Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Αίσχος και ξεφτίλα: Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει 9.943.697 ευρώ στο Ισραηλιτικό Συμβούλιο, το οποίο δεν αποδίδει ούτε ένα λεπτό φόρο στην Ελλάδα!

Ενώ ήδη με βάση το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει... (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.!

«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους Εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»!

Με απλά λόγια, κανένας Εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.!!Επειδή όμως ο νόμος «επεκτάθηκε», αργότερα, αποφασίσθηκε πως και οι χριστιανοί που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. απαλλάσσονται της καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο. Δεν μένουν όμως μόνο εκεί.

Η προδοσία κατά της Ελλάδος συνεχίζεται. «Το ελληνικό Δημόσιο (ότι έχει απομείνει), αναλαμβάνει την υποχρέωση καταβολής στην Ι.Κ.Θ. συνολικά ποσού εννέα εκατομμυρίων εννιακοσίων σαράντα τριών χιλιάδων εξακοσίων ενενήντα επτά (9.943.697) ευρώ» .. για μια αγωγή του 1961!!

Πιο συγκεκριμένα:
ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 414 23 Φεβρουαρίου 2012 Αριθμ. 2/9631/0023Α (4)

Έκδοση δύο Ομολόγων πενταετούς και δεκαετούς διάρκειας του Ελληνικού Δημοσίου για την εξόφληση υποχρεώσεών του προς την Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης βάσει του αρθρ. 45 παρ. 10 του ν. 3943/2011.*
τρομακτικό

σχόλιο αναγνώστη απο το blog τρομακτικό
Kostas Mavridis

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.
ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ η ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ.
ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ,ΜΗΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ (ΔΗΜ.ΑΡ.) ΕΙΝΑΙ η ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ.

σημείωση απορρήτου  γι αυτό προσέχουμε πολύ τι θα ψηφίσουμε τις επόμενες εκλογές δεν έχουμε άλλα περιθώρια εξαπάτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου