Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΙΑ!!!!

APORITA EGRAFA UFOΈγγραφο που υπάρχει στην προσωπική σελίδα του FBI συντάχθηκε από τον Γκάι Χότελ μετέπειτα επικεφαλής του τμήματος του FBI στην Ουάσινγκτον, με βάση τα λεγόμενα ενός πληροφοριοδότη και αφορούσε << 3 ιπτάμενους δίσκους που βρίσκονταν στο Νέο Μεξικό >>.

Το FBI αποφάσισε να δώσει απαντήσεις για το πιο δημοφιλές έγγραφο που υπάρχει στην προσωπική του ιστοσελίδα, ΜΕ μια μονοσέλιδη αναφορά με ημερομηνία 22 Μαρτίου του 1950 που απευθύνεται στον τότε επικεφαλής της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών, Έντγκαρ Χούβερ.
Τα ιπτάμενα αντικείμενα είχαν σχήμα κυκλικό, με υπερυψωμένο κέντρο και περίπου 15 μέτρα διάμετρο. Στο καθένα υπήρχαν τρία ανθρωπόμορφα όντα, με ύψος σχεδόν 1 μέτρο και μεταλλική στολή λεπτής ύφανσης ( Για να ξέρουν τέτοιες λεπτομέρειες το μόνο που μένει είναι να είχαν έρθει σε επαφή μαζί τους ).
APORITA EGRAFA UFO1
Το συγκεκριμένο κείμενο αποτελεί δημόσιο έγγραφο από το 1970 αλλά έγινε γνωστό τον Απρίλιο του 2011 όταν αρχειοθετήθηκε στο FBI Vault ( Βόουλτ ),ένα διαδικτυακό αποθετήριο δημόσιων αρχείων.
Από τότε, εκατομμύρια άνθρωποι το έχουν διαβάσει και άλλες τόσες φορές έχει αναπαραχθεί από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης μαζί με απόπειρες ερμηνείας.

Όταν κάποια στιγμή το FBI έκρινε ότι πρέπει να << απολογηθεί >> τόνισε ότι :
<< Αρνούμαστε ότι το έγγραφο αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο για την ύπαρξη ΑΤΙΑ και το εν λόγω έγγραφο δεν λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν από εμάς. Αντίθετα, θεωρήθηκε ως ‘ένα ανεπιβεβαίωτο έγγραφο’ που δεν του δώσαμε συνέχεια ή ασχοληθήκαμε με αυτό. >>
Η ίδια υπηρεσία με συγκάλυψη της CIA τα τελευταία χρόνια έκρυψαν μια τεράστια και απίστευτη ανακάλυψη όπου πρόκειται για έναν εξωγήινο πολιτισμό όπου εξέπεμψε σήμα κινδύνου:
ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΞΕΠΕΜΨΕ SOS – ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ Μ.O.D
APORITA EGRAFA UFO 2
Ένα άρθρο της εφημερίδας “Worldnews” ( Γουόρλντ νιούς ) που αναδημοσιεύθηκε σε πολλά μπλοκ, ιστοσελίδες, συζητήθηκε σε φόρουμ, ακούστηκε ακόμα και σαν είδηση σε ραδιοφωνικούς σταθμούς. Με λίγα λόγια ενας τρελός γενικός παροξυσμός. .Πρόκειται για ένα από τα ποιο απόρρητα έγγραφα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Βρετανίας M.O.D. (όπου πολλά είχαν διαρρεύσει στην δημοσιότητα μέσω των wikileaks) στο οποίο αναφέρεται πως στις 15 Σεπτεμβρίου του 1998 η ΝΑΣΑ έλαβε κάποιο σήμα και ύστερα από αρκετούς μήνες κατάφεραν και το αποκωδικοποίησαν..

Όλοι έκπληκτοι διαπίστωσαν πως ήταν εξωγήινο μήνυμα έκκλησης βοήθειας!!!!

Το μήνυμα περιγράφει τον γαλαξία, το πλανητικό σύστημα που ανήκει και με λίγα λόγια ουσιαστικά καταδεικνύει την θέση του στον αστρικό χώρο..!!!! Η χρονολογία που στάλθηκε ήταν περίπου 80.000 πριν, οπότε αν όντως βρισκόταν σε κίνδυνο (για άγνωστο λόγο) πλέον, ίσως να μην υπάρχει ο πολιτισμός τους. Το άρθρο της εφημερίδας επισημαίνει τον ρόλο του ρώσου επιστήμονα Dr. Victor Kulakov ( Δόκτορ Βίκτορ Κουλάκοβ ) και θεωρεί πως ήταν καταλυτικός στο να γνωστοποιηθεί στον κόσμο.

Ο Dr. Victor Kulakov πιστεύει πως το σήμα ήρθε από τον γειτονικό μας γαλαξία << Ανδρομέδα >> και την στιγμή που στάλθηκε το μήνυμα ο πολιτισμός τους ήταν στο τεχνολογικό επίπεδο που βρισκόμαστε και εμείς σήμερα ενώ χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες είπε πως το μήνυμα ξεκινούσε με τις λέξεις << Βοηθείστε μας ( !!!! ) >> και στο τέλος αναφέρουν πως έκαναν μοιραία λάθη για την κατάσταση τους…..!!!!

Υπάρχουν όμως και έγγραφα τα οποία έχουν διαρρεύσει από αυτές τις μυστικές υπηρεσίες τα οποία δεν μπορούν να τα διαψεύσουν με τίποτα και είναι τα παρακάτω:
Το συγκεκριμένο υλικό περιέχει αναφορές σχετικά με ακρωτηριασμούς ζώων την δεκαετία το 70. Το FBI ανέλαβε την έρευνα μετά τις αναφορές 15 περιστατικών στο Νέο Μεξικό, και παρά τις διάφορες θεωρίες που εξέφρασε, δεν κατάφερε να δώσει απαντήσεις.
http://www.e-e-e.gr/x/real_x_files/fbi/assets/cattle1.pdf
http://www.e-e-e.gr/x/real_x_files/fbi/assets/cattle2.pdf
http://www.e-e-e.gr/x/real_x_files/fbi/assets/cattle3.pdf
http://www.e-e-e.gr/x/real_x_files/fbi/assets/cattle4.pdf
http://www.e-e-e.gr/x/real_x_files/fbi/assets/cattle5.pdf
12 σελίδες:
Το συγκεκριμένο υλικό περιέχει πληροφορίες που εμπλέκουν την πολεμική αεροπορία σε ερευνητικό πρόγραμμα αναγνώρισης UFOs.
http://www.e-e-e.gr/x/real_x_files/fbi/assets/bluebook.pdf
Roswell ( Ρόζγουελ ) 1 σελίδα:
Μοναδικό αρχείο ενός φύλλου τηλεομοιότυπου με ημερομηνία July, 8 1947 όπου αναφέρει την περισυλλογή ενός αντικειμένου, πιθανός UFO στην παρακείμενη περιοχή του Roswell.
http://www.e-e-e.gr/x/real_x_files/fbi/assets/roswell.pdf
1600 σελίδες:
1600 σελίδες με τις έρευνες του FBI σχετικά με ακρωτηριασμούς ζώων την δεκαετία του 70. Ο φάκελος παραμένει ανοιχτός.
http://www.e-e-e.gr/x/real_x_files/fbi/assets/ufo1.pdf
http://www.e-e-e.gr/x/real_x_files/fbi/assets/ufo2.pdf
http://www.e-e-e.gr/x/real_x_files/fbi/assets/ufo3.pdf
http://www.e-e-e.gr/x/real_x_files/fbi/assets/ufo4.pdf
http://www.e-e-e.gr/x/real_x_files/fbi/assets/ufo5.pdf
http://www.e-e-e.gr/x/real_x_files/fbi/assets/ufo6.pdf
http://www.e-e-e.gr/x/real_x_files/fbi/assets/ufo7.pdf
http://www.e-e-e.gr/x/real_x_files/fbi/assets/ufo8.pdf
http://www.e-e-e.gr/x/real_x_files/fbi/assets/ufo9.pdf
http://www.e-e-e.gr/x/real_x_files/fbi/assets/ufo10.pdf
http://www.e-e-e.gr/x/real_x_files/fbi/assets/ufo11.pdf
http://www.e-e-e.gr/x/real_x_files/fbi/assets/ufo12.pdf
http://www.e-e-e.gr/x/real_x_files/fbi/assets/ufo13.pdf
http://www.e-e-e.gr/x/real_x_files/fbi/assets/ufo14.pdf
http://www.e-e-e.gr/x/real_x_files/fbi/assets/ufo15.pdf
http://www.e-e-e.gr/x/real_x_files/fbi/assets/ufo16.pdf
Ιστοσελίδα FBI:
Στην σελίδα 22 διαβάστε σε απλή μετάφραση:

Μέρος των δίσκων μεταφέρει πληρώματα, η αποστολή τους είναι ειρηνική, οι επισκέπτες είναι ανθρώπινοι (εμφανισιακά), αλλά μεγαλύτεροι σε μέγεθος, δεν είναι άνθρωποι της γης, αλλά προέρχονται από τον δικό τους κόσμο!!!!
Δεν προέρχονται από οποιονδήποτε πλανήτη αλλά από ένα αιθερικό πλανήτη και δεν γίνονται αντιληπτοί σε εμάς (βλέπε Σωκράτης Αικατερινίδης 1ος τόμος). Οι δίσκοι κατέχουν έναν τύπο ακτινοβολίας, ενέργειας, ή μια ακτίνα. Μπορούν να εξαφανιστούν έτσι άπλα από το όραμά μας, χωρίς κανένα ίχνος.
Η περιοχή από την όποια προέρχονται δεν είναι το αστρικό επίπεδο, άλλα αντιστοιχεί στο “Loka” ( Λόκα ) ή “Τalas” ( Τάλας )!!!! Οι δίσκοι είναι σχήματος οβάλ και αποτελούνται από ένα ανθεκτικό στην θερμότητα μέταλλο ή κράμα που είναι ακόμα άγνωστο στους ανθρώπους. Στο μπροστινό μέρος του δίσκου είναι ο πίνακας ελέγχου. Το πίσω μέρος αποτελείται από μια ισχυρή συσκευή ενέργειας από την οποία μια δέσμη μπορεί να δημιουργηθεί!!!! (υπενθυμίζω ότι εγώ δεν λέω τίποτα ..άπλα μεταφράζω την επίσημη ιστοσελίδα του FBI)!!!!
Το Πρόγραμμα Majestic 12 και τα «Απόρρητα» Έγγραφα
Από πού όμως προέρχονται τα εν λόγω έγγραφα και κατά πόσο είναι αληθινά; Για ποιο λόγο έχουν τόσο μεγάλη σημασία για τους απανταχού αναζητητές εξωγήινων επισκεπτών; Στα παραπάνω δύο ερωτήματα θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε στην παρούσα μελέτη, ξεκινώντας με μία σύντομη ιστορική αναδρομή.
Στις 24 Σεπτεμβρίου του 1947, ένα προεδρικό διάταγμα (Η.Π.Α.) βάζει την τελική βούλα στην ίδρυση μίας ιδιαίτερα μη συμβατικής υπηρεσίας. Το όνομα αυτής:
Majestic 12 ( Ματζέστικ 12 ) και στόχος της:
Η μελέτη οποιασδήποτε εξωγήινης τεχνολογίας είχε συλλεχθεί για την κατανόηση του βαθμού και της φύσης της εξωγήινης εξέλιξης.
Το πρόγραμμα θα << έτρεχε >> υπό την επίβλεψη δύο σημαντικότατων προσωπικοτήτων της αμερικανικής κοινωνίας, των James Forrestal ( Τζέιμς Φόρεσταλ Γραμματέα Άμυνας των Η.Π.Α.) και Dr. Vannevar Bush ( Βάννεβαρ Μπους Προέδρου του Joint Research and Development Board – Τζόιντ Ρίσερτς εντ Ντιβέλοπμεντ Μπόαρντ), ενώ στην ανάλυση των δεδομένων και στην εξαγωγή των αποτελεσμάτων << συμμετείχαν .. διακεκριμένοι επιστήμονες ( V.Bush – Β. Μπους, A.Einstein – Α. Αιστάιν, R.Oppenheimer – Ρ. ‘Οππενχαιμερ, κλπ. ) και υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί όπως ( H.Vandenberg – Η. Βάντεμπεργκ, L.Groves – Λ. Γκρόβς και G.Marshall – Γ. Μάρσαλ ).
Αποτέλεσμα του πολυετούς αυτού προγράμματος ήταν ορισμένα έγγραφα – << άκρως απόρρητα >> -, τα οποία και συζητούσαν, δίχως κανέναν ενδοιασμό, για γεγονότα εξαιρετικής σημασίας που διαδραματίζονται γύρω μας και κυρίως.. πάνω απ’ τα κεφάλια μας με σκοπό τον πλήρη έλεγχο των ανθρώπων μέσω μυστικών εταιριών με την βοήθεια των εξωγήινων….
Τα έγγραφα αυτά έλαβαν την κωδική ονομασία Majestic Documents και, ούτε λίγο ούτε πολύ, << αποκαλύπτουν >> την ιστορία των προεδρικών και στρατιωτικών ενεργειών, αλλά και της συγκάλυψης περιστατικών που περιλαμβάνουν UFO και εξωγήινα όντα!!!! ( ΑΓΑΠΗΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΙΠΕΣ ΚΑΤΙ!;! )
Ο Αιστάιν Μιλάει για τους Εξωγήινους!!!!
<< Ουδέποτε είχα σκοπό να ασχοληθώ με την εξωγήινη συνομοσιολόγια. Μάλιστα, από τα πρώτα ακόμα βήματα μου στο χώρο ως αναγνώστης εκνευριζόμουν υπερβολικά με την ευκολία που κάποιοι άνθρωποι βάφτιζαν ως << απολύτως αληθινά >>, έγγραφα και αποδείξεις αμφιβόλου εγκυρότητας. Αρκετές φορές αισθανόμουν ότι υποτιμούσαν και υποτιμούν τη νοημοσύνη μου, καθώς και κάθε αναγνώστη.

Όμως αργότερα βγήκε στην επιφάνεια ένα ντοκουμέντο – χειρόγραφο του Einstein που μιλούσε για εξωγήινα όντα!!!!

Οι επιστήμονες Einstein ( ο << πατέρας >> της Σχετικότητας ) και Oppenheimer ( Οππενχέιμερ ο << πατέρας >> της Ατομικής Βόμβας) , έπειτα από σχετική απαίτηση των διευθυνόντων του προγράμματος Majestic 12, παρέδωσαν ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗ υπό τον τίτλο “Relationships With Inhabitants Of Celestial Bodies” ( Ρελέσιονς Γουίδ Ινχάμπινταντς Οφ Σελέστιαλ Μπόντις ), όπου και κατέθεταν την άποψη τους πάνω στις σχέσεις ανθρώπων και εξωγήινων!!!!
Το κείμενο έφερε ημερομηνία << Ιούνιος 1947 >>, κάτι που σημαίνει ότι συντάχθηκε μόλις ένα μήνα πριν το περιστατικό του Roswell ( Ιούλιος 1947 ).

Στο εν λόγω έγγραφο οι δύο χαρισματικοί επιστήμονες εξετάζουν τις νομικές και διπλωματικές επιπτώσεις που θα επιφέρει μία πιθανή επικοινωνία με εξωγήινες οντότητες, ενώ εφόσον το έγγραφο αποδειχθεί πραγματικό τότε θα αποτελέσει αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι η κυβέρνηση των Η.Π.Α. είχε παρατηρήσει ήδη από το 1947 περίεργες μορφές στους ουρανούς, πολύ προτού δηλαδή καταγραφεί η πρώτη σύγχρονη θέαση UFO ( Αυτό για να έχουν την πλήρη κάλυψη των εξωγήινων αλλά και το μονοπώλιο της εξωγήινης τεχνολογίας ).

Το πρόγραμμα Majestic 12 δεν αναγνωρίστηκε ουδέποτε από την κυβέρνηση των Η.Π.Α., δεν αναφέρεται σε κανένα επίσημο έγγραφο, ενώ ακόμα και η ύπαρξη του αμφισβητείται. Με λίγα λόγια, το όλο θέμα αγγίζει τα όρια των συνωμοσιολογικών σεναρίων που με τόση ευκολία και ανευθυνότητα παρουσιάζουν ως απολύτως αληθινά πολλοί Έλληνες εναλλακτικοί ερευνητές..

→ Επιστολή (σε ελεύθερη μετάφραση):
Σχέσεις με Κατοίκους των Ουράνιων Σωμάτων, Draft ( Ντράφτ ), Ιούνιος 1947:
Διεθνής Νομοθεσία & Άμυνα της Γης:
Η πιθανή επικοινωνία με ανθρώπους που κατοικούν εκτός γης δεν αποτελεί κάποιο καινούργιο πρόβλημα, βλέποντας το όλο ζήτημα από τη σκοπιά της διεθνής νομοθεσίας. Η πιθανότητα όμως επικοινωνίας με εξωγήινα νοήμονα όντα που δεν ανήκουν στην ανθρώπινη φυλή εγείρει ουσιαστικά προβλήματα, των οποίων η λύση είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί.
Σε γενικές γραμμές, πιθανόν δεν θα υπάρξει δυσκολία στην αλληλοκατανόηση και στη δημιουργία κάθε είδους σχέσης μαζί τους, αλλά στην εγκαθίδρυση των αρχών πάνω στις οποίες θα αναπτυχθούν αυτές. ( ήταν σίγουροι ότι οι εξωγήινοι ήταν ειρηνικοί…..!!!! )
Αρχικά, είναι απαραίτητο να στηρίξουμε την επικοινωνία μας πάνω σε κάποια γλώσσα/ διάλεκτο ή κάτι σχετικό. Στη συνέχεια, θα πρέπει τα εξωγήινα αυτά όντα να έχουν παρόμοια ψυχολογία με αυτή των ανθρώπων ώστε να επιτευχθεί αλληλοκατανόηση ( Το τι θα γινόταν αν δεν ήταν….!;! )
Οπωσδήποτε, η ισχύουσα διεθνής νομοθεσία πρέπει να δώσει τη θέση της σε μία νέα δομημένη σε διαφορετικές βάσεις, η οποία θα μπορούσε να μετονομαστεί σε << Νόμος Μεταξύ Πλανητικών Πλασμάτων >> και θα ακολουθεί τις βασικές αρχές που αναφέρει η Πεντάτευχος (σχόλιο, καταγωγή Osterheim και Ainstain).

Φυσικά, η εξέλιξη της παλιάς νομοθεσίας προς μία νέα και επαναστατική, ικανής να χειρίζεται αποτελεσματικά νέες καταστάσεις, θα μας ωθήσει στο να αλλάξουμε δραματικά τη δομή της παλαιότερης, αλλαγές τόσο σημαντικές που το νέο μόρφωμα που θα προκύψει θα είναι τελείως διαφορετικό ( μα και συνάμα καταστροφικό εφόσον δεν ξέρουμε με το τι είχαμε ή έχουμε να κάνουμε !!!! ).
Αν τα νοήμονα αυτά όντα κατέχουν δικό τους πολιτισμό και κουλτούρα, αλλά και καλύτερες ή χειρότερες πολιτικές οργανωτικές δομές, τότε θα έχουν το απόλυτο δικαίωμα να αναγνωριστούν ως ανεξάρτητα και ελεύθερα όντα.

Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να καταλήξουμε σε μία συμφωνία μαζί τους ώστε να εγκαθιδρύσουμε τους νομικούς περιορισμούς πάνω στους οποίους θα αναπτυχθούν οι μελλοντικές μας σχέσεις. Για να καταστεί κάτι τέτοιο εφικτό, θα πρέπει αναγκαστικά να αποδεχθούμε πολλές από τις δικές τους αρχές.

Τέλος, εφόσον αρνηθούν κάθε είδος ειρηνικής συνεργασίας και μετατραπούν σε επικείμενη απειλή για τη Γη, τότε θα έχουμε κάθε δικαίωμα να λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα και να << νομιμοποιήσουμε >> την άμυνα μας, την οποία όμως πρέπει να διατηρήσουμε μόνο έως ότου η εν λόγω απειλή εξαλειφθεί ( Να γελάσω τώρα ή μετά…. !;! )

Διαφορετικά Εξελιγμένοι Homo-sapiens ( Χόμο – Σάπιενς ) και αποικίες στη Σελήνη:

Μία άλλη πιθανότητα είναι κάποιο είδος homo- sapiens να έχει αναπτύξει ένα ανεξάρτητο έθνος σε κάποιο άλλο ουράνιο σώμα του ηλιακού μας συστήματος και να έχει εξελιχθεί τελείως διαφορετικά από ότι εμείς. Φυσικά, η εν λόγω πιθανότητα εξαρτάται από πάρα πολλές παραμέτρους, οι οποίες όμως δεν μπορούν ακόμα να προβλεφθούν. Όπως και να’ χει όμως, μπορούμε να μελετήσουμε σε γενικές γραμμές την πιθανότητα αυτή, υπό το πρίσμα ότι κάτι τέτοιο ήδη συμβαίνει.
Αρχικά, οι συνθήκες διαβίωσης σε αυτά τα ουράνια σώματα, π.χ. στο φεγγάρι ή στον πλανήτη Άρη, θα πρέπει να είναι τέτοιες που να επιτρέπουν τη δημιουργία και τη διατήρηση, έως ένα βαθμό, ανεξάρτητης ζωής.
Αρκετά έχουν ειπωθεί σχετικά με τις πιθανότητες ύπαρξης ζωής έξω και πέρα από την ατμόσφαιρα της γης- πάντα υποθετικά- και υπάρχουν και αυτοί που προτρέχουν και δίνουν έως και << φόρμουλες >> για τη δημιουργία μία τεχνητής ατμόσφαιρας γύρω από το φεγγάρι, αρκετές εκ των οποίων αναμφισβήτητα έχουν επιστημονική βάση και πιθανόν κάποια μέρα να γίνουν πραγματικότητα.

Για παράδειγμα, ας δεχθούμε ότι υπάρχουν άλατα μαγνησίου στο φεγγάρι και ότι περιέχουν 13% νερό. Χρησιμοποιώντας ενέργεια και μηχανήματα που θα μεταφέρουμε στο δορυφόρο μας- ίσως μέσω κάποιου διαστημικού σταθμού- θα μπορούσαμε να επεξεργαστούμε πέτρες, να τις κονιοποιήσουμε και στη συνέχεια να εξάγουμε από αυτές νερό.

Στη συνέχεια, αφού το νερό συλλεχθεί, θα αποσυντεθεί σε υδρογόνο και οξυγόνο, χρησιμοποιώντας ηλεκτρικό ρεύμα ή μικροκυματικές ηλιακές ακτινοβολίες. Το οξυγόνο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τις αναπνευστικές μας ανάγκες, ενώ το υδρογόνο ως καύσιμο.
Σε κάθε περίπτωση, εάν δεν υπάρχει πιθανότητα δημιουργίας και διατήρησης ανεξάρτητης ζωής σε κάποιο άλλο ουράνιο σώμα πέρα της γης, παραμόνο δυνατότητα για ερευνητικές αποστολές σε αυτές για το φυσικό τους πλούτο, με συνεχή εναλλαγή των ανθρώπων που συμμετέχουν, δίχως την ικανότητα να αποικίσουν πάνω τους ως ανεξάρτητα όντα και να επιβιώσουν σε μία απομονωμένη ζωή, τότε η ανεξαρτησία δεν θα επιτευχθεί ποτέ.

Έλευση Εξωγήινων στη Γη και ο Ρόλος των Ηνωμένων Εθνών:

Αναλύοντας παραπάνω την πιθανότητα ύπαρξης ζωής-ή όχι- σε κάποιο άλλο ουράνιο σώμα, πλέον ερχόμαστε στο εξής ζήτημα: με ποιον τρόπο θα αντιδράσουμε σε περίπτωση που ανθρώπινα όντα άλλου ουράνιου σώματος ή εξωγήινες βιολογικές οντότητες θελήσουν να εγκατασταθούν στη γη.


  1.  Εφόσον είναι πολιτικά οργανωμένοι και φέρουν πολιτισμό παρόμοιο με το δικό μας, τότε θα πρέπει να οργανωθούν ως ανεξάρτητο έθνος. Πρέπει να σκεφτούν και να αποφασίσουν τι βαθμός εξέλιξης/ τεχνολογίας χρειάζεται να έχουν ώστε να μπορέσουν να αποικίσουν τη γη ( τι είπα πιο πριν……!;! )
  2.  Εφόσον θεωρούν ότι ο πολιτισμός μας δεν διακρίνεται από πολιτική ενότητα, τότε θα έχουν το δικαίωμα να αποικίσουν τη γη, όμως η αποικία που θα δημιουργηθεί δεν θα μπορεί να βασιστεί σε παλαιότερα κλασικά μοτίβα.

Μία ανώτερης δομής αποικία πρέπει να επινοηθεί, η οποία θα είναι ένα είδος κηδεμονίας, πιθανόν με τη σιωπηλή συγκατάθεση των Ηνωμένων Εθνών. Όμως, τα Ηνωμένα Έθνη έχουν το νομικό δικαίωμα να επιτρέψουν μία τέτοια κηδεμονία πάνω στους ανθρώπους!;! ( Τι λες τώρα ήδη το κάνουν!!!! Νέα Τάξη Πραγμάτων!!!!! )

(α) Δεν χωράει καμιά αμφιβολία στο ότι αν και τα Ηνωμένα Έθνη αποτελούν διεθνή οργανισμό, εντούτοις δεν έχουν κανένα δικαίωμα να επιτρέψουν μία τέτοια κηδεμονία, μιας και η εξουσία τους δεν επεκτείνεται έξω από τις σχέσεις μεταξύ των μελών του. Από την άλλη, θα αποκτήσει το δικαίωμα να επέμβει μόνο εφόσον οι σχέσεις ενός κράτους- μέλος με κάποιο ουράνιο σώμα επηρεάσει κάποιο άλλο κράτος- μέλος. Έτσι, εφόσον οι παραπάνω σχέσεις οδηγήσουν σε σύγκρουση μεταξύ δύο κρατών- μελών, τότε τα Ηνωμένα Έθνη θα έχουν κάθε δικαίωμα να επέμβουν ( Απίστευτοι έτσι!;! )

(β) Αν τα Ηνωμένα Έθνη ήταν ένας υπερεθνικός οργανισμός σ.μ. με τον όρο << υπερεθνικός >> ( έλα καλέ που δεν είναι… ) εννοείται ένα οργανισμός που βρίσκεται πάνω από τα έθνη και αποφασίζει γι’ αυτά, θα είχε κάθε δικαίωμα να επέμβει σε κάθε είδους πρόβλημα που σχετιζόταν με εξωγήινα όντα ( πραγματικά θα ήθελα να το δω να το κάνουν αυτό ). Φυσικά, από τη στιγμή που είναι απλώς ένας διεθνής οργανισμός, θα αποκτήσει το παραπάνω δικαίωμα μόνο εφόσον τα κράτη- μέλη του αποφασίσουν να του αναγνωρίσουν ένα τέτοιο δικαίωμα.

Οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα ως προς την εκμετάλλευση του πλανήτη Γη:

Είναι δύσκολο να προβλέψουμε τη συμπεριφορά και την αποτελεσματικότητα που θα έχει η διεθνής νομοθεσία σε περίπτωση εισβολής στη γη εξωγήινων όντων. Το μόνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι θα επέλθουν ριζικές αλλαγές σε παραδοσιακές έννοιες ( Αυτό το οποιο γίνεται τώρα παντού……. Νέα Τάξη Πραγμάτων!;! )
Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την πιθανότητα μία φυλή εξωγήινων όντων, τεχνολογικά και οικονομικά πιο εξελιγμένων, να θελήσουν να πάρουν αυτόκλητα το δικαίωμα να εισβάλουν σε ένα άλλο ουράνιο σώμα. Πως όμως η εν λόγω εισβολή θα επιτευχθεί;


  1. Η πιθανότητα εκμετάλλευσης ενός ουράνιου σώματος αποκλειστικά από μία μη γήινη φυλή θα πρέπει να απορριφθεί, μιας και εμπορικά είναι ξεκάθαρα προτιμότερο να χορηγήσει το δικαίωμα εκμετάλλευσης σε άλλες φυλές που έχουν πρόσβαση στο εκάστοτε σώμα. Σε αυτήν την περίπτωση, το πλεονέκτημα της αρχικής φυλής είναι μεγάλο και διατηρείται εις βάρος των υπολοίπων.
  2.  Η διαίρεση ενός ουράνιου σώματος σε ζώνες και η διαμοίραση τους στις άλλες φυλές. Αυτό όμως θα δημιουργήσει το πρόβλημα της διαίρεσης. Επιπλέον, άλλες ουράνιες φυλές θα στερηθούν τη δυνατότητα ιδιοκτησίας κάποιας περιοχής, ή εφόσον έχουν αποκτήσει το παραπάνω δικαίωμα για κάποια συγκεκριμένη περιοχή θα πρέπει πλέον να αναμιχθούν σε πολύπλοκες διαδικασίες ( Όπως το να φαίνονται οι άνθρωποι ότι αλλάζουν τα ηνία του πλανήτη και οι εξωγήινοι να είναι αόρατοι ).
  3. Το καθεστώς της αδιαίρετης συν- κυριαρχίας θα δίνει σε κάθε ουράνια φυλή το δικαίωμα να χρησιμοποιεί όπως αυτή θέλει και την συμφέρει την περιοχή που της αναλογεί, ανεξάρτητα με τη χρήση των υπολοίπων. Αυτό όμως θα δημιουργήσει ένα καθεστώς αναρχίας και στο τέλος ο ισχυρότερος θα επικρατήσει εις βάρος των υπολοίπων.
  4.  Δημιουργία μίας ηθικής οντότητας; Η πλέον εφικτή λύση μοιάζει να είναι η επίτευξη μίας συμφωνίας που θα εξασφαλίσει την ειρηνική απορρόφηση μίας ουράνιας φυλής, με τέτοιον τρόπο ώστε ο πολιτισμός μας να παραμείνει άθικτος ενώ θα δοθούν και οι απαραίτητες εγγυήσεις από μέρους μας ότι η παρουσία τους δεν θα αποκαλυφθεί.

Στην πραγματικότητα, δεν πιστεύουμε ότι θα χρειαστεί να φτάσουμε τόσο μακριά. Η καλύτερη λύση θα ήταν να δημιουργηθεί ένα διεθνές όργανο/ συνθήκη ανάμεσα στους ουράνιους πολίτες που θα παρεμποδίζει την εκμετάλλευση όλων των κρατών που ανήκουν στα Ηνωμένα Έθνη.

Εισβολή στη Γη: για ποιο λόγο;

Σήμερα, το καθεστώς εκμετάλλευσης των διάφορων περιοχών της γης από τα εκάστοτε κράτη, το οποίο δεν υπόκειται σε επαρκή διεθνή νομοθεσία από τη στιγμή που πλέον δεν υπάρχουν res nullius ( Ρες Νούλιους ) περιοχές, έχει αρχίσει να κερδίζει ξανά όλη τη χαμένη της σημαντικότητα στην κοσμική διεθνή νομοθεσία.
Το δικαίωμα εκμετάλλευσης μίας περιοχής από ένα και μόνο κράτος στην ουσία αποτελεί σφετερισμό μίας res nullius περιοχής από αυτό.

Μέχρι και τον περασμένο αιώνα, η ιδιοκτησία μίας περιοχής σήμαινε απλά την κατάκτηση της από κάποιο κράτος/ πολιτεία. Όταν όμως πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες αποστολές εξερεύνησης που οδήγησαν στην ανακάλυψη νέων- έως τότε άγνωστων- περιοχών, είτε ακατοίκητων είτε σε κατώτερα επίπεδα εξέλιξης, η παραπάνω έννοια άλλαξε άρδην.

Η ιμπεριαλιστική επεκτατική πολιτική των εκάστοτε κρατών έφτασε σε ένα τέλος όταν δεν υπήρχαν πλέον άλλες περιοχές να κατακτηθούν. Πλέον, οι περιοχές αυτές έχουν << μεταφερθεί >> από τη γη στο διάστημα, όπου τα υπόλοιπα ουράνια, εκτός γης, κράτη δημιουργούν νέου είδους προβλήματα.
Res Nullius και Res Communis ( Ρες Κόμμουνις );

Ο όρος res nullius χρησιμοποιείται για κάτι που δεν ανήκει σε κανέναν, όπως π.χ. το φεγγάρι. Στην ισχύουσα διεθνή νομοθεσία ένα ουράνιο σώμα δεν δύναται να αποτελέσει αντικείμενο ιδιοκτησίας κανενός κράτους, με λίγα λόγια θεωρείται res nullius.
Αν κάποιο ουράνιο σώμα του ηλιακού μας συστήματος- όπως π.χ. το φεγγάρι- αποικηθεί από κατοίκους ενός άλλου ουράνιου σώματος ή κατακτηθεί από κάποια άλλη ουράνια φυλή, τότε δεν θα υπάρξει κανενός είδους αξίωση για res nullius από κανένα κράτος της γης (αν ποτέ γήινο κράτος αποφασίσει να στείλει εξερευνητική αποστολή σε κάποιο ουράνιο σώμα). Θα υπάρχει όμως αξίωση res communis που σημαίνει ότι όλες οι ουράνιες πολιτείες/ κράτη πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα πάνω σε αυτό.

Διαστημόπλοια στην Ατμόσφαιρα, Πυρηνικές Δοκιμές και η Επικείμενη Εισβολή:

Και τώρα, στο τελικό και πιο σημαντικό μας ερώτημα:

Είναι η παρουσία εξωγήινων διαστημοπλοίων στην ατμόσφαιρα της γης άμεσο απότοκο των δικών μας δοκιμών πυρηνικών όπλων;

Η παρουσία άγνωστων διαστημοπλοίων στην ατμόσφαιρα της γης και πιθανόν διατηρώντας τροχιές γύρω από τον πλανήτη μας. θεωρείται πλέον γεγονός de facto ( Ντε φάκτο ) από τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας.

Σε κάθε ερώτηση σχετικά με το αν οι Η.Π.Α. θα συνεχίσουν τις δοκιμές με βόμβες διάσπασης και συσκευές τήξης (βόμβες υδρογόνου) ή αν θα καταλήξουν σε συμφωνία γενικού αφοπλισμού κάθε όπλου υπερβολικά καταστροφικού (με εξαίρεση τους χημικούς πολέμους για τους οποίους- ως εκ θαύματος- επήλθε ήδη συμφωνία), οι θρήνοι των φιλοσόφων, οι προσπάθειες των πολιτικών και τα συνέδρια των διπλωματών οδήγησαν στο παρελθόν σε αλλεπάλληλες αποτυχίες, δίχως να καταφέρουν απολύτως τίποτα.

Η χρήση ατομικών βομβών σε συνδυασμό με διαστημικά οχήματα γεννούν μία ιδιαίτερα μεγάλη απειλή, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που κρίνεται αναγκαίο να καταλήξουμε άμεσα σε συμφωνία ως προς αυτό το πεδίο. Με την εμφάνιση των αγνώστων διαστημικών οχημάτων (οι απόψεις διίστανται ως προς την προέλευση τους) στον ουρανό της Ευρώπης και των Η.Π.Α. έχει γεννηθεί ένας έντονος φόβος, ένα άγχος ως προς την ασφάλεια που ωθεί τις Μεγάλες Δυνάμεις σε μία σφοδρή προσπάθεια εύρεσης κοινής λύσης για την εν λόγω απειλή.

Οι στρατιωτικοί αξιωματούχοι βλέπουν τη χρήση διαστημόπλοιων με πυρηνικές κεφαλές ως το απόλυτο όπλο πολέμου. Ακόμα και η δημιουργία τεχνητών δορυφόρων για << έξυπνη >> συλλογή πληροφοριών και επιλογή στόχου, δεν είναι πολύ μακριά από την πραγμάτωση της.
Η στρατιωτική σπουδαιότητα των διαστημικών οχημάτων, των δορυφόρων και των ρουκετών είναι αδιαμφισβήτητη. Πλέον, οι επιθέσεις δεν προέρχονται από συγκεκριμένες και αποκλειστικές κατευθύνσεις, μήτε καν από κάποια συγκεκριμένη χώρα, αλλά από τον ουρανό, καθιστώντας έτσι πρακτικά αδύνατο ο αμυνόμενος να προσδιορίσει άμεσα το ποιος του επιτίθεται, τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να αμυνθεί, αλλά και το πώς θα αντιδράσει άμεσα για αντίποινα.

Τα παραπάνω προβλήματα γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα χάρη στη διαδικασία της αναγνώρισης, δηλαδή το πως ένας εν τροχιά δορυφόρος αναγνωρίζει, ή ακόμα πιο συγκεκριμένα, ταξινομεί το στόχο του.
Προς το παρόν, μπορούμε να αναπνέουμε με λίγο περισσότερη ασφάλεια γνωρίζοντας ότι τα αργά κινούμενα βομβαρδιστικά είναι ο τρόπος << παράδοσης >> ατομικών βομβών. Έτσι, μπορούν να ανιχνευθούν από μακράς εμβέλειας δορυφόρους/ radar. Όμως, τι κάνουμε- ας πούμε- σε 10 χρόνια; Όταν οι τεχνητής νοημοσύνης δορυφόροι και τα βλήματα βρουν τη θέση τους στο διάστημα, πρέπει να συνειδητοποιήσουμε την πιθανή απειλή που μπορεί τα προαναφερθέντα άγνωστα διαστημικά οχήματα να γίνουν.
Κάποιος πρέπει να σκεφτεί το γεγονός ότι μία λανθασμένη αναγνώριση των εν λόγων διαστημικών οχημάτων για ένα διηπειρωτικό βλήμα μπορεί να οδηγήσει σε έναν πυρηνικό πόλεμο με τρομακτικές συνέπειες.

Τέλος, πρέπει να σκεφτούμε την πιθανότητα οι δικές μας δοκιμές στην ατμόσφαιρα, τις οποίες πραγματοποιούμε τελευταία, να ευθύνονται για την έλευση του εν λόγω ουράνιου στόλου. Ίσως κινήθηκαν με βάση την περιέργεια τους ή ακόμα μπορεί να ένιωσαν απειλή από μία τέτοια δραστηριότητα (κάτι που είναι λογικό, μιας και οι Ρώσοι κάνουν τα πάντα ώστε να παρατηρούν και να καταγράφουν τέτοιου είδους δοκιμές).

Ως συμπέρασμα, με βάση τη δική μας επαγγελματική άποψη που βασίστηκε σε δεδομένα που μας παραχωρήσατε, η παρούσα κατάσταση είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και η άμεση λήψη μέτρων για την αποκατάσταση του εν λόγω πολύ σημαντικού προβλήματος κρίνεται αναγκαία.
Με εκτίμηση,

Dr. J. Robert Oppenheimer(Διευθυντής του Advanced Studies, Princeton, New Hersy)
& Professor Albert Einstein(Princeton, New Jersey).
ΤΕΛΟΣ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟΥ

Όλα αυτά το 1947…….!!!! Φανταστείτε σήμερα σε τι μπορεί να έχει εξελίχθη…. Και από ότι βλέπετε τίποτα δεν πάει καλά ειδικά με την Νέα Τάξη Πραγμάτων!!!!

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΟ ΕΓΓΡΑΦΑ!!!!
APORITA EGRAFA UFO 3 APORITA EGRAFA UFO4 APORITA EGRAFA UFO5 APORITA EGRAFA UFO6 APORITA EGRAFA UFO7 APORITA EGRAFA UFO8
Οι δίσκοι εμφανίστηκαν σε Αμερική και Ευρώπη σε πολλές χώρες, όπως ΗΠΑ, Γαλλία, Ιταλία, Γιουγκοσλαβία, Αλβανία. Πράγμα που δηλώνει το ενδιαφέρον τους για όλο τον κόσμο. Τα αποχαρακτηρισμένα αρχεία είναι 16 pdf με εκατοντάδες αναφορές αυτοπτών μαρτύρων. Στο τέλος κάθε αναφοράς το FBI δηλώνει ότι η αναφορά μπορεί να ευσταθεί λόγω αξιοπιστίας του μάρτυρα.

Υπάρχει κάποιος Mr. Collier ( Μίστερ Κόλλιερ ) υπεύθυνος τμήματος ασφαλείας του FBI την περίοδο του 1950. Οι περισσότερες αναφορές προέρχονται από στρατιωτικούς και κυρίως της αεροπορίας. Αυτό σημαίνει ότι οι επισκέπτες ενδιαφέρονταν να παρατηρούν τον στρατό.
  1. Μερικοί δίσκοι έχουν πλήρωμα, άνω κάποιοι είναι τηλεκατευθυνόμενοι, δίχως πλήρωμα. ( Για να τα ξέρουν αυτά πάει να πει ότι τα έχουν δει και έχουν αιχμαλωτίσει κάποια ).
  2. Η αποστολή τους είναι ειρηνική. Οι επισκέπτες περιφρονούν την διάστασή μας και δεν θέλουν να παραμένουν σε αυτή. ( Το πόσο ειρηνική είναι φαίνεται τα τελευταία χρόνια από τους γήινους με τα πόσα έχουν καταρρίψει …γιατί άραγε!;! Η μήπως είναι οι εξωγήινοι που δεν αφήνουν άλλους εξωγήινους να προσεγγίσουν την γη!;!
  3. Οι επισκέπτες αυτοί είναι σαν τους ανθρώπους αλλά πολύ μεγαλύτεροι σε μέγεθος. ( Σίγουρα τους έχουν δει και έχουν έρθει σε επαφή !;! )
  4. Δεν προέρχονται από τη Γη μας αλλά από άλλο κόσμο.
  5. Δεν προέρχονται από κάποιο υλικό πλανήτη, αλλά από αιθερικό πλανήτη ο οποίος βρίσκεται σε παράλληλη χωρική διάσταση με τον δικό μας και εμείς δεν μπορούμε να τον αντιληφθούμε. ( Αιθερικό!;! Δηλαδή παράλληλο κόσμο!!!! )
  6. Τα σώματα τόσο των επισκεπτών όσο και των σκαφών τους υλοποιούνται αυτόματα όταν εισέρχονται στην συχνότητα δόνησης της δικής μας πυκνής ύλης. ( Άραγε σωστά από παράλληλο κόσμο ).
  7. Οι δίσκοι έχουν ένα τύπο ακτινοβολίας, μία ακτίνα, η οποία μπορεί να αποσυνθέσει εύκολα κάθε επιτιθέμενο σκάφος. Εισέρχονται στο αιθερικό πεδίο και πάλι κατά βούληση και εξαφανίζονται έτσι από τα μάτια μας μην αφήνοντας κανένα ίχνος. ( Τα πιο πολλά δήθεν αεροπορικά ατυχήματα της πολεμικής αεροπορίας ανά τον κόσμο δεν είναι τίποτα άλλο από επιθέσεις ΑΤΙΑ )
  8. Το πεδίο από το οποίο έρχονται δεν είναι το αστρικό, αλλά αντιστοιχεί σε αυτό των Lokas ή Talas. Οι μαθητές των εσωτερικών θεμάτων θα καταλάβουν αυτούς τους όρους.
  9. Πιθανότατα δεν μπορούμε να τους ακούσουμε με ραδιοκύματα, αλλά ίσως να τους ανιχνεύσουμε με ραντάρ ειδικής συχνότητας.
Από τις αναφορές αυτές, ο στρατός των ΗΠΑ κατάλαβε ότι μπορεί να κατασκευάσει μη συμβατικά αεροσκάφη, παρατηρώντας τα UFO μεταξύ 1947 και 1949. ( ΓΝΩΣΤΟ )
Το 1952 γίνεται λόγος για κατασκευή UFO από τις ΗΠΑ, που θα χρησιμοποιούν σύντηξη υδρογόνου για καύσιμο και μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για άμυνα, αφού τα σκάφη αυτά θα είναι πολύ ανώτερα των συμβατικών γήινων, όσο και για ταξίδια στη Σελήνη, αλλά και για πιθανή χρήση τους σε μελλοντικό πόλεμο εναντίον των επισκεπτών.

Στην Ιαπωνία έγινε προσπάθεια κατάρριψης ΑΤΙΑ αλλά ανεπιτυχώς. ( ΨΕΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟ …..Έγινε από Αμερικανικό αντιτορπιλικό και δεν είχε καμία σχέση η Ιαπωνία ).
Τα αρχεία κάνουν λόγο ότι οι περισσότερες εμφανίσεις έγιναν στην βόρειο Κίνα ή Νότιο Ρωσία και πιθανολογούν κάποια έδρα των επισκεπτών εκεί και έπειτα η πορεία τω ΑΤΙΑ είναι πτήση πάνω από τον Ειρηνικό και φτάνουν στις ΗΠΑ. Την περίοδο 1950 οι ΗΠΑ ερευνούσαν το ενδεχόμενο τα ΑΤΙΑ να είναι κομμουνιστικά, φυσικά δεν ίσχυε.

Έγιναν πολλές αναφορές όχι μόνο σε δισκοειδή ΑΤΙΑ αλλά και σε πύρινες μπάλες, πολλές φορές πράσινου χρώματος, με αφύσικες πορείες. ( Υπάρχουν μέχρι και σήμερα ….. δεν έχετε παρά να τα δείτε στην περιοχή της Αργολίδος, Πόρτο χέλι, Σπέτσες, Ερμιόνη, Ύδρα, από τις 11/ 6 κάθε χρόνο έως και τις 19/ 9 από τις 11:ΟΟ το βράδυ έως τις 4:00 το πρωί!!!! Όχι κάθε βράδυ βέβαια συνήθως τον μήνα κάνουν από 5 έως 12 εμφανίσεις, αν ποτέ βρεθείτε στις περιοχές αυτές δοκιμάστε γίνεται κάθε χρόνο και σπάνια το χειμώνα!!!! )

Θεωρούν μάλιστα ότι οι μυθολογικές και θρησκευτικές αναφορές σε αγγέλους, πύρινα άρματα και νεφέλες, ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα σε συναντήσεις ανθρώπων του παρελθόντος με τους αποκαλούμενους επισκέπτες. Οπότε γίνεται λόγος αποκωδικοποίησης των αρχαίων αναφορών.
Ο Αδάμ ήταν φυλή αρσενικών εξωγήινων που μετά την μετάπτωση των πόλων της Γης εγκαταστάθηκε στη Γη. Η Εύα ήταν τα θηλυκά ανθρωποειδή που οι << Αδάμ >> διασταυρώθηκαν μαζί, δίνοντας την ανθρώπινη φυλή. Οι άλλοι εξωγήινοι άρχισαν να παρατηρούν το πείραμα << άνθρωπο >>, χωρίς έκτοτε να έρχονται σε άμεση επαφή μαζί του.

Χρησιμοποιούσαν μία κρυσταλλική ασπίδα, η οποία λύγιζε το φως καθιστώντας τους αόρατους στους ανθρώπους. Επίσης έχουν την δυνατότητα να διαβάζουν τις σκέψεις των ανθρώπων.

Δίνεται μεγάλη σημασία στα γραφόμενα του Βίλχελμ Ράιχ, πιθανότατα για την οργόνη /αιθέρα.
Μηνύματα οι ΗΠΑ έλαβαν από δύο σκάφη μεγέθους 150x100x200 μίλια το καθένα, που περιείχαν 5000 μητρικά σκάφη μεγέθους 60 μέτρων μήκους έκαστο. Το ένα σκάφος ονομάζεται Κ-4 και ο κυβερνήτης του είναι ο AFFA, από τον πλανήτη Ουρανό και το άλλο L-11 και ο κυβερνήτης του είναι ο PONNAR ( ΠΟΝΝΑΡ 0, από τον πλανήτη Κατάνν. Η παρουσία αυτών στην Γη ήταν για να εμποδίσουν την καταστροφή της Γης. Αυτό γιατί η έκρηξη ατομικών βομβών καταστρέφει το μαγνητικό πεδίο που περιβάλλει τη Γη. Αν καταστρεφόταν η Γη, τότε τα πεδία του σύμπαντος θα διαταράσσονταν και οι καταστροφές θα επηρέαζαν ολόκληρο το Σύμπαν. ( Αυτό δεν το πιστεύω γιατί!;! Γιατί όταν ένας πλανήτης καταστρέφεται μιλάμε για τεράστιες ποσότητες πυρηνικής ενέργειας οι οποίες μπροστά τους οι ανθρώπινες είναι σαν σπίθες σε φωτιά!!!! )

Προτάθηκε μάλιστα από τους επισκέπτες να κάνουν γνωστή την παρουσία τους στον κόσμο το 1954 υλοποιώντας συνολικά 5000 ιπταμένους δίσκους πάνω από πόλεις, με τον όρο να μην δεχθούν πυρά, αλλά κανείς από τους αρμόδιους των ΗΠΑ που απάντησαν στα μηνύματα δεν ήθελε το θέμα να γίνει γνωστό στο σύνολο της Γης. ( Μια και τώρα έχει γίνει γνωστό γιατί δεν μας τους δείχνουν….. μα τους έχουμε ήδη!!!! Δρακονιανοί – Ερπετόμορφοι – φολιδήτες – Νέα Τάξη Πραγμάτων )
Στις αναφορές υπάρχουν και κάποιες φωτογραφίες αλλά επειδή τα έγγραφα είναι εκτυπωμένα ασπρόμαυρα και παλιά, οι φωτογραφίες είτε δεν διακρίνονται καθαρά είτε μοιάζουν με σκίτσα.
Το 1958 το FBI προσπάθησε να παραλάβει αρχεία από την αεροπορία και τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ που αφορούσαν σε θέματα ΑΤΙΑ. Το 1963, το FBI σταμάτησε να ερευνά θέματα ΑΤΙΑ, αφού πλέον όλη η έρευνα πέρασε στην αεροπορία και στις μυστικές υπηρεσίες.

Στις αναφορές του, το FBI λέει ότι οι << διαστημάνθρωποι >> σχετίζονται με τα << βιβλικά >> γεγονότα, ότι ενδιαφέρονται για το ζήτημα των πυρηνικών και ότι στο μέλλον η τεχνολογίες τους θα κάνουν το οικονομικό σύστημα της Γης να καταρρεύσει.
Ο αριθμός των ΑΤΙΑ αυξήθηκε από την περίοδο που οι Ρώσοι εκτόξευσαν τον Σπούτνικ.
Αυτό σημαίνει ότι η ανθρωπότητα έγινε ενδιαφέρουσα στους επισκέπτες μετά την επίτευξη ατομικής βόμβας και διαστημικών αποστολών.
Παρ’ όλο που μετά το 1963 ο Χούβερ, διευθυντής του FBI αρνείται κατηγορηματικά την ύπαρξη ΑΤΙΑ σε απαντήσεις προς απλούς κυβερνητικούς που ζητούν ενημέρωση για το συγκεκριμένο θέμα, σε απάντησή του σε μήνυμα προς την αεροπορία γράφει ότι γνωρίζει μία γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι επαφική και έδωσε πληροφορίες για προσπάθειες κατάρριψης ΑΤΙΑ από ΗΠΑ και Ιαπωνία και για καταστροφή υλικού της Ρωσίας και θανάτου Ρώσου κοσμοναύτη από εξωγήινους στη Σελήνη και επιβεβαιώσει το αληθές των πληροφοριών αυτών.

Γίνεται αναφορά ότι και οι Γερμανοί είχαν φτιάξει ιπτάμενο δίσκο με καύσιμα Ν2Η4Ο, μεθανόλη και Η2Ο2και το 1943-1944 κατέρριψαν με ένα τέτοιο σκάφος ένα Αμερικανικό Β-26.
Το ΑΤΙΑ του Ρόζγουελ το 1947 ήταν δισκοειδές εξαγωνικού σχήματος.
Το 1950 κατέπεσαν 3 ΑΤΙΑ 20 μέτρων το καθένα στο Νέο Μεξικό και μέσα σε κάθε ένα απ’ αυτά υπήρχαν τρία ανθρώπινα πτώματα μεγέθους 1 μέτρου ύψους. Φορούσαν στολές παρόμοιες με αυτές των πιλότων μαχητικών αεροπλάνων. Μάλλον τα συγκεκριμένα σκάφη κατέπεσαν γιατί βρέθηκαν μέσα στην εμβέλεια ενός πολύ ισχυρού ραντάρ που βρίσκεται στην συγκεκριμένη περιοχή των ΗΠΑ και που μάλλον απενεργοποίησε το σύστημα πλοήγησής τους.
Πρέπει να αναφέρουμε ότι όλα τα παραπάνω είναι αναφορές από πράκτορες του FBI αλλά και τμήματα αναφορών από επαφικούς και περιοδικά, που για κάποιο λόγο το FBI θεώρησε καλό να ασχοληθεί, να μελετήσει, να σχολιάσει και να αρχειοθετήσει, χωρίς να μπορεί κανείς να επιβεβαιώσει το αληθές των συγκεκριμένων αρχείων.

Δύο επιστολές που είχε απευθύνει λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία του ο πρόεδρος των ΗΠΑ John F Kennedy ( Τζων Φ Κέννεντι ) στο τότε ρεπουμπλικάνο αρχηγό της CIA John McCone ( Τζων Μάκκον ) και προς το διευθυντή της NASA αποκάλυψε ο συγγραφέας William Lester ( Γουίλλιαμ Λέστερ ) στο πλαίσιο της ερευνάς του για το βιβλίο του << Η γιορτή της ελευθερίας. O JFK και τα νέα σύνορα >>. Ο Lester είπε πως η CIA αποδέσμευσε τις δύο επιστολές ύστερα από αίτημα του ίδιου και σύμφωνα με το νόμο περί ελευθερίας για την πληροφόρηση (Freedom of Information Act-Ελευθερία των πληροφοριών Ακτ).
Δύο επιστολές που είχε απευθύνει λίγες ημέρες πριν τη δολοφονία του ο πρόεδρος των ΗΠΑ John F Kennedy στον τότε ρεπουμπλικάνο αρχηγό της CIA John McCone και προς το διευθυντή της NASA αποκάλυψε ο συγγραφέας William Lester στο πλαίσιο της ερευνάς του για το βιβλίο του << Η γιορτή της ελευθερίας. O JFK και τα νέα σύνορα >>.
Ο Lester είπε πως η CIA του αποδέσμευσε τις δύο επιστολές ύστερα από αίτημα του ίδιου και σύμφωνα με το νόμο περί ελευθερίας για την πληροφόρηση (Freedom of Information Act). Το ενδιαφέρον όμως γύρω από τις δύο επιστολές του JFK οι οποίες είχαν σταλθεί στις 12 Νοεμβρίου του 1963 αφορούσαν την πληροφόρηση για τα φαινόμενα των αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων ενώ στη δεύτερη επιστολή ο τότε πρόεδρος ζητούσε να διερευνηθούν οι πιθανότητες συνεργασίας με τη Σοβιετική Ένωση στα προγράμματα εξερεύνησης του διαστήματος μεταξύ αυτών και επανδρωμένων αποστολών στη Σελήνη.
Το ενδιαφέρον του Kennedy αναφορικά με τo φαινόμενο των UFO είχε να κάνει και την ανησυχία του -καθώς πολλά από αυτά εμφανίζονταν πάνω από την ΕΣΣΔ- μήπως οι Σοβιετικοί εκλάμβαναν αυτά ως αμερικανική τεχνολογία που τους κατασκόπευε. << Νομίζω πως ένας από τους λόγους που ήθελε ο ίδιος να γίνει κάτοχος αυτών των πληροφοριών >> εξηγεί ο Lester << και να τις πάρει από τη δικαιοδοσία της NASA, είναι πως ήθελε να πάει τις αναφορές αυτές στους Σοβιετικούς και τους πει, ορίστε ούτε και εμείς έχουμε ιδέα για το τι είναι αυτά τα πράγματα, άρα δεν είμαστε εμείς αυτοί που νομίζετε ότι προκαλούμε >>.
Ο ίδιος ο Lester ισχυρίζεται πως στις δύο αυτές επιστολές (κυριότερα στην πρώτη) πρέπει να αναζητηθεί ο λόγος για τη δολοφονία του Kennedy, καθώς κάποιοι δεν ήθελαν ο πρόεδρος να λάβει γνώση γύρω από τα θέματα των UFO ή ενδεχομένως δεν ήθελαν τη συνεργασία με την ΕΣΣΔ σε ότι αφορά τα διαστημικά προγράμματα.
Η πρώτη επιστολή πάντως έρχεται να << δέσει >> με το λεγόμενο << καμένο υπόμνημα >> όταν ο ερευνητής αγνώστων φαινομένων Timothy Cooper ( Τίμοθυ Κούπερ ) ισχυρίστηκε πως έλαβε το 1999 από μια άγνωστη πηγή στη CIA, αλλά η αυθεντικότητα του εγγράφου αυτού δεν διαπιστώθηκε ποτέ ( όπως συνήθως ). Όπως και να έχει πάντως η άγνωστη πηγή στη CIA που έστειλε το << καμένο υπόμνημα >> στον Cooper είπε πως δούλευε για την υπηρεσία μεταξύ 1960 και 1974 και κατάφερε να τραβήξει το έγγραφο αυτό από μια φωτιά όταν η CIA έκαιγε κάποια από την πλέον κρίσιμης σημασίας αλληλογραφία της.
Το υπόμνημα αυτό, το οποίο δεν έχει ημερομηνία φέρεται πως είναι επιστολή του McCone προς διάφορους τμηματάρχες της υπηρεσίας κάνοντας λόγο για τον Lancer –ο κωδικός του JFK στις μυστικές υπηρεσίες- αναφέροντας σε ένα σημείο:
<< Όπως ξέρετε ο Lancer έκανε κάποιες έρευνες σχετικά με δραστηριότητές μας τις οποίες δεν μπορούμε να επιτρέψουμε. Παρακαλώ όπως υποβάλλετε τις απόψεις σας όχι αργότερα από τον Οκτώβριο. Οι ενέργειές σας στο θέμα αυτό είναι κρίσιμης σημασίας για τη συνέχεια αυτής της ομάδας >>.
Ο τωρινός κάτοχος του << καμένου υπομνήματος >> ο οποίος το αγόρασε από τον Cooper το 2001, δήλωσε πως όταν ο JFK άρχισε να κάνει ερωτήσεις για τα UFO η υπηρεσία τον << έθεσε εκτός >>.
Αν και η εικασίες για τους λόγους της δολοφονίας του JFK είναι πολλές οι συγκεκριμένες επιστολές προσθέτουν ακόμη μια στην ήδη μεγάλη λίστα. Πάντως μια από τις εκδοχές που φαίνεται ότι συγκεντρώνει και τη μεγαλύτερη πιθανότητα για τη δολοφονία του Kennedy, όπως υποστηρίζουν αρκετοί, είναι η ( προεδρική εντολή 11110 – Executive Order 11110) η οποία εκδόθηκε στις 4 Ιουνίου του 1963 και σύμφωνα με αυτή ο πρόεδρος έδινε εντολή στον υπουργό οικονομικών, όποτε ο τελευταίος έκρινε σκόπιμο να προχωρά στην τύπωση χρήματος –άτοκα- εκτός του ελέγχου της κεντρικής τράπεζας (Federal Reserve – Φέντεραλ Ριζέρβ ).
Για την ιστορία ο John Kennedy ζητούσε από τον John McCone την αναφορά του τόσο για τους φακέλους των UFO όσο και για τις πιθανότητες συνεργασίας με την ΕΣΣΔ στο διάστημα το αργότερο μέχρι την 1η Φεβρουαρίου του 1964. Δεν ήταν όμως γραφτό να πάρει τις αναφορές αυτές ποτέ στα χέρια του καθώς δολοφονήθηκε στις 22 Νοεμβρίου του 1963, μόλις δέκα ημέρες μετά την αποστολή των αιτημάτων αυτών.
APORITA EGRAFA UFO9
Το έγγραφο που αποδέσμευσε η CIA όπου ο πρόεδρος Kennedy ζητούσε από την υπηρεσία πληροφορίες για τις εμφανίσεις UFO
APORITA EGRAFA UFO10
H πρώτη σελίδα του λεγόμενου << καμένου υπομνήματος >> η οποία προέρχεται από τον τότε διευθυντή της CIA John McCone (MJ-1) προς τον τότε υποδιευθυντή MJ-2 μέσω του τμηματάρχη MJ-7. Το έγγραφο το οποίο ο κάτοχός του υποστηρίζει ότι γράφτηκε μεταξύ 1961 και 1963 ζητά από τους αποδέκτες του τη λήψη μέτρων αναφορικά με την << εξουδετέρωση >> του προέδρου Kennedy εξαιτίας ερευνών του ίδιου για διάφορες μη κατονομαζόμενες δραστηριότητες της CIA.

Το έγγραφο φέρεται ότι προήλθε από βοηθό που εργαζόταν για τον James Angleton ( Τζέιμς Άνγκλετον ). Ο τελευταίος ήταν υψηλόβαθμος αξιωματούχος της CIA και στενός συνεργάτης αρκετών διευθυντών της υπηρεσίας μεταξύ των ετών 1954 και 1974. Ο βοηθός του, του οποίου το όνομα δεν έγινε ποτέ γνωστό, φέρεται πως κατάφερε να πάρει τα έγγραφα αυτά λίγο πριν καούν.

Όλη η επιστολή αριθμεί 9 σελίδες και ανήκε στους πιο απόρρητους φακέλους κωδικοποιημένους ως MJ-12.

Το έγγραφο αυτό δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα της www.nsa.gov και μπορεί να διαβαστεί εδώ: http://www.nsa.gov/public_info/_files/ufo/key_to_et_messages.pdf

Σίγουρα θα λέτε πολλοί από εσάς ότι μπορεί να είναι και ψεύτικα όλα αυτά τα οποία μας λες ή και μας δείχνεις και θα θέλαμε πιο χειροπιαστές αποδείξεις για τις διάφορες συνομωσίες των μυστικών υπηρεσιών….
Μια περιβόητη συγκάλυψη των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ είναι η φημισμένη υπόθεση του Άντριου Μπασιάγκο όπου έχει άμεση σχέση με ταξίδια στο χρόνο αλλά και με ΑΤΙΑ:

Ο Andrew Basiago ( Άντριου Μπασιάγκο ), δικηγόρος στο Seattle ( Σιάτλ ) των Η.Π.Α., μέχρι το 2004 ισχυριζόταν δημόσια ότι, όταν ήταν στην ηλικία μεταξύ 7 και 12 ετών, συμμετείχε στο πρόγραμμα Pegasus, ( Πήγασος ) ένα μυστικό πρόγραμμα της αμερικάνικης κυβέρνησης στο οποίο, όπως είπε, δούλευε πάνω στην τηλεμεταφορά και στα ταξίδια στο χρόνο, υπό την εποπτεία ενός ειδικού Γραφείου του υπουργείου Αμύνης σχετικό με τέτοιου είδους ζητήματα.
<< Εκπαίδευαν παιδιά μαζί με ενήλικες με σκοπό να βγάλουν συμπεράσματα για τις φυσικές και ψυχικές επιρροές που είχαν τα ταξίδια στο χρόνο στα παιδιά >> , δήλωσε ο Basiago στην ιστοσελίδα The Huffington Post. ( Δε Χάφιγνκτον Πόστ )
<< Επίσης, τα παιδιά είχαν ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τους ενήλικες από την άποψη προσαρμογής τους στις μετακινήσεις που πραγματοποιούσαν στο παρόν, το παρελθόν και το μέλλον >>.
Andrew D. Basiago 
O Andrew D. Basiago
Είναι, τελικά, εφικτά τα ταξίδια στο χρόνο ή όχι; Σύμφωνα με το φυσικό καθηγητή Shengwang Du ( Σενγκγουάν Ντου ) από το Hong Kong ( Χόνγκ Κόνγκ ) το ταξίδι στο χρόνο είναι αδύνατο, διότι τίποτα δεν κινείται πιο γρήγορα από την ταχύτητα τους φωτός. (επιστημονική ανακοίνωση, Ιούλιος 2011)

Από την άλλη μεριά, οι ισχυρισμοί του Basiago βρίσκουν αποδέκτη. Ο λόγος για τον Alfred Webre, ( Άλφρεντ Γουέμπρε ) δικηγόρος που ειδικεύεται στην << εξοπολιτική >> ( !!;;!! ) και στα θέματα που σχετίζονται με την εξωγήινη παρουσία στη Γη. Ο Webre πιστεύει ότι η τηλεμεταφορά και τα ταξίδια στο χρόνο είναι κάτι που συμβαίνει εδώ και 40 χρόνια, αλλά αποκρύπτεται καλά από το Ειδικό Τμήμα Αμύνης της κυβέρνησης.

<< Πρόκειται για ένα οικονομικό και φιλικό προς το περιβάλλον πρόγραμμα σχετικά με την τηλεμεταφορά >>, δήλωσε ο Webre στην The Huffington Post. << Το Τμήμα Αμύνης το λειτουργεί εδώ και 40 χρόνια. Ο Donald Rumsfeld ( Ντόναλντ Ράμσφιλντ ) το χρησιμοποιούσε για να μεταφέρει αλεξιπτωτιστές στη μάχη ( !!;!! ) >>, συμπλήρωσε.
Alfred Lambremont Webre 
O Alfred Lambremont Webre
Ο Basiago είπε ότι συμμετείχε σε 8 διαφορετικά ταξίδια στο χρόνο κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο πρόγραμμα. Κυρίως, είπε, τα ταξίδια του γινόντουσαν μέσω μίας μηχανής η οποία είχε κατασκευαστεί με βάση κάποια έγγραφα που είχαν βρεθεί στο διαμέρισμα του Nikola Tesla ( Νίκολα Τέσλα ) στη Νέα Υόρκη, μετά το θάνατό του το Γενάρη του 1943.

<< Η μηχανή αποτελούνταν από δύο γκρι βραχίονες, περίπου 2.5 μέτρα μήκους, με ένα κενό περίπου 3 μέτρων ανάμεσά τους, όπου μία ακτινοβολία (ενέργεια) μεταδιδόταν διάχυτα προς το σύμπαν με την ιδιότητα να μπορεί να κάμπτει το χωροχρόνο, όπως είχε ανακαλύψει ο Tesla.
Ο Basiago, είπε, ότι οι άνθρωποι που συμμετείχαν στο πρόγραμμα πηδούσαν μέσα στη συσκευή και όταν η “πύλη” έκλεινε, βρισκόντουσαν αυτομάτως σε μία άλλη τοποθεσία.

Ισχυρίστηκε, επίσης, ότι μπορεί να διακρίνει τον εαυτό του σε μία φωτογραφία του Abraham Lincoln ( Άμπραχαμ Λίνκολν ) στο Gettyburg ( Γκέττυμπουργκ ) το 1863, μέρος το οποίο επισκέφθηκε το 1972 μέσω ενός θαλάμου που βρισκόταν στο East Hanover ( Ιστ Χάνοβερ ) στο New Jersey ( Νιου Τζέρσέι ).
<< Ήμουν ντυμένος με ρούχα της εποχής >> , είπε. << Προσέγγισα το χώρο ομιλίας του Lincoln στο Gettysburg και περπάτησα από τις εξέδρες περίπου 100 μέτρα, όπου και φωτογραφίθηκα σε μία λήψη της Josephine Cogg ( Τζόσεφιν Κογγ ).


APORITA EGRAFA UFO11
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, ο Basiago ταξίδεψε πίσω στο 1863 και << πιάστηκε >> σε μία φωτογραφία τη στιγμή της ομιλίας του Lincoln. (διακρίνεται στη μέση και αριστερά στην παραπάνω φωτογραφία)

Επιπλέον, ισχυρίστηκε ότι ταξίδεψε επίσης και στο θέατρο Ford ( Φορντ ) τη νύχτα όπου δολοφονήθηκε ο Lincoln. << Δεν έγινα, ωστόσο, μάρτυρας της δολοφονίας του >>, είπε.
Ο Basiago, που όπως δήλωσε τον στέλνανε σε πολλές και διαφορετικές χρονικές στιγμές του παρελθόντος, πολλές φορές και περισσότερες από μία φορά στο ίδιο συμβάν, είπε ότι η τεχνολογία θα έπρεπε να χρησιμοποιείται για τηλεμεταφορές που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή, και όχι για ταξίδια στο χρόνο. << Θα ήταν κάτι το χαοτικό >>, σχολίασε.

Ο Basiago πρόσθεσε ότι περισσότεροι από 100 άνθρωποι εργάζονταν στο πρόγραμμα Pegasus, ενώ ο συγγραφέας -μεταξύ άλλων και του «UFOs: Myths, Conspiracies and Realities ( ΟΥΦΟ: Μυθς, Κονσπίρανσις εντ Ριάλιτις ) »- John B. Alexander πάνω σε αυτό σχολίασε:
<< Φαντάζει αδύνατο, αν πράγματι απασχολούνταν τόσα πολλά άτομα στο πρόγραμμα, να κρατήσει κάποιος κρυμμένο το μυστικό για περισσότερο από 40 λεπτά, πόσο μάλλον (όπως έκανε ο Basiago) για 40 χρόνια >>.
John B. Alexander 
Ο John B. Alexander
1
Έγγραφα που δόθηκαν πρόσφατα στη δημοσιότητα από το Υπουργείο Αμύνης και τα Εθνικά Αρχεία της Βρετανίας δείχνουν ότι κατά τη διάρκεια του Β” Παγκοσμίου Πολέμου ο τότε πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας, Winston Churchill ( Ουίστον Τσόρτσιλ ), διέταξε να << καλυφθεί >> και να κρατηθεί μυστικό για τουλάχιστον 50 χρόνια η εμφάνιση ενός UFO, με την δικαιολογία ότι θα προκαλούσε πανικό στον κόσμο και ότι οι άνθρωποι ενδεχομένως να χάνανε την πίστη τους στη θρησκεία!!;!!
Σύμφωνα με τα έγγραφα, ο Churchill έδωσε τις διαταγές αυτές κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον τότε Πρόεδρο των Η.Π.Α., Dwight Eisenhower ( Ντγουέτ Ειζναχάουερ ), σε άγνωστη τοποθεσία κάπου στην Αμερική.

Το περιστατικό έγινε γνωστό και καταγράφηκε στα αρχεία της Βρετανίας μέσα από μία επιστολή που έστειλε το 1999 στο Υπουργείο Αμύνης ο εγγονός ενός από τους σωματοφύλακες του Churchill, όπου εξιστορούσε αυτά που του είχε εκμυστηρευτεί ο παππούς του.
2
Σύμφωνα, λοιπόν, με την κατάθεση του συγκεκριμένου ανθρώπου (τα στοιχεία του είναι γνωστά και στη δικαιοδοσία αποκλειστικά του Υπουργείου. Κατά τα άλλα, εργάζεται ως φυσικός στο Leicester ( Λέισεστερ της Βρετανίας ), ένα αναγνωριστικό αεροπλάνο και το πλήρωμά του επέστρεφαν από μία αποστολή στην Ευρώπη πίσω στη βάση του.
Κατά τη διάρκεια της πτήσης του, κοντά στις ακτές της Αγγλίας, ένα μεταλλικό Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο πλησίασε και σκίασε το αεροσκάφος.
Το πλήρωμα του αεροσκάφους αμέσως φωτογράφισε το UFO προτού αυτό εξαφανισθεί από το οπτικό τους πεδίο.
3
Αργότερα, κατά τη διάρκεια συζητήσεων για το ανεξήγητο εκείνο περιστατικό, οι δύο ισχυροί άνδρες ανησύχησαν τόσο πολύ που ο Churchill διέταξε να παραμείνει μυστικό για περισσότερο από 50 χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, ένας εμπειρογνώμονας όπλων υπέθεσε ότι το UFO ήταν ίσως κάποιο είδος πυραύλου, ενώ κάποιος άλλος ότι επρόκειτο για εξωγήινο σκάφος. Τότε, ο Churchill ανησύχησε μη τυχόν δημιουργηθεί πανικός στον κόσμο και αποφάσισε να διατάξει να παραμείνει απόρρητο το περιστατικό για παραπάνω από μισό αιώνα.
Μετά από έρευνα των ισχυρισμών αυτών, ένας ανώτερος υπάλληλος του Υπουργείου Αμύνης της Βρετανίας είπε ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις ή ενδείξεις που μπορούν να υποστηρίξουν τους ισχυρισμούς αυτούς, καθώς όλα τα απόρρητα αρχεία πριν από το 1967 καταστρέφονταν μετά από πέντε χρόνια.

(Πηγή και Εθνικά Αρχεία UFO της Μ. Βρετανίας)
Η δημοσιοποίηση των εγγράφων αυτών, εκτός του ότι πρόκειται για μία σημαντική εξέλιξη στο χώρο της συνωμοσιολογίας και των απόρρητων εγγράφων, δείχνει ότι το επίπεδο ανησυχίας των ισχυρών ηγετών των Μεγάλων Δυνάμεων στην Ιστορία και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του Β” Παγκοσμίου Πολέμου ήταν ιδιαίτερα μεγάλο και σημαντικό.

Εκτός από όλα τα άλλα υπήρξαν και κάποια κωδικοποιημένα μηνύματα από εξωγήινους τα οποία είχαν σταλεί στην γη και υπηρεσίες όπως η NSA τα κρατούσαν για χρόνια κρυμμένα από τον κόσμο!!!! Αν και τώρα που έχουν βγει στην επιφάνεια όλα αυτά ακόμα οι ποιο πολλοί άνθρωποι δεν πιστεύουν σε αυτά….

Το ”Key To The Extraterrestrial Messages” (το κλειδί για την αποκρυπτογράφηση των εξωγήινων μηνυμάτων) είναι ένα απόρρητο έγγραφο που αποχαρακτηρίστηκε και δημοσιεύθηκε από την NSA (National Security Agency) βάση τις διατάξεις του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης, στις 21 Απριλίου του 2011.
Σε αυτό, η NSA παραδέχεται ότι έχει λάβει 29 κωδικοποιημένα μηνύματα από το βαθύ διάστημα και ότι κατάφεραν να αποκωδικοποιήσουν αρκετά. ( Χα!!!! Το παραδέχονται!!!! Μα ο κόσμος τίποτα!!!! Χαμπάρι!!!! )
Εξαιρετικά αξιοσημείωτο είναι ότι το έγγραφο ήταν προγραμματισμένο για απελευθέρωση το 2004 αλλά η NSA κατάφερε να το καθυστερήσει μέχρι τις 21 Απριλίου του 2011.
Για να δείτε το πρωτότυπο άρθρο του H.Champaigne επισκεφθείτε την τοποθεσία της NSA http://www.nsa.gov/public_info/declass/ufo/index.shtml και κάντε κλικ στον αριθμό αρχείου 41, για να φορτώσει το PDF.

Οι ιστορίες που αφορούν σε εμφανίσεις ATIA ή σε επαφές με εξωγήινες οντότητες, χαρακτηρίζονται από τους επίσημους φορείς ως αποκυήματα της φαντασίας ανθρώπων που << έχουν το θράσος να εμφανίζονται στα MME ως σοβαροί μάρτυρες ή ερευνητές >>. Όμως, οι κρίσιμες αποκαλύψεις ενός πρώην πράκτορα του Γραφείου Eιδικών Eρευνών της Πολεμικής Aεροπορίας των HΠA αποδεικνύουν όχι μόνο ότι τα περί << φαιδρότητας >> των διαφόρων ερευνητών είναι μεθοδευμένα, αλλά και ότι διοχετεύονται σκόπιμα στα MME παραπλανητικές πληροφορίες, προκειμένου να συνεχίζονται ανενόχλητα οι μυστικές έρευνες και τα απόρρητα προγράμματα επαφών με ATIA…

Tον Φεβρουάριο του 2006, κυκλοφόρησε μια έκδοση του γνωστού αμερικανικού περιοδικού UFO magazine ( μάγκαζιν ), η οποία επικεντρωνόταν στο Σχέδιο Serpo ( Σέπρο ), ένα υποτιθέμενο πρόγραμμα ανταλλαγής εκπροσώπων μεταξύ γήινων και εξωγήινων. Tο εν λόγω πρόγραμμα εφαρμόστηκε από το 1965 μέχρι το 1978 και ενέπλεκε 12 υψηλόβαθμους Aμερικανούς στρατιωτικούς, οι οποίοι ταξίδεψαν σε έναν πλανήτη με την ονομασία Serpo, στον δυαδικό αστερισμό Zeta Reticuli ( Ζέτα Ρετικούλι ). Στην ειδική αυτή έκδοση, ο Richard Doty ( Ρίτσαρντ Ντότι ), πρώην ειδικός πράκτορας του Γραφείου Eιδικών Eρευνών της Πολεμικής Aεροπορίας (AFOSI), υποστήριξε ότι, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του υπηρεσίας, συμμετείχε σε σημαντικές πτυχές του Σχεδίου Serpo.

O ίδιος ανήκε σε μια ομάδα πρώην στρατιωτικών με πρόσβαση σε απόρρητες πληροφορίες για τα ATIA, οι οποίοι είχαν επιλεγεί για να επιβεβαιώσουν την αυθεντικότητα των στοιχείων από το υποτιθέμενο εξωγήινο αυτό πρόγραμμα ανταλλαγής. H μαρτυρία του Doty υπήρξε πολύ αποκαλυπτική, μιας και ήταν βασισμένη σε έναν αριθμό προσωπικών εμπειριών, σε αντίθεση με άλλες << μαρτυρίες >> που κυκλοφορούν κατά καιρούς. Ωστόσο, τέτοιες μαρτυρίες-διαδόσεις γίνονται συχνά αντικείμενο εκμετάλλευσης από πράκτορες της Yπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ, οι οποίοι συμμετέχουν σε ένα επίσημο << Πρόγραμμα Eξαπάτησης >>, που ως σκοπό έχει να παραπλανήσει ερευνητές, μάρτυρες, αλλά και το ευρύ κοινό σχετικά με το θέμα των ATIA.

Βάσει της παραπάνω πληροφορίας, είναι σκόπιμο να εξεταστούν προσεκτικά τα λεγόμενα του Doty, καθώς δεν είναι καθόλου απίθανο οι ισχυρισμοί του να εξυπηρετούν τους σκοπούς ενός τέτοιου προγράμματος παραπληροφόρησης… Θα μπορούσε άραγε η επιθυμία του να << ενημερώσει >> το κοινό σχετικά με τα ΑΤΙΑ να λειτουργεί αντίθετα, αποσκοπώντας, στην πραγματικότητα, στην παραπλάνησή του; Oι αποκαλύψεις του Doty:
O Richard Doty ξεκίνησε την καριέρα του στην Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία το 1968, εκπαιδευόμενος αρχικά για την Αστυνομία Ασφαλείας της Πολεμικής Αεροπορίας και ανεβαίνοντας, στη συνέχεια, σε άλλες θέσεις σχετικές με την ασφάλεια.

Το 1979 μπήκε στο Γραφείο Eιδικών Eρευνών της Πολεμικής Aεροπορίας, από όπου και αποστρατεύτηκε το 1988, κατέχοντας τον βαθμό του επισμηνία. Ακολούθως, ξεκίνησε μια νέα καριέρα ως έφιππος αστυνομικός στο Nέο Mεξικό, ενώ πιο πρόσφατα τελείωσε τη Νομική Σχολή και έγινε μέλος του δικηγορικού συλλόγου του Nέου Mεξικού. Το 2005 κυκλοφόρησε το βιβλίο Exempt From Disclosure ( Εξέμπτ Φρομ Ντισκλόουσουρ ) , το οποίο ο Doty συνέγραψε μαζί με τον Robert Collins ( Ρόμπερτ Κόλινς ), όπου περιγράφεται μία σειρά περιστατικών σχετικών με ΑΤΙΑ, όπως η εμφάνιση ενός μεγάλου ιπτάμενου δίσκου σε μια απόρρητη μονάδα στο Indian Springs ( Ίντιαν Σπρινγκς ) το 1969.
Συγκεκριμένα, ο Doty ισχυρίζεται ότι του δόθηκε πρόσβαση σε μια άκρως απόρρητη αναφορά, η οποία περιείχε πληροφορίες για την ύπαρξη εξωγήινων βιολογικών οντοτήτων (EBEs), για το σύστημα επικοινωνίας τους, καθώς και το επίπεδο της τεχνολογίας τους. Σύμφωνα με τα γραφόμενά του, το 1983 ο ίδιος είχε μια συνάντηση σε μια απόρρητη μονάδα στο Los Alamos ( Λος Άλαμος ), στο N. Mεξικό, με μια εξωγήινη βιολογική οντότητα με το όνομα EBE – 2, από τον αστερισμό Zeta Reticuli:
<< Περίπου 5 λεπτά αργότερα, μπήκε ένα πλάσμα που δεν έμοιαζε ανθρώπινο. Φορούσε μια στενή στολή χρώματος κρεμ. Δεν είχε καθόλου μαλλιά και μου συστήθηκε ως EBE – 2. O EBE – 2 κάθισε στην απέναντι πλευρά του τραπεζιού ανάμεσα σε δυο πολίτες και στον συνταγματάρχη της Πολεμικής Aεροπορίας… Άκουγα, ενώ οι τρεις ρωτούσαν τον EBE – 2 σχετικά με τον πλανήτη του >>.
Οι παραπάνω πληροφορίες θεωρούνται σημαντικές, δεδομένης της προηγούμενης θέσης του Doty ως πράκτορα πληροφοριών. H δε ανάμειξή του στις έρευνες σχετικά με ATIA έχει τεκμηριωθεί από την υπογραφή του σε επίσημα έντυπα του Γραφείου Eιδικών Eρευνών της Πολεμικής Aεροπορίας (Official NICAP Web Site foia_003.htm). Σε δήλωσή του ισχυρίζεται πως, όταν τοποθετήθηκε στο εν λόγω Γραφείο, ενημερώθηκε σχετικά με ένα πρόγραμμα που αφορούσε σε εξωγήινες βιολογικές οντότητες και συντριβές εξωγήινων σκαφών κοντά στην Corona ( Κορονα ) και Datil ( Ντατιλ ) στο Nέο Mεξικό, για τις οποίες έγραψε στο βιβλίο του. Εκεί περιγράφει έναν εξωγήινο που είχε αιχμαλωτιστεί σε μια από αυτές τις συντριβές, τον EBE – 1, από τον πλανήτη Sicu ( Σικου ) στον αστερισμό Zeta Reticuli, ο οποίος βρισκόταν υπό στρατιωτική επίβλεψη από το 1947 μέχρι τον θάνατό του, το 1952.
Επιπλέον, αναφέρει ότι το 1984 υπέπεσε στην αντίληψή του ένα έγγραφο, στο οποίο << αναφερόταν ένα πρόγραμμα ανταλλαγής προσωπικού μεταξύ μιας εξωγήινης φυλής και 12 ατόμων από το αμερικανικό στρατιωτικό προσωπικό >>, που διήρκησε από το 1965 μέχρι το 1978. Το αξιοσημείωτο σε όλη αυτή την υπόθεση είναι ότι οι πληροφορίες που περιέγραψε ο Doty αποτελούν εκπληκτικές –σε ύποπτο βαθμό– αποκαλύψεις για έναν πρώην ειδικό πράκτορα του Γραφείου Eιδικών Eρευνών της Πολεμικής Aεροπορίας. Κι αυτό γιατί οι πληροφορίες αυτές ήταν, κατά προσωπική του παραδοχή, άκρως απόρρητες και, όπως φάνηκε, μη αποχαρακτηρισμένες!!!!

Oπότε, γιατί ένας τέτοιος πρώην ειδικός πράκτορας να αποκαλύψει αυτές τις απόρρητες πληροφορίες; Kαι πόσο αξιόπιστες είναι; Το θέμα της παραπληροφόρησης Oι ερευνητές που γνωρίζουν τον Richard Doty, γνωρίζουν και τον σκοτεινό ρόλο που έπαιξε στις υποθέσεις των ερευνητών ATIA, Paul Bennewitz ( Πόουλ Μπένεγουιτζ ) και Linda Moulton Howe ( Λίντα Μούλτον Χοβ ), κατά τη δεκαετία του ’80. Ο Doty, τότε, διέδιδε συστηματικά παραπλανητικές πληροφορίες, προκειμένου οι δύο ερευνητές να αποπροσανατολιστούν κατά τις έρευνές τους.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ήταν αναμεμειγμένος σε μία απόπειρα σπίλωσης του ονόματος και του κύρους του Paul Bennewitz, ο οποίος συναναστρεφόταν και εμπιστευόταν τον Doty. Eπιπλέον, η Howe έχασε την ευκαιρία παρουσίασης ενός σοκαριστικού βίντεο με θέμα τα ATIA, εξαιτίας καθυστερήσεων στην κυκλοφορία ενός αποκαλυπτικού φιλμ, για το οποίο ο Doty την είχε διαβεβαιώσει ότι ήταν διαθέσιμο…

O Doty δήλωσε δημόσια ότι μετάνιωσε για τις πράξεις του, αλλά, προς υπεράσπιση του εαυτού του, ανέφερε ότι τότε απλά εκτελούσε διαταγές. Στο βιβλίο του, περιγράφει τη φύση της δουλειάς του ως εξής:
<< Ενημερώθηκα επίσης για ένα άλλο πολύ σημαντικό πρόγραμμα, το οποίο είχε να κάνει με τη διασφάλιση των προγραμμάτων υψηλής τεχνολογίας της Πολεμικής Aεροπορίας. Aνάμεσα στις μεθόδους που χρησιμοποιήθηκαν ήταν και η “παραπληροφόρηση” >>.
Ωστόσο, δεν μπορεί κανείς να μην παρατηρήσει τη χρονική σύμπτωση (;) της έκδοσης του Exempt From Disclosure, με τη διάθεση πληροφοριών του Σχεδίου Serpo τον Nοέμβριο του 2005. Τυχαίος συγχρονισμός ή μέρος της διαδικασίας ενός προγράμματος παραπλάνησης; O Doty περιγράφει ένα επίσημα εγκεκριμένο πρόγραμμα παραπλάνησης:
<< H κυβέρνηση μπορεί να κρατήσει ένα μυστικό για πολύ καιρό με πολλούς τρόπους. Είτε διανέμει τμηματικά τα στοιχεία μέσα στην κυβέρνηση ή στην κοινότητα των MME, είτε διευθύνει επιχειρήσεις εξαπάτησης, παραπλανώντας το κοινό ή ιδιωτικές ομάδες έρευνας ATIA. Παρουσιάζουν στις ομάδες λανθασμένες πληροφορίες και απίστευτα στοιχεία, τα οποία οι ομάδες εκδίδουν ως έγκυρα, με αποτέλεσμα να υποστούν τον χλευασμό της Κοινής Γνώμης.
Η επιχείρηση αυτή παραπληροφορεί το κοινό και κρατάει τις πληροφορίες της κυβέρνησης προστατευμένες >>.
Ακόμα, αναφέρει κάποιον εν αποστρατεία σμήναρχο ονόματι Jack Casey ( Τζακ Κασεει ), της Yπηρεσίας Πληροφοριών Πολεμικής Aεροπορίας, ισχυριζόμενος πως ο Casey επιβεβαίωσε προσωπικά τις πληροφορίες του Σχεδίου Serpo και συγκεκριμένα ότι << το 1965, 12 άνδρες του Aμερικανικού Στρατού τοποθετήθηκαν σε ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο και πέταξαν σε έναν πλανήτη, κάπου 40 έτη φωτός μακριά >>.
O Casey ισχυρίστηκε πως η ενημέρωση που παρείχαν οι οκτώ εκ των δώδεκα που επέστρεψαν το 1978 εξακολουθεί να είναι απόρρητη και πως όλοι οι συμμετέχοντες έχουν πλέον αποβιώσει. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο Richard Doty δεν έχει αναφέρει καμία παρενόχληση, απειλή ή εκφοβισμό μετά τις τόσο σοβαρές αποκαλύψεις του – πράγμα τουλάχιστον ασυνήθιστο εάν ληφθεί υπ’ όψιν ότι ο ίδιος έφερε στο φως άκρως απόρρητες πληροφορίες γύρω από πολύ ευαίσθητα θέματα. Αντίθετα, ο John Maynard, πρώην αναλυτής της Yπηρεσίας Aμυντικής Πληροφόρησης, έχει αναφέρει έναν αριθμό απειλών που δέχτηκε για πολύ λιγότερες αποκαλύψεις από αυτές που έχει κάνει ο Doty. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι ο Doty έχει πάρει το << πράσινο φως >>, ώστε με τη μαρτυρία του να προετοιμάσει το κοινό για μελλοντικές << αποκαλύψεις >> εξωγήινης παρουσίας στη Γη.
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η << διευκρίνιση >> που χρειάστηκε να δώσει ο Doty, μετά από αμφισβήτηση κάποιων αποσπασμάτων του βιβλίου, όπως ήταν η πρόσωπο με πρόσωπο συνάντησή του με τον EBE – 2. Ο Doty ισχυρίστηκε εκ των υστέρων ότι παρακολούθησε την υποτιθέμενη συνάντηση με τον EBE -2 από μια οθόνη βίντεο και ότι ο ίδιος δεν ήταν, τελικά, στο ίδιο δωμάτιο… Παρόλα αυτά, δεδομένης της επιτυχημένης καριέρας και των εμπειριών του, οι αποκαλύψεις του δεν μπορούν να περάσουν εντελώς απαρατήρητες. Ενισχυτικές καταθέσεις Πέρα από την κατάθεση του Doty, υπήρξαν και ορισμένα άλλα άτομα που κατέθεσαν πληροφορίες περί του Σχεδίου Serpo. Δύο πρόσωπα που μνημονεύονται συχνά είναι οι Gene Lakes ( Τζένι Λέικς γνωστός ως Gene Loscowski – Λοσκόβσκι ) και Paul McGovern.
O Lakes δούλευε για την Yπηρεσία Aμυντικής Πληροφόρησης από το 1964 μέχρι το 1996 ως ερευνητής και, ακολούθως, ως διευθυντής επιχειρήσεων Ασφαλείας. Ο δε Paul McGovern, σύμφωνα με τον Doty, υπήρξε αρχηγός ασφαλείας για την Yπηρεσία Aμυντικής Πληροφόρησης. Αμφότεροι ισχυρίζονται πως, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής τους καριέρας, είχαν πρόσβαση στα έγγραφα του Σχεδίου Serpo. Κατά τον Lake:
<< Οι περισσότερες από τις πληροφορίες είναι απολύτως σωστές… Aπ’ ό,τι ξέρω, είχαμε 12 άνδρες, όλοι στρατιωτικοί.
Oκτώ από την Aμερικανική Πολεμική Aεροπορία, δύο από τον Στρατό και δύο από το Ναυτικό. Kαι, φυσικά, ούτε λόγος για γυναίκες. Mόνο 8 γύρισαν πίσω, δύο απεβίωσαν μερικά χρόνια μετά την έναρξη του προγράμματος, ενώ οι άλλοι δυο αποφάσισαν να παραμείνουν και ίσως ζουν ακόμα εκεί. Όσοι επέστρεψαν έχουν αποβιώσει >>.
Ο δε McGovern κατείχε, πράγματι, τον αριθμό καταχώρησης τού ενημερωτικού εγγράφου και περιέγραφε το Σχέδιο ως εξής:
<< Mη εξουσιοδοτημένη διάθεση απόρρητων πληροφοριών, όπως το βλέπω εγώ. Ίσως, όμως, κάποιος μέσα από την κυβέρνησή μας να θέλει τώρα να αποκαλυφθούν όλα. Δεν στάλθηκε καμία γυναίκα. Δώδεκα άνδρες, όλοι στρατιωτικοί… >>.

Το γεγονός ότι και ο McGovern και ο Lakes ισχυρίζονται πως είχαν αποκτήσει τις πληροφορίες από ένα υποτιθέμενο ενημερωτικό έγγραφο, αποτελεί μια σημαντική απόδειξη για την ύπαρξη του Σχεδίου Serpo. Εξάλλου, και οι δύο συμφωνούν σε αρκετά σημεία, όπως ο αριθμός ατόμων που στάλθηκαν, καθώς και ο αριθμός εκείνων που επέστρεψαν. Oι Mc Govern και Lakes, μαζί με τον Richard Doty, είναι τα μόνα άτομα που έχουν παρουσιαστεί δημόσια για να επιβεβαιώσουν την αλήθεια για το Σχέδιο Serpo. Eπιπρόσθετα, υπάρχουν άλλες τρεις –ανεπιβεβαίωτες– μαρτυρίες:
H πρώτη φέρεται να ανήκει στον σμήναρχο Jack Casey, ο οποίος επιβεβαίωσε την υπόθεση του Σχεδίου Serpo, βασισμένος σε πληροφορίες που είχε διαβάσει σε απόρρητα έγγραφα· η δεύτερη ανήκει σε έναν ανώνυμο σμήναρχο εν αποστρατεία, με 30 χρόνια υπηρεσία· η τρίτη ανήκει στον θείο του Richard Doty και σμήναρχο της πολεμικής αεροπορίας, Ed Doty, ο οποίος φέρεται να επιβεβαίωσε ποικίλες πλευρές της ιστορίας σχετικά με το Σχέδιο.

Ωστόσο, κανένα από τα παραπάνω άτομα δεν παρουσιάστηκε δημόσια για να επιβεβαιώσει τα όσα του έχουν αποδοθεί. Aντιφάσεις και ανακρίβειες Πράγματι, η δήλωση του Doty στο UFO Magazine δίνει μια ώθηση στις πληροφορίες που θέλουν το Σχέδιο Serpo να είναι μια πραγματικότητα, επιβεβαιώνοντας την κεντρική ιστορία ενός προγράμματος εξωγήινης ανταλλαγής που περιγραφόταν σε απόρρητο ενημερωτικό έγγραφο. H τεκμηριωμένη ανάμειξή του στις έρευνες ATIA κάνει μεν την κατάθεσή του σημαντική, ωστόσο η διάψευση από τον ίδιο παλαιότερων δικών του δηλώσεων προκαλεί έναν προβληματισμό ως προς την αξιοπιστία των όσων καταθέτει.

Παρά την υποστήριξη της κεντρικής ιστορίας του Serpo από πρώην εμπλεκόμενους στρατιωτικούς, υπάρχουν πολλές αμφισβητούμενες λεπτομέρειες γύρω από την << αλήθεια >> του υλικού του Σχεδίου. Λεπτομέρειες όπως τα υποτιθέμενα ημερολόγια πτήσης, οι επιστημονικές πληροφορίες για το Serpo, καθώς και το δυαδικό αστρικό σύστημα, που οδηγούν σε αναρίθμητες ανακρίβειες. Στην περίπτωση π.χ. των ημερολόγιων πτήσης που περιγράφουν λεπτομερώς υποτιθέμενες επικοινωνίες μεταξύ των εξωγήινων και της ανθρώπινης ομάδας, βρέθηκε πληθώρα στοιχείων που υποδηλώνουν πως τα εν λόγω ημερολόγια είναι πλαστά….
Απευθύνομαι σε αυτούς που ψάχνουν να βρουν τι γίνεται σήμερα όπως η αναγνώστρια μας << fenomeno >> αυτά τα έγγραφα και τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους …. Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια τα πράγματα αλλάζουν ραγδαία ….δεν θα μπω σε ποιο λεπτομερέστατες καταστάσεις για το τι πρόκειται να γίνει μα είναι ιδιαίτερα εμφανές…..

Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου