Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

1000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ...ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ

Picture
Ενδεικτική του «ήθους» της ελλαδικής αριστεράς είναι η παρακάτω είδηση που διαβάσαμε σήμερα σε καθημερινή εφημερίδα.

Ξέραμε ήδη ότι η Παπαρήγα του ΚΚΕ είχε επιλέξει πανάκριβο κολέγιο για να σπουδάσει η κόρη της, την ίδια ώρα που η μαμά υποτίθεται εργαζόταν για την δημόσια και δωρεάν παιδεία. Το ίδιο βλέπουμε τώρα να συμβαίνει με τον Αλέξη Τσίπρα.

Όπως γράφει ο τύπος ο Αλέξης Τσίπρας έχει επιλέξει έναν πανάκριβο βρεφονηπιακό σταθμό για τον πρωτότοκο γιο του, ενώ αν το επιλέξει και για το δεύτερο παιδί του, τότε τα έξοδα για δίδακτρα που θα έχει ο Τσίπρας, θα ανέρχονται στα 1000 ευρώ μηνιαίως. 

Ο Αλέξης Τσίπρας, ως γνωστόν, είναι ο πρόεδρος του μεγαλύτερου, αυτή τη στιγμή, αριστερού κόμματος, το οποίο μάχεται – δήθεν – για την δημόσια και δωρεάν παιδεία και φυσικά για τους λαθρομετανάστες. Γιατί άραγε ο Τσίπρας δεν έστειλε τα παιδιά του σε έναν άλλο παιδικό σταθμό, για να είναι δίπλα στα παιδιά των λαθρομεταναστών, όπως αναγκάζεται να κάνει ο Λαός; Μήπως γιατί στην πραγματικότητα αντιλαμβάνεται την τραγικότητα των θέσεων που πρεσβεύει το κόμμα του; Πως συμπάσχει ο Αλέξης Τσίπρας με τον απλό «λαουτζίκο» όταν τα έξοδα για τον βρεφονηπιακό σταθμό των παιδιών του είναι τουλάχιστον διπλάσια του μισθού με τον οποίο αναγκάζεται να ζει την οικογένεια του οποιοσδήποτε Έλληνας οικογενειάρχης; Πως θα πείσει ο κ. Τσίπρας ότι παλεύει για την δημόσια δωρεάν παιδεία την στιγμή που ο ίδιος επιλέγει τον ιδιωτικό τομέα για να στείλει τα παιδιά του;

Φυσικά όλα τα παραπάνω ερωτήματα είναι ρητορικά και αναπάντητα, αφού ο Τσίπρας, όπως και το σύνολο της αριστεράς, ουδέποτε ενδιαφέρθηκε ειλικρινώς για τα προβλήματα του κόσμου. Το μόνο που ενδιαφέρει τα «λιγούρια της εξουσίας» είναι να κατακτήσουν τους υπουργικούς θώκους και να προωθήσουν την καταστροφή της Ελλάδος. Βέβαια, όταν πρόκειται για κάτι που τους ενδιαφέρει, όπως τα παιδιά τους, δεν αφήνουν τίποτε στην τύχη και φροντίζουν ώστε αυτά να μεγαλώνουν σε ένα περιβάλλον τελείως διαφορετικό από αυτό που ετοιμάζουν οι γονείς τους για τους υπόλοιπους Έλληνες.

xrysh augh

1 σχόλιο:

  1. 1000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ....

    αν το επιλέξει και για το δεύτερο παιδί του, τότε τα έξοδα για δίδακτρα που θα έχει ο Τσίπρας, θα ανέρχονται στα 1000 ευρώ μηνιαίως.

    μόνοι σας τα γράφετε!!!!

    ούτε τον συμπαθώ τον τύπο ούτε τον εχθρέυομαι
    αλλά το σωστό να λέγεται.
    Τι λέτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή