Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Ολάντ υποσχέθηκε στους Εβραίους ότι θα απαγορεύσει την ανωνυμία στο διαδίκτυο!

 
Ο αγώνας ενάντια στην ανωνυμία στο διαδίκτυο επιστρέφει. Μετά τις δηλώσεις του σοσιαλιστή ευρωβουλευτή Harlem Désir, τη Δευτέρα στο κανάλι BFM - TV, έρχεται τώρα ο πρόεδροςFrançois Hollande, αφού συναντήθηκε την ίδια ημέρα με το Αντιπροσωπευτικό Συμβούλιο των Εβραϊκών Ιδρυμάτων της Γαλλίας (Conseil représentatif desinstitutions juives de France), και βάζει και αυτός στο στόχαστρο "την ηρεμία της ανωνυμίας στο διαδίκτυο".

«Εργαζόμαστε με τον Jean - Marc Ayrault [Γάλλο Πρωθυπουργό] ( ... ) για να αποτρέψουμε την ηρεμία της ανωνυμίας που επιτρέπει να λέγονται ανείπωτα πράγματα, από ανθρώπους χωρίς να ανακαλύπτονται», είπε ο Γάλλος πρόεδρος.

Πηγή : Le Monde

Έχουμε δει τις τελευταίες εβδομάδες στη Σουηδία** πως είναι η ζωτικής σημασίας ανωνυμία στο διαδίκτυο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα. Όσοι επικρίνουν την μετανάστευση, όσοι ακόμη είναι κατά του φεμινισμού, έχουν "αποκαλυφθεί" χάνουν τις δουλειές τους και γίνονται ακόμα και στόχος βομβιστικών επιθέσεων επειδή απογυμνώθηκαν από την ανωνυμία τους. Παρ’ όλα αυτά, ιστοσελίδες που «πολεμούν την ισλαμοποίηση και την τζιχάντ», αλλά υπερασπίζονται φανατικά τον Εβραϊσμό, δεν πρόκειται να γίνουν στόχος..

 **Την Τρίτη άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν έναν εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι ενός πολιτικού του «ακροδεξιού» κόμματος των Σουηδών Δημοκρατών. Η έκρηξη δημιούργησε καταστροφές στην πόρτα.

Το όνομα του θύματος παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εφημερίδα Expressen, η οποία δημοσίευσε τα ονόματα αρκετών εκπροσώπων των Σουηδών Δημοκρατών. - Βλέπε: ΣΟΥΗΔΙΑ: Εφημερίδα συνεργάζεται με ομάδες Antifa για την κατάρτιση καταλόγων ατόμων που επικρίνουν τη μετανάστευση στο διαδίκτυο


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

You might also like:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου