Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΙΣΡΑΗΛ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ (ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ).... ΜΕΡΟΣ Β


6-24-2009 6-46-41 PM
Στην φώτο βλέπουμε τις εισόδους των αιθουσών των δικαστηρίων.. λέγεται ότι μοιάζουν με αρχαίους εβραϊκούς τάφους. Οι τρύπες επάνω από τις πόρτες φτιάχτηκαν έτσι ώστε  να καταστεί δυνατή η ψυχή να εγκαταλείψει την αίθουσα. Παρατηρούμε, επίσης, την αντίθεση μεταξύ των παλαιών και των νέων σχεδίων.
Τα κελιά της φυλακής και η αίθουσα του δικαστηρίου βρίσκονται το ένα πάνω στο άλλο και συμβολίζουν  την τριπλή φύση του κόσμου. Οι κρατούμενοι  είναι κολλημένοι στα κελιά, που συμβολίζουν  την φυλακή του υλικού του  κάτω κόσμου . Τα δικαστήρια, είναι στα  δεξιά πάνω από τα κελιά των φυλακών και αντιπροσωπεύουν τον "υψηλότερο κόσμο" όπου η  θεότητα έρχεται σε επαφή με την ανθρωπότητα.
courtroom
 Η αίθουσα συνεδριάσεων
Στα δικαστήρια, οι δικαστές φωτίζονται  από μια φυσική πηγή του φωτός. Έτσι, οι δικαστές, ακούνε τις παρακλήσεις  των  μαζών και βρίσκονται εκεί με το θείο φως να  λάμπει συνεχώς απο  πάνω τους. Μετά τις ακροάσεις, οι δικαστές αποσύρονται από τις θέσεις, που βρίσκονται και πάνε  ακριβώς πάνω από την αίθουσα του δικαστηρίου. Έτσι συμβολικά «ανεβαίνουν» στον θεϊκό κόσμο. Όταν ληφθεί η απόφαση, θα «κατέβουν» για να φέρουν το  φωτισμό στον κάτω κόσμο.
Το  σύμβολο  της γονιμότητας
Έξω από τις αίθουσες συνεδριάσεων υπάρχει μια σκάλα που οδηγεί σε χαμηλότερο επίπεδο. Κανένας απόκρυφος ναός δεν θα ήταν πλήρης χωρίς τα επόμενα δύο χαρακτηριστικά.
stairway

 Στη μέση της σκάλας βλέπουμε  το σχήμα ενός γυναικείου γεννητικού οργάνου οπού μέσα του "διεισδύσει" μια στήλη (φαλλικό σύμβολο). Αυτό είναι ένα προφανές σύμβολο γονιμότητας, μια ένωση των αρσενικών και θηλυκών αρχών. Πολλοί απόκρυφοι ναοί εισαγάγουν ένα σύμβολο γονιμότητας στο ισόγειο τους (βλ. την Μανιτόμπα Νομοθετικό κτίριο,η την Ουάσιγκτον  Καπιτώλιο). Αλλά περιμένετε, υπάρχει συνήθως μια ροτόντα, μαζί με το σύμβολο της γονιμότητας. Ω, εκεί είναι.
 
rotonda 
Ορισμένα απόκρυφα κτίρια κρύβουν  το αστέρι της Ιστάρ (σύμβολο γονιμότητας) στο κέντρο  κάτω απο την  ροτόντα. Αραγε το αστέρι κρύβεται εκεί;  
ΕΞΩ  
 Το εξωτερικό του Ανωτάτου Δικαστηρίου περιλαμβάνει διάφορα σύμβολα. Απλά ακολουθήστε την πέτρα με την επιγραφή "Dorothy de Rothschild" π για να δείτε που θα σας βγάλει.
58_05rothschild1
  
 Ο ΟΒΕΛΙΣΚΟΣ    
2501222670060504400TIrrVF_fs
   
Αυτό είναι το άλσος της Dorothy de Rothschild .       
Ο οβελίσκος  χρησιμοποιήται συχνά και είναι το πιο κραυγαλέο απόκρυφο σύμβολο  σε όλο τον κόσμο.
Στην αρχαία Αίγυπτο, η λατρεία του φαλλικού συμβόλου συνδέθηκε με τον θεό Osiris, ο οποίος είχε κοπεί σε 13 κομμάτια από τον Seth. Η Θεά Isis ταξιδέψε μακριά στα πέρατα της Γης  ​​για να ανακτήσει όλα τα μέρη του σώματος του Όσιρη και η αναζητησή της ήταν επιτυχής, εκτός από ένα μέρος
του σώματος του , το πέος, το οποίο είχε καταπιεί ένα ψάρι. "Ο χαμένος φαλλός" συνεπώς, αντιπροσωπευει  την  αρσενική ενέργεια, και είναι σχεδόν πάντα τοποθετημένος  (όπως εν προκειμένω) μέσα σε ένα κύκλο, που αντιπροσωπεύει τα θηλυκά γεννητικά όργανα και την ενέργεια 
 Ο οβελίσκος στην μέση ενός κύκλου αντιπροσωπεύει τη σεξουαλική πράξη και την ένωση των αντίπαλων δυνάμεων. Στον σύγχρονο κόσμο μας, οβελίσκοι βρίσκονται σχεδόν σε όλα τα σημαντικά ορόσημα, και έτσι έγινε και σύμβολο της δύναμης της απόκρυφης ελίτ.  
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου