Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ...ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ!!




Ο Μπόρις Νεμτσόφ, είχε γεννηθεί στις 9 Οκτωβρίου 1959 στο Σότσι από Εβραίους γονείς. Τον Yefim Davidovich Nemtsov και την Dina Yakovlevna Eidman.Και επειδή είχε τη άνωθεν ευλογία στα χρόνια της «Ευραιοκρατίας» ήταν στα «μέσα και στα έξω». 
Με τον Πούτιν πέρασε στην επιδοτούμενη αντιπολίτευση. Και χθες το βράδυ δολοφονήθηκε «συμβολικά» μπροστά στο Κρεμλίνο λίγες ωρες μετά την συνέντευξη του στο εβραϊκό ραδιόφωνο της Μόσχας «Ηχώ της Μόσχας» όπου ειχε ανακοινώσει διαδήλωση της αντιπολίτευσης για την Ουκρανία και την οικονομική κρίση για την Κυριακή.



 Ο πρόεδρος Πούτιν σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του δήλωσε ότι «η δολοφονία έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας προβοκάτσιας». Από το ρωσικό Κομμουνιστικό Κόμμα, είπαν πως πρόκειται για μια «αιματηρή προβοκάτσια με στόχο να ανανεωθεί η αντιρωσική υστερία στα δυτικά μμε». 
Φυσικά έβαλαν αμέσως τα κλάματα ο Μπαράκ και το Συμβούλιο της Ευρώπης, το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (HRW) αλλά και ο Ούκος πρόεδρος Πέτρο Ντεμπαλτσέφσκιι Πορόσενκο που έγραψε στο Facebook ότι «ο Μπόρις ήταν μια γέφυρα ανάμεσα στην Ουκρανία και τη Ρωσία και η γέφυρα αυτή καταστράφηκε από τους πυροβολισμούς ενός δολοφόνου. Πιστεύω πως αυτό δεν έγινε κατά τύχη».
O έτερος Εβραίος αντιφρονών ο Μωυσής Χαντορκόφσκι την Πέμπτη από το Λονδίνο απηύθυνε έκκληση στις χώρες της Δύσης να οικοδομήσουν σχέσεις με τα κόμματα της αντιπολίτευσης ενόψει του τέλους της εποχής του Βλαντίμιρ Πούτιν που είναι ένας «γυμνός βασιλιάς», αφού λόγω των κυρώσεων η ρωσική οικονομία που εξασθενίζει προκαλώντας σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ των αντιπάλων φατριών. 
Έτσι αφού ο Νεμτσώφ στοίχιζε πολλά και το αποτέλεσμα ήταν μηδέν, τον σκότωσαν, για να τους φανεί πιο χρήσιμος ως πτώμα. 

ΥΓ. Ο Πούτιν τον θεωρούσε αντίπαλο της πλάκας και δεν τον παρακολουθούσε καν.
deltio 11

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου