Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΣΟΚ!!!«EΙΔΑ ΤΟΝ JΟSEPΗ RATZINGER (Πάπα Βενέδικτο) NA ΔOΛOΦONEI ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.. »

Βρυξέλλες Πορφύρης Δ

Μια νέα συγκλονιστική μαρτυρία που ενισχύει αν όχι επιβεβαιώνει την εμπλοκή του Ratzinger σε μια τελετουργική θυσία ενός παιδιού στην Ολλανδία τον Αύγουστο του 1987 ήρθε στο φως.

«Eίδα τον Joseph Ratzinger να δολοφονεί ένα μικρό κορίτσι μέσα στον Πύργο Francais το φθινόπωρο του 1987,εξιστορεί ο μάρτυρας ο οποίος συμμετείχε κανονικά στο λατρευτικό τελετουργικό και τη δολοφονία παιδιών».

«Ήταν φριχτό και φοβερό και αυτό δεν συνέβη μια και μόνο φορά.Ο Ratzinger συμμετείχε συχνά.Αυτός,ο Ολλανδός Καθολικός Καρδινάλιος Alfrink και ο ιδρυτής της Bilderberg o Πρίγκηπας Bernhard συμπεριλαμβάνονταν στα πιο εξέχοντα πρόσωπα των συμμετεχόντων».

Αυτός ο νέος όσο και καθοριστικός μάρτυρας επιβεβαιώνει τις ειδεχθείς πράξεις που κατέθεσε η oλλανδέζα Toos Nijenhuis.Αυτή η μάρτυρας δημοσιοποίησε στις 8 Μαίου 2013 ότι είδε με τα ίδια της τα μάτια παρόμοια εγκλήματα να διαπράτονται από τους Ratzinger, Alfrink και Bernhard.

Ακριβώς μετά την ιστορική παραίτησή του στις 11 Φεβρουαρίου 2013 ο Joseph Ratzinger κρίθηκε υπόδικος για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στις 25 Φεβρουαρίου 2013 από το Διεθνές Δικαστήριο Εθιμικού Δικαίου ITCCS που εδρεύει στις Βρυξέλλες.Εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης εισβάρος του.Από τότε ο φυγόδικος Πάπας γαι να αποφύγει τις συνέπειες έχει καταφύγει στην Cité του Βατικανού μετά την ενθρόνηση του νυν Πάπα Φραγκίσκου.

ΤηνΔευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013 το Διεθνές Δικαστήριο δημοσιεύει στην επίσημη σελίδα του όλες τις πληροφορίες για την πολύκροτη υπόθεση που ουσιαστικά εκτός των άλλων εκλογικεύει την αναπάντεχη απόφαση ενός πάπα να παραιτηθεί.Απόφαση που δεν έχει προηγούμενο εδώ και 6 αιώνες.

Παράλληλα ιταλοί πολιτικοί δέχθηκαν να συνεργαστούν με το ΙΤCCS σε μια δικονομική διαδικασία του Εθιμικού Δικαίου εναντίον της παποσύνης για την υπόθαλψη ενός καταζητούμενου από την δικαιοσύνη:του παραιτηθέντα Πάπα Βενέδικτου,Joseph Ratzinger.

Η αποκάλυψη αυτού του καθοριστικού στοιχείου της τελευταίας μαρτυρίας καθιστά προφανή την συνενοχή του Βατικανού στην δολοφονία παιδιών επιταχύνοντας κατ΄αυτόν τρόπο την συμφωνία μιας ομάδας ιταλών πολιτικών να συνεργαστούν με το ITCCS για να ενάγουν σε δίκη στο Διεθνές Δικαστήριο Εθιμικού Δικαίου την παποσύνη που εκπροσωπείται από τον Πάπα Φραγκίσκο (Jorge Bergolio) για υπόθαλψη του Πάπα Βενέδικτου που ενέχεται σε εγκλήματα πολέμου.

Η συμφωνία επιτεύχθηκε αφού οι πολιτικοί διαπραγματεύθηκαν τις προσεγγίσεις με το ITCCS και τους αντιπροσώπους του από τις 22 Σεπτεμβρίου.

« Προσανατολιζόμαστε ν΄ αναθεωρήσουμε και γιατί όχι να ακυρώσουμε την Συνθήκη του Λατερανού της χώρας μας με το Βατικανό του οποίου οι δράσεις προσφέρουν ένα καταφύγιο στους παιδεραστές κάτι που πιστοποιεί ασφαλώς τον ορισμό της διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο » ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου των πολιτικών.

Κατά την διάρκεια της εβδομάδας της 7ης Οκτωβρίου και καθώς τα νέα στοιχεία ήρθαν στο φως το Βατικανό ανταπαντώντας εξαπέλυσε μια σειρά επιθέσεων εναντίον των γκρουπ ΙΤCCS στην Ευρώπη που ασχολούνται με τους φακέλους και τα ντοκουμέντα που τεκμηριώνουν ότι η εκκλησία εμπλέκεται σε θανατηφόρα τελετουργικά.

Τα σαμποτάζ αυτά οργανώθηκαν και χρηματοδοτήθηκαν εναντίον των οργανώσεων του ITCCS που δραστηριοποιούνται στην Ολλανδία και την Ιρλανδία κατά την διάρκεια μιας εβδομάδας και στις 14 Οκτωβρίου το πρωταρχικό site web των ITCCS κατασράφηκε από τους ίδιους σαμποτέρ.

Πολιτικές πηγές στη Ρώμη αποκάλυψαν ότι αυτές οι επιθέσεις χρημοδοτήθηκαν και συντονίστηκαν δια του Γραφείου του Βατικανού,του πρακτορείου κατασκοπείας γνωστού ως η « Αγία Συμμαχία » ή η Οντότητα και το θυγατρικό γραφείο τους των « Ειδεχθών Επεμβάσεων » το Solidalitium Pianum που εγκαθιδρύθηκε στη Ρώμη το 1913.Αυτοί κινητοποίησαν ακόμη τους πράκτορες του Αποστολικού Ντούτσιου (Εκπροσώπου του Βατικανού) της Ολλανδίας ,τον Αρχιεπίσκοπο André Dupuy που είχε άμεση επαφή με τους σαμποτέρ και τον Αρχιεπίσκοπο του Δουβλίνου Diarmuid Martin που έδωσε χρήματα κάτω από το τραπέζι για να διακοπεί η εργασία του ITCCS στην Ιρλανδία.

Το κύμα αντιδράσεων ανέβηκε επικίνδυνα για την Εκκλησία και είναι πλέον « αδύνατο οι

ρασοφόροι δολοφόνοι παιδιών να κρύβονται πίσω από την Συνθήκη του Λατερανού.Σε αυτούς τους θανάσιμους σπασμούς η ιεραρχία της Εκκλησίας χρησιμοποιεί μεθόδους ψεύδους και παραπληροφόρησης για να αποστρέψει την προσοχή της κοινής γνώμης από την δική της εγκληματική ενοχή . »αναφέρει η ανακοίνωση του Διεθνούς Δικατηρίου.

Εις απάντησην αυτών των τελευταίων ειδήσεων και στην επανεργοποίηση των επιθέσων κατά της δουλειά της η Γενική Διεύθυνση τo ITCCS στις Βρυξέλλες έκανε την ακόλουθη ανακοίνωση στα ΜΜΕ καθώς και στα παρατήματά της που εδρεύουν σε 26 χώρες:

1.Το δίκτυό μας θα οργανώσει μια παγκόσμια συνέντευξη τύπου στη Ρώμη με την συμμετοχή ιταλών πολιτικών όπου θ ΄ανακοινωθεί μια καινούργια φάση στην καμπάνια μας πληροφόρησης προκειμένου να καθαιρέσει την υπεραιωνόβια εξουσία του Βατικανού.Αυτή η καμπάνια θα συμπεριλαμβάνει το λανσάρισμα μιας νέας δικονομικής διαδικασίας σύμφωνα με το Εθιμικό Δίκαιο εναντίον του νυν πάπα Φραγκίσκου και των ανθρώπων του για συνενοχή σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, για θανατηφόρα τελετουργικά λατρευτικού τύπου.

2.Προς διαφύλαξη αυτών των προσπαθειών το αρχικό μας site web επανατέθηκε σε λειτουργία προστατευμένο με σύγχρονες ενισχυμένες προδιαγραφές ασφαλείας.....

Ο Jorge Bergolio (ψευδώνυμο του πάπα Φραγκίσκου) και οι άλλοι επίσημοι του Βατικανού θα αποτελέσουν το αντικείμενο προανακριτικής έρευνας για αποτρόπαιες παραβάσεις ως ενεχόμενοι σε διακίνηση βασανισμό και δολοφονία παιδιών.Αποτρέπουμε κάθε άτομο να υποστηρίξει τον Bergolio και τους πράκτορές του με την ποινή της κορυφαίας καταδίκης για συμμετοχή σε αποδεδειγμένη εκληματική συνωμοσία επενεργούμενη από την Curie και το Γραφείο Ρώμης του Ποντίφηκα.

Αυτό το δελτίο τύπου εκδόθηκε στις 28.10.13 από την Γενική Διεύθυνση του Διεθνούς Δικαστηρίου κατά Εγκλημάτων της Εκκλησίας και του Κράτους στις Βρυξέλλες στο Βέλγιο.


Η υπόθεση αρχικά προέκυψε από την μαρτυρία μιας γυναίκας που επέζησε από ένα υψηλόβαθμο σκοτεινό κύκλο που εμπεριείχε την ανθρωποθυσία,τα βασανιστήρια και την διακίνηση ανηλίκων και που δημοσιοποιήθηκε τον Μάιο του 2013 σε συνέντευξη τύπου.

Η Τοοs υποδεικνύει τον τόπο των τελετουργιών.

Η ολλανδικής καταγωγής Τοοs Nijenhuis μια 54χρονη φυσικοθεραπεύτρια με ειδίκευση στην κινησιοθεραπεία και μητέρα σήμερα 5 παιδιών βασανίσθηκε,βιάστηκε και χρησιμοποιήθηκε ως πειραματόζωο στην ηλικία των 4 μόλις ετών από ανθρώπους παντοδύναμους κοινωνικά,πλούσιους μεταξύ των οποίων επίσημοι εκπρόσωποι της Εκκλησίας και Κυβερνήσεων.

Η μάρτυρας κατηγορίας διατείνεται ότι αυτά τα εγκλήματα διαπράτονται ως και σήμερα και εμπεριέχουν ανθρωποθυσίες παιδιών στην ολλανδική ύπαιθρο.

Ανάμεσα στους κατονομαζόμενους δράστες αυτών των εγκλημάτων που κακοποίησαν την ανήλικη τότε Τoos φιγουράρουν ο πρίγκηπας Βernhard της Ολλανδίας που ήταν ο παπούς του Αlexandre που πρόσφατα στέφθηκε βασιλιάς της χώρας αυτής και ένας από τους ιδρυτές της Λέσχης Bilderberg,ο καθολικός καρδινάλιος της Ουτρέχτης Bernard Alfrink καθώς και μέλη της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Αυτές οι δράσεις διαδραματίστηκαν στην Ολλανδία στην Σκωτία και σε μια στρατιωτική περιοχή στην Μελβούρνη όπου η μάρτυρας υποβλήθηκε στην κακοποίηση και έγινε επίσης αυτόπτης μάρτυρας των βασανιστηρίων και των θανάτων άλλων παιδιών.Στη συνέχεια των φοβερών της αποκαλύψεων μια ομάδα Ολλανδών σχηματίστηκε τον Μάιο στο Zwolle για να διερευνήσει και να οδηγήσει στην δικαιοσύνη τους φυσικούς αυτουργούς αυτών των τελετουργικών ανθρωποθυσιών.(fawkes newsblogspot.fr 12.05.13)

To Διεθνές Δικαστήριο κατά εγκλημάτων της Εκκλησίας και του Κράτους ιδρύθηκε το Μάιο του 2010 στο Δουβλίνο από τους επιζήσαντες της εκκλησιαστικής και κρατικής τρομοκρατίας.Ήταν μια πρωτοβουλία του Καναδού νομπελίστα Kevin Annett και μελών από τις ομάδες των ιρλανδών θυμάτων.Ιδρυτική αρχή του ήταν να ενώσει διασωθέντες γενοκτονιών και παιδικών κακοποιήσεων από όλα τα μέρη του κόσμου και να υψώσει ένα πολιτικό πνευματικό και νόμιμο κίνημα που θα αποσταθεροποιούσε το Βατικανό και άλλες εκκλησίες ή κυβερνήσεις υπεύθυνες για εγκλήματα κατά της παιδικής ηλικίας και κατά της ανθρωπότητας.Η Οργάνωση δρα από μυστική τοποθεσία στις Βρυξέλλες ενώ υπάρχουν τοπικά γραφεία σε Νέα Υόρκη,Βανκούβερ,Δουβλίνο,Λονδίνο και Παρίσι.

πηγή ΙΤCCS.οrg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου