Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΤΟ «ΛΕΥΚΟ ΑΔΕΛΦΑΤΟ» ΤΟΥ... ΕΚΠΤΩΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ

ADELFOTHTA
Σχεδιάζει «Αρμαγεδδώνα»; (!)
Πολλά έχουν ειπωθεί κατά καιρούς – και από το μακρινό παρελθόν – για το μυστηριώδες «Λευκό Αδελφάτο» (ή αλλιώς: «Λευκή Αδελφότητα»). Εδώ θα συνδυάσουμε το καθαρά μεταφυσικό-παραθρησκευτικό αυτό ρεύμα με τις σύγχρονες γεωπολιτικές εξελίξεις και θα δούμε πώς είναι δυνατόν μία ομάδα παραφυσικών «προβληματισμών» να σχεδιάζει ή και να επηρεάζει ακόμα τα τεκταινόμενα επί του πλανήτη. Για εμάς κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου αφύσικο, αφού είναι γεγονός η διείσδυση τέτοιων στοιχείων σε μεγάλους πολιτικούς οργανισμούς, όπως και η επιρροή «ειδικών μυστικοσυμβούλων» σε πολιτικούς ηγέτες κτλ. Δεν μπορεί να λησμονηθεί εύκολα ότι πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας πριν από κάποια χρόνια έκανε τον πρόλογο σε... συνέδριο των Σαηεντολόγων! 


Για το θέμα της βουλγαρικής «Λευκής Αδελφότητας» του Πέταρ Ντένοφ γράφτηκαν τα εξής κατατοπιστικά – ύστερα από εντατικές μελέτες του ερευνητικού μας κύκλου – στο μοναδικό έργο μας (εξαντληθέν προ πολλού) «Μυστική Βουλγαρία» [των Ησαΐα Κωνσταντινίδη και Βερόνικα Βασίλεβα]:

«Ο Ντένοφ αποκλήθηκε από τους οπαδούς του «Διδάσκαλος». Στη λέξη αυτή προσδιορίζεται η έννοια του «γκουρού», του πνευματικού δηλ. ηγέτη, που με τη δραστηριότητά του πάνω στη Γη αποδεικνύεται ως ο απεσταλμένος του θεού. Ο ίδιος ο ηγέτης της «Λευκής Αδελφότητας» πολλές φορές επαναλάμβανε ότι δεν είναι γήινη προσωπικότητα, αλλά ον που έχει έρθει από τον θεϊκό κόσμο! Ο θεοσοφισμός του Ντένοφ, με την φοβερά έντονη επιρροή που είχε πάνω στους οπαδούς του, οδήγησε αυτούς τους τελευταίους να τον θεωρούν σαν τον ίδιο το θεό!... Πρόκειται περί λατρείας, που μπορεί να καταταχθεί ανάμεσα σε παρόμοια φαινόμενα, που εμφανίστηκαν πιο πριν, αλλά και πιο μετά, σε διάφορες χώρες του κόσμου, με επίκεντρο πάντα μια χαρισματική προσωπικότητα-ηγέτη, που αναλαμβάνει το ρόλο του «μεσσία» και του μεσολαβητή ανάμεσα στη Γη και τον ουρανό.
Ο Ντένοφ κι οι οπαδοί του αυτοονομάζονταν «λευκά αδέλφια» από την ονομασία της οργάνωσής τους. Ως «Λευκή Αδελφότητα» όλοι αυτοί εννοούσαν μια κοινότητα ανθρώπων, οι οποίοι είχαν ολοκληρώσει την πνευματική τους εξέλιξη και είχαν φτάσει στην «τελειότητα», που τους επέτρεπε να τείνουν προς την οικοδόμηση ενός νέου κόσμου. Την ιδέα τους περί της έκτης φυλής τη θεωρούσαν ως μια μετεξέλιξη των ιδεών των Βογόμιλων και πίστευαν ακράδαντα πως δεν ήταν παρά άμεσοι κληρονόμοι εκείνης της παλιάς αίρεσης. Ένα κοινό σημείο, που οι οπαδοί του Ντένοφ προωθούσαν όπως και παλαιότερα οι Βογόμιλοι, ήταν αυτό του πολύ σημαντικού ρόλου που η Βουλγαρία και οι Σλάβοι έχουν στον κόσμο».
Αυτά σε ό,τι αφορά μερικές γενικές – πλην όμως λίαν χρήσιμες – πληροφορίες για τη φιλοσοφία περίπου της μυστηριώδους αυτής οργάνωσης. Ας δούμε όμως τώρα μερικά ακόμα πιο πρόσφατα στοιχεία, όπως αυτά δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο (πηγή: prisonplanet.gr, καθώς και στο: apocalypsejohn.com):
«Το Λευκό Αδελφάτο είναι μια μυστική οργάνωση πού εδρεύει στην περιοχή των Ιμαλαΐων και προετοιμάζει τον αφανισμό της ανθρωπότητας με πρώτο και κύριο στόχο την ηθική και φυσική εξόντωση του Ελληνισμού και τον εκμηδενισμό της Ορθοδοξίας. Το Λευκό Αδελφάτο κατευθύνει όλες τις εωσφορικές οργανώσεις, τον Σιωνισμό και την Μασονία και είναι μια υπερκυβέρνηση που διά των υποτακτικών οργάνων όπως η Τριμερής Επιτροπή, το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων και η διαβόητος μασονική υπερστοά Μπίλντερμπεγκ, καθορίζει την δράση και των άλλων υπερστοών της γής.

ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΕΩΣΦΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ
Τά υπόγεια εωσφορικά κέντρα του Λ.Α. βρίσκονται στις παρακάτω περιοχές : 1) T’ AI SHAN Όρος ύψους 1524 μ. Επαρχία GHANTUNG νοτίως του Πεκίνου. Μυστικές είσοδοι τρείς. 2) Οροσειρά Αλτάϊ μεταξύ Ρωσίας-Μογγολίας-Κίνας. Τρείς μυστικές είσοδοι από Ρωσία, δύο από Μογγολία και δύο από Κίνα. 3) Κουέν Λούν, οροσειρά. Μυστικές είσοδοι μία. 4) Β.Α. Ιμαλάϊα οροσειρά. Είσοδοι δύο. 5) Τάκλα-Μακάν, έρημος Β.Δ . Κίνας. Μυστικοί είσοδοι δύο. Η έρημος Τάκλα Μακάν είναι μια ψυχρή αμμώδης έρημος 270.000 km² στην αυτόνομη κινεζική επαρχία Σινκιάνγκ-Ουιγούρ της Κεντρικής Ασίας. Η λέξη «Τάκλα Μακάν» σημαίνει «πήγαινε και δεν θα ξαναγυρίσεις». Εκεί υπάρχει μια πανάρχαια, τεραστίων διαστάσεων Λευκή πυραμίδα που στην κορυφή της υπήρχε ο ναός του Βάαλ. Από κάτω της, σε βάθος 10 χλμ. βρίσκεται μια υπόγεια πολιτεία που ονομάζεται Μαχ-Τανέ (Λευκή Πολιτεία) η οποία πιστεύεται ότι διοικείται από ένα 12μελές συμβούλιο και προεδρεύει ο ίδιος ο σατανάς, ο αρχάγγελος του σκότους Σαμαέλ, που ως στόχο έχουν την έλευση του αντιχρίστου!
Θεός του Αδελφάτου φέρεται να είναι ο JAH BUL-ON (από το JAHWEH=θεός των παλαιών Εβραίων, ΒUL=Βάαλ ή Βεελζεβούλ, ΟΝ=ΟΣΙΡΙΣ, ο αρχαίος αιγυπτιακός θεός της κόλασης). Το συμβούλιο αυτό απαρτίζουν και άλλοι δαίμονες (Αζαζέλ, Αζαζελόν, Αζαραντέλ, Αζαέλ). Η Λευκή αδελφότητα δημιουργήθηκε από τους 36 (τρία εξάρια) εκ των 72 βασιλέων των Νεφελίμ, συνεργεία των δαιμόνων. Οι Νεφελίμ ήταν μια πανάρχαια φυλή και το όνομά τους στα εβραϊκά σημαίνει «έκπτωτοι». Διακρίνονταν για την δύναμη, την αμαρτωλότητά τους, τις επιδόσεις τους στην μαύρη μαγεία, καθώς και το μίσος τους για καθετί το ανθρώπινο. Εικάζεται ότι προήλθαν από έκπτωτους αγγέλους, οι οποίοι επιτίθονταν στους ανθρώπους, παρασέρνοντας γυναίκες στην μαγεία, αποφέροντας υβριδικούς απογόνους. Για πολλούς ερευνητές δεν θεωρούνται γήινα όντα, αφού μπορούν και κινούνται σε αόρατη μορφή (δαιμονική κατάσταση), λαμβάνοντας ακόμα και ανθρώπινη μορφή, γνωρίζοντας και επηρεάζοντας πολλές καταστάσεις του πλανήτη, ελέγχοντας σε άλλες περιπτώσεις τη δράση και τις αποφάσεις των ανθρώπων, ακόμα και των κυβερνώντων!
Το Λευκό αδελφάτο έχει δική του «θρησκεία», μέσα από την οποία δημιουργεί άλλες θρησκείες πλάνης και παραθρησκευτικές οργανώσεις ανά τον κόσμο, μπερδεύοντας τους ανθρώπους και απομακρύνοντάς τους από τον αληθινό Θεό, στοχεύοντας στο να πληγεί κυρίως ο Χριστιανισμός και η διοίκηση της ανθρωπότητας, οδηγώντας την σε συνεχείς συρράξεις και πολέμους, κάνοντας έτσι πολλούς να πιστεύουν ότι τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών (Σιωνισμός) που στοχεύουν στην επιχειρούμενη παγκοσμιοποίηση, είναι επινοήσεις τους με σκοπό την κυριαρχία τους πάνω στη γη.
Το 600 π.Χ. κάποιοι Εβραίοι έφθασαν στα κρησφύγετα του Λευκού Αδελφάτου στα Ιμαλάια, αφού γνώρισαν ανθρώπους οι οποίοι εκτός των Σινικών τειχών χρησιμοποιούσαν το Υι-Κινγκ, έναν χάρτη μαντείας που νόμιζαν ότι τους επίλυε τα προβλήματά τους! Εκεί στα Ιμαλάια σε συνέδριο της αδελφότητας στο οποίο όπως αναφέρουν τα κινέζικα κείμενα συμμετείχαν 365 δαίμονες, «διδάχθηκαν» 13 τυχερά παιχνίδια, όπως η χαρτοπαιξία κ.α., προοριζόμενα για τον επηρεασμό των ανθρώπων!
Κρησφύγετα του Λευκού αδελφάτου υπάρχουν και σε άλλα σημεία της γης, που αν και δρουν κατά περίσταση, περιμένουν την έλευση του αντιχρίστου για να κάνουν κακό στον κόσμο! Ήδη θεωρείται βέβαιο ότι αυτοί επηρεάζουν ό,τι κακό γίνεται στην ανθρωπότητα και κατευθύνουν τους ανθρώπους προς την απώλεια. Και οι δεκαπέντε αυτές μυστικές είσοδοι συνδέονται με την υπόγεια εωσφορική SHAMBHALA η οποία έχει το σχήμα τεράστιας εσωτερικής πυραμίδας. Η θιβετιανή παράδοση αναφέρει τη Σαμπάλα ως ένα μυστικιστικό βασίλειο ή άδυτο που βρίσκεται κρυμμένο πίσω από ψηλά βουνά. Εκεί διατηρούνται οι πιο εσωτερικές παραδόσεις, τη στιγμή που στον έξω κόσμο κάθε πνευματική αξία φαλκιδεύεται ή εξαφανίζεται.
Σύμφωνα με τα Θιβετιανά κείμενα, ο κρυφός δρόμος που οδηγεί προς τον ιερό αυτό τόπο είναι τόσο μακρύς και επίπονος, τόσο καλά φυλαγμένος με φυσικά και υπερφυσικά εμπόδια, ώστε να είναι τελικά προσιτός μόνο στους σπάνιους εκείνους αναζητητές που, εξαγνισμένοι στο νου και στην καρδιά, έχουν προσηλωθεί αποκλειστικά και μόνο σ’ αυτό το σκοπό. Οι άνθρωποι που ζουν εκεί συνθέτουν μια κοινότητα από φύλακες-προστάτες της ανθρωπότητας που, όπως λένε, είναι η πηγή της κρυφής γνώσης κάθε αυθεντικής διδασκαλίας του κόσμου.
Σ’ όλο το φάσμα της ιστορίας, απεσταλμένοι της κοινότητας αυτής έρχονται κατά καιρούς σ’ επαφή με τον κόσμο μας και θεωρείται πως η Σαμπάλα είναι εκείνη που θα σώσει τον κόσμο από το χάος στις πιο σκοτεινές τελευταίες του μέρες. Ο Νίκολας Ρέριχ (1874-1947), ο Ρώσος επιστήμονας, εξερευνητής και ζωγράφος, ήταν πεπεισμένος ήδη από την περίοδο των διάσημων εξερευνητικών του αποστολών στην Κεντρική Ασία (1925-30), πως μόνο στα πλαίσια μιας τέτοιας κοινωνίας φυλάκων θα μπορούσε να αναδειχθεί η συνείδηση μιας Νέας Εποχής. Ο Ρέριχ πίστευε ότι η Λάσα, η πρωτεύουσα του Θιβέτ, συνδεόταν με την υπαρκτή κοινότητα της Σαμπάλα μέσω ενός δικτύου υπόγειων τούνελ. Αυτή προφανώς ήταν και η πεποίθηση των Θιβετιανών Λάμα με τους οποίους είχε συζητήσει.
Οι είσοδοι αυτοί οδηγούν σε έναν υπόγειο κόσμο όπου πιθανολογείται πως βασιλεύουν οι αρχαίοι Άτλαντες. Πολλές φυλές υποστηρίζουν πως προήρθαν από εκεί, μεταξύ των οποίων και η υποχθόνια φυλή των Λουνγκ Γουάνγκ, τους οποίους οι Κινέζοι ονομάζουν δράκους. Στην Ιαπωνία υπάρχουν οι υπόγειοι ερπετοειδείς δαίμονες. Στην αρχαία Αίγυπτο έχουν τον Θεό-τσακάλι, τον Ανούβις του κάτω κόσμου και τον ερπετοειδή δράκο Απόφις. Στην Αμερική, πολλές ινδιάνικες φυλές υποστηρίζουν ότι προήρθαν από το βασίλειο του κάτω κόσμου. Οι Απάτσι π.χ. πιστεύουν ότι βγήκαν από έναν υπόγειο λαβύρινθο, μέσα από διαδοχικά επίπεδα σπηλαίων που κατοικείται από ανθρωποειδή και δαίμονες.
[Η Δημοκρατία των Αλτάι στη νότια Σιβηρία ανήκει στην Ομοσπονδία της Ρωσίας κοντά στα σύνορα της χώρας με το Καζακστάν, την Κίνα και τη Μογγολία. Η ορεινή αυτή περιοχή φαίνεται να αποκτά τώρα έναν νέο, ενδιαφέροντα χαρακτήρα αφού, όπως δείχνει μια νέα γενετική μελέτη, αποτελεί τη «γενέτειρα» των ιθαγενών της Αμερικής. Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια στις ΗΠΑ αποκάλυψαν μέσω αναλύσεων στο DNA γενετικούς δείκτες που συνδέουν τους κατοίκους του Αλτάι με τους πληθυσμούς ιθαγενών στη Βόρεια Αμερική.  Η ανάλυση αυτή έδειξε ότι οι γενεαλογικές γραμμές των δύο πληθυσμών διαχωρίστηκαν πριν από 13-14 χιλιάδες χρόνια – όταν δηλαδή εκτιμάται ότι ο άνθρωπος διέσχισε τους πάγους και μετακινήθηκε από τη Ρωσία στην αμερικανική ήπειρο.
Η περίοδος αυτή συμπίπτει σε μεγάλο βαθμό με εκείνη που άνθρωποι από τη Σιβηρία πέρασαν αυτόν που σήμερα ονομάζουμε Βερίγγειο Πορθμό και μπήκαν στην Αμερική. Όπως σημειώνουν οι επιστήμονες, δεδομένου ότι εξέτασαν μεγάλο αριθμό γενετικών δεικτών, τα ευρήματά τους έχουν υψηλό βαθμό ακρίβειας. Μελετώντας το DNA του χρωμοσώματος Υ ανακάλυψαν μια μοναδική μετάλλαξη την οποία μοιράζονται οι κάτοικοι του Αλτάι με τους ιθαγενείς της Αμερικής. Αλλά και η ανάλυση του μιτοχονδριακού DNA έδειξε γενετικές ομοιότητες μεταξύ του πληθυσμού του Αλτάι και των αμερικανών ιθαγενών. Υπολογίζοντας πόσο χρόνο χρειάστηκαν για να εμφανιστούν οι μεταλλάξεις που εντοπίστηκαν, οι ερευνητές εκτίμησαν ότι η γενεαλογική γραμμή των Αλτάι διαχωρίστηκε από εκείνη των ιθαγενών της Αμερικής πριν από 13.000-14.000 έτη. Το σενάριο αυτό συνάδει σε μεγάλο βαθμό με τη θεωρία ότι άνθρωποι από τη Σιβηρία μετακινήθηκαν προς την Αμερική πριν από 15.000-20.000 έτη.
Παρότι έχουν υπάρξει και προηγούμενες μελέτες που συνδέουν τη Σιβηρία με τους ιθαγενείς της Αμερικής ο δρ Σερ, επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας του πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια τονίζει ότι η συγκεκριμένη είναι η πρώτη που δίνει ένα συγκεκριμένο γεωγραφικό «στίγμα» σε ό,τι αφορά τον ρωσικό τόπο καταγωγής των Αμερικανών.]
Οι Αζτέκοι επίσης αναφέρουν πως ήταν απόγονοι των Ατλάντων που διασώθηκαν από τον καταποντισμό της ηπείρου των και που για εκατοντάδες χρόνια έζησαν στον υπόγειο κόσμο των σπηλαίων με τις επτά χρυσές πόλεις και μετά κατάφεραν να ξαναέρθουν στην επιφάνεια του πλανήτη. Παρομοίως και οι Μάγιας, όχι μόνο πίστευαν ότι προήρθαν από τους υπόγειους διασωθέντες Άτλαντες, αλλά και ο θεός τους Ιτζάμνα είχε την μορφή σαύρας και δράκου.
Αλλά και στις σκανδιναβικές χώρες, όπως και σχεδόν σε όλη την Ευρώπη, υπάρχουν μύθοι που παραπέμπουν σε υποχθόνιες φυλές παράξενων όντων, όπως με νάνους και καλικάντζαρους , με δράκους και δαίμονες, με νεραϊδικά, που ζουν στον σκοτεινό κάτω κόσμο και έχουν τις εισόδους των για την επιφάνεια συνήθως σε λίμνες και ποτάμια.
Το Λ. Α. και όλες οι μασονικές στοές που απεργάζονται την καταστροφή του ανθρώπινου γένους έχουν για θεό τους τον JAHBULON. Το όνομα αυτό JAH+BUL+ON λένε πως προέρχεται από το JAHWEH=Γιαχβέ τον θεό των εβραίων, το BULL=Βάλλ, τον θεό της μαύρης μαγείας των Καναϊτών, και ΟΝ=Όσιρις, θεό του σκότους των Αιγυπτίων. Όμως το όνομα JAHBULON ή Ζαβουλών ήταν ενός από τους 12 υιούς του Ιακώβ και αποτελούσε την πολυπληθέστερη φυλή του Ισραήλ.
[Εδώ: Δέκατος γιος του Ιακώβ, και έκτος και τελευταίος από τη Λεία (Γένεση 30:19,20). Όταν οι Ισραηλίτες βγήκαν από την Αίγυπτο, ο Ζαβουλών είχε τρεις γιους, τους Σερέδ, Αιλών και Ιαλεήλ (Ιαχλεήλ), οι οποίοι έγιναν αρχηγοί φατριών της φυλής (Αριθμοί 26:26).Οι απόγονοι του Ζαβουλών κατά την πορεία τους στην έρημο Σινά απαριθμούσαν 57.400 άτομα (Αριθμοί 1:31). Στη γη της επαγγελίας κατέλαβαν την παράλια περιοχή από τη Μεσόγειο θάλασσα προς τον Κάρμηλο, μέχρι τη λίμνη Γενησαρέτ (Ιησούς του Ναυή 19:10-16).Υπήρχε και πόλη Ζαβουλών στα όρια της φυλής του Ασήρ (Ιησούς του Ναυή 9:27).]
Λέγεται πως ο μασονικός θεός ΜΑΤΣ, Μέγας Αρχιτέκτονας του Σύμπαντος, υποκρύπτει το όνομα JAHBULON. Όνομα το οποίο αποκαλύπτεται μόνο σε μασόνους του 3ου ή 4ου βαθμού οι οποίοι διαλέγουν να εξελιχθούν».
Στα παραπάνω όντως συγκλονιστικά πρέπει να κάνουμε μία σύνοψη, συνδυασμένη με τις τωρινές ραγδαίες εξελίξεις επί του πλανήτη. Καταρχάς, όλα τα ως άνω αναφερόμενα επιβεβαιώνουν τις αποκαλύψεις της «Ε.Ω.» πριν από μερικούς μήνες (δια μέσω του Γιώργου Πάλμου), ότι δηλ. ΕΝΑ είναι το παγκόσμιο κέντρο που κατευθύνει τις αιρέσεις και τα διάφορα παραθρησκευτικά ρεύματα στην υφήλιο! Επίσης, να σημειώσουμε ότι το «Λευκό Αδελφάτο» αναμένει – βλ. και το βιβλίο «Σαμπάλα» του ίδιου του Νίκολας Ρέριχ – τον βασιλιά του κόσμου, που θα κυριαρχήσει στον πλανήτη στη διάρκεια του 21ου αιώνα, τον οποίο οι μυημένοι στα μυστικά του ανατολικού αποκρυφισμού αποκαλούν «Ρίγκνταν Τζιέπο».
Τι λοιπόν έπεται να συμβεί; Τι ακριβώς είναι αυτό το τόσο παράξενο «Λευκό Αδελφάτο»; Πόσο επηρεάζει τις πολιτικές αποφάσεις υπερδυνάμεων (ΗΠΑ, Ρωσίας, Κίνας κτλ.); Αλλά και κατά ποίον τρόπο δρα στην τόσο νευραλγική περιοχή μας, δηλ. στα Βαλκάνια, την Τουρκία και τη Μέση Ανατολή; Μήπως αυτό το «Λευκό Αδελφάτο», που κάποιοι εκκλησιαστικοί κύκλοι χαρακτηρίζουν ευθέως ως «εωσφορικό», σχεδιάζει τον αναμενόμενο Αρμαγεδδώνα; Και τέλος, μία βασική ερώτηση: εφόσον είναι πια προφανές ότι άρρωστοι εγκέφαλοι σχεδιάζουν έναν Γ΄ παγκόσμιο πόλεμο – με αφορμή τα τελευταία γεγονότα στην Παλαιστίνη – τότε γιατί άραγε κρατούν επί 6,5 ολόκληρα χρόνια σε ημιθανή κατάσταση (σε κώμα) τον Αριέλ Σαρόν; Τον άλλοτε σιωνιστή «χασάπη»; Μήπως... για να τον «αναστήσουν» ενώπιον της ανθρωπότητας και να δείξουν έτσι ότι η «βούληση του Θεού» είναι η ανατίναξη του πλανήτη;...
Γιώργος Πάλμος
Ησαΐας Κωνσταντινίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου