Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΙ ΗΤΑΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ!

Share on twitter
ERICH VON DANIKEN
Το βρήκα τυχαία σε ένα forum και εχει πολύ ενδιαφέρον.O τύπος δεν είναι Έλληνας..
"Εμείς οι σύγχρονοι άνθρωποι, σύμφωνα με τον Ησίοδο, ανήκουμε στην πέμπτη φατρία που δημιουργήθηκε από τον Δία, την φυλή του σιδήρου, ένα μείγμα «του καλού και του κακού."
Συγγραφέας Erich Von Daniken,  
Η Οδύσσεια των Θεών:Η ιστορία της Εξωγήινης Επικοινωνίας στην Αρχαία Ελλάδα.
Ο Δίας, ο πατέρας των θεών και των ανθρώπων,ο οποίος κυβέρνησε τους Ολύμπιους στον Όλυμπο στην Ελλάδα, πολέμησε την Χρυσή Εποχή των γιγάντων  Τιτάνων και  δημιούργησε και κατέστρεψε  τον κοσμο.
Αληθινη Ιστορία..
23 Νοεμβρίου, 2011 Porter Ranch, Καλιφόρνια.
Για τους τελευταίους μήνες του 2011, έχω ερευνήσει την πιθανότητα ότι οι αρχαίοι  ελληνικής  καταγωγής θεός Δίας, η Αθηνά, ο Απόλλων, ο Προμηθέας και όλοι οι λεγόμενοι «Έλληνες Θεοί» ήταν στην πραγματικότητα  όντα με  εξωγήινη νοημοσύνη αληθινά στη Γη - και όχι μυθολογικές κατασκευές.
Αυτή η έρευνα ξεκίνησε με αφορμή εναν φίλο που είναι  ειδικευμένος υπεργολάβος Εσωτερικής Ασφάλειας  που δουλεύει με υπέρυθρες κάμερες σε μια κυβερνητική  εγκατάσταση στο Μοντγκόμερι της Αλαμπάμα. 
Πριν από τέσσερα χρόνια ακριβώς πριν από την ανατολή στις 25 Ιουνίου 2007, είχε τον έλεγχο των υπέρυθρων  καμερων  στις εγκαταστάσεις που φυλαγε , περίπου έξι χιλιόμετρα από το Maxwell AFB και Gunter της AFB παράρτημα στο Μοντγκόμερι της Αλαμπάμα.
Επειδή η δουλεια  του είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη, ρώτησα στη συνέχεια   και   δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το πραγματικό όνομα του ,τον ονομάζω Ted Connors»
Καλώ λοιπόν τον Ted  νωρίς το πρωί, και μου είπε οτι αντιμετώπισε είδε  ένα από τα drones "Dragonfly", που φωτογραφήθηκαν από διάφορους ανθρώπους  το 2007 αλλά αυτό που είδε ήταν ακριβώς πίσω από ένα δέντρο και   σχεδόν σαν να κρυβόταν.
Τον Οκτώβριο του 2010, πριν από ένα χρόνο, ο Ted είχε   άλλη παράξενη εμπειρία στον ίδιο χώρο  και σημείο στο δέντρο που αυτή η εμπειρία(συνάντηση) και τα γεγονότα που συνέβησαν τον  άφησαν με τις πληροφορίες και την σκεψη ότι η νοημοσύνη πίσω από την τεχνολογία dragonfly   είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι που ηταν  πισω απο τον  αρχαιο ελληνικό πολιτισμό.
Είναι μη-ανθρώποι από ένα άλλο μέρος αυτού του Κόσμου, μια άλλη διάσταση, ή ακόμα και ένα άλλο χρονοδιάγραμμα
Όταν ο Τεντ πήγε στις βιβλιοθήκες για να αναζητήσει λέξεις που θυμόταν από τη συνάντηση που ειχε , συμπεριλαμβανομένων της Oltissisδιαπίστωσε ότι η λέξη αναφέρεται τρεις φορές σε ένα βιβλίο με τίτλο 1962, Αρχαίοι Έλληνες θεοι και Lore Revisited΄-΄Ancient Greek Gods and Lore Revisited΄΄  και νοίκιασε  το βιβλίο από την τοπική βιβλιοθήκη Μοντγκόμερι.  
Μέσα σε 48 ώρες, το βιβλίο κατασχέθηκε από αυτόν στην εργασία από τους πράκτορες της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας και Εσωτερικής Ασφάλειας υπό την ισχύ του νόμου Patriot.
Έτσι Έμεινα έκπληκτος όταν έμαθα πριν από δύο μήνες ότι ο Erich von Daniken  κυκλοφόρησε πρόσφατα 2η έκδοση μιας προηγούμενης εργασίαςΗ Οδύσσεια των Θεών που είναι για «την ιστορία της εξωγήινης επικοινωνίας στην αρχαία Ελλάδα".

14 σχόλια:

  1. ΒΕΒΑΙΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΕΥΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΕΣ ΄ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  2. Όντως, οι ολυμπιοι θεοι ηταν εξωγηινοι.Αυτοι ειναι που εδωσαν τις ανεξηγητα ανεπτυγμενες γνωσεις στους αρχαιους ελληνες.Γιατι λεγονται θεοι αλλωστε;η λεξη "θεός" βγαινει απο το ρημα "θέω"(κινουμαι με μεγαλη ταχυτητα), κατι που εκαναν τα οχηματα υπερτεχνολογιας των ολυμπιων.
    επισης η ελληνικη αλφαβητα ξεκιναει ως εξης:"ΑΛ, ΦΑ, ΒΗ ΤΑ ΓΑ!",που σημαινει νοητε ηλιε, ελα στη γη και δωσε μας γνωση.δε φαινεται να το ζητουν απο την ανωτερη δυναμη, επειδη ζητουν τη φυσικη παρουσια καποιου, που θα δωσει γνωσεις, δηλαδη των εξωγηινων ολυμπιων θεων.Επισης οι θεοι δεν ειναι στο ψευτικο συμαν, στο οποιο ζουμε εμεις(matrix), αλλα στον αληθινο κοσμο, γι' αυτο ειναι τοσο ανωτεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε γαριδα,νομιζα πως ημουν ο μονος πουπιστευε αυτην την θεωρια και χαιρομαι που βρισκω καποιον σαν και εσενα θα ηθελα να επικοινωνησουμε

      Διαγραφή
    2. ανωνυμε, αλλαξα ονομα σε αλιευς.
      μπορουμε να επικοινωνοισουμε μεσω e-mail.
      το e-mail μου ειναι το εξης:alieus10@yahoo.gr

      Διαγραφή
    3. δεν ξερωδυσκολευομαι ν ο πιστεψω κατι τετοιο για διαφορους ογουσ ας πουμε ενας λογος ειναι οτι δεν το αναφερουν ξεκαθαρα σε κειμενα τους η οτι δεν εχουν επανεμφανιστη απο τοτε

      Διαγραφή
  3. κι εγω εχω χασει λιγο την πιστη μου σε αυτην τη θεωρια γιατι δεν υπαρχουν πολλες αρχαιες αναφορες και ουτε συγχρονες αποδειξεις.
    παντως εδω υπαρχει μια αναφορα : https://www.youtube.com/watch?v=G5qBVc2ACCg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποτε θα ξανα εμφανιστουν οι εξωγηινοι Θεοι μας αραγε κ τι προκειτε να γινει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποτε θα ξανα εμφανιστουν οι εξωγηινοι Θεοι μας αραγε κ τι προκειτε να γινει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω δυσκολεομαι και δεν το πιστευω καθολου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα σας ο ονομάζομαι Αλέξανδρος το τηλ μου είναι: 6994908386 και θα ήθελα να γνωριστώ με έναν αρχαιολόγο που μελετάει για την ύπαρξη των Ολύμπιων Θεών εγώ πιστεύω ότι εκτός που οι Ολύμπιοι Θεοί είναι οι αγαπημένοι μας Θεοί πιστεύω και στην ύπαρξη των Αιγύπτιων Θεών θα ήθελα άμεση επικοινωνία για να λύσουμε μαζί με αρχαιολόγους όλα τα μυστήρια των Ολύμπιων Θεών και των Αιγύπτιων Θεών, είναι πολύ ενδιαφέρουσες Θεϊκές Οντότητες και θα ήθελα και εγώ να ασχοληθώ με μια τέτοια ενδιαφέρουσα δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αλέξανδρος: Παιδιά να πω την αλήθεια πριν δημιουργηθούμε εμείς και οι Αρχαίοι Έλληνες κανένας δεν γνωρίζει όσες και έρευνες και επιστήμες να έχουν δημιουργηθεί κανένας μας δεν ξέρει τι θεϊκή οντότητα υπήρχε πάνω στην γη, αυτό δεν το γνωρίζει κανένας μας αν υπήρξαν οι Ολύμπιοι Θεοί για να πιστής πράγματι ότι υπήρξαν πολλές θεϊκές οντότητες εδώ στην γη μας πρέπει να τους δεις να εμφανιστούν η γη ήταν κενή δεν πιστεύω να υπήρξε καμία υπέρτατη θεϊκή οντότητα πάν στην γη η γη δημιουργήθηκε από διάφορους κομήτες και μετεωρήτες που σκάγανε επάνω στο διάστημα ποτέ κανένας θεός δεν εμφανίστηκε σε άνθρωπο για να δείξει την δύναμη του και για να πιστευι όλη η ανθρωπότητα ότι υπάρχει θεός για να πιστεύουμε ότι υπήρξαν και υπάρχουν πολλές υπέρτατες θεϊκές οντότητες πρέπει να δούμε δικά τους σημάδια και ίχνη και κυρίως θεϊκά σημάδια για να πιστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η δικιά μου θεωρεία είναι ότι πριν την εμφάνιση του ανθρώπου η γη κατοικήθηκε από κάποια όντα που ενδεχομένως προήλθαν από κάποιο άλλο σημείο του γαλαξία μας. Θεωρώ ότι αναμίχθηκαν στην δημιουργία και την εξέλιξη του ανθρώπου και έπειτα αποχώρησαν για λόγους που δε μπορώ να φανταστώ. Η μετέπειτα ανάδειξη των όντων αυτών σε θεότητες είναι καθαρά έλλειψη γνώσης των τότε ανθρώπων. Νομίζω ότι οι μυθολογίες όλων των αρχαίων λαών έχουν κοινή ρίζα και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή