Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΙΣΡΑΗΛ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ(ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΑΙ Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ).... ΜΕΡΟΣ Ά

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ είναι η δημιουργία μιας ελίτ οικογένειαςΤων Ρότσιλντ. Στις διαπραγματεύσεις τους με το Ισραήλ, είχαν συμφωνήσει να δωρίσουν  το κτίριο υπό τρεις προϋποθέσεις: 1)Οι  Ρότσιλντ  θα ήταν αυτοί που θα επέλεγαν  το οικόπεδο, 

2) Οι Ρότσιλντ θα ήταν αυτοί που θα επέλεγαν  τους αρχιτέκτονες

3) Κανείς δεν θα ήξερε ποτέ την τιμή της κατασκευής του

 Οι λόγοι για αυτές τις συνθήκες είναι προφανές: το Ανώτατο Δικαστήριο κτίριο είναι ένας ναός  μασονικός που υπηρετεί την μυστηριακή θρησκεία και είναι χτισμένο από την ελίτ, για την ελίτ.


 Χτισμένο το 1992, το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ βρίσκεται στην Ιερουσαλήμ, μπροστά από το Κνεσέτ (κοινοβούλιο του Ισραήλ.). Η ιδιότυπη αρχιτεκτονική του έχει κερδίσει τις εντυπώσεις , λόγω της αντίθεσης των παλαιών αρχιτεκτονικών ρυθμών έναντι των νέων, απαρτίζεται απο  φως και σκιά σε σχέση με τις ευθείες γραμμές και τις καμπύλες. Σχεδόν όμως  όλοι οι κριτικοί και οι δημοσιογράφοι έχουν, ωστόσο παρέλειψε να αναφέρουν  τα  μασονικά κραυγαλέα σύμβολα που παρουσιάζονται στο κτίριο.

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ

 Η οικογένεια Rothschild είναι  μια διεθνής δυναστεία εβραϊκής καταγωγής η  οποία  ελέγχει το τραπεζικό σύστημα εδώ και αιώνες . Οι απόγονοι του Mayer Amschel Rothschild (1744-1812)  εξαπλώθηκαν σε όλη την Ευρώπη και έγιναν οι  σημαντικότεροι  παράγοντες  όσον αφορά την κοινωνική, πολιτική και οικονομική ζωή της ηπείρου. Απέκτησαν στενούς δεσμούς με την ελίτ της Αγγλίας, της Αυστρίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας, οι Ρότσιλντ έγιναν  μια κρυφή δύναμη στα περισσότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων αιώνων. Εναλλακτικοί  ιστορικοί λένε ότι είναι μέρος της  περιβόητης13 γεννίας αίματος (bloodlines )των Illuminati, μαζί με τους Ροκφέλερ και τους DuPonts.

 Οι Ρότσιλντ είναι οι βασικοί  δημιουργοί  του σιωνιστικού κινήματος και οι  πιο δραστήριοι  φορείς για τη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ. Ο James A. de Rothschild χρηματοδότησε το Κνεσέτ,  που είναι το κύριο πολιτικό κτίριο του Ισραήλ. Και ακριβώς μπροστά του βρίσκεται το Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ, δώρεα από ένα άλλο μέλος της δυναστείαςτην Dorothy de Rothschild.
6-23-2009 3-27-02 PM
 Πίνακας στην είσοδο του Ανωτάτου Δικαστηρίου - 
οι Ρότσιλντ με Σιμόν Πέρες και τον Ισαάκ Ραμπίν
  
Στην ίδια ευρύτερη περιοχή της Ιερουσαλήμ, μπορούμε να βρούμε επομένως το  Κνεσέτ και το Ανώτατο Δικαστήριο, που χτίστηκε από τους Rothschilds και, μετά από κάθετη οδός , αρκετά τετράγωνα μακριά, βρίσκεται το Μουσείο Ροκφέλερ (άλλη μια  ελίτ οικογένεια εβραικής καταγωγής)
Τώρα μπορούμε  να αρχίσουμε  να κατανοήσουμε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του Ισραήλ.


Η Jerry Golden έγραψε πριν από μερικά χρόνια για το  Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ,  επισημαίνοντας  τις απόκρυφες έννοιες. Όταν μελετήσει κανείς είπε,  αυτούς τους τύπους των κτιρίων, γρήγορα συνειδητοποίει  ότι τα ίδια θέματα αναπόφευκτα επανεμφανίζονται:  όπως φωτισμός, πυραμίδες, ανάβαση, ο αριθμός 13 ή 33, φαλλικά σύμβολα, κλπ.

 ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΤΙΣΜΟ  (Illumination)
 
 Ένα ταξίδι μέσα από το Ανώτατο Δικαστήριο  του Ισραήλ είναι στην πραγματικότητα μια συμβολική πορεία προς τη φώτιση. Ο τελικός "στόχος" του ταξιδιού είναι να φτάσουν στην κορυφή της πυραμίδας που βρίσκεται στην οροφή του Ανωτάτου Δικαστηρίου, στην κορυφή μιας περιοχής όπου η "άγια των αγίων" θα βρίσκεται  σε έναν εβραϊκό ναό.

 Σε κάθε πλευρά της κορυφής της πυραμίδας, υπάρχει μια τρύπα που αντιπροσωπεύει τον "παντεπόπτη οφθαλμό" του Μεγάλου Αρχιτέκτονα (δείτε κάτι αντίστοιχο στην  Μεγάλη Σφραγίδα των Ηνωμένων Πολιτειών) ..


supremecourtpyramid
 
Κάποιος που μπαίνει το Ανώτατο Δικαστήριο βρίσκει τον εαυτό του σε ένα σκοτεινό χώρο, μπροστά από μια σκάλα που οδηγεί σε μια πηγή φωτός.simta


Με την αναρρίχηση των σκαλοπατιών, ο επισκέπτης αφήνει σταδιακά τα βάθη του σκότους για να φτάσει τελικά λαμπρό φως του ήλιου. Υπάρχουν τρία επίπεδα ανά 10 μέτρα, συνολικού ύψους 30μέτρων. Αντιπροσωπεύουν τούς πρώτους 30 βαθμούς του Τεκτονισμού, όπου ο βέβηλος σταδιακά λαμβάνει  από τα βάθη της υλικής ζωής (σκοτάδι) τη σοφία και τον φωτισμό (φως). Γνωρίζουμε ότι ο Ελευθεροτεκτονισμός αποτελείται από 33 βαθμούς.


 
Η  δεξιά πλευρά της σκάλας αποτελείτε από παλαιά πετρώματα πού θυμίζουν  τα τείχη της αρχαίας Ιερουσαλήμ, ενώ στα αριστερά υπάρχει ένας  ομαλός και σύγχρονος τοίχος. Αυτό αντιπροσωπεύει το διαχρονικό χαρακτήρα της απόκρυφης διδασκαλίας, που έχει  διαβιβαστεί από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

 Μόλις ανεβούμε τα σκαλοπάτια, ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει μια υπέροχη θέα της Ιερουσαλήμ. Είναι  ένας συμβολικός δρόμος , το φωτισμένο  πλέον άτομο έχει αποκτήσει "πνευματική όραση".


view jerusalem
 Η θέα απο το δικαστικό μέγαρο


Ενσωματωμένη στο πάτωμα είναι μια είσοδος που  καθοδηγεί τον ταξιδιώτη στη βιβλιοθήκη η οποία βρίσκεται σε βολική θέση, ακριβώς κάτω από την πυραμίδα.

Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ 


sifriya1
 ο δεύτερος όροφος της βιβλιοθήκης 

 Η βιβλιοθήκη χωρίζεται σε τρία επίπεδα, που αντιπροσωπεύουν συμβολικά τους τελευταίους τρεις βαθμούς του Τεκτονισμού (31ο, 32ο και τον  τιμητικό 33ο).
Το πρώτο επίπεδο είναι αποκλειστικά για τους δικηγόρους

 Το δεύτερο προορίζεται για τους δικαστές 

Και  στο τρίτο επίπεδο έχουν πρόσβαση μόνο οι  συνταξιούχοι δικαστές.  

Ο τρόπος λειτουργείας  της βιβλιοθήκης - (όπου ορισμένα στοιχεία της είναι το αποκλειστικό προνόμιο των λίγων επιλεγμένων )- συσχετίζεται άμεσα με τη λειτουργία των απόκρυφων διδασκαλιών που σε κάποιο βαθμό μπορεί να δοθούν  μόνο εάν οι μυημένοι έχουν εκκαθαριστεί με επιτυχία στους  προηγούμενους  βαθμούς.


58_13library
 τα τρία επίπεδα της βιβλιοθήκης 

 Η βιβλιοθήκη περιέχει νομικά, δικαστικά, φιλοσοφικά και πνευματικά έργα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα "αποκλειστικά"  βιβλία περιέχουν τον  πλούτο της εσωτερικής γνώσης. Ακριβώς πάνω από το υψηλότερο επίπεδο της βιβλιοθήκης (που αντιπροσωπεύει το 33ο βαθμό) είναι η βάση της πυραμίδας. Εκεί είναι όπου τελειώνει  και ο Τεκτονισμός συμβολικά,  και αρχίζει η κρυμμένη τάξη των Illuminati!


116987567IuRPMv_fs
η προβολή της πυραμίδας απο το εσωτερικό του κτηριού
Ακριβώς κάτω από την κορυφή της πυραμίδας, στο πάτωμα, μπορούμε να βρούμε ιερά γεωμετρικά μοτίβα.

sacredgeometry
ιερή γεωμετρία

Η Jerry Golden ανέφερε ότι ένας κρύσταλλος είναι ενσωματωμένος  στη μέση του προτύπου, ακριβώς κάτω από το μάτι της πυραμίδας. Τι σημαίνει αυτό;
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....


ΣΥΝΔΙΑΣΤΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΣΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου