Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ -ΟΛΥΜΠΙΟΙ....ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!

Θα αναφερθώ σε περίεργα φαινόμενα,τα οποία πολλοί,μη γνωρίζοντες,δεν θα τα πιστέψουν και ίσως με αποκαλέσουν και τρελό.Δεν υποχρεώνω κανέναν να τα πιστέψει και δεν κρύβω ότι κι’εγώ έχω μια δόση αμφιβολιών !!!

Τον τελευταίο καιρό,όλο και περισσότερα άτομα αφυπνίζονται στην χώρα μας για την υπόθεση των Ολυμπίων-Ανδρομέδιων και ορισμένα μάλιστα διαισθητικά άτομα,έχουν αρχίσει να παίρνουν νοητικά μηνύματα.

Συμφωνα μ’αυτά:

-Πέριξ της Γης υπάρχουν Ανδρομέδια οπλικά συστήματα ανώτερης τεχνολογίας, τα οποία προς το παρόν επιτηρούν δορυφόρους και οπλικά συστήματα των γήινων συνεργατών των αποστατών.(γνωρίζουμε ποιοί είναι αυτοί,ας μην τους αναφέρω).

-Μεγάλος αριθμός Ανδρομέδιων σκαφών και στρατευμάτων έχει αφιχθεί σε πολλά μέρη του πλανήτη και στην χώρα μας.Όπως έχω ξαναγράψει,επειδή αυτοί είναι στην 5η διάσταση και εμείς στην 3η,δεν μπορούμε να τους δούμε,εκτός αν θελήσουν οι ίδιοι και έρθουν σε κατάσταση συμπηκνώσεως της ύλης.Αδιανόητα μας φαίνονται όλα αυτά,αλλά όπως έχουν πεί, μόνο μικρό τμημα του εγκεφάλου μας λειτουργεί(το λένε και οι επιστήμονες)και η όραση και η ακοή μας έχουν περιορισμένο εύρος συχνοτήτων-κραδασμών.
-Επίσης μεγάλος αριθμός Ανδρομέδιων  στρατευμάτων και σκαφών,είναι ανεπτυγμένος στα νότια σύνορα της Ρωσίας,Αφγανιστάν,Ιράν,Τουρκία,Μέση Ανατολή.

-Στην περιοχή του Αφγανιστάν “Άορνος Πέτρα” όπου ο Μ.Αλέξανδρος είχε κλείσει τα “Βδελυρά ΄Εθνη” εντός της γης,έχουν αρχίσει να βγαίνουν κατά χιλιάδες  τέρατα και οι Ανδρομέδιοι μέσα από σκάφη τα εξολοθρεύουν σε μεγάλο βαθμό,όχι όμως πλήρως.Στην Τουρκία και Ιράν,βγαίνουν και εκεί τέτοια όντα ,αλλά εκεί τους εξολοθρεύουν πλήρως.

-Στην πύλη του Νότιου πόλου (Ανταρκτική)υπάρχουν αποστατικά σκάφη,αλλά τα Ανδρομέδια-Ολύμπια τα έχουν περικυκλώσει και αναμένουν εντολές.

-Τεράστια στρατιά σκαφών και πολεμιστών κατακλύζει τους Δελφούς.

-Σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν ασύλληπτες στρατιές και σκάφη των Ολυμπίων.

Οδηγίες προς Ελλάνιους από τον Απόλλωνα:

-Θα γίνει η ανάληψη μας.Το πότε, θα το ξέρουμε λίγο πριν από εκείνη την ιερή στιγμή.Τότε θα πάρουμε το κανονικό φωτεινό μας σώμα και θα επιστρέψουμε για να εκτελέσουμε την αποστολή μας στο πλάι των Ολυμπίων αδελφών μας,πολεμώντας μέσα από σκάφη όλα τα ερπετά (αποστάτες).Δεν πρέπει να διαφύγει κανείς.Δεν πρέπει να μολύνουν άλλο το σύμπαν.

-Να έχουμε πίστη,μόνο πίστη και να μην περιμένουμε για τίποτα υλικό,γιατί αυτό είναι δική τους δουλειά.

-Θα αρχίσουμε απ’εδώ και πέρα να κάνουμε διάφορα πράγματα,όπως να πηγαίνουμε σε μέρη ιερά,θα γνωρίζουμε νέους φίλους,θα γίνονται συναντήσεις,κλπ.Όλα αυτά θα νομίζουμε ότι έίναι τυχαία,όμως τίποτε δεν είναι τυχαίο,αλλά καθοδήγηση από τους Ολύμπιους.

-Το σχέδιο και ο τρόπος που λειτουργούν και θα δράσουν  οι Ολύμπιοι,δεν είναι δυνατόν να μας γνωστοποιηθεί.Πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη,είναι δίπλα μας και μας προστατεύουν συνεχώς !!

Ολα τα παραπάνω  ελήφθησαν τον Μάρτιο 2012.

Με άλλο μήνυμα στις 20 Μαρτίου,μας πληροφόρησαν οτι από την επομένη 21 Μαρτίου,εαρινή ισημερία,θα ανοίξει μονίμως η Αστρική Πύλη απο τον αστέρα Σείριο προς τους Δελφούς.

Στις 30 Απριλίου,λαμβάνεται μήνυμα που προτρέπει τους Ελλάνιους,από την 1 Μαίου να επισκέπτονται τακτικά αρχαιολογικούς χώρους,καθόσον αρχίζει εκπομπή προς την Γη και ιδίως προς την χώρα μας μεγάλου αριθμού φωτονίων και σωματιδίων νετρίνο,για την αφύπνιση μας και την αναβάθμιση του DNA μας !!!

Τέλος Απριλίου λαμβάνεται  πληροφορία ότι το τελευταίο διάστημα σε αρχαιολογικό χώρο της Αττικής,τις πρώτες πρωϊνές ώρες ανοίγει αστρική πύλη,εν είδη ομίχλης,από την οποία βγαίνουν σκάφη τα οποία πηγαίνουν προς διάφορες κατευθύνσεις και μετά από μία ώρα περίπου επιστρέφουν,εισέρχονται στην πύλη ,η οποία μετά κλείνει.Το φαινόμενο είναι ορατό μόνον αν κάποιος είναι μέσα στον αρχαιολογικό χώρο.

Από άλλο άτομο πληροφορούμαι ότι πριν μερικούς μήνες σε αρχαιολογικό χώρο της Βόρειας Ελλάδας μόλις έκλεισε για το κοινό το μεσημέρι,ενεφανίσθησαν για λίγο ο Φίλιππος,ο Μ.Αλέξανδρος και η Ολυμπιάδα.Έγιναν αντιληπτοί από το προσωπικό του χώρου.

Αρχές Μαίου κυκλοφορει στο Youtube  βίντεο του Λιακόπουλου (πιστεύω ότι όλοι τον γνωρίζεται),στο οποίο αναφέρει,με τον γνωστό του τρόπο, ότι στις 4 Μαίου οι δυνάμεις του κακού(αποστάτες) είναι αποφασισμένες να δώσουν το τελειωτικό χτύπημα στις δυνάμεις του καλού στο <κέντρο της ανομίας ..τους Δελφούς> !!!

Επειδή τα όσα έλεγε ήταν λίγο περίεργα,εζητήθει η γνώμη των Ολυμπίων,μέσω ατόμων που μπορούν να επικοινωνούν με αυτούς.Οι Ολύμπιοι τα επιβεβαίωσαν όλα αυτά και είπαν ότι η ελίτ των ερπετοειδών-αποστατών από 1250 άτομα θα αφιχθεί στους Δελφούς (στο πεμπτοδιαστατικό πεδίο βέβαια) για την μάχη και από πλευράς Ολυμπίων θα λάβει μέρος ο Ζευς,η Ήρα,η Αθηνά,ο Ήφαιστος,ο Αρχάγγελος Μιχαήλ(πολέμαρχος του Θεού κατά Λιακόπουλο) και ο άγγελος Ούσα.

Τις πρώτες πρωινές ώρες 6 Μαίου,λαμβάνεται από διαισθητικά άτομα ,το εξής μήνυμα;

“Χαίρεσθε εν ειρήνη.Ο Άνθρωπος και η Πανγαία,ο μέγιστος άρχων φωτός Ζεύς και η Ήρα,η μεγίστη Αθηνά και ο Ήφαιστος,ανεχώρησαν δια τας βάσεις των,νικηφόροι μετά μεγίστου επιτυχίας και λάμψεως.Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ και ο Άγγελος Ούσα παρέμειναν εν Δελφοίς δια το δεύτερον σκέλος της μάχης.Σήμερον εκκινεί η επιχείρησις συλλήψεως της Λίλιθ και του στρατεύματος αυτής.Εσμέν μεθ’υμών μετά Ελλανίου αγάπης,εν τη μεγίστη φωτεινότητι.”

Στις 7 Μαίου,λαμβάνεται το εξής μήνυμα :

“Χαίρεσθε εν ειρήνη.Οι εκ της Λίλιθ μετά πονηρίας επρότειναν εις τον Αρχάγγελον Μιχαήλ και Ούσα,να τους βοηθήσουν δια τον αφανισμό των επικυριάρχων (αποστατών) του εικονικού πλανήτη Γαία,αρκεί να επιτρέψει εις αυτούς να επιστρέψουν εις το δέκατον πραγματικόν σύμπαν.Η Λίλιθ εστί εξορισθείσα εξ απάντων των συμπάντων.Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ουκ έπεσεν εις τοιαύτην παγίδαν-πρότασιν και η μάχη λαμβάνει χώραν τω παρόντι εν Λεβανία (Σελήνη) δια κατάληψιν και σύλληψιν του σκάφους “

Στις 8 Μαίου ελήφθει μήνυμα λακωνικότατον,ότι η Λίλιθ κατελήφθει.

Για όσους δεν γνωρίζουν ,η Λίλιθ είναι αστροπολιτεία των αποστατών που αφίχθει στην περιοχή μας το 11600πχ από πλανήτη του αστρου “α” του αστερισμού του Βοώτη με κυβερνήτη τον Γιαχβέ (μετέπειτα θεό των Εβραίων) φέρνοντας ενισχύσεις στους αποστάτες.Συνελήφθει από τις δυνάμεις της 7ης αποστολής υπό τον Απόλλωνα και Ήρα και με εντολή του Διός ετοποθετήθει όπισθεν της Σελήνης.Της επιτράπει να παραμείνει εκεί υπό επιτήρηση για 13000 γήινα χρόνια.Η προθεσμία ληγει τον Δεκέμβριο του 2012.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχετικό άρθρο στο blog μου (http://perseasorion.blogspot.com/2011/10/13_4996.html ).

Τα ονόματα ¨Ανθρωπος και Πανγαία “που αναφέρονται στο πιο πάνω μήνυμα,πρώτη φορά τα ακούω.Πανγαία ονομαζόταν και η θεά Δήμητρα.

Επειδη σε ορισμένους, που δεν γνωρίζουν όλα τα μέχρι τώρα μηνύματα των Ολυμπίων, θα δημιουργηθούν εύλογες απορίες,για το τι δουλειά έχουν οι Αρχάγγελοι και άγγελοι των εβραιογεννών θρησκειών (Ιουδαϊσμός,Χριστιανισμός,Μουσουλμανισμός)με τους Ολύμπιους.Τους πληροφορώ το τι έχουν πεί περί αγγέλων οι Ολύμπιοι σε μηνύματα τους,όπως αυτά αναφέρονται στα βιβλία του στρατηγού-συγγραφέα Γερ.Καλογεράκη <Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ> και <ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΜΥΗΣΗ>.

Σε ερώτηση που τους έγινε για την 8 Νοεμβρίου:”Την ημέρα αυτή εσείς οι επίγειοι, τιμάτε αυτούς από τους δικούς μας, που θυσιάστηκαν για την ελευθέρα βούληση του ανθρώπου.Αργότερα τους ονομάσατε αγγέλους“.

“Υπάρχουν φωτεινά όντα άφθαρτα υλοποιούμενα κατά βούληση,και σεις τα ονομάζετε αγγέλους, με εξουσία του Όλου Φωτός. Υπάρχουν τάξεις Αγγέλων που εμφανίζονται σαν φωτεινές σφαίρες.Τα ουράνια φωτεινά όντα είναι πνευματικά ανώτερα όντα  και έχουν αποστολή την προστασία του έργου της δημιουργίας.Έχουν εξελιχθεί εκατομμύρια χρόνια πριν από τον άνθρωπο, έχουν δεσμεύσει την ύλη, έχουν απαλλαγεί από το υλικό σώμα και παίρνουν όποια μορφή θέλουν”.

Υπ’όψη ότι οι Ολύμπιοι όταν αναφέρονται σε ονόματα, λένε:“Όπως εσείς τους αποκαλείτε ” και αυτό για να μπορούμε να καταλαβαίνουμε για ποιούς μιλάνε.

Οι Εβραίοι όπως καταλαβαίνετε έκλεψαν αυτές τις οντότητες από τους Ολυμπίους,τους οποίους γνώριζαν πολύ καλά,γιατί (οι Εβραίοι)προέρχονται από τους αποστάτες του αστερισμού του Όφεως.

Γνωρίζω ότι όλα όσα προανέφερα φαίνονται πάρα πολύ περίεργα έως τρελά,για τους μη γνωρίζοντες.Βέβαια πάντα πρέπει να έχουμε και αμφιβολίες για ορισμένα πράγματα,γιατί οι ίδιοι οι Ολύμπιοι εχουν πει σε μήνυμα τους:”Χαιρόμεθα που έχετε αμφιβολίες,γιατί αυτό είναι ίδιον των πραγματικών Ελλάνιων “!!!

Δεν υποχρεώνω κανέναν να τα πιστέψει,αλλά μην ξενάτε ότι “αν κάτι δεν το πιστεύουμε,δεν θα πεί ότι δεν μπορεί να είναι αληθινό “.

Είδηση της τελευταίας στιγμής
————————————-

Στις 5 Μαίου ο σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του προέδρου των ΗΠΑ,Thomas Donilon,ο οποίος βρέθηκε στη Μόσχα κατ΄εντολή του Barack Obama γιά επίλυση των διαφορών μεταξύ των δύο χωρών,στο τέλος της συνάντησης του με το πρόεδρο Putin,μεταξύ των άλλων του είπε:

“Αλλά τι σημασία έχουν όλα αυτά τέλος πάντων,ο Νοστράδαμος είναι αυτός που έχει την εξουσία και κανείς από εμάς ίσως δεν θα έχει κανένα μέρος να ζήσει πριν το τέλος του χρόνου αυτού”!

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Όλα γεγονότα {πολιτικά,γεωφυσικά,εξωπολιτικά)τρέχουν πλέον με πολύ γρήγορους ρυθμούς και ίσως την στιγμή που διαβάζετε αυτό το άρθρο πολλά να είναι  ήδη ξεπερασμένα.

Η εγκληματική μαφία(cabal),οι επικυρίαρχοι και τα παρακλάδια τους,που έχουν αιματοκυλίσει τον κόσμο τόσα χρόνια και έχουν εξαθλιώσει οικονομικά λαούς,καταρρέουν !!!

Ήδη έχουν χάσει τους έξωθεν προστάτες τους και μέσα στην σύγχιση και στο  φόβο τους, κάνουν απεγνωσμένες κινήσεις.

Το θηρίο όμως όταν ξεψυχάει γίνεται πολύ επικίνδυνο και δεν θα διστάσει να εφαρμόσει,το “αποθανέτο η ψυχή μου μετά των αλλοφύλλων”.

Πρώτος στόχος τους η Ελλάδα και ο Ελληνισμός,που πάντα στάθηκε εμπόδιο στα σχέδια τους,αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι δεν θα τους περάσει !!!

Μπορεί να υποφέρουμε ένα διάστημα,μπορεί να πεινάσουμε,μπορεί να ματώσουμε,στο τέλος όμως εμείς θα είμαστε οι νικητές !!!

Μην ξεχνάτε ότι οι πραγματικοί Ελλάνιοι είμαστε “φυτόν ουράνιον και βλάσθημα θείον”!!!

Μην ξενάτε ότι έχουμε ουράνια προστασία και ας μη το πιστευουν ορισμένοι !! Δικαίωμα τους !!

Μην ξενάτε ότι το Ελληνικό DNA δεν καταστρέφεται και αν έρθει σε επιμειξία με DNA άλλης φυλής σε 120 χρόνια έχει αποροφήσει το ξένο.Γι’αυτό δεν χαθήκαμε ποτέ από τον πλανήτη,παρόλους του κατακτητές που είχαμε κατά καιρούς!!!!

Ψηλά το κεφάλι λοιπόν,γιατί:

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΠΟΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ “!!!!!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΞ εα



Το διαβάσαμε από το: ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ -ΟΛΥΜΠΙΟΙ http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/05/blog-post_111.html#ixzz3VWd3F9D1

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΘΕΩΡΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!! ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ? Ο ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΡΓΗΣΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΠΑΡΑΔΟΞΟΣ ΑΥΤΗ Η ΘΕΩΡΙΑ ΠΕΡΙ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΥΛΑΤΟ ΚΑΙ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΕΝΑΣ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΦΘΕΝΤΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΕΡΙ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ 10 ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΜΩΥΣΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑΧΒΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ .ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΣΑΣ (ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΝΕΚΡΩΝ ΑΛΛΑ ΖΩΝΤΩΝ ΕΝΟΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΜΩΥΣΗΣ ΠΟΥ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Ο ΑΒΡΑΑΜ (ΚΟΛΠΟΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΥ) ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ,ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ..ΕΓΩ ΗΡΘΑ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΚΕΙΝΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΧΤΗΤΕ.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή