Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ-ILLUMINATI (ΜΕΡΟΣ Β')

Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ

Η κορυφή είναι κυριολεκτικά ουράνια. Είναι στρογγυλή, με  παράθυρα που μπαίνει το ένδοξο φως του ήλιου. Έχει εικόνες από λευκά περιστέρια ενσωματωμένα στα παράθυρα, που αντιπροσωπεύουν την ειρήνη, που θα οδηγήσει στην ενοποίηση των κυβερνήσεων παγκοσμίως εν μέσω της θρησκείας που θα ορίσει η  Νέα Παγκόσμια Τάξη. Η κορυφή είναι η απόλυτη αναπαράσταση  στην επίτευξη του φωτισμού, σε ατομικό όσο και σε κοσμικό επίπεδο.

 Κοιτάξτε το ανώτατο σημείο  της κορυφής:

276656576_5c3d39f733



  Τα τμήματα της πυραμίδας (το χαμηλότερο  είναι η σκοτεινή όπερα, το μεσαίο είναι η αίθουσα συνεδριάσεων και τέλος  η θεϊκή κορυφή) ενσωματώνουν την Πυθαγόρεια θεώρηση του κόσμου. Οι διδασκαλίες του Πυθαγόρα καλά μελετημένες στις  απόκρυφες κοινωνίες σήμερα.


 Ο Πυθαγόρας χωρίζει το σύμπαν σε τρία μέρη, τα  οποία είναι  ο ανώτατος κόσμος,  ο ανώτερος κόσμος και ο κατώτερος κόσμος. Το  υψηλότερο επίπεδο ο Ανώτατος κόσμος , ήταν μια λεπτή, πνευματική ουσία που  διεισδύει σε όλα τα πράγματα και επομένως το πραγματικό επίπεδο του Ανωτάτου είναι η  ίδια  η θεότητα, η Θεότητα είναι από κάθε άποψη πανταχού παρών, παντοδύναμος,και  παντογνώστης . Και οι δύο τους κατώτεροι κόσμοι υπήρχαν μέσα στη φύση του εν λόγω υπέρτατου τομέα.

 Το Ανώτατος κόσμος  ήταν το σπίτι των αθανάτων. Ήταν επίσης ο τόπος κατοικίας των αρχετύπων ή των  σφραγίδων. Οι Φύσεις τους με κανέναν τρόπο δεν μετείχαν του υλικού η του γήινου , αλλά,  αυτοί κρύβοντας  την σκια τους στα  βαθιά (τον κατώτερο κόσμο), αλλά φαίνονταν μόνο μέσα από αυτές.
 Ο τρίτος, Ο  Κατώτερος κόσμος , ήταν το σπίτι αυτών των πλασμάτων, που μετείχε της ουσίας και του υλικού εμπλεκόμενος με την  εργασία με ή μετά την υλική υπόσταση. Ως εκ τούτου, αυτή η σφαίρα ήταν το σπίτι τους (...) η ανθρωπότητα και τα χαμηλότερα βασίλεια, που ηταν προσωρινά στη γη, αλλά μπορούν να υψώνονται πάνω από αυτόν τον τομέα, λόγω και της φιλοσοφίας.



Με άλλα λόγια, αυτή η πυραμίδα, πολύ περισσότερο από ό, τι είναι ένα τουριστικό αξιοθέατο, είναι μια αναπαράσταση της φιλοσοφίας των μυημένων. Όπως Dan Cruikshanks μάλλον ακατανόητα, δήλωσε στο ντοκιμαντέρ τουοτι πρόκειται για μια «αναπαράσταση της εξουσίας  που είναι να έρθει".

Bayterek


310px-bayterek

 Επίσης, σχεδιάστηκε  και αυτό από τον  διακεκριμένο βρετανό αρχιτέκτονα Sir Norman Foster, το μνημείο έχει ως στόχο να ενσαρκώσει ένα παραμύθι για ένα μυθικό δέντρο της ζωής και ένα μαγικό πουλί της ευτυχίας. Το πουλί, που ονομάζεται Samruk, που είχε το   αυγό του στην σχισμή ανάμεσα σε δύο κλαδιά ενός δέντρου λεύκας. Το αυγό - η χρυσή σφαίρα στην κορυφή του μνημείου - αντιπροσωπεύει, για άλλη μια φορά, τον Ήλιο, τη Θεότητα του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Αυτό το "δέντρο της ζωής», αποτελεί το κανάλι μέσω του οποίου  τα πνεύματα πάωε  να αφήσουν  τον υλικό κόσμο και να ενταχθούν στον θεϊκό κόσμο. Αυτή η έννοια είναι  επαναλαμβανόμενη στις περισσότερες (αν όχι όλες) απόκρυφες  κοινωνίες.


The Total Recall Thing

Οι επισκέπτες μπορούν να πάνε στην κορυφή αυτού του πύργου και να πάρουν γεύση απο την  υπέροχη θέα της πόλης . Υπάρχουν επίσης κάποια περίεργα στοιχεία θα πρέπει να εξετάσουμε.
99_big
Μέσα στον πύργο βρίσκουμε αυτό το αινιγματικό «πράγμα». Είναι ένα χρυσό τρίγωνο με το αποτύπωμα της παλάμης του  πρόεδρου  Ναζαρμπάγιεφ μέσα  σε αυτό. Γιατί; Ειλικρινά δεν ξέρω. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μοιάζει με κάτι από την ταινία Total Recall.


marsstartwy8

 

Bata Composition

98_big

Εδώ πρόκειται για μια γήινη σφαίρα που υπογράφεται από τους εκπροσώπους από δεκαεπτά θρησκευτικά δόγματα. Ναι, και πάλι, μιλώντας για τη συνένωση όλων των θρησκειών κάτω απο την κυριαρχία της NWO.


bata

 

Τεκτονικοι  πυλώνες

bayterek_kz_1

 Δύο πυλώνες και ένας στο μεταξύ, πιο μακριά. Υπάρχει μια πιθανότητα ότι αυτό μπορεί να είναι ενας  Τεκτονικόςσυμβολισμός;


medium11
Ναι, οι δίδυμοι χρυσοί  πυλώνες  αντιπροσωπεύουν τους δύο πυλώνες της τοιχοποιίας που ονομάζονται  Βοόζ και Ιαχειν. Δεν θα υπεισέλθω σε όλον το  συμβολισμό πίσω από τους πυλώνες, αλλά μάλλον μπορούμε να υποθέσουμε ότι Ναζαρμπάγιεφ είναι ένας Μασόνος.
  

Το Προεδρικό Μέγαρο

palace

Τοποθετημένο σε μια επιβλητική θέση στην πόλη, το Προεδρικό Μέγαρο βρίσκεται στο τέλος της διαδρομής ένα τελετουργικό που ξεκινά με τον πύργο του Bayterek.Ένα μεγάλος θόλος βρίσκεται στην κορυφή του παλατιού, που αντιπροσωπεύει την  γυναικεία αρχή, σε αντίθεση με το φαλλικό πύργο του Bayterek -που αντιπροσωπεύει την αρσενική αρχή. Αυτή η διάταξη είναι παρούσα σε όλες σχεδόν τις σημαντικές πόλεις, όπως στην Washington και το Παρίσι ..


 Khan Shatyry Entertainment Center (Μεγαλύτερη Σκηνή του Κόσμου)

world_biggest_tent_astana

 Αυτό το μοναδικό ημιτελής έργο  έχει σχεδιαστεί, για άλλη μια φορά, από τον Sir Norman Foster (σχεδίασε ουσιαστικά ολόκληρη την πόλη). Κάτω από τη σκηνή,  σε μια έκταση μεγαλύτερη από 10 γήπεδα ποδοσφαίρου, θα είναι μια αστική κλίμακα εσωτερικού πάρκου,  με καταστήματα, και χώρο ψυχαγωγίας, με πλατείες και τα πλακόστρωτα δρομάκια και ένα ποτάμι για  βαρκάδα! Εμπορικό κέντρο, μίνι γκολφ και εσωτερικο παραθαλάσσιο θέρετρο. Έχει ειπωθεί ότι αυτή η δομή γίνεται να μοιάζει με μια σκηνή, στο ίδιο επίπεδο με το Ναό του Σολομώντα.

 Αυτοί  οι φορητοί  τόποι λατρείας, που αποτελούνται από σκηνές, είχαν χρησιμοποιηθεί από τους Εβραίους κατά τη διάρκεια  των βιβλικών  χρόνων .


 Σύντομα στην Αστάνα

Αστάνα είναι ακόμα υπό κατασκευή, αλλά υπάρχουν κάποια πραγματικά εκπληκτικά  έργα . Εδώ είναι μερικά από αυτά.


Κεντρική Αγορά

vyonyx_foster_central_markets_astana_01

 Σχεδιασμένη  από τον καλό μας φίλο Νόρμαν Φόστερ.
 

Crazy Towers(δεν είναι η επίσημη ονομασία)

1064seventowersplannedforastanakazakhstan_pic1

All-Seeing Eye Stadium (δεν είναι η επίσημη ονομασία)

 

astanastadium

Εν κατακλείδι

Ως μέλη μιας  ελίτ του κόσμο που πληρεί τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να ενώσει τον κόσμο σε μία μόνο κυβέρνηση, σκόρπίζει σε όλο τον κόσμο τα σύμβολα της εξουσίας της. Το γεγονός ότι ο γενικός πληθυσμός δεν έχει  ιδέα τι αντιπροσωπεύουν αυτές οι δομές είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο τα σχέδιά τους  προχωρούν  και  είναι αδιαμφισβήτητα απαρατήρητα. Αλλά αυτά τα σχέδια έχουν προγραματιστεί εδω και πολύ καιρό. Ο Manley P. Hall έγραψε το 1918:

" Όταν ο όχλος κυβερνά, ο άνθρωπος διέπεται από άγνοια; Όταν κυβερνά η εκκλησία, έχουμε αποκλειστεί από δεισιδαιμονίες. Όταν το κράτος κυβερνά, έχουμε  αποκλειστεί από το φόβο. Πριν οι άνθρωποι μπορούσαν να ζήσουν μαζί με αρμονία και  κατανόηση, η άγνοια, πρέπει να μετουσιωθεί σε σοφία, και οι προλήψεις σε μια φωτισμένη πίστη, και ο φόβος σε αγάπη "

 "Η τέλεια κυβέρνηση της γης πρέπει να είναι διαμορφωμένη σύμφωνα  με την θεϊκή κυβέρνηση με την οποία το σύμπαν είναι διατεταγμένο. Κατά την ημέρα εκείνη, όταν η τέλεια τάξη αποκατασταθεί, με την καθολική ειρήνη και το καλό θα  θριαμβεύσει, οι άνθρωποι δεν θα αναζητούν πλέον την ευτυχία, γιατί θα  αναβλύζει από μέσα  τους "

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ

vigilantcitizen.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου