Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ...ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!

Την περασμένη βδομάδα έγινα μάρτυρας δυο συνταρακτικών μαρτυριών που περιγράφουν την σκληρή πραγματικότητα που βιώνει ο τόπος μας. Η πρώτη μαρτυρία αφορά ένα περιστατικό που έλαβε χώρα σε ένα μικρό χωριό μεγάλου ακριτικού νησιού του Ιονίου. Αυτό το χωριό τα παλιά τα χρόνια ήταν γεμάτο ελληνική ζωη. Σήμερα οι νέοι και οι ελληνικές οικογένειες του χωριού, εχούν μεταναστεύσει για το εξωτερικό, λόγο της ανεργίας και της φτώχειας που προξένησαν οι προδοτικές κυβερνήσεις με στόχο να απαξιώσουν την επαρχία για να κατοικηθεί στο μέλον απο ξένους, . Με αποτέλεσμα στο χωριό να κατοικούν μόνο Αλβανοί μαζί με έναν μικρό ποσοστό Ελλήνων μεγάλης ηλικίας. Εκεί υπάρχει ένα μικρό καφενείο όπου τις απογευματινές ώρες μαζεύονται οι αλβανοί με τους γέρους και ψυχαγωγουνται  δια μέσο της «κατάρας της ανθρωπότητας» δηλαδή της τηλεόρασης. Όταν οι λιγοστοί έλληνες γέροι εκφράζουν την επιθυμία να δουν ειδήσεις, οι Αλβανοί εκφράζουν την επιθυμία να δούνε τούρκικα σίριαλ. Φυσικά επικρατεί η άποψη των Αλβανών γιατί είναι πιο πολλοί και πιο νέοι, οπότε ο καταστηματάρχης φυσικό είναι να μην έχει περιθώρια αντίδρασης.



Η άλλη μαρτυρία αφορά τον γιο ενός ατόμου από την παρέα, που πριν ένα χρόνο κατατάχτηκε στον Ελληνικό στρατό. Ο νέος αυτός τον οποίο γνώρισα προσωπικά και μιλήσαμε έχει πατριωτικές απόψεις και είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων. Στο αριστερό του μπράτσο έχει ένα τατουάζ που γράφει «υπέρ πάντων η πατρίς» και απεικονίζει τα μάτια του Λεωνίδα των Θερμοπυλών. Αυτό λοιπόν το τατουάζ στάθηκε η αιτία σαν νεοσύλλεκτος να δοθεί εντολή από ανώτερο αξιωματικό για να επισκεφθεί το παιδί  ψυχίατρο! Μέσα δηλαδή στον Ελληνικό στρατό ενοχλεί το πατριωτικό αίσθημα και ο φόρος τιμής από φαντάρους σε Έλληνες που δόξασαν την Πατρίδα! Οι ερωτήσεις που ακολούθησαν στον νεαρό φαντάρο από τον μισθοφόρο ψυχίατρο είχαν φυσικά γελοίο περιεχόμενο όπως «ποιά θα είναι η αντίδραση σου αν θα δεις στο δρόμο έναν πακιστανό;» ή «αν θα σου επιτεθεί αυτός ο Πακιστανός ποια θα είναι η αντίδραση σου;»και άλλες τέτοιες βλακείες. Δεν χρειάζεται να αναφερθώ σε άλλες λεπτομέρειες για να μην κουράσω.



Η ουσία των πραγμάτων είναι ότι τα αυτά τα περιστατικά  συμβαίνουν και θα συμβαίνουν στην χώρα, κατά εκατοντάδες σε καθημερινή βάση. Η χώρα είναι υπό εβραϊκή κατοχή κάτι που έχουμε επισημάνει αρκετές φορές από αυτό εδώ το ιστολόγιο με στοιχεία. Οι λαθρομετανάστες είναι προιον στα πλαίσια της πολυπολιτισμικής κοινωνίας που επιβάλει η εβραϊκή ελίτ. Το ΔΝΤ και η τρόικα είναι προϊόν στα πλαίσια της οικονομικής εξαθλίωσης που επιβάλει η εβραίικη ελίτ δια μέσο των τραπεζών και των διεφθαρμένων κυβερνήσεων. Η φυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αύγης είναι προϊόν καταστολής όποιου δηποτε πατριωτικού- εθνικιστικού χώρου έχει αξιώσεις στην Ευρώπη και απειλεί την Εβραική παγκοσμιοποίηση (βλέπε δολοφονίες στην Νορβηγία από τον Μασόνο Μπράιβικ που τα ΜΜΕ αποκαλούσαν δήθεν εθνικιστή". Η καταστροφή της παιδείας, του Ελληνικού πολιτισμού, της Ελληνικής ιστορίας και της Ελληνικής παράδοσης είναι προϊόν της περίφημης δήλωσης του Εβραίου Κισιγκέρ«Χτυπήστε την Ελλάδα στην γλώσσα , στην ιστορία και την παράδοση». Οι Εβραίοι σύμβουλοι των ξεπουλημένωνπολιτικών. Οι Εβραίοι μέτοχοι των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών. Οι Εβραίοι μέτοχοι και σύμβουλοί των μεγάλων  Ελληνικών  δημοσίων και ιδιωτικών επιχειρήσεών, χρόνια τώρα επεξεργάζονται τις εντολές των Εβραίων τραπεζιτών και δια μέσω των μυστικών εταιριών και του μιντιακού και πολιτικού κατεστημένου, τις σερβίρουν στον δυστυχισμένο Ελληνικό λαό.

1 σχόλιο:

  1. αμα ειχε τατουαζ με των μαρξ&λενιν θα επαιρνε τιμητικη χαχαχχαχαχααχχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή