Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Guardian: Η Χρυσή Αυγή είναι στο 17%!




Με εκτενές ρεπορτάζ ασχολήθηκε η βρετανική εφημερίδα Guardian,με την μεγάλη συγκέντρωση του Λαϊκού Συνδέσμου το Σάββατο στο Σύνταγμα. Το πιο σημντικό όλως είναι πως παραδέχεται η εχθρική προς την ΧΑ εφημεριδα ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος στις μυστικές δημοσκοπήσεις έχει φτάσει το 17%!

Ο Guardian στέκεται στις τελευταίες δημοσκοπήσεις (7,9% στο ΒΗΜΑ) που εξακολουθούν να φέρνουν το λαϊκό σύνδεσμο στην τρίτη θέση, λέγοντας πως επανακάμπτει τόσο λόγω της οικονομικής κρίσης όσο και μετά τη διπλή δολοφονία του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη στο Νέο Ηράκλειο. Είναι αξιοσημείωτο πως μέχρι και o Δημήτρης Ψαρράς (ο δημοσιογράφος ο οποίος σύμφωνα με την ΧΑ το πόρισμα Βουρλιώτη αποτελεί αντιγραφή «καταγγελιών») παραδέχεται στον Guardian: "Το κόμμα (Χρυσή Αυγή) δεν έχασε ποτέ την στήριξή τους από αυτούς που επλήγησαν από τα ασφυκτικά οικονομικά μέτρα".
Και η βρετανική εφημερίδα κράτα το σημαντικότερο για το τέλος υποστηρίζοντας πως αξιωματούχοι της συγκυβέρνησης σε ιδιωτική συζήτηση παραδέχονται ότι οι μυστικές δημοσκοπήσεις που πραγματοποιήθηκαν για λογαριασμό των κυβερνώντων κομμάτων αποκαλύπτουν ακόμη υψηλότερα ποσοστά. "Μια δημοσκόπηση δίνει στη Χρυσή Αυγή 17 % ", δήλωσε μια πολύ αξιόπιστη και έμπιστη πηγή.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ !!! ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .................ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή