Ελλάδα και εξαφανίζονται... Κανείς όμως δεν εξηγεί πώς γίνεται να βρίσκονται μέσα σε τάφους τα οστά ζώων.

• Στον Φενεό της Πελοποννήσου επίσης οι ντόπιοι βεβαιώνουντην ανακάλυψη
τάφων με γιγάντιους σκελετούς. Οι τάφοι καταστράφηκαν και οι σκελετοί εξαφανίστη καν, αλλά ακόμη και σήμερα υπάρχουν κάτοικοι που ξέρουν την ακριβή τοποθεσία άλλων τάφων γιγάντων, οι οποίοι δεν έχουν γίνει γνωστοί ακόμη στις αρχές, οπότε και «διασώζονται»...• Το ΤΜ έχει γράψει για τον γιγάντιο σκελετό (περίπου 2,20 μ. διπλωμένος σε ταφική σχάση) που ανακαλύφθηκε και ξαναβάφτηκε στην Πελάνα της Λακωνίας

• Επίσης το ΤΜ (τεύχ. 91) έχει γράψει για τα οστά γιγάντων που έχουν βρεθεί στην Ύδρα.

• Παρόμοια οστά λέγεται ότι είναι θαμένα και στον περίβολο του ναού του Αγίου Νίκο λάου στις Σπέτσες.


Η ελληνική πραγματικότητα 1827-2004


Το 1993 βρισκόμουν σε αναζήτηση σκελετού 6 μέτρων(!), που οι πληροφορίες τον έφεραν να είχε ταξιδέψει από την Αθήνα στο Τέξας! Με βοήθησε σε αυτό η δημοσιογράφος Δ. Σωτηριάδου, που εργαζόταν τότε στο MEGA. Εξαντλήσαμε όλους τους τρόπους για να τον βρούμε, μέχρι και αγγελία στην εφημερίδα Χρυσή Ευκαιρία στις 10-10-94 βάλαμε! Συγ χρόνως σε αναφορά μου στον Πρωθυπουργό (22-9-04, α.π. 1921) ρωτώ εάν λόγω έλλειψης κέντρου συντήρησης σκελετών, εδόθησαν τα τελευταία 50 χρόνια σκελετοί ευρεθέ ντες στην Ελλάδα, στο εξωτερικό. (Πληροφορία από τον κορυφαίο ανθρωπολόγο και πρόεδρο της Ελληνικής Ανθρωπολογικής Εταιρείας, Νίκο Πουλιανό, ο οποίος αναφερεται σε 50.000 σκελετούς!). Ρωτώ, επίσης, τι απέγιναν οι σκελετοί της Ομηρικής περιόδου, ύψους 2,05-2,25 μέτρων που βρήκε ο Σλήμαν στις Μυκήνες.

Προέκυψε, βέβαια, και η φήμη ότι στη διά νοιξη του δρόμου της Επισκοπής Ευβοίας βρέθηκαν στοιβαγμένα ανθρώπινα οστά διπλάσιου μεγέθους από το κανονικό. Δεν δόθηκαν περαιτέρω πληροφορίες.

Οι δικές μας έρευνες στη Γραβιά Παρνασσίδος, προ οκταετίας, μας έφεραν σε δυο τεχνητούς λόφους-τούμπες, με τους τάφους — στον πρώτο λόφο συλημένους από το 1970, όπως πληροφορηθήκαμε— βασιλέων, προφα νώς ύψους 2,35-3,25 μέτρων. Πληροφορίες υπάρχουν για ομαδικούς παρόμοιους τάφους σε Θεσσαλία - Μακεδονία - Αττική.
Οι γίγαντες ως παγκόσμιο φαινόμενο

• Στην Αμερική: Αναφορές και ευρήματα περί γιγάντων υπάρχουν σε ολόκληρη την Αμερικανική Ήπειρο. Το 1833, στο Lanpock Rancho της Καλιφόρνια βρέθηκε σκελετός ύψους 12 ποδών με κοίλες σφαίρες, πέτρινα τσεκούρια κτλ. Το 1850, το 1875, το 1882, ο ερασιτέχνης αρχαιολόγος F. Μ. Fetty και η σύζυγος του βρήκαν σε ρηχή σπηλιά υπο λείμματα γιγαντιαίου σκελετού καθιστού με χειροποίητα αντικείμενα-κτερίσματα από πέτρα και τσαμακόπετρα. Το 1883 βρέθηκε άλλος σκελετός από τον J. A. Faulkner.
Άλλες καταγεγραμμένες περιπτώσεις: στη Β. Αμερική, το 1947 (Death Valley), αρχαιο λόγοι βρίσκουν σκελετούς ύψους 9 ποδών (μεγαλύτεροι των 3 μέτρων). Στο Τενεσσή, το 1821, βρέθηκε σκελετός ύψους 7 ποδών από τον John Haywood. To 1800, βρέθηκε σκελετός κοντά στο Rutland της Νέας Υόρ κης! Στο Evant Kanyon της Αριζόνα, το 1923, δυο σκελετοί με ύψος 15 και 18 πόδια!

Ομάδα στρατιωτών ξεθάβει στο Lompock Ranco της Καλιφόρνια, το 1833, σκελετό ύψους 12 ποδών με μέγα-όπλα και πέτρινο φέρετρο. Άλλος σκελετός με ύψος 12 πόδια βρίσκεται το 1891, στο Crittenden της Αριζό να. Σε δυο περιπτώσεις, ο σκελετός είχε 6 δάχτυλα (Braton Tennesee) σε κάθε πόδι στη μια και 6 σε κάθε χέρι, στην άλλη περίπτω ση.
Το 1897, βρέθηκε σκελετός ύψους 9 ποδών κοντά στο Brewersuille της Ιντιάνα. Άλλοι βρέθηκαν στην Bowa της Γιούτα, στο Zenesville του Οχάιο και πάλι στη Νεβάδα στη Humboldt Lake σκελετοί με ύψος 8 1/2 και 10 πόδια! Το 1965, βρέθηκε σκελετός ύψους 8 ποδών και 9 ιντσών στο Holly Greek του Κεντάκι, ενώ υπάρχει και πλήθος άλλων περιπτώσεων.

• Στην Αυστραλία: Στον ποταμό Gravels κοντά στο Bathurst στη Νέα Νότιο Ουαλία, βρέθηκαν πολλά μέγα-αντικείμενα, σφαίρες, ρόπαλα, πέλεκεις, μαχαίρια, βλήματα, (αντι κείμενα βάρους 8, 10, 15, 21, 25 λίβρες) και σκελετοί ανδρών ύψους 10 και 12 ποδών.
Στην ίδια περιοχή, ο φυσικός Rex Gilroy βρήκε σε βάθος δύο μέτρων σκελετό 25 πόδια ψηλό, και με βάρος -κατά τον επιστήμονα-1.000 λίβρες! Στο Gympie Queensland, ένας γεωργός, ο Keith Walker, βρήκε δόντια που κατά τον Gilroy ανήκαν σε άτομο με ύψος 10 πόδια.

Στα Blue Mountains, βρίσκονται ίχνη ποδιών ατόμων που το μεγαλύτερο προσδιορίζει ύψος 20 ποδών. Αυτά και άλλα βρέθη καν από τον P. Holman.
Ο Noel Reeves βρήκε «πατήματα» ανθρώ πων κοντά στο Kempsey N.S.W. άνωθεν του ποταμού Macleay και προσδιόρισε τους ψηλότερους σε 17 πόδια ύψος!

• Στην Κίνα: Σε πάμπολλα δόντια δράκων(!), τα οποία συγκέντρωσαν πρόσφατα Κινέζοι επιστήμονες, διαπιστώθηκε ότι στα περισσότερα εξ αυτών είχαμε να κάνουμε με δόντια ανθρώπων-γιγάντων ή γιγαντοπιθήκων (MEGAN-THROPUS & GIGANTOPITHECUS). Σκελετούς 10 ποδών έχουν βρει οι Κινέζοι, οι οποίοι έχουν και την πρωτιά σε αριθμό και είδη ευρεθέντων δεινοσαύρων, τα τελευταία 50 χρόνια.
• Στις Φιλιππίνες: Ένας σκελετός με ύψος 17 πόδια
• Στο Μαρόκο: Ένας σκελετός με ύψος 12 πόδια
• Στον Καύκασο: Σκελετοί ύψους 2,8 έως 3,12 μέτρων έχουν βρεθεί στον Καύκασο από τους Σοβιετικούς.
• Στο Μεξικό: Το 1926, οι D.W. Page και F.W. Devalda βρίσκουν γιγαντιαίους σκελε τούς ύψους 10-12 ποδών. Περιοχές που έχουν βρεθεί στο ΜΕΞΙΚΟ, Sisoguiche -Tapextla - Mico River.
• Στην Αφρική: To 1936, ο παλαιοντολόγος και ανθρωπολόγος Larson Kohl από τη Γερ μανία βρήκε έναν γιγάντιο σκελετό στις άκρες της Λίμνης ELYASI της Κεντρικής Αφρικής.
Γιγαντοπίθηκος ή Μεγάνθρωπος;



Είναι δυνατόν οι ανθρωπολόγοι να υποστη ρίζουν ότι οι σκελετοί Κίνας (BLACKI), Ιάβας, Αυστραλίας κλπ. που συνοδεύονται από εργαλεία (50.000 έως 180.000 ετών) -π.χ. τσεκούρι 37 λιβρών (16 κιλών!- ήταν Γιγαντοπίθηκοι και όχι Άνθρωποι; Σκελετοί 1.000.000 ετών (Ιάβα), footprints, δηλαδή πατημασιές 9.000.000 ετών στη Νότιο Αφρι κή μήκους 4 ποδών από γυναίκα με ύψος 30 πόδια (9 μέτρα) και τα διδασκόμενα από την Ελληνική Μυθολογία οδηγούν σε πανάρχαι ους ανθρώπους και γίγαντες εκατομμυρίων ετών!
Μάλιστα, η περίπτωση του Ιουλίου 1877 στο Spring Valley Eureka της Νεβάδα-όπου χρυσοθήρες ανιχνεύοντας τις πέτρες βρήκαν κάτι ασυνήθιστο και με έκπληξη διαπίστω σαν ότι ήταν ένα γιγαντιαίο οστό ανθρώπι νου ποδιού, όρθιο ανάμεσα στα βράχια, αλλά ενσωματωμένο μέσα σε σκληρό σκούρο κόκκινο χαλαζίτη- οδηγεί σε ασύλληπτης παλαιότητας εποχή...





Η επιγονατίδα και η ποδοκνήμη, απανθρα κωμένες, έδειχναν κάταγμα 4 ίντσες πάνω από το γόνατο, με απόσταση γονάτου-φτέρ-νας 39 ίντσες. Δεκάδες γιατροί που το εξέτα σαν διαπίστωσαν ότι πρόκειται για γιγαντοοστό, που ανήκε σε άνθρωπο ύψους 12 ποδών! (3 μέτρα 60 εκ.).
Το πολύ ενδιαφέρον όμως είναι ότι το έδαφος που ενεπλάκη ο γίγαντας και στο οποίο βυθίστηκε το πόδι του, είναι χρονολογημένο 185.000.000 χρόνια πριν! Πολλές εφημερίδες
έγραφαν γι' αυτό και πολλά μουσεία έστειλαν ερευνητές για περαιτέρω έρευνα της περιοχής. Εντύπωση έκανε δε ότι εκτός από το οστό που βρέθηκε ακέραιο, στην πέτρα είχε αποτυπωθεί τόσο η πατούσα όσο και ολόκληρο το πόδι.
Ωστόσο, όλη η παλαιοανθρωπολογικη δραστηριότητα χαρακτηρίζεται απο χιλιάδες "εξαφανίσεις" σκελετών και άλλων συναφών ευρημάτων, όπως ο απολιθωμένος γίγαντας που βρέθηκε το 1895, στα μεταλλεία του Αντρίμ της Ιρλανδίας, ύψους 3,70 μέτρων! Το δεξί πόδι είχε 6 δάχτυλα! Συνολικό βάρος 2050 kg! Οι ιδιο κτήτες και το απολίθωμα εξαφανίστηκαν!
Στο Crittenton της Αριζόνα, το 1891, βρέ θηκε σαρκοφάγος με ανθρώπινο σκελετό 3 μέτρων ύψους, με 6 δάχτυλα σε κάθε πόδι! Ενώ στο Lompock Rancho της Καλιφόρνια, ο σκελετός που βρέθηκε είχε θαμμένα μαζί του βλήματα, πέτρινα τσεκούρια και άλλα «artifacts». Είχε, επίσης, διπλή σειρά δοντιών στην επάνω και κάτω γνάθο! Δυστυχώς, το σύνολο ξαναθάφτηκε βιαστικά λόγω της απειλής των συγκεντρωμένων Ινδιάνων, οι οποίοι θεωρούσαν ιερές τις ταφές.
Έχουμε, λοιπόν, συχνά παραλλαγές με 6 δάχτυλα ή και απολιθωμένα σώματα, πιθα νόν λόγω κλιματολογικών ή εδαφικών συν θηκών, και οπλισμό με κοίλα βλήματα, τσε κούρια - μαχαίρια - ρόπαλα, αλλά και ξίφος σε μία περίπτωση στην Αγγλία.
Όλα αυτά δεν είναι παρά ελάχιστες περιπτώσεις από τις πάμπολες που ζητούν απάντηση από την επιστήμη. Το πόσο θα «κοστίσει» αυτή η απάντηση είναι άλλο θέμα...


Του Γ.Πάλμου δημοσιεύτηκε σε παλαιότερο περιοδικό "Τρίτο Μάτι"

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ BLOG SPOT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου