Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Αλγερινός «οικονομικός μετανάστης» με 22 διαρρήξεις στο ενεργητικό του - Είχε συλληφθεί ξανά αλλά δεν απελάθηκε!

Στη σύλληψη αλλοδαπού, 31 ετών, για κλοπές από οχήματα στις περιοχές Αμαρουσίου, Παπάγου, Αμπελοκήπων και Ζωγράφου, προχώρησε η Αστυνομία, εξιχνιάζοντας 22 υποθέσεις.

Ο υπήκοος Αλγερίας, συνελήφθη στο χώρο στάθμευσης στο Άλσος Συγγρού στο Μαρούσι, από αστυνομικούς του Τ.Α. Αμαρουσίου, ενώ επιχειρούσε να διαρρήξει Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να αφαιρέσει ένα σακίδιο από το εσωτερικό του.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς το τελευταίο τρίμηνο παραβίαζε τις πόρτες σταθμευμένων Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων, εισέρχονταν σε αυτά και αφαιρούσε χρηματικά ποσά, έγγραφα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.
Μέχρι στιγμής, έχει διαπιστωθεί ότι είχε διαπράξει 22 κλοπές από οχήματα, στις περιοχές Αμαρουσίου, Παπάγου, Αμπελοκήπων και Ζωγράφου.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκε πλήθος κλοπιμαίων, πολλά εκ των οποίων αναγνωρίσθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Όπως διαπιστώθηκε, ο συλληφθείς είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης για παρόμοια αδικήματα, αλλά παρόλα αυτά συνέχισε να βρίσκεται στη χώρα χωρίς να έχει απελαθεί!
Για ποιο λόγο; Ενδεχομένως οι αρχές θεώρησαν ότι είναι πρόσφυγας προερχόμενος από τις «εμπόλεμες» περιοχές της Αλγερίας οι οποίες δεν… υπάρχουν. Περιττό να προστεθεί πως ούτε και τώρα πρόκειται να απελαθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου