Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ...ΚΑΙ Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΠΕΙΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΛΟΜΠΥ...


Ο Μπαράκ Ομπάμα, όπως ο θείος Shlomo
 Απο τον

Sami Jamil Jadallah


Ο φτωχός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα, ο θείος Σλόμο, φαίνεται ότι τα κριτήρια που τίθενται από την πίστη του στο Ισραήλ και το Ισραήλ είναι πρώτο σε πόλεμο κατά του Ιράν. Δεν έχει σημασία τι κάνει για το Ισραήλ και τους υποστηρικτές του Ισραήλ στο εσωτερικό της Αμερικάνικης Εβραϊκής και της Ευαγγελικής Χριστιανικής κοινότητας, μάλλον  δεν είναι ποτέ αρκετό.

Για τους υποστηρικτές του Ισραήλ τίποτα δεν είναι αρκετό όσο ένας πόλεμος με το Ιράν. Παρά το
μεγάλο  κίνδυνο που θα επιφέρει στις ΗΠΑ μια τέτοια σύρραξη, χωρίς να αναφέρουμε και τον κίνδυνο σε όλη την περιοχή του Κόλπου.

Για τους Ισραηλινούς υποστηρικτές στο Αμερικανικό κογκρέσο δεν έχει καμία σημασία πόσο
αίμα χύθηκε και πόσο αίμα θα χυθεί για χάρη του Ισραήλ στους συνεχείς πολέμους που εμπλέκεται
στην Μέση Ανατολή.

 Κατά την τελευταία προεκλογική εκστρατεία, πολλοί Ισραηλινοί και καθοδηγητές Αμερικανών Σιωνιστών Εβραίων και διαμορφωτές της κοινής γνώμης κατηγόρησαν τον Μπάρακ Ομπάμα ότι είναι μια "μουσουλμανική ντουλάπα", επειδή δεν πιστεύουν ότι ήταν υπέρ του Ισραήλ.
 Οι καταγγελίες έγιναν παρά το γεγονός ότι οι βασικοί χρηματοδότες της ανόδου του Ομπάμα για την προεδρία είναι απο την Αμερικανο-Εβραϊκή κοινότητα.

 Υποθέτω ότι η επίσκεψη του στην πόλη Σντερότ, στο Vad Yashim, στο τείχος των Δακρύων, η υποχρεωτική του παρουσία στο ετήσιο συνέδριο του AIPAC,  η ανόητη συμπεριφορά του στο Οβάλ γραφείο ,  παρουσία του πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπίμπι Νετανιάχου, και η υπαναχώρηση του σχετικά με τη δέσμευση ειρήνης δεν είναι αρκετά για να κερδίσει ο πρόεδρος  τις καρδιές και τα μυαλά της κατεστημένης Αμερικανό-Εβραϊκής κοινότητας.

Την περασμένη εβδομάδα, ο συντάκτης της Atlanta Jewish Times,  Andrew Adler υποστήριξε ότι το Ισραήλ και ο Μπίμπι Νετανιάχου θα πρέπει να δολοφονήσουν τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, επειδή δεν έχει κάνει αρκετά εναντίον του Ιράν και ύπερ του  Ισραήλ.

  Andrew Adler

 Δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια σε οικονομική και στρατιωτική βοήθεια πάνε  προς το Ισραήλ και
 αυτά είναι  χρήματα που εμείς ως φορολογούμενοι πολίτες χρειαζόμαστε  επειγόντως για τη δική μας οικονομία.

  Να ρίξουμε μια ματιά στην πώληση Αμερικανικής μυστικής τεχνολογίας σε τρίτους; Ακόμα δεν είναι αρκετό;
 Μάλλον όχι. Ένας πόλεμος με το Ιράν ίσως, απλά ίσως είναι αρκετό για τον Ομπάμα να αποδείξει την πίστη του στο Ισραήλ.
 Στην Αμερικανική  Ένωση Διεύθυνσης , ο πρόεδρος Ομπάμα δεν μπήκε καν στον κόπο να αναφέρει την ειρήνη στη  Μέση Ανατολή βασισμένη σε δύο λύσεις κρατών, ή να κάνει  αναφορά απόσυρσης του Ισραήλ στα 67 σύνορα.
 Δεν μπήκε καν στον κόπο,επίσης,να αναφέρει την πολιορκία της Γάζας ή την πολιορκία και το συνολικό πνιγμό της Δυτικής Όχθης και την ταχεία κλοπή γης για τη δημιουργία περισσότερων Εβραϊκών οικισμών στα Παλαιστινιακά εδάφη. Φυσικά,ο Μπάρακ Ομπάμα βρήκε χρόνο για την αναφορά Παλαιστινιακής τρομοκρατίας και αντι-Ισραηλικής ρητορικής. Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν τολμά να μιλήσει ενάντια στις εγκληματικές πολιτικές του Ισραήλ.

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι ο Λευκός Οίκος, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το FBI,η  Εσωτερική Ασφάλεια, και οι  μυστικές  υπηρεσίες αποφάσισαν να μην κάνουν  τίποτα για την άμεση απειλή του Andrew Adler στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.
 
Φανταστείτε , αυτή η απειλή  να προερχόταν από έναν  Αμερικάνο  Μουσουλμάνο, ή έναν Αφρικανό Αμερικάνο, ή ακόμα και από έναν λευκό Ευαγγελιστή Χριστιανό. Ολόκληρη η κυβέρνηση της Ουάσινγκτον θα πρέπει να κινητοποιηθεί με εικοσιτετράωρες συνεντεύξεις του Τύπου.
 Αλλά  ο Andrew Adler δεν είναι κανείς απο τους παραπάνω. Είναι Εβραιοαμερικανός και οι Εβραιοαμερικάνοι ειναι απρόσβλητοι απο την δίωξη και απαλλάσσονται απ'όλους τους νόμους που επηρεάζουν την ασφάλεια του προέδρου και της εθνικής ασφάλειας.

 Στα 3 χρόνια της θητείας του, ο πρόεδρος Ομπάμα συνέχισε τον πόλεμο της Αμερικής κατά των Μουσουλμάνων και Αράβων στη  Μέση Ανατολή και δεν έχασε καμία ευκαιρία για να υποστηρίξει τις στρατιωτικές ενέργειες του Ισραήλ εναντίον των Παλαιστίνιων.

 Ποτέ δεν έκανε τίποτα για να πείσει το Ισραήλ να αφαιρέσει ενα "machsom" ή σημείο ελέγχου ασφαλείας. Δεν μπήκε καν στον κόπο να διευρυνθούν καινοτόμες λύσεις που θα μπορούσαν να παρέχουν ασφάλεια στο Ισραήλ αφού  ασκούν  άρση εγκληματικής πολιορκίας στη Γάζα. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Μπάρακ Ομπάμα δεν κάνει τίποτα για να αντιμετωπίσει τις ανησυχίες των Μουσουλμάνων και των Αράβων στην Αμερική.

Αντ'αυτού υπέγραψε σε νομικούς λογαριασμούς με διατάξεις που θέτουν και κρατούν τους Αμερικανούς Μουσουλμάνους και  Άραβες σε μεγάλο κίνδυνο ,θεωρώντας τους ένοχους μέχρι να αποδειχτούν αθώοι όπου ακόμα και εάν αποδειχτούν αθώοι παραμένουν ύποπτοι.

 Ο Μπαράκ Ομπάμα δεν μπήκε καν στον κόπο να επισκεφθεί μια  οποιαδήποτε μουσουλμανική ή αραβική  ομάδα ή οργάνωση. Βλέπει τους μουσουλμάνους  και τους  Άραβες με περιφρόνηση, σαν να μην είναι μέρος της αμερικανικής κοινότητας.

 Ο Μπαράκ Ομπάμα δεν είναι μια ντουλάπα μουσουλμανική? Είναι ένας θείος Σλόμο..." Στα  ιδιωτικά και στα δημόσια και ο Θεός βοηθά την  Αμερική αν υποκύψει σε έναν σιωνιστικό  πόλεμο και στις ορέξεις  του εβραικού λόμπι που πιέζει για μια επίθεση στο Ιράν".

 Δεν χρειαζόμαστε περισσότερους πολέμους που θα ενισχύουν το Ισραήλ, έχουμε χορτάσει από πολέμους. Αλλά το Ισραήλ και η Ισραηλινή επιρροή στο Αμερικανικό Κογκρέσο απαιτούν ο Μπάρακ Ομπάμα να αποδείξει την πίστη του πηγαίνοντας σε πόλεμο εναντίον του Ιράν.



Το ερώτημα είναι εμείς οι Αμερικανοί θα επιτρέψουμε να συμβεί αυτό;

http://www.veteranstoday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου