Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΥΝΑΚΙ...


enstar.png Οι Ανουνάκι είναι μια ερπετοειδείς φυλή που σύμφωνα με τις σουμερικές πινακίδες που καταγράφουν την ιστορία τους , εγκαταστάθηκαν στον πλανήτη μας χιλιάδες χρόνια πριν. Είναι μια πολεμική φυλή που θέλει να έχει τον έλεγχο και να κυριαρχεί στις άλλες φυλές. Το προσωνύμιο τους είναι «οι μεγάλοι». Οι μεγάλοι παλαιοί που αναφέρει στα έργα του ο Χ.Φ. Λάβκραφτ μήπως ? Το όνομά τους σημαίνει αυτοί που ήρθαν από τον ουρανό στη γη. Πρόκειται για έναν κατακτητικό και αιμοσταγή λαό επειδή απαιτούσαν ανθρώπινες θυσίες από αυτούς που κατακτούσαν. Περιγράφουν το πώς δημιούργησαν οικογένειες για να κυριαρχήσουν πάνω στους ανθρώπους και μέσω της ενδογαμίας να διατηρήσουν τον γενετικό τους κώδικα που τους προσδίδει ορισμένες ιδιότητες και είναι αυτές οι οικογένειες που από τότε μέχρι σήμερα ελέγχουν τον κόσμο .
 Στις μέρες μας έχουν συνδυαστεί με τον πλανήτη Νιμπίρου ή αλλιώς πλανήτη Χ ο οποίος σύμφωνα με τη ΝΑΣΑ με ανακοίνωσή της στις 15 Μαρτίου του 2004 , πλησιάζει τη γη με γοργούς ρυθμούς και σύμφωνα με το μύθο είναι η κατοικία των Ανουνάκι . Για τους μυστικιστές η έλευσή του αφορά το μονοπάτι της αφύπνισης προς μια ανώτερη συνειδητότητα . Ο Ζαχαρίας Ζίτσιν αρχαιολόγος και ιστορικός , είναι από τους λίγους που μπορούν να διαβάσουν την σφηνοειδή Σουμεριακή γραφή , καθώς επίσης αραμαικά , εβραϊκά κτλ , αφιέρωσε δεκαετίες ερευνώντας τον πολιτισμό της Σουμερίας . Μεταφράζοντας τις διαβόητες πήλινες πλάκες που ανακαλύφθηκαν το 1850 στις ανασκαφές της πόλης Νινευή στο Ιράκ από τον σερ Όστεν Χένρι Λέιαρντ , μας λέει μέσα από τα βιβλία του ότι αναφέρονται στο πως και γιατί οι Ανουνάκιοι αποίκησαν τον πλανήτη μας και παραθέτει πλήθος αποδείξεων για να διαμορφώσει την κοσμοθεωρία του , ασχέτως αν έχει κατηγορηθεί ότι σε κάποια σημεία δεν έχει κάνει σωστή μετάφραση , η βασική θεωρία του είναι σωστή .
Τα στοιχεία του δίνουν το έναυσμα για τεράστια έρευνα γύρω από αυτό το θέμα, να βρούμε ποιοι ήταν αυτοί οι παρατηρητές που ήρθαν στη γη με τα ουράνια πλοία τους όπως έλεγαν οι Αιγύπτιοι . Το ζήτημα είναι το πόσο ανοιχτόμυαλοι μπορούμε να είμαστε ώστε να δεχτούμε να ερευνήσουμε κάτι που το κατεστημένο και οι επιτήδειοι παραχαράκτες της ιστορίας έχουν κουκουλώσει και γελοιοποιήσει οτιδήποτε ξεφεύγει από τη συμβατική γραμμή της ιστορίας .
Ο Σίτσιν λοιπόν υποστηρίζει ότι οι μυθολογίες των λαών είναι η κρυφή ιστορία του κόσμου και ότι οι μεγάλοι αρχαίοι πολιτισμοί είναι παλαιότερη απ' ότι μας τους παρουσιάζουν και αποτελούν εξέλιξη της γνώσης που έδωσαν οι Ανουνάκι στους ανθρώπους . Επιτίθεται στο επιστημονικό κατεστημένο ( θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί του ) λέγοντας ότι αρνούνται να δεχτούν ότι υπήρξε τεχνολογία που ανακαλύπτει σιγά σιγά σήμερα η επιστήμη , χιλιάδες χρόνια πριν . Το λόμπι αυτό κατασκευάζει τα δικά του παραμύθια ως αποδεδειγμένα στοιχεία και διακωμωδεί τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι έχει άδικο .
 Βλέπετε οι έδρες που κατέχουν για να παίρνουν τις χρηματοδοτήσεις είναι πολύ ελκυστικές για να ασχοληθούν με την πραγματική γνώση και ανακάλυψη του κόσμου μας και όποιος δεν συμμορφώνεται με την γραμμή που ακολουθούν τον βγάζουν στο περιθώριο,  εμποδίζουν τους. Οι Ανουνάκι λοιπόν εγκαταστάθηκαν στη γη και με τη γενετική μηχανική που διέθεταν δημιούργησαν τον άνθρωπο. Στις Σουμερικές επιγραφές είναι καταγεγραμμένα γεγονότα για την καταγωγή του ανθρώπου και τη δημιουργία. Σε κάποιες από αυτές αναφέρονται το δέντρο της σοφίας, η σύγχυση των γλωσσών, ένας μεγάλος κατακλυσμός 13000 χρόνια πριν που κατέστρεψε τους υψηλής τεχνολογίας πολιτισμούς , σας θυμίζουν μήπως τίποτα όλα αυτά ? Από αυτές τις αναφορές οι Λευίτες έγραψαν ( αντέγραψαν ουσιαστικά ) το μεγαλύτερο μέρος της Γένεσης και της εξόδου. Αν το ψάξει κάποιος διεξοδικά θα ανακαλύψει ότι δεν υπάρχουν αναφορές από κανέναν ιστορικό της εποχής για τα γεγονότα που μας αναφέρουν εκτός από τα δικά τους γραπτά βέβαια . Κι όμως η ανθρωπότητα εξακολουθεί να πιστεύει αυτά τα παραμύθια . Για κάποιο λόγο δεν έχει τη δύναμη να ανοίξει τα μάτια και να ψάξει αλλού για την αλήθεια. Γι' αυτό το λόγο υπάρχουν μνήμες της ανθρωπότητας ότι ο άνθρωπος δημιουργήθηκε καθ' εικόνα και ομοίωση του θεού, καθώς επίσης είναι και μια πιθανή εξήγηση του χάσματος όσον αφορά τη θεωρία της εξέλιξης , μεταξύ Νεάτερνταλ και Homo sapiens .
Αν και αναφέρεται ότι μέχρι να πετύχουν το σωστό γενετικό κώδικα, δημιουργήθηκαν ελαττωματικά υβρίδια σαν τα διάφορα τέρατα που αναφέρονται στην ελληνική μυθολογία. Ανά τον κόσμο βλέπουμε τη λατρεία του ερπετού σαν κάτι το συνηθισμένο καθώς επίσης και τα αγάλματα που αναπαριστούν τους ερπετοειδείς θεούς και ο κοινός μύθος του ερπετού που είναι φύλακας ιερών μερών π.χ σαν το κήπο των Εσπερίδων . Από τους ινδιάνους Χόπι στην Αμερική , τους Ίνκας στη Ν.Αμερική , τους Αιγύπτιους , τους Ινδούς , τους Εβραίους , τους Φοίνικες ,τους Χριστιανους όλοι τους είχαν τη δική τους ερπετοειδή θεότητα. Σκεφτήκατε ποτέ γιατί πολλοί Χριστιανικοί ναοί έχουν σαν διακοσμήσεις ερπετοειδής μορφές;  (Βλέπε Παναγία των Παρισίων κ.α.) Οι εκπληκτικές δημιουργίες όπως η μεγάλη πυραμίδα κ.α.,  οι αστρονομικές γνώσεις των αρχαίων, η χρυσή εποχή και η πτώση του ανθρώπου, οι διάφορες πτητικές μηχανές που διαβάζουμε στα αρχαία κείμενα, προήλθαν όλα από μια εξελιγμένη φυλή που ζούσε ανάμεσα στον πρωτόγονο πληθυσμό και είναι αυτοί όπου μέσα από τα κείμενα και τις παραδόσεις ονόμαζαν θεούς .
 Δεν θέλει να έχει κάποιος πολύ μυαλό για να καταλάβει ότι οι μεγάλοι πολιτισμοί που ξεκίνησαν στο απόγειο της εξέλιξής τους (έχοντας δηλαδή αντίθετη εξέλιξη επειδή οτιδήποτε , ξεκινάει πάντα από χαμηλά και εξελίσσετε σιγά, σιγά ) παρακμάζοντας μετέπειτα , τους δόθηκαν γνώσεις από έναν ανώτερο πολιτισμό.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

Σύμφωνα με τον David Icke οι Ανουνάκοι είναι κυριαρχικές οντότητες που θέλουν να επιβάλλονται στους άλλους . Δίνουν μεγάλη έμφαση στη μέθοδο πλύσης του εγκεφάλου και την έχουν τελειοποιήσει . Μας ελέγχουν από την κατώτερη τέταρτη διάσταση μέσω της ερπετοειδής υπόφυσης που υπάρχει στον ανθρώπινο εγκέφαλο . Η ανθρώπινη συνείδηση δεν έχει τη δυνατότητα να αντιληφθεί αυτή τη χειραγώγηση χωρίς πρώτα να καταφέρει να συντονιστεί πέρα από την τρίτη διάσταση.  Η τέταρτη διάσταση είναι η λεγόμενη αστρική από όπου εισβάλουν στον κόσμο μας οι διάφορες δρακονιανές οντότητες .

 Σήμερα εξακολουθούν να βρίσκονται ανάμεσά μας και αποσκοπούν στην κυριαρχία του πλανήτη μέσω μιας παγκόσμιας κυβέρνησης που προσπαθούν να επιβάλουν. Κατέχουν θέσεις κλειδιά σε ανώτερα αξιώματα είτε αυτά είναι πολιτικά , είτε στρατιωτικά , κτλ . Έτσι δημιούργησαν και τις διάφορες μυστικές εταιρείες που τους εξασφάλιζε την προώθηση του σχεδίου τους με πυρήνα την αδελφότητα του Φιδιού.  
Βέβαια οι ισχυρότεροι δεν είναι πάντα στις πιο ισχυρές θέσεις αλλά κινούν τα νήματα από πίσω στήνοντας το παιχνίδι όπως αυτοί θέλουν χρησιμοποιώντας τους διάφορους πολιτικούς συνήθως για να φέρουν τα σχέδια τους εκεί που θέλουν χωρίς αυτοί να φαίνονται πουθενά . Παίζουν ένα μυστικό - έξυπνο παιχνίδι το οποίο πρέπει να αποκαλυφθεί . Είναι αυτοί οι οποίοι έχουν τον οικονομικό έλεγχο και εφεύραν το τραπεζικό σύστημα για να δανείζουν τους λαούς , δημιουργώντας πολέμους έτσι ώστε στη συνέχεια να αποκαταστήσουν την κατεστραμμένη οικονομία τους αυξάνοντας το χρέος τους προς αυτούς για να τους ελέγχουν ακόμα περισσότερο . Διαίρει και βασίλευε. Η πιο πετυχημένη τεχνική ελέγχου από τα πανάρχαια χρόνια.
Το μόνο που αλλάζει είναι τα πρόσωπα, διαφορετικά είμαστε στην ίδια φυλακή που ήταν και οι πρόγονοι μας χωρίς να έχει αλλάξει κάτι. Το τραπεζικό σύστημα είναι η μεγαλύτερη απάτη και τοκογλυφία που σχεδιάστηκε πολύ προσεκτικά από την αδελφότητα του Φιδιού . Το σχέδιο είναι απλό. Δανείζουν ανύπαρκτα χρήματα από τις δικές μας καταθέσεις και τα παίρνει πίσω στο δεκαπλάσιο τοκίζοντας τα νόμιμα δήθεν επειδή μας κάνει εξυπηρέτηση και στο τέλος σου κατάσχει ότι έχεις και δεν έχεις αν δεν μπορείς να αποπληρώσεις το εικονικό δάνειο. Μέσω αυτού του συστήματος αποφασίζουν πόσο χρήμα θα κυκλοφορήσει στην αγορά με βαθύτερο σκοπό την απομύζηση του αληθινού πλούτου και έλεγχο των κρατών.
 Δημιούργησαν τις θρησκείες με διαφορετικά πιστεύω η μία από την άλλη ώστε να τρώγονται οι λαοί μεταξύ τους και να υπάρχει ο φόβος του απλού ανθρώπου σε κάτι το ανώτερο . Η βιομηχανία των κατασκευασμένων θρησκειών είναι η μεγαλύτερη και η πιο κερδοφόρα επιχείρηση που έχει στηθεί ποτέ , συν ότι ασκούν μέσω αυτών μεγαλύτερη επιρροή και έλεγχο στους οπαδούς τους . Σχεδιάστηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να φυλακίσουν τον ανθρώπινο νου πιστεύοντας στην έλευση ενός μεσσία που θα τους βοηθήσει να γνωρίσουν το θεό και να σώσουν τη ψυχή τους επειδή ως γνωστόν βέβαια από τη στιγμή που γεννιόμαστε σε αυτό τον κόσμο είμαστε αμαρτωλοί χωρίς να έχουμε κάνει τίποτα . Αυτό είναι το «μεγαλείο» του χριστιανισμού. Αντέγραψαν στην ουσία την ιστορία , τα πρόσωπα και τα σύμβολα της ηλιακής θρησκείας και μας τα παρουσίασαν για δικά τους και εμείς βέβαια το φάγαμε και υποταχτήκαμε κάτω από την ομπρέλα της θρησκείας. Οι ερπετοειδείς διαχωρίζονται στους καθαρόαιμους που κρύβουν τι πραγματικά είναι χρησιμοποιώντας μια ανθρώπινη μορφή , διατηρώντας τη δυνατότητα της μεταμόρφωσης και στα υβρίδια που είναι διασταύρωση ερπετών και ανθρώπων.
 Οι Δράκοντες αποτελούν την άρχουσα τάξη των ερπετοειδών και έχουν κατάλευκο χρώμα και κωνικά κέρατα ανάμεσα στο μέτωπο και στην κορυφή του κρανίου , το ύψος τους είναι από 2 - 4 μέτρα (οι γίγαντες , οι εκπεσόντες άγγελοι κ.α. που αναφέρονται σε αρχαία κείμενα) και έχουν φτερά που διπλώνονται πίσω από την πλάτη. Τα γονίδια τους χρησιμοποιήθηκαν για την δημιουργία των βασιλικών οικογενειών που κυβερνούν τον κόσμο από τα πανάρχαια χρόνια έως και σήμερα. Αυτά για την ελίτ των ερπετοειδών. Υπάρχουν και οι κατώτερες υβριδικές φυλές οι οποίοι είναι ψυχρόαιμοι, έχουν μεγαλύτερες φολίδες στη πλάτη , μάτια σαν του φιδιού και το στόμα τους μοιάζει περισσότερο με σχισμή. Τροφή τους είναι η ενέργεια των συναισθημάτων του φόβου , της ενοχής , της επιθετικότητας , του μίσους και κοιτάνε με κάθε τρόπο να προκαλούν τη δυστυχία στους ανθρώπους ώστε να απορροφούν όλη την αρνητική ενέργεια που χρειάζονται.
Οι καθαροί μέχρι και σήμερα είναι φανατικοί της ενδογαμίας ώστε να καταφέρουν να διατηρήσουν κάποιες ιδιότητες με σημαντικότερη αυτή της μεταμόρφωσης. Η μεταμόρφωση από άνθρωπο σε ζώο δεν είναι κάτι το φανταστικό αλλά επιστημονικό φαινόμενο βασισμένο στους νόμους της δημιουργίας και στις παραδόσεις του αρχαίου κόσμου. Αν το μυαλό μας είναι αρκετά ισχυρό και εξελιγμένο ώστε να αλλάξει το ηχητικό φάσμα του σώματος, τότε μπορεί να πάρει μια άλλη μορφή επειδή ο ήχος μορφοποιεί την ύλη. Είναι η ικανότητα μέσω του νου να προβάλλεις στον άλλο μια άλλη μορφή. Είναι κάτι σαν τη θεωρία του Τοτέμ που λέει ότι μέσα στον φλοιό του ανθρώπινου εγκεφάλου υπάρχουν οι φλοιοί όλων των ζωντανών οργανισμών της γης .
Υπό κάποιες συνθήκες λοιπόν, ένας άνθρωπος μπορεί να φέρει στην επιφάνεια του εγκεφάλου του τις ιδιότητες οποιουδήποτε από αυτούς τους οργανισμούς είτε σε φυσικό είτε σε νοητικό επίπεδο ώστε να πετύχει την μεταμόρφωση . Είναι γνωστή ως δύναμη του φιδιού που επιτρέπει την αλλαγή της μορφής και το συνειδητό ταξίδι σε άλλες διαστάσεις . Γύρω στο 6000 π.χ. δημιουργήθηκε η Βαβυλώνια Αδελφότητα και οι υπόλοιπες μυστικές οργανώσεις που εν συνεχεία εξαπλώθηκαν σε ολόκληρο τον κόσμο φτιάχνοντας τα θεμέλια των σημερινών θρησκειών με απώτερο σκοπό τον έλεγχο των μαζών. Οι μάζες χειραγωγούνται με τέτοιο επιδέξιο τρόπο ώστε να πιστεύουν σε δεισιδαιμονίες για να παραχωρούν την εξουσία μέσω του φόβου, ενώ οι λίγοι είχαν πρόσβαση στην αληθινή γνώση μεταδίδοντας την σε όσους ήταν πρόθυμοι να προωθήσουν τα σχέδια των ερπετοειδών.
Οι ερπετοειδείς με δούρειο ίππο τις μυστικές εταιρείες και κατέχοντας υψηλές θέσεις στα κλιμάκια της εξουσίας , μπόρεσαν να αποκρύψουν την εξελιγμένη γνώση . Αυτό το κατάφεραν κυρίως με την έλευση του χριστιανισμού όπου κάθε φορά που έπαιρναν μια περιοχή υπό τον έλεγχό τους φρόντιζαν να κρύβουν ή να καταστρέφουν τα αρχαία κείμενα . Ο χριστιανισμός ήταν το όχημα , μια κίνηση ματ για να εξαφανίσουν πηγές και στοιχεία που θα μας επέτρεπαν να γνωρίσουμε την αληθινή ιστορία για την καταγωγή της λευκής φυλής και τις αναφορές στους ερπετοειδείς και αντιθέτως δεχόμαστε σαν αλήθεια μια επινοημένη και ξαναγραμμένη ιστορία. Επειδή όμως έπρεπε να βρεθεί λύση για αυτούς που απορρίπτουν την θρησκεία , έβαλαν στο κόλπο την επιστήμη η οποία λέει ότι υπάρχει και είμαστε μόνο αυτό που βλέπουμε σαν κόσμο και ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο.
Δίνουν κονδύλια για επιστημονική έρευνα μόνο αν το αποτέλεσμα εξυπηρετεί το σχέδιο τους .Γι' αυτό μας έχουν ενεργειακά σκλαβωμένους πληρώνοντας κάθε χρόνο πιο ακριβά το πετρέλαιο και τη βενζίνη ενώ υπάρχουν πολύ φθηνότερες εναλλακτικές πηγές ενέργειας που δεν προωθούν για ευνόητους λόγους βέβαια. Μια καινούρια φυλακή που συγκρούεται με την πλευρά των θρησκειών και η μάχη καλά κρατεί προς όφελος των εξουσιαστών. Από το σχέδιο βέβαια δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα όπου ένα μέρος τους είναι άλλη μια πλάνη της αδελφότητας με απώτατο σκοπό τη δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης και ενός παγκόσμιου στρατού (που ουσιαστικά θα επιφέρει τον απόλυτο έλεγχο των μαζών και τυραννία στον πλανήτη) για την αντιμετώπιση του κοινού εχθρού , προετοιμάζοντας μας πάλι με ταινίες του τύπου "Independence Day".
Στον κόσμο μας υπάρχουν η αρσενική και η θηλυκή ενέργεια που κυριαρχούν και οι ερπετοειδείς σε πολλές μεγαλουπόλεις ανά τον κόσμο έχουν κατασκευάσει τα σύμβολα αυτών των ενεργειών με οβελίσκους (αρσενικό σύμβολο)και κυκλικές ή θολωτές κατασκευές που υποδηλώνουν τη μήτρα (θηλυκό σύμβολο) επειδή με αυτό τον τρόπο μπορούν να δονήσουν το ενεργειακό πεδίο στη συχνότητα που θέλουν για να μπορούν να ελέγχουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις των ανθρώπων εκπέμποντας και ελκύοντας την ενέργεια που αυτά τα σύμβολα αντιπροσωπεύουν . Κάθε σύμβολο , όνομα , αριθμός , ήχοι , λέξεις , χρώματα , συναισθήματα , είναι δονητικές συχνότητες που μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για αλλάξουμε κάποιες καταστάσεις και αυτές οι συχνότητες εφαρμόζονταν στην τελετουργική μαγεία και τις επικλήσεις για να πετύχουν τους στόχους που έθεταν. Προσπαθούν δηλαδή να ενεργοποιήσουν τα χαρακτηριστικά εκείνα του ερπετοειδούς τμήματος του εγκεφάλου μας για επιθετικότητα και φόβο ώστε να μην μπορούμε να συνδεθούμε με τις ανώτερες διαστάσεις του εαυτού μας , κλειδώνοντας το μεγαλύτερο μέρος του εγκεφάλου μας.

415131-Kesara_Reptilian3.jpgΕΠΙΛΟΓΟΣ

Οι Ανουνάκοι στα πολύ αρχαία χρόνια ζούσαν στον πλανήτη με την ερπετοειδή τους μορφή αλλά σιγά, σιγά εξαιτίας άλλων φυλών και των ανθρώπων ξεκίνησαν την κατάληψη του χρησιμοποιώντας ανθρώπινη μορφή και τον έλεγχο τους από την τέταρτη διάσταση . Σήμερα για να το πετύχουν αυτό ηγούνται στα κλιμάκια εξουσίας ή δουλεύουν ανάλογα κατά πως τους συμφέρει από το παρασκήνιο για να φέρουν εις πέρας το σχέδιο τους μέσω του δικτύου μυστικών εταιριών που παρόλο φαινομενικά υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ τους, όλες ανήκουν και κατευθύνονται από μια ενιαία ηγεσία. Εξαφάνισαν την αλήθεια καταστρέφοντας ιστορικά αρχεία , πλάθοντας μια καινούρια όπως ακριβώς τους συνέφερε για να μην μπορούν οι άνθρωποι να καταλάβουν τον έλεγχο που ασκείται πάνω τους από το απώτατο παρελθόν.

 Είναι έτοιμοι να επιβάλλουν μια παγκόσμια δικτατορία επειδή οι άνθρωποι πλέον δεν ενδιαφέρονται για το ποιος τους ελέγχει. Απλώς βγάζουν κάποιον στην εξουσία μήπως μπορέσει να τους προσφέρει λύση στα προβλήματα τους, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι και αυτός είναι άλλη μια μαριονέτα που θα ακολουθήσει την επιτακτική πολιτική της αδελφότητας. Η οποία αν μη τι άλλο θέλει να ρίχνει όλα τα άσχημα του κόσμου σε συγκεκριμένη μερίδα, ώστε οι άνθρωποι να είναι διχασμένοι και να οδηγούνται σε πολέμους . Διαίρει και βασίλευε. Έχουν παγιδεύσει την ανθρώπινη συνείδηση σε μια φυλακή φόβου , ενοχής και απελπισίας , έχουν κλειδώσει τον συνειδητό μας νου ώστε να ακολουθούμε το ρεύμα και να μην μπορούμε να εκφέρουμε μια άλλη γνώμη για να μην φανούμε διαφορετικοί και μας περιγελάσουν . Εδώ ακριβώς είναι και η τελειότητα του σχεδίου τους.
Είμαστε υποταγμένοι σε ένα σύστημα πεποιθήσεων που δημιούργησαν. Δεν μπορεί να υπάρξει εξέλιξη αν δεν ξεφύγουμε από την φυλακή . Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να ανοίξουμε τα μάτια και το μυαλό μας προς άλλους ορίζοντες. Το σίγουρο είναι ότι έχουν γίνει και διαδραματίζονται πράγματα και καταστάσεις σήμερα πάνω στον πλανήτη που οι απλοί άνθρωποι όχι μόνο δεν θα μπορούσαν να πιστέψουν, αλλά ούτε καν να διανοηθούν. Υπήρξαν και υπάρχουν εξωγήινες φυλές που ελέγχουν τον πλανήτη . Τα πιόνια έχουν στηθεί στη σκακιέρα από πάρα πολύ παλιά και το παιχνίδι της εξουσίας και του ελέγχου παίζεται εδώ.
http://ellania.pblogs.gr/

20 σχόλια:

 1. Σύμφωνα με τον David Icke ε ρε κουτόχορτο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΘΡΟ . ΟΧΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΜΩΣ . ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΑΡΘΡΟ,ΚΕΙΜΕΝΟ Η ΒΙΒΛΕΙΟ,ΝΙΩΘΩ ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ,ΜΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. και εγω το ιδιο.........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ο Θεος ΜΑΣ (δεν γνωριζω το ΓΙΑΤΙ!) εχει κανει πειραμα (το Ζουμε,το διαγουμε!) Ξεκινησε απο το Αυγο (Ερπετα) κ περασε στα Θυλαστικα.
  (Στον Ανθρωπο) Τα Ερπετα εχουν σβυσει.Εμεις εχουμε παρει την Θεση τους.Τα Ερπετα ηταν ψυχρα ΑΠΟΝΑ,αναισθητα.Εμεις ειμαστε Θερμοι ευαισθητοι κ ΠΟΝΑΜΕ.Εχουμε λοιπον το αυγο (αλλος πολιτισμος που εσβησε) κ εμεις τα θυλαστικα ως συνεχεια του αυγου,που υπαρχουμε κ για 450.000 ακομα θα συνεχισουμε να υπαρχουμε.Ψαξτε το θεμα Ο ΑΔΑΜ Η ΕΥΑ κ το ΦΙΔΙ (ΕΡΠΕΤΑ!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. afoy ola ta elenxoyn ta tsakalakia anoynaaki pos mas afinoune na tous antilavanoyme akoma meta apo les autes tis plirofories

   Διαγραφή
  2. 450.000 ?? μαλον δεν κερεις οτι το 2600 η γη δε α υπαρχει συμφωνα με τον χογκιν

   Διαγραφή
 6. Ο Δίας ρίχνει κεραυνούς πάνω στα τερατώδη ερπετά εκείνα γελούν πια έχοντας κυριαρχήσει σε ολόκληρη τη γη του ο άνθρωπος δειλά προσπαθεί κάτι να δει η να θυμηθεί και ο θεός κοιτάει να δει ποσό θα φτάσει το μίσος του γιου του για τους ανθρώπους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ως ενα σημείο φαίνονται ολα σωστά αλλά από ένα αλλο και μετά καπου χανομαστε.....δηλαδη δεν υπαρχει "θεος" ουτε και φυσικα το "κακο" αυτοι τα εκαναν ολα τη δημιουργια τη εξελιξη και τωρα ειμαστε καταδικασμενοι στη μοιρα μας.....δεν το νομιζω ξεχασες του εχθρους των ερποτοειδων μια αλλη φυλη που διασπαστηκε απο αυτους τους ολυμπιους θεους που καποτε εγινε μεγαλη μαχη (Τιτανομαχια-Γιγαντομαχια) και νικηθηκαν και μεχρι σημερα οι περισσότεροι ειναι κλεισμενοι στα Ταρταρα(κοιλη γη) και οσοι υπαρχουν σημερα πανω στη γη εχθρευονται τους απογονους των θεων, την Ελληνικη φυλη αυτα γιατι δεν τα αναφερεις....; θα επρεπε...!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. καλα ολα αυτα, αλλα γιατι μια εξωγηινη υπερδυναμη, να μπει σε τετοιο κοπο, να ελεγχει πολιτικους και τραπεζες και ολα αυτα που υπαρχουν σημερα, αν ηθελε να κατακτησει την Γη θα μπορουσε απλα να μας εξαερωσει ! και αν αυτοι οι εξωγήινοι , εφτιαξαν την ανθρωπινη φυλη, αυτους τους εξωγήινους , ποιος τους εφτιαξε ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. εφόσον μας κατασκεύασαν με γενετική μηχανή, δεν έχουμε ψυχή. είμαστε ζώα και λειτουργούμε με ένστικτα και ορμόνες. Ε.. τότε ας ζήσουμε σαν και αυτά, χωρίς να ανησυχούμε για το μέλλον και την κρυμμένη αλήθεια. Έτσι κι αλλιώς πόσα χρόνια είναι η ζωή; 60-70-80; Αν γνωρίζαμε την αλήθεια θα γινόμασταν αιώνιοι; Ας πάμε λοιπόν σαν τα σκυλιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Αν λοιπόν γνωρίζεις όλα αυτά που μας παρουσιάζεις γραπτώς,θα πρέπει πρώτα εσύ να έχεις αναπτύξει έναν ισχυρό εγκέφαλο ,ώστε να μπορείς να ξεπερνάς τοισχυρό φάσμα του σωματος,και να μετασχηματίζεσαι!αν κατάλαβα καλά!κάποια από αυτά που υποστηρίζεις έχουν κάποια "βάση".είδα όμως ότι αποκαλείς παραμηθι τον (ΜΕΣΣΙΑ)ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ! Εγώ όμως κάποτε το έτος 1987 όταν επικαλεστηκα τον ΘΕΟ σε μια μου προσευχή ,με επισκεπτηκε ο ΜΕΣΙΤΗΣ του ΘΕΟΥ και ανθρώπων και με παρουσίασε στον ΘΕΟ αναφέροντας με με το όνομα μου!δεν είδα το πρόσωπο του ΘΕΟΥ αλλά μια "ΝΕΦΕΛΗ"η οποία υπάκουσε στον ΜΕσιτη και κινήθηκε καληπτοντας μας!και αυτό που επακολούθησε δεν αποικονιζεται με ανθρώπινα λόγια! Και δεν πρέπει να πω στην παρούσα φάση!και έρχεσαι τώρα εσύ ο "κανένας"να μου πεις τι;ότι δεν υπάρχει ΜΕΣΙΤΗΣ υιός ΘΕΟΥ!δεν θα τον γνωρίσεις ποτέ σου!,όπως ειρθες θα φύγεις από αυτόν τον κόσμο,και θα χαθείς στην ανυπαρξία !γιατί δεν σε έχει "προγνωρισει"(εκείνος)!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Αν λοιπόν γνωρίζεις όλα αυτά που μας παρουσιάζεις γραπτώς,θα πρέπει πρώτα εσύ να έχεις αναπτύξει έναν ισχυρό εγκέφαλο ,ώστε να μπορείς να ξεπερνάς τοισχυρό φάσμα του σωματος,και να μετασχηματίζεσαι!αν κατάλαβα καλά!κάποια από αυτά που υποστηρίζεις έχουν κάποια "βάση".είδα όμως ότι αποκαλείς παραμηθι τον (ΜΕΣΣΙΑ)ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ! Εγώ όμως κάποτε το έτος 1987 όταν επικαλεστηκα τον ΘΕΟ σε μια μου προσευχή ,με επισκεπτηκε ο ΜΕΣΙΤΗΣ του ΘΕΟΥ και ανθρώπων και με παρουσίασε στον ΘΕΟ αναφέροντας με με το όνομα μου!δεν είδα το πρόσωπο του ΘΕΟΥ αλλά μια "ΝΕΦΕΛΗ"η οποία υπάκουσε στον ΜΕσιτη και κινήθηκε καληπτοντας μας!και αυτό που επακολούθησε δεν αποικονιζεται με ανθρώπινα λόγια! Και δεν πρέπει να πω στην παρούσα φάση!και έρχεσαι τώρα εσύ ο "κανένας"να μου πεις τι;ότι δεν υπάρχει ΜΕΣΙΤΗΣ υιός ΘΕΟΥ!δεν θα τον γνωρίσεις ποτέ σου!,όπως ειρθες θα φύγεις από αυτόν τον κόσμο,και θα χαθείς στην ανυπαρξία !γιατί δεν σε έχει "προγνωρισει"(εκείνος)!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Όλα καλά και ωραία, αλλά το Ελληνικό DNA δεν έχει καμιά σχέση με τα υβρίδια ανθρωπάκια που αναφέρεις στο κείμενο, και ούτε Η Ελληνική Ψυχή δημιουργήθηκε καθ' εικόνα και ομοίωση του θεού, κάποιες άλλες φυλές ΝΑΙ, Γράφεις παρακάτω το εξής, ---Σκεφτήκατε ποτέ γιατί πολλοί Χριστιανικοί ναοί έχουν σαν διακοσμήσεις ερπετοειδής μορφές; (Βλέπε Παναγία των Παρισίων κ.α.) δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι η Παναγία μας είναι ερπετοειδεί ον, το ότι οι εκκλησίες μας έχουν σύμβολα σατανικά το ξέρουν από το 381 μ,χ όπου οι Ιουδαίοι και Παπικοί γκρέμιζαν ναούς της Αθηνάς - Δία - Απόλλωνα - Διόνυσο - Άρτεμης και έχτιζαν Εβραιοχριστιανικές εκκλησίες, υποτίθεται στο όνομα του Χριστού, αλλά στην ουσία δοξολογούν τον Θεό του Ισραήλ τον ΓΙΑΧΒΕ Η ΣΑΜΑΕΛ, οπότε εμείς οι Έλληνες δεν ήμαστε δημιουργήματα των Ανουνάκι, και δεν έχουμε καμιά σχέση με την Εβραίλα των Χαζάρων, μην μας βάζεις στο ίδιο το καζάνι λοιπόν, ακόμα και το τι λένε ξένοι ιστορικοί και αρχαιολόγοι, ας ψάξουν το δικό τους γενετικό δέντρο από που είναι, και ας αφήσουν την προπαγάνδα σε όσα λέει το κείμενο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ti alo tha pis esi san silogos tha ipostirizis to dogma soy ,,an paratiris ta gegonota kapos etsi ine opos ta lei kai aftos pou grafi denine oso anikto mialos oso tha eprepe apla exi mia dosi eksipnadas parapano apoloys mas ala oxi se afto to epipedo ine gnosto oti o anthropos xrisimopi to 6% toy engefalou tou alos ligo parapano kai ali ligotero giafto kai exoyme diafores sti skepsi kai sti noimosini oso mas epitrepoyn ,oso gia to dna ine saxlamares den ginete kanenas laos sto kozmo me toses metakinisis filon na exoyn katharo dna akoma enas logos parapano otan esi san laos isoyn kataktimenos apo diaforoys laoys kai polous eones

   Διαγραφή