Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ


"ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤOYΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ;" είναι  μια συχνή ερώτηση στην Αμερική

Αφού  η ερώτηση τεθεί σε μια ανώτερη μεσαία  εβραική τάξη,  κάθε φορά που μια προεκλογική εκστρατεία πραγματοποιήτε  το ερώτημα που τίθεται από την Ισραηλιτική Κοινότητα είναι , "Είναι αυτός  καλός για τους Εβραίους;" Ποτέ δεν ήταν το ερώτημα, "Είναι το ίδιος καλός για την Αμερική;"


Σέ ένα άρθρο  της η Jewish Telegraphic Agency (JTA).με τίτλο Jewish Possibilities In Florida For 2010,(οι εβραικές δυνατότητες για την Φλόριντα το 2010) αναφέρει οτί  στο επίκεντρο δεν είναι το αν οι υποψήφιοι για την επόμενες εκλογές θα ωφελήσουν την Αμερική - αλλά το αν ο υποψήφιος  είναι ή όχι «Εβραίος». Αυτό συμβαίνει επειδή η Ισραηλιτική Κοινότητα γνωρίζει ότι, ανεξάρτητα από  το κόμμα ή  την πλατφόρμα, ένας Εβραίος στην πολιτική εξουσία θα πρέπει να τοποθετείτε πάντα με  τα συμφέροντα των Εβραίων πριν από τα συμφέροντα της Αμερικής. Για το σκοπό αυτό οι Εβραίοι συμμετέχουν σε μεγάλο βαθμό τόσο στούς  Δημοκρατικούς  όσο  και στούς  Ρεπουμπλικάνους .

 Κοιτάξτε το άρθρο της  JTA  του Rahm Emanuel, Διευθύντη προσωπικού του   Ομπάμα Ο τίτλος του άρθρου λέει όλα », Rahm Emanuel:.“Rahm Emanuel: Attack Dog, Political Wonk, Committed Jew.”Αυτό που έχει σημασία για τους εβραίους δεν είναι το κόμμα, η ο ηθικός χαρακτήρας, ούτε η πολιτική πλατφόρμα του Emanuel, αλλά μάλλον αν ο Emmanuel είναι"αποφασισμένος " Εβραίος 


Σφαίρες επορροής  
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ Τα εβραικά λόμπυ όπως η AIPAC η ADL, και το Αμερικανικό Εβραϊκό Κογκρέσο (AJC), αποφασίζουν ποιοί υποψήφιοι θα εκλεγούν. Αυτό το κάνουν με εκατομμύρια δόλαρια πρός τα ταμεία
εκστρατείας υπέρ του Ισραήλ.

Χαρακτηριστική περίπτωση είναι ο Πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα   που χρηματοδοτήθηκε με τεράστια πόσα απο μια ελίτ πλούσιων εβραίων που εδρεύει στο Σικάγο

 Δημοσιονομικός έλεγχος: Η εβραϊκής ιδιοκτησίας Ομοσπονδιακή Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ  (FED)η οποία δεν είναι ούτε «ομοσπονδιακή» ούτε έχει «αποθέματα», έχει ως πρόεδρό της και αντιπρόεδροτους σιωνιστές Εβραίους ,Ben Shalom Bernanke  & L Donold Kohn. Ο Εβραίος σιωνιστής, Randall Krozner S, είναι επίσης στο διοικητικό συμβούλιο των  5  διοικητικών μελών της τράπεζας .

 Για την προστασία των Αμερικανών από το εβραιους τραπεζίτες, οι συντάκτες του Συντάγματος αναφέρονται  ρητά στο άρθρο Ι-Ενότητα 8, "Το Κογκρέσο θα έχει την εξουσία να εκδίδει νόμισμα και να ρυθμίσει την αξία του"

Μέσα από  έντονες  σιωνιστικές  ίντριγκες  και δωροδοκίες, και απειλές, και  εκφοβισμό , το Κογκρέσο παρέδωσε την εξουσία να εκδίδει  το νόμισμα η  Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ,  με μια κοινοπραξία των εβραϊκών τραπεζών που ελέγχονταν και ελέγχεται από τη δυναστεία των Rothschild. Αυτό πραγματοποιήθηκε μέσω της Federal Reserve Act το1913.!!!

Η Federal Reserve Act το 1913 σηματοδότησε το τέλος της αμερικανικής κυριαρχίας και η  Αμερική βυθίζεται απο τότε στο  αιώνιο χρέος. Ο ιστορικός Eustace Mullins,επισημαίνει  σε μια αποκλειστική συνέντευξη  στο Rense.com, " η Αμερική εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το  εβραϊκό νομισματικό σύστημα των ιδιωτικών κεφαλαίων που εκδίδονται από τις εβραϊκές τράπεζες , έτσι ώστε να υποδουλώσουν τον οφειλέτη. "

 Δικαστικός έλεγχος: οι Εβραίοι επιδιώκουν  το χωρισμό της Εκκλησίας και κράτους,όπως επίσης την  εξάλειψη κάθε μορφής της χριστιανικής έκφρασης στη δημόσια ζωή της Αμερικής.

 Μιά ακόμη εβραϊκή οργάνωση, το Ινστιτούτο Ιουδαϊκού Νόμου, διοργάνωσε  δείπνο στο κτίριο του Ανωτάτου Δικαστηρίου. Στο δείπνοτα εβραϊκά ηχεία του Ινστιτούτου προώθησαν  το Ταλμούδ ως την πηγή της αμερικανικής νομολογίας. Σε αυτό το δείπνο  συμμετείχαν οι δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου Ruth Bader  και ο Stephen Breyer, αλλά και άλλοι σιωνιστές Εβραίοι.

  Ο αναπληρωτής Δικαστής  του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Αντωνία Σκαλιά, και δύο Ταλμουδιστές  Εβραίοι Δικηγόροι, ο Spinowitz και  ο Yaakov Roth, έγραψαν  μια επιστολή προς τον
Ιδρυτής   του Δικηγόρικου
Ινστιτούτου,  Noson Gurary,
  λέγοντας οτι,  «ο εβραϊκός νόμος είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο ανεπτυγμένα συστήματα και η μελέτη των νομικών παραδόσεων του είναι ευεργετική

 Την 1η Δεκεμβρίου 2008,  η Δικαστής του Ανωτάτου ΔικαστηρίουRuth Bader , υπέρμαχος των αμβλώσεων , που παραθέτει  νόμους για την προστασία της αυτονομίας των γυναικών », μίλησε σε μια συναγωγή στην Ουάσιγκτον για την εβραϊκή κληρονομιά της. "Τήν αλλαγή στις ΗΠΑ  είπε και την αποδοχή των Εβραίων μπορεί να δει  κανείς στο Ανώτατο Δικαστήριο, όπου δύο μέλη του  είναι Εβραίοι, εγώ και ο δικαστής Στίβεν Breyer," είπε η  Ruth Bader στο  εβραϊκό ακροατήριό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου