Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΞΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ!!...Lacerta... Συνέντευξη με μια ερπετοειδή! Αληθινό γεγονός!

Βεβαιώνω ότι το ακόλουθο κείμενο είναι απολύτως αληθές και όχι έργο φαντασίας. Τα παρακάτω είναι τμήματα σημειώσεων μίας συνέντευξης που πήρα από ένα μη Ανθρώπινο ερπετοειδές πλάσμα τον Δεκέμβριο του 1999. Αυτό το θηλυκό πλάσμα ήταν ήδη σε επαφή με έναν φίλο μου (Του οποίου το όνομα δίνεται μόνο με τα αρχικά Ε.Φ. στο κείμενο) εδώ και κάποιους μήνες.
Ας μου επιτραπεί να πω πως ήμουν σε όλη μου την ζωή επιφυλακτικός σχετικά με τα ΑΤΙΑ, τους εξωγήινους και άλλα περίεργα πράγματα και σκέφτηκα ότι ο Ε.Φ. μου έλεγε είτε όνειρα είτε φανταστικές ιστορίες όταν μου μίλησε σχετικά με τις πρώτες του επαφές με το μη Ανθρώπινο πλάσμα «Lacerta».


Ήμουν επιφυλακτικός όταν γνώρισα αυτό το πλάσμα στις 16 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους (1999) σε εκείνο το μικρό ζεστό δωμάτιο στο απομονωμένο σπίτι του φίλου μου κοντά σε μία πόλη στον νότο της Σουηδίας, παρά το γεγονός ότι την έβλεπα με τα ίδια μου τα μάτια ότι δεν ήταν Ανθρώπινη.
Μου είχε πει και μου είχε δείξει τόσο πολλά απίστευτα πράγματα στην συνάντησή μας που πλέον δεν μπορώ να αρνηθώ την πραγματικότητα και την αλήθεια στα λεγόμενα της. Δεν πρόκειται για μια ακόμη λανθασμένη δημοσίευση για ΑΤΙΑ που ισχυρίζεται ότι λέει την αλήθεια ενώ είναι φανταστική, έχω πεισθεί ότι το κείμενο περιέχει την μόνη αλήθεια και γι’ αυτό πρέπει να το διαβάσετε.
Μίλησα μαζί της για πάνω από 3 ώρες, οπότε το κείμενο περιέχει περίληψη της συνέντευξης, γιατί μου ζήτησε μετά την συνέντευξη να μην δημοσιεύσω ότι μου είχε εκμυστηρευθεί. Η σειρά των ερωτήσεων στο κείμενο δεν είναι πάντοτε με την ίδια σειρά που την ρώτησα, οπότε μερικές φορές μπορεί να σας φανεί ασαφές. Δεν ήταν εύκολο να αφαιρέσω όλα τα σημαντικά τμήματα που μου ζήτησε από το κείμενο, γι’ αυτό συγχωρήστε με για την ίσως ασυνήθη σειρά.
Έχω στην κατοχή μου όλο το κείμενο της συνέντευξης (49 σελίδες μαζί με κάποια σκίτσα μου του σώματός της και του εξοπλισμού της) και κάποιων κασετών στις οποίες έχω όλη την συνέντευξη, όμως δεν θα την αποκαλύψω πριν έχω την άδειά της. Θα στείλω αυτήν την συντομευμένη μορφή του κατά τα’ αλλά συναρπαστικού κειμένου σε 4 από τους έμπιστους φίλους μου στην Φιλανδία, Νορβηγία Γερμανία και Γαλλία και ελπίζω ότι θα το μεταφράσουν στις γλώσσες τους καθώς και σε άλλες και ελπίζω ότι όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι θα μπορέσουν να το διαβάσουν και να κατανοήσουν το κείμενο.
Επίσης βεβαιώνω ότι, διάφορες παραψυχολογικές ικανότητες του είδους της όπως η τηλεπάθεια και η τηλεκίνηση (όπως η μετακίνηση και ο χορός του μολυβιού μου πάνω στο τραπέζι χωρίς να το ακουμπήσει και το πέταγμα ενός μήλου περί τα 40 εκατοστά πάνω από τα χέρια της) μου παρουσιάστηκαν στην διάρκειας των 3 ωρών και 6 λεπτών της συνάντησης μας και είμαι απολύτως βέβαιος ότι αυτές οι ικανότητές της δεν ήταν τρικ.
Τα παρακάτω είναι σίγουρα δύσκολο να γίνουν κατανοητά και πιστευτά για κάποιον που δεν τα έζησε, αλλά ήμουν πραγματικά σε επαφή με τον νου της και είμαι τώρα απολύτως βέβαιος ότι όλα όσα είπε στην συνέντευξη είναι η απόλυτη αλήθεια για τον κόσμο μας.
Δυστυχώς, εάν διαβάσω όλο το κείμενο (και πολλά περισσότερα) η παρούσα πολύ συντομευμένη μορφή έχω την έντονη εντύπωση, ότι όλα όσα έγραψα ακούγονται πολύ απίστευτα για να είναι αλήθεια, ότι όλα ακούγονται σαν αποτυχημένη επιστημονική φαντασία για την τηλεόραση ή το σινεμά και αμφιβάλω ότι κάποιος θα πιστέψει τις εμπειρίες μου.
Αλλά είναι η αλήθεια, είτε το πιστεύετε είτε όχι. Δεν περιμένω από εσάς να πιστέψετε τα απλά μου λόγια χωρίς αποδείξεις, αλλά δεν μπορώ να σας τις δώσω. Σας παρακαλώ να διαβάσετε το κείμενο και να το σκεφτείτε και ίσως να δείτε την αλήθεια στα λόγια μου.
Θα υπάρξει μία νέα συνάντηση ανάμεσα σε εμένα και σε αυτήν (ξανά στο ίδιο σπίτι στην Σουηδία) στις 23 Απριλίου 2000 και μου υποσχέθηκε να μου δώσει ίσως κάποιες αποδείξεις της ύπαρξής της. Στο μεταξύ συλλέγω ερωτήσεις τις οποίες και θα την ρωτήσω τότε. Ίσως μου δώσει και την άδεια να αποκαλύψω περισσότερα από τα παραλειπόμενα τμήματα του κειμένου σχετικά με τον επερχόμενο πόλεμο. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτό δεν έχει καμιά ουσιαστική σημασία (αλλά ελπίζω να πιστέψετε)
*ΠΡΟΣΟΧΗ: ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ,
ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.
ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΊ Ο ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ, ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ.
1
Όλε Κ. – 8 Ιανουαρίου, 2000 Κείμενο της συνέντευξης (συντομευμένη έκδοση) 16/12/ 1999
Ερώτηση: Πρώτα απ’ όλα, ποιά είσαι και τι είσαι; Είστε εξωγήινο είδος ή η κοιτίδα σας βρίσκεται σε αυτόν εδώ τον πλανήτη;
Απάντηση: Όπως βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια , δεν είμαι ανθρώπινο πλάσμα όπως εσύ και για να είμαι ειλικρινής δεν είναι πραγματικά θηλαστικό (παρά τα θηλαστικοειδή χαρακτηριστικά του σώματός μου, που είναι αποτέλεσμα της εξέλιξης) Είμαι ένα θηλυκό ερπετοειδές πλάσμα, που ανήκω σε ένα μία πολύ παλιά ερπετοειδή φυλή.
Είμαστε οι ιθαγενείς γήινοι και ζούμε σε αυτόν τον πλανήτη εδώ και εκατομμύρια χρόνια. Αναφορές για εμάς υπάρχουν στις θρησκευτικές γραφές σας όπως η χριστιανική Βίβλος και πολλές από τις αρχαίες ανθρώπινες φυλές γνώριζαν την ύπαρξή μας και μας λάτρευαν σαν θεούς, για παράδειγμα οι Αιγύπτιοι και οι Ίνκας και πολλές άλλες φυλές. Η χριστιανική θρησκεία παρεξήγησε τον ρόλο μας στην δημιουργία σας, οπότε μας αναφέρει ως το «κακό ερπετό» στις γραφές σας. Αυτό είναι λάθος.
Η φυλή σας είναι γενετικά κατασκευασμένη από εξωγήινους και εμείς ήμασταν λίγο ή πολύ παθητικοί επισκέπτες στην επιταχυμένη εξελικτική διαδικασία σας. Θα πρέπει να μάθετε (κάποιοι επιστήμονες σας ήδη το έχουν προτείνει) ότι το είδος σας εξελίχθηκε με μία αφύσικη τελείως απίθανη ταχύτητα μέσα σε 2-3 εκατομμύρια χρόνια. Κάτι τέτοιο είναι απολύτως αδύνατο, γιατί η εξέλιξη είναι μία πολύ πιο αργή διαδικασία εάν είναι φυσική αλλά εσείς δεν το έχετε καταλάβει.
Η δημιουργία σας ήταν τεχνητή και έγινε μέσω γενετικής μηχανικής, αλλά όχι από εμάς αλλά από ένα εξωγήινο είδος. Εάν με ρωτήσετε, εάν είμαι εξωγήινη, θα πρέπει να απαντήσω πως όχι. Εμείς είμαστε οι ιθαγενείς γήινοι. Είχαμε και έχουμε κάποιες αποικίες στο ηλιακό σύστημα, αλλά προερχόμαστε από αυτόν εδώ τον πλανήτη. Είναι στην πραγματικότητα δικός μας πλανήτης και όχι δικός σας — ποτέ δεν ήταν δικός σας.
Ερώτηση: Μπορείς να μου πεις το όνομά σου;
Απάντηση: Αυτό είναι δύσκολο, γιατί η ανθρώπινη γλώσσα δεν μπορεί να το προφέρει σωστά (και η μη σωστή προφορά των ονομάτων μας είναι πολύ προσβλητικό για κάποιους από το είδος μου). Η γλώσσα μας είναι πολύ διαφορετική από την δικιά σας, αλλά το όνομά μου είναι –θα προσπαθήσω να το πω ομαλά χρησιμοποιώντας ανθρώπινα γράμματα– κάτι σαν «Σσσσιαασσσακκκασσκκχχχςςςς» με πολύ βαριά προφορά των «σ» και των «Κ» ήχων.
Δεν έχουμε επίθετα όπως εσείς αλλά μονάχα ένα και μοναδικό όνομα το οποίο χωρίζεται και χαρακτηρίζεται από τον τρόπο που λέγεται και δίνεται όχι σε παιδιά (τα οποία έχουν τα δικά τους παιδικά ονόματα) αλλά μόνο με μία ειδική διαδικασία στην περίοδο της εφηβείας την εποχή της είτε θρησκευτικής είτε επιστημονικής διαφώτισης ή αφυπνίσεως (όπως θα το αποκαλούσατε).
Θα προτιμούσα να μην προσπαθούσατε να πείτε το πραγματικό μου όνομά με την ανθρώπινη γλώσσα σας. Παρακαλώ να με φωνάζετε «Lacerta», αυτό είναι το όνομα που γενικά χρησιμοποιώ όταν βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους και μιλώ μαζί τους. (ΛΑΣΕΡΤΑ)
Ερώτηση: Πόσο χρονών είσαι;
Απάντηση: Μετρούμε τον χρόνο όχι όπως εσείς με αστρονομικά χρόνια και την περιστροφή της Γης γύρω από τον ήλιο, αλλά επειδή ζούμε κάτω από την επιφάνεια του πλανήτη. Η μονάδα μέτρησης του χρόνου εξαρτάται από περιοδικούς κύκλους του μαγνητικό πεδίο της Γης και σύμφωνα με αυτό (και με τους δικούς σας αριθμούς) είμαι σήμερα — Για να υπολογίσω — 57.657 κύκλους. Έφτασα στην φάση της ενηλικίωσης και της αφυπνίσεως 16.337 κύκλους πριν (αυτή είναι μία πολύ σημαντική ημερομηνία για εμάς). Σύμφωνα με την ανθρώπινη χρονική κλίμακα είμαι περίπου 28 χρονών.
Ερώτηση: Ποια είναι εργασία σου; Έχετε «δουλειές» όπως εμείς;
Απάντηση: Για να το πω στα λόγια σας: Είμαι μία περίεργη μαθήτρια της κοινωνικής συμπεριφοράς του είδους σας. Γι’ αυτό βρίσκομαι εδώ και μιλάω μαζί σας, γι’ αυτό και αποκάλυψα την πραγματική μου φύση στον Ε.Φ. και τώρα σε εσένα και γι’ αυτό σου δίνω όλες αυτές τις μυστικές πληροφορίες και θα προσπαθήσω να απαντήσω όλες τις ερωτήσεις στις τόσες σελίδες χαρτιού με ειλικρίνεια.
Θα δω πώς αντιδράτε, πως άλλοι από το είδους σου αντιδρούν. Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρελοί και ψεύτες από το είδος σας στον πλανήτη που ισχυρίζονται ότι ξέρουν την αλήθεια για εμάς, για τα ούφο, για τους εξωγήινους κ.τ.λ. και κάποιοι από εσάς πιστεύουν τα ψέματα τους.
Μ’ ενδιαφέρει να δω πως αντιδρά το είδος σας εάν αποκαλύψω την αλήθεια (την οποία θα σου πω τώρα) στο ευρύ κοινό. Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι ο οποιοσδήποτε θα αρνηθεί να πιστέψει τα λεγόμενα μου, αλλά ελπίζω να κάνω λάθος, γιατί πρέπει να καταλάβετε εάν θέλετε να επιζήσετε τα επόμενα χρόνια.
Ερώτηση: Διάβασα όλη την δήλωσή σου (που είχες δώσει στον Ε.Φ.) σχετικά με αυτό, αλλά μπορείς να μου δώσεις τώρα μια σύντομη απάντηση: πετάνε στα αλήθεια τα ΑΤΙΑ με πιλότους εξωγήινους ή ανήκουν στο δικό σας είδος;
Απάντηση: Κάποια από τα ΑΤΙΑ που παρατηρείτε — όπως τα αποκαλείτε — ανήκουν σε εμάς, αλλά τα περισσότερα όχι. Τα περισσότερα από τα «μυστήρια» ιπτάμενα αντικείμενα στον ουρανό δεν είναι τεχνολογικές συσκευές αλλά κυρίως παρερμηνείες φυσικών φαινομένων που οι επιστήμονες σας δεν κατανοούν (όπως η αυτανάφλεξη του πλάσματος στην ανώτερη ατμόσφαιρα).
Όμως, κάποια από τα ΑΤΙΑ είναι πραγματικά σκάφη που ανήκουν είτε στο είδος σας (ειδικά στους στρατιωτικούς) είτε σε άλλα εξωγήινα είδη ή στο τέλος και σε εμάς (αλλά μία μειοψηφία των θεαμένων σκαφών ανήκει πραγματικά σε εμάς, γιατί γενικά προσέχουμε πολύ με τις κινήσεις μας στην ατμόσφαιρα και έχουμε ειδικούς τρόπους να κρύβουμε τα σκάφη μας).
Εάν διαβάσετε αναφορά για θέαση ενός μεταλλικού ανοιχτού-γκρίζου σχήματος πούρου κυλινδρικού αντικειμένου με μήκος –υπάρχουν διάφοροι τύποι– ας πούμε μεταξύ 20 και 260 των δικών σας μέτρων και εάν αυτό το αντικείμενο έκανε έναν πολύ βαθύ βόμβο και εάν είχε 5 λαμπερά κόκκινα φώτα πάνω στην μεταλλική επιφάνεια του πούρου (ένα πάνω, ένα στην μέση, δύο στο τέλος) τότε μάλλον κάποιος δικός σας είδε ένα από τα σκάφη μας και αυτό σημαίνει ότι είτε υπήρξε βλάβη είτε κάποιος από εμάς δεν ήταν αρκετά προσεκτικός. Έχουμε επίσης έναν πολύ μικρό στόλο από δίσκο-ειδή σκάφη, αλλά τέτοια ΑΤΙΑ ανήκουν συνήθως σε άλλο εξωγήινο είδος.
Τα τριγωνικά ΑΤΙΑ ανήκουν γενικά στους δικούς σας στρατιωτικούς αλλά χρησιμοποιούν ξένη τεχνολογία για να τα κατασκευάσουν. Εάν πραγματικά θέλετε να προσπαθήσετε να δείτε ένα από τα σκάφη μας, θα πρέπει να κοιτάξετε στα βουνά πάνω από την Αρκτική, την Ανταρκτική και πάνω από την κεντρική-Ασία (ειδικά πάνω από τα βουνά εκεί).
Ερώτηση: Έχετε κάποιο ειδικό σύμβολο ή κάτι τέτοιο που να αντιπροσωπεύει το είδος σας;
Απάντηση: Έχουμε δύο κύρια σύμβολα που αντιπροσωπεύουν το είδος μας. Το πρώτο (το αρχαιότερο σύμβολο είναι ένα μπλε ερπετό με τέσσερα πτερά πάνω σε μαύρο φόντο (τα χρώματα έχουν θρησκευτική σημασία για εμάς). Αυτό το σύμβολο χρησιμοποιούταν από κάποια τμήματα της κοινωνίας μας, αλλά σήμερα είναι σπάνιο –εσείς οι άνθρωποι το αντιγράψατε πολλές φορές στα παλιά σας γραπτά.
Το άλλο σύμβολο είναι ένα μυστικιστικό πλάσμα που το ονομάζετε «Δράκο» σε σχήμα κύκλου με επτά άσπρα άστρα στο μέσον. Αυτό το σύμβολο είναι περισσότερο κοινό σήμερα. Εάν δείτε κάποιο από αυτά τα σύμβολα σε κυλινδρικό σκάφος που περιέγραψα στην προηγούμενη απάντηση ή σε κάποια υπόγεια εγκατάσταση, αυτό το αντικείμενο ή το μέρος ανήκει σίγουρα σε εμάς (και θα σας συμβούλευα να απομακρυνθείτε όσο τον δυνατόν γρηγορότερα).
Ερώτηση: Τα επτά άστρα στο δεύτερο σύμβολο που ανέφερες — εννοούν τις Πλειάδες;
Απάντηση: Πλειάδες; Όχι. Στην πραγματικότητα, τα επτά άστρα είναι πλανήτες και φεγγάρια και είναι σύμβολα για τις πρότερες επτά αποικίες μας στο ηλιακό σύστημα. Τα άστρα βρίσκονται πάνω σε μπλε φόντο και ο Δράκος-κύκλος σημαίνει το σχήμα της γης. Τα επτά άστρα σημαίνουν την Σελήνη, τον Άρη, την Αφροδίτη και 4 φεγγάρια του Δία και του Κρόνου που είχαμε αποικίσει κατά το παρελθόν. Δύο αποικίες δεν χρησιμοποιούνται πλέον και εγκαταλείφθηκαν, οπότε 5 άστρα θα ήταν σωστότερο.
11
Ερώτηση: Μίας και δεν μου επέτρεψες να πάρω φωτογραφίες –που θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο για την απόδειξη της ύπαρξης σας και της αλήθειας της ιστορίας– μπορείς να περιγράψεις με λεπτομέρεια τον εαυτό σου;
Απάντηση: Το ξέρω πως θα ήταν πολύ χρήσιμο για την αυθεντικότητα της συνέντευξης εάν έπαιρνες κάποιες φωτογραφίες μου. Αλλιώς, εσείς οι άνθρωποι είστε πολύ δύσπιστοι (και αυτό είναι καλό για εμάς και για τα πραγματικά εξωγήινα είδη που δρουν μυστικά στον πλανήτη) αλλά και να είχες τέτοιες φωτογραφίες, πολλοί από το είδος σου θα έλεγαν πως είναι μια απάτη, ότι είμαι απλά μια γυναίκα μεταμφιεσμένη ή κάτι τέτοιο (το οποίο θα ήταν πολύ προσβλητικό για εμένα).
Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν μπορώ να επιτρέψω να πάρεις φωτογραφίες μου ή του εξοπλισμού μου. Και αυτό για διάφορους λόγους, τους οποίους δεν θα συζητήσουμε περαιτέρω , εκτός του ότι ένας λόγος είναι η απόκρυψη της ύπαρξής μας και ο άλλος είναι πιο θρησκευτικός. Παρόλα αυτά έχεις την άδεια μου να κάνεις σκίτσα και δικά μου και του εξοπλισμό μου που θα σου δείξω αργότερα.
Μπορώ επίσης να προσπαθήσω να περιγράψω τον εαυτό μου, αλλά αμφιβάλλω εάν άλλοι του είδους σας θα μπορέσουν να φανταστούν την πραγματική μου όψη μέσα από απλές λέξεις, γιατί η αυτόματη άρνηση της ύπαρξης ερπετικών ειδών και γενικά ευφυών ειδών άλλων από το δικό σας είναι μέρος του προγραμματισμού του μυαλού σας. Καλά λοιπόν, θα προσπαθήσω.
Φανταστείτε το σώμα ενός κανονικού θηλυκού ανθρώπου και έχετε μια πρώτη εντύπωση του σώματός μου. Όπως και εσείς, έχω κεφάλι, δύο χέρια, δύο παλάμες, δύο πόδια και δύο πατούσες και οι αναλογίες του σώματός μου είναι σαν τις δικές σας. Αφού είμαι θηλυκό έχω και δύο μαστούς (παρά την ερπετική προέλευση μας, ξεκινήσαμε να δίνουμε γάλα στα μωρά μας κατά την διάρκεια της εξελικτικής διαδικασίας — αυτό συνέβη πριν 30 εκατομμύρια χρόνια — γιατί αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να κρατηθούν τα μικρά ζωντανά.
Η εξέλιξη το είχε κάνει αυτό για το είδος σας την εποχή των δεινοσαύρων — και λίγο αργότερα — και για το δικό μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε τώρα θηλαστικά) όμως οι μαστοί μας δεν είναι τόσο μεγάλοι όσο των ανθρώπινων γυναικών και το μέγεθός τους είναι σχεδόν ίδιο για κάθε θηλυκό του είδους μας. Τα εξωτερικά μας όργανα αναπαραγωγής είναι και για τα δύο είδη μικρότερα από αυτά των ανθρώπων, αλλά είναι εμφανή και έχουν την ίδια λειτουργία με τα δικά σας (άλλο ένα δώρο της εξέλιξης στο είδος μας).
Το δέρμα μου είναι πράσινο-μπεζ χρώματος — περισσότερο ωχρό πράσινο — και έχουμε κάποια σχέδια από καφέ ακανόνιστες βούλες (κάθε βούλα με μέγεθος 1-2 εκατοστά) στο δέρμα μας και στο πρόσωπό μας (τα σχέδια είναι διαφορετικά για κάθε φύλο αλλά τα θηλυκά έχουν περισσότερα, ειδικά στο κάτω μέρος του σώματος και στο πρόσωπο). Μπορείτε να τα δείτε στην δικιά περίπτωση σαν δύο γραμμές πάνω από τα φρύδια κατά μήκος του μετώπου μου, στο μάγουλο και στο πηγούνι μου.
Τα μάτια μου είναι λίγο μεγαλύτερα από τα ανθρώπινα (γι’ αυτό βλέπουμε καλύτερα στο σκοτάδι) και γενικά κυριαρχούνται από τις μεγάλες μαύρες κόρες, που περιβάλλονται από μία μικρή ανοιχτό-πράσινο ίριδα (τα αρσενικά έχουν σκούρο-πράσινες ίριδες). Η κόρη είναι σχιστή και μπορεί να αλλάζει μέγεθος από μία μικρή μαύρη γραμμή σε ένα μεγάλο ανοικτό αυγοειδές οβάλ, επειδή ο αμφιβληστροειδής είναι πολύ ευαίσθητος στο φως και η κόρη πρέπει να ανταποκριθεί σε αυτό.
Έχουμε εξωτερικά στρογγυλά αυτά αλλά είναι μικρότερα και όχι τόσο καμπύλα όσο τα δικά σας, όμως ακούμε καλύτερα γιατί είναι περισσότερο ευαίσθητα στον ήχο (ακούμε μεγαλύτερο ηχητικό φάσμα). Υπάρχει ένας μυς ή ένα καπάκι πάνω από τα αυτά που μπορεί να τα κλείσει τελείως (για παράδειγμα κάτω από το νερό). Η μύτη μας είναι περισσότερο μυτερή και υπάρχει μία χάραξη σχήματος V ανάμεσα στα ρουθούνια, που επέτρεπε στους προγόνους μας να «βλέπουν» την θερμοκρασία.
Έχουμε χάσει αυτήν την ικανότητα, αλλά μπορούμε ακόμα να αισθανθούμε την θερμοκρασία με αυτό το «όργανο». Τα χείλη μας έχουν σαν το σχήμα των δικών σας (των θηλυκών λίγο μεγαλύτερα από των αρσενικών) αλλά ωχρού καφέ χρώματος και τα δόντια μας είναι πολύ άσπρα και δυνατά και λίγο μακρύτερα και αιχμηρά απ’ ότι τα δικά σας μαλακά θηλαστικών δοντιών.
Δεν έχουμε διαφορετικά χρώματα μαλλιών όπως εσείς (αλλά υπάρχει μία παράδοση να χρωματίζουμε τα μαλλιά σε διαφορετικές ηλικίες) και το πραγματικό τους χρώμα είναι — σαν τα δικά μου–πρασινίζων καφέ. Τα μαλλιά μας είναι πυκνότερα και πιο δυνατά από τα δικά σας και μεγαλώνουν πολύ αργά. Επίσης, το κεφάλι είναι το μόνο μέρος του σώματος που έχουμε τρίχες.
Το σώμα μας, τα χέρια και τα πόδια είναι παρόμοια στο σχήμα και στο μέγεθος με τα δικά σας, αλλά το χρώμα είναι διαφορετικό (πράσινο-μπεζ, όπως το πρόσωπο) και υπάρχουν δομές που μοιάζουν με λέπια στο πάνω μέρος των ποδιών (πάνω από το γόνατο) και στο πάνω μέρος τον χεριών (πάνω από τον αγκώνα).
Τα πέντε δάχτυλα μας είναι λίγο μακρύτερα και λεπτότερα από τα ανθρώπινα δάχτυλα και το δέρμα στην παλάμη είναι ομαλό, οπότε δεν έχουμε γραμμές όπως εσείς όμως πάλι ένας συνδυασμός δομών λεπιών από καφέ βούλες (και τα δύο φύλα έχουν βούλες στην παλάμη) και δεν έχουμε αποτυπώματα όπως εσείς. Εάν αγγίξτε το δέρμα μου, θα αισθανθείτε ότι είναι ομαλότερο από το τριχωτό δέρμα σας. Υπάρχουν μικρά μυτερά κέρατα στο πάνω μέρος και των δύο μεσαίων δακτύλων. Τα νύχια είναι γκρίζα και γενικότερα μακρύτερα από τα δικά σας.
Βλέπετε ότι τα νύχια μου δεν είναι τόσο μακριά και είναι στρογγυλά στις άκρες. Αυτό είναι γιατί είμαι θηλυκό. Τα αρσενικά έχουν μυτερά νύχια με μήκος μέχρι και 5 ή 6 των εκατοστών σας. Το επόμενο χαρακτηριστικό είναι πολύ διαφορετικό από το σώμα σας και μέρος της ερπετικής μας κληρονομιάς: εάν αγγίξεις το πίσω μέρος του σώματός μου θα αισθανθείς μία σκληρή οστέινη γραμμή κάτω από τα ρούχα μου.
Αυτή δεν είναι η σπονδυλική μου στήλη αλλά μία πολύ δύσκολη στο σχήμα δομή από πλάκες δέρματος και ιστού που ακολουθεί την σπονδυλική στήλη από το κεφάλι μέχρι τον γοφό Υπάρχει ένας υψηλός αριθμός νεύρων και αγγείων σε αυτήν την δομή και στις πλάκες (που είναι περίπου δύο με τρία εκατοστά μακριές και ευαίσθητες στην αφή — αυτός είναι ο λόγος που πάντα έχουμε πρόβλημα να κάτσουμε σε καρέκλες με πλάτη όπως αυτή εδώ.)
Ο κυρίως ρόλος των μικρών αυτών πλακών (πέρα από τον ρόλο τους στην σεξουαλικότητα μας) είναι απλά η ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματός μας και εάν καθίσουμε σε φυσικό ή τεχνητό ηλιακό φωτισμό, αυτές οι πλάκες γεμίζουν με αίμα και τα αγγεία διαστέλλονται και ο ήλιος είναι σε θέση να ζεστάνει το ερπετικό μας αίμα (το οποίο κυκλοφορεί μέσα στο σώμα και στις πλάκες) αρκετούς βαθμούς και αυτό μας δημιουργεί μεγάλη ευχαρίστηση.
Τι άλλο είναι διαφορετικό σε σχέση με το είδος σας; Α, δεν έχουμε ομφαλό, γιατί γεννιόμαστε με διαφορετικό τρόπο από τις δικές σας θηλαστικές γεννήσεις. Οι άλλες εξωτερικές διαφορές με το είδος σας είναι μικρές και νομίζω ότι δεν πρέπει να τις αναφέρω όλες τώρα μιας και οι περισσότερες δεν είναι ορατές όταν φοράμε ρουχισμό. Ελπίζω η περιγραφή του σώματος να ήταν αρκετά λεπτομερής. Θα σε συμβούλευα να κάνεις μερικά σκίτσα.
Ερώτηση: Τι είδους ρουχισμό φοράτε γενικά; Υποθέτω ότι αυτός δεν είναι ο τρόπος που ντύνεστε συνήθως;
Απάντηση: Όχι, φοράω αυτά τα ανθρώπινα καθημερινά ρούχα μόνο μεταξύ ανθρώπων. Για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι πολύ άνετα για εμένα τόσο σφιχτά ρούχα και είναι πάντα μια ασυνήθιστη αίσθηση. Όταν είμαστε στο σπίτι μας (δηλαδή στο υπόγειο σπίτι μας) ή σε μία μεγάλη περιοχή τεχνητού ηλιακού φωτός και εάν είμαστε μαζί με άλλους κοντινούς στο όνομά μας, είμαστε συνήθως γυμνοί. Το βρίσκεις σοκαριστικό;
Όταν είμαστε σε δημόσιο χώρο και μαζί με πολλούς άλλους του είδους μου φοράμε πολύ φαρδύ ρουχισμό φτιαγμένο από λεπτό, ελαφρύ υλικό. Σας είπα ότι πολλά μέρη των σωμάτων μας είναι πολύ ευαίσθητα στην αφή, κυρίως οι μικρές πλάκες στην πλάτη οπότε δεν αισθανόμαστε άνετα με στενό ρουχισμό γιατί μπορεί να μας βλάψει. Άντρες και γυναίκες συχνά φορούν τον ίδιο ρουχισμό, αλλά τα χρώματα είναι διαφορετικά για τα δύο φύλα.
Ερώτηση: Είπες «άλλους κοντινούς στο όνομά μας». Εννοείς την οικογένειά σας;
Απάντηση: Όχι, όχι ακριβώς. Θα μπορούσες να το πεις «οικογένεια» αλλά με την λέξη αυτή εννοείς όσους από το είδος σου ανήκουν γενετικά μαζί όπως ο πατέρας ή η μητέρα και παιδί. Όπως είπα και πρωτύτερα έχουμε ένα πολύ δύσκολο και μοναδικό όνομα. Μέρος της προφοράς του ονόματος είναι απολύτως μοναδικό και δεν υπάρχει άλλο πλάσμα με το ίδιο όνομα, αλλά μέρος του ονόματος (το μεσαίο μέρος) προφέρεται με τέτοιον τρόπο που δηλώνει στους άλλους την «οικογένεια» (πρέπει να χρησιμοποιήσω την λέξη γιατί δεν έχετε την σωστή λέξη στο λεξιλόγιο σας) που ανήκεις.
Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα μέλη της ομάδας έχουν γενετική συγγένεια με εσένα, γιατί αυτές οι ομάδες είναι γενικά πολύ μεγάλες και έχουν 40 και 70 από εμάς. Η ομάδα αυτή περιέχει γενικά του γενετικά συγγενείς σου — εκτός από αυτούς που αποφάσισαν να φύγουνε από το γκρουπ — και η σύνδεση με τον πατέρα και την μητέρα είναι συχνά η δυνατότερη. Θα ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να εξηγήσω τώρα το πολύ παλιό κοινωνικό μας σύστημα το οποίο είναι σύνθετο και θα χρειαζόμασταν πολλές ώρες μόνο για τα βασικά πράγματα. Ίσως μπορέσουμε να συναντηθούμε μία άλλη φορά και να μπορέσω να σου δώσω λεπτομερείς περιγραφές όλων αυτών των πραγμάτων.
Ερώτηση: Έχετε ουρά όπως τα κανονικά ερπετά;
Απάντηση: Βλέπεις καμιά; Όχι, δεν έχουμε εμφανή ουρά. Εάν κοιτάξεις τον σκελετό μας, υπάρχει μόνο ένα μικρό στρογγυλό κόκαλο στο τέλος της σπονδυλικής στήλης μας πίσω από την λεκάνη. Αυτό είναι ένα άχρηστο στοιχείο της ουράς των προγόνων μας, αλλά δεν είναι εμφανές εξωτερικά. Α, τα έμβρυα μας έχουν ουρές στους πρώτους μήνες της ανάπτυξης, αλλά αυτές οι ουρές εξαφανίζονται προτού γεννηθούν.
Η ουρά έχει νόημα για ένα πρωτόγονο είδος το οποίο προσπαθεί να βαδίσει στα δύο πόδια και πρέπει να κρατά ισορροπία με την ουρά, αλλά ο σκελετός μας άλλαξε κατά την διάρκεια της εξέλιξης και η σπονδυλική μας στήλη είναι σχεδόν ίδια στο σχήμα με την δικιά σας, οπότε δεν χρειαζόμαστε καμιά ουρά για να σταθούμε στα δύο πόδια.
Ερώτηση: Είπες πως γεννιέστε με διαφορετικό τρόπο από εμάς. Κάνετε αυγά;
Απάντηση: Ναι, αλλά όχι όπως τα πτηνά ή τα πρωτόγονα ερπετά. Στην πραγματικότητα, το έμβρυο μεγαλώνει σε πρωτεϊνικό υγρό μέσα στην μήτρα της μητέρας, αλλά υπάρχει και ένα ωοειδές αλλά πολύ λεπτό περίβλημα από ασβέστιο γύρω του, που γεμίζει όλη την μήτρα.
Το έμβρυο μέσα στο κέλυφος είναι τελείως αυτάρκες από το σώμα της μητέρας και έχει όσες ουσίες χρειάζεται για να αναπτυχθεί μέσα στο ασβεστούχο κέλυφος. Υπάρχει επίσης ένα κορδόνι σαν τον ομφάλιο λώρο σας που ενώνεται σε ένα κρυφό σημείο πίσω από την πλάκες στην πλάτη. Όταν πρόκειται να γεννηθεί το βρέφος, όλο το αυγό πιέζεται μέσω του κόλπου καλυμμένο με μία λιπαρή πρωτεϊνική ουσία και το μωρό βγαίνει μετά από αυτό το μαλακό αυγό μετά από μερικά λεπτά.
Αυτά τα δύο κέρατα πάνω στα μεσαία δάχτυλα μας χρησιμοποιούνταν ενστικτωδώς από τα μωρά για να σπάσουν το κέλυφος και να πάρουν την πρώτη τους αναπνοή. Τα μικρά μας δεν είναι τόσο μεγάλα όσο τα δικά σας μωρά όταν γεννιούνται , είναι περίπου 30 και 35 των εκατοστών σας ψηλά, το αυγό είναι περίπου 40 εκατοστά ψηλό (αυτό γιατί ο κόλπος είναι μικρότερος από τον ανθρώπινο) αλλά μεγαλώνουμε στο κανονικό μας μέγεθος 1,60 έως 1,80 μέτρα.
3
Ερώτηση: Τι γίνεται με την θερμοκρασία του σώματός σας; Είπες ότι απολαμβάνετε να βρίσκεστε στον ήλιο. Τι αποτέλεσμα έχει αυτό στον οργανισμό σας.
Απάντηση: Δεν είμαστε θηλαστικά και σαν ερπετά η θερμοκρασία του σώματός μας εξαρτάται από την θερμοκρασία του περιβάλλοντος μας. Εάν αγγίξεις το χέρι μου μπορεί ίσως να το αισθανθείς πιο κρύο από το δικό σου, αυτό είναι γιατί η κανονική μας θερμοκρασία είναι περίπου 30 με 33 βαθμούς κελσίου. Εάν κάτσουμε στον ήλιο (ειδικά γυμνοί και με τις σειρές των μικρών πλακών προς τον ήλιο) η θερμοκρασία του σώματός μας μπορεί να ανεβεί κατά 8 ή 9 βαθμούς μέσα σε μερικά λεπτά.
Αυτή η αύξηση προκαλεί την παραγωγή πολλών ενζύμων και ορμονών στο σώμα μας, την καρδιά και τον εγκέφαλο και όλα τα όργανα ενεργοποιούνται και αισθανόμαστε πάρα πολύ ωραία. Εσείς οι άνθρωποι απολαμβάνετε το να είστε στον ήλιο αλλά για μας είναι η μεγαλύτερη απόλαυση που μπορείς να φανταστείς (ίσως σαν την σεξουαλική σας διέγερση).
Επίσης απολαμβάνουμε το να κολυμπούμε σε θερμά νερά ή άλλα υγρά για να αυξήσουμε την θερμοκρασία του σώματός μας. Εάν κάτσουμε για κάποιες ώρες στη σκιά , η θερμοκρασία μας πέφτει στους 30 με 33 βαθμούς. Αυτό δεν μας βλάπτει, αλλά αισθανόμαστε πολύ καλύτερα στον ήλιο. Έχουμε δωμάτια με τεχνητό ηλιακό φως υπογείως αλλά δεν είναι το ίδιο για εμάς όπως ο πραγματικός ήλιος.
Ερώτηση: Τι τρώτε;
Απάντηση: Γενικά διάφορα πράγματα όπως και εσείς: σάρκα, φρούτα, λαχανικά, ειδικά είδη μυκήτων (από υπόγειες φάρμες) και άλλα πράγματα. Μπορούμε επίσης να φάμε και να χωνέψουμε διάφορες ουσίες που είναι δηλητηριώδης για εσάς. Η κύρια διαφορά μεταξύ μας, είναι ότι πρέπει να τρώμε σάρκα, γιατί το σώμα μας χρειάζεται τις πρωτεΐνες. Δεν μπορούμε να ζήσουμε εντελώς χορτοφάγοι όπως το είδος σας γιατί οι πέψη μας θα σταμάταγε και θα πεθαίναμε μετά από μερικές εβδομάδες ή μήνες χωρίς σάρκα. Πολλοί από εμάς τρώνε ωμή σάρκα ή άλλα πράγματα που είναι αηδιαστικά για εσάς. Προσωπικά, προτιμώ μαγειρεμένη σάρκα και φρούτα της επιφανείας όπως μήλα και πορτοκάλια.
Ερώτηση: Μπορείς να μας πεις κάτι για την φυσική ιστορία και την εξέλιξη του είδους σας; Πόσο παλαιό είναι το είδος σας; Έχετε εξελιχθεί από πρωτόγονα ερπετά όπως η ανθρωπότητα εξελίχθηκε από τους πιθήκους;
Απάντηση: Α, αυτή είναι μία μεγάλη και μπλεγμένη ιστορία και ακούγεται σίγουρα απίστευτη σε εσένα, αλλά είναι η αλήθεια. Θα προσπαθήσω να εξηγήσω σε συντομία. Περίπου πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια, πολλοί από του μη ανεπτυγμένους προγόνους μας από την φυλή των δεινοσαύρων πέθαναν σε έναν μεγάλο παγκόσμιο κατακλυσμό. Ο λόγος για αυτήν την καταστροφή δεν ήταν μία φυσική καταστροφή –ένας αστεροειδής όπως λανθασμένα πιστεύουν οι επιστήμονες σας — αλλά ένας πόλεμος ανάμεσα σε δύο αντίπαλες εξωγήινες ομάδες που έλαβε χώρα κυρίως σε τροχιά και την ανώτερη ατμόσφαιρα του πλανήτη σας.
Σύμφωνα με την περιορισμένη γνώση μας για τις πρώτες μέρες αυτός ο παγκόσμιος πόλεμος ήταν ο πρώτος εξωγήινος πόλεμος στον πλανήτη γη αλλά δεν ήταν σίγουρα ο τελευταίος (και ένας μελλοντικός πόλεμος έρχεται σύντομα, ενώ ένας «ψυχρός πόλεμος» — όπως θα το λέγατε — ανάμεσα σε εξωγήινες ομάδες μαίνεται εδώ και τα τελευταία 73 χρόνια στον πλανήτη σας).
Οι αντίπαλοι σε αυτόν τον 65 εκατομμυρίων παλαιό πόλεμο ήταν δύο προηγμένα εξωγήινα είδη, των οποίων τα ονόματα ξανά δεν προφέρονται για τις γλώσσες σας. Είμαι σε θέση να τα πω αλλά θα βλάψει τα αυτιά σας εάν τα πω με τον αυθεντικό τρόπο τους.
Η μία φυλή ήταν ανθρωποειδή όπως το είδος σας (αλλά πολύ παλαιότερο) και ήταν από αυτό το σύμπαν από ένα ηλιακό σύστημα στον αστερισμό που ονομάζετε «Προκύων» σήμερα στους χάρτες σας. Το άλλο είδος — για το οποίο δεν γνωρίζουμε και τόσα πολλά — ήταν ένα ερπετοειδές είδος, αλλά δεν έχουν τίποτα να κάνουν με το δικό μας είδος, επειδή εμείς εξελιχθήκαμε από τοπικά σαυροειδή χωρίς εξωτερικές επιρροές (εκτός από επιτυχημένη τροποποίηση των γονιδίων μας από εμάς. Περισσότερα γι’ αυτό αργότερα).
Το προηγμένο ερπετικό είδος δεν ήρθε από αυτό το σύμπαν αλλά όχι από — λοιπόν, πώς να σας το εξηγήσω. Οι επιστήμονες σας δεν έχουν πραγματικά καταλάβει την πραγματική φύση του σύμπαντος, γιατί το παράλογο μυαλό σας δεν είναι σε θέση να δει τα ευκολότερα πράγματα και βασίζεται σε λανθασμένα μαθηματικά και αριθμούς. Αυτό είναι μέρος του γενετικού προγραμματισμού του είδους σας για το οποίο θα επανέλθω. Θα έλεγα, ότι είστε σχεδόν τόσο μακριά από το να καταλάβετε το σύμπαν όσο ήσασταν και πριν από 500 χρόνια.
Για να χρησιμοποιήσω ένα όρο που μπορεί να καταλάβετε: το άλλο είδος δεν ήρθε από αυτό το σύμπαν αλλά από μία άλλη «φούσκα» στον αφρό του Όλο-σύμπαντος. Θα το λέγατε ίσως μία άλλη διάσταση, αλλά δεν είναι η σωστή λέξη για να το περιγράψετε σωστά (παρεμπιπτόντως, ο όρος διάσταση είναι γενικά λανθασμένος με τον τρόπο που τον καταλαβαίνετε).
Το γεγονός που πρέπει να θυμάστε είναι, ότι τα ανεπτυγμένα είδη είναι σε θέση να «περπατούν» ανάμεσα στις «φούσκες» με την χρήση — όπως εσείς θα το λέγατε — κβαντικής τεχνολογίας και μερικές φορές με ειδικούς τρόπους χρησιμοποιώντας μόνο το μυαλό τους(και το δικό μου είδος έχει επίσης ανεπτυγμένες πνευματικές ικανότητες σε σύγκριση με το είδος σας, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε την αλλαγή ύλης-χορδών/φούσκας χωρίς τεχνολογία, όμως άλλα είδη ενεργά στον πλανήτη αυτόν μπορούν και αυτό σας φαίνεται σαν μαγεία όπως και στους προγόνους σας.)
Πίσω στην δικιά μας ιστορία: το πρώτο είδος (τα ανθρωποειδή) είχαν φτάσει στην Γη 150 χρόνια πριν τα ερπετοειδή και έχτισαν μερικές αποικίες στις τότε ηπείρους. Υπήρχε μία μεγάλη αποικία στην ήπειρο που εσείς αποκαλείτε «Ανταρκτική» σήμερα και μία άλλη στην ήπειρο που καλείτε «Ασία» σήμερα.
Αυτοί οι άνθρωποι ζούσαν μαζί με ζωώδη σαυροειδή στον πλανήτη χωρίς προβλήματα. Όταν το ανεπτυγμένο ερπετοειδές είδος έφτασε σε αυτό το σύστημα, οι ανθρωποειδής άποικοι από τον «Προκύωνα» προσπάθησαν να επικοινωνήσουν ειρηνικά, αλλά δεν ήταν επιτυχείς και ένας παγκόσμιος πόλεμος ξεκίνησε μέσα σε μήνες. Πρέπει να καταλάβετε ότι και τα δύο είδη ενδιαφέρονταν για αυτόν τον νέο πλανήτη όχι για την βιολογία και τα υπανάπτυκτα είδη, αλλά μόνο για έναν λόγο: πρώτες ύλες, ειδικά χαλκό.
Για να καταλάβετε τον λόγο, θα πρέπει να ξέρετε ότι ο χαλκός είναι ένα πολύ σημαντικό υλικό για κάποια ανεπτυγμένα είδη(ακόμα και σήμερα) γιατί είναι — μαζί με μερικά ασταθή στοιχεία — σε θέση να παράγει νέα σταθερά στοιχεία εάν τα υποβάλλεται σε ένα υψηλό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο στην σωστή γωνία μαζί με ένα υψηλό πυρηνικό ραδιενεργό πεδίο για να παράγονται διασταυρούμενα κυμαινόμενα πεδία.
Η σύντηξη του χαλκού με άλλα στοιχεία σε ένα τέτοιο μαγνητο/ραδιενεργό πεδίο μπορεί να παράξει ένα πεδίο δυνάμεων ειδικής φύσης που είναι πολύ χρήσιμο για διάφορες τεχνολογικές χρήσεις (αλλά η βάση για αυτό είναι μία πολύπλοκη φόρμουλα που δεν είστε σε θέση να ανακαλύψετε λόγω τον περιορισμών του απλού μυαλού σας). Και τα δύο είδη ήθελαν τον χαλκό του πλανήτη Γη και γι’ αυτό, πολέμησαν σε έναν όχι και τόσο μακρύ πόλεμο στο διάστημα και σε τροχιά.
Το ανθρωποειδές είδος φαινόταν να έχει επιτυχία κατά την αρχική διάρκεια, αλλά στην τελευταία μάχη τα ερπετοειδή αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν ένα πανίσχυρο όπλο –μία ειδικού τύπου βόμβα σύντηξης που θα κατάστρεφε όλες τις μορφές ζωής πάνω στον πλανήτη αλλά δεν θα έπρεπε να πειράξει τις πολύτιμες πρώτες ύλες και τον χαλκό. Η βόμβα βλήθηκε από το διάστημα και εξερράγει σε ένα σημείο του πλανήτη σας που ονομάζεται «Κεντρική Αμερική» σήμερα. Καθώς εξερράγη στον ωκεανό, ππροκλήθηκε μία απρόβλεπτη σύντηξη με το υδρογόνο και το αποτέλεσμα ήταν δυνατότερο απ’ ότι περίμεναν τα ερπετοειδή.
Μία θανατηφόρα ραδιενέργεια, μία υπερπαραγωγή οξυγόνου σύντηξης, μία ραδιενεργή βροχή διαφόρων στοιχείων και ένας «πυρηνικός χειμώνας» για σχεδόν 200 χρόνια ήταν τα αποτελέσματα. Τα περισσότερα από τα ανθρωποειδή σκοτώθηκαν και τα ερπετοειδή έχασαν το ενδιαφέρον τους για τον πλανήτη μετά από μερικά χρόνια για (ακόμα και για εμάς) άγνωστους λόγους –ίσως λόγω της ραδιενέργειας.
Ο πλανήτης Γη ήταν ξανά μόνος του και τα ζώα στην επιφάνεια πέθαναν. Επίσης, ένα από τα αποτελέσματα της βόμβας σύντηξης ήταν η ραδιενεργή βροχή διαφορετικών στοιχείων και υλικών που παρήχθησαν κατά την διαδικασία της καύσης και ένα από τα υλικά ήταν το Ιρίδιο. Οι ανθρώπινοι επιστήμονες σήμερα βλέπουν τις συγκεντρώσεις Ιριδίου στο έδαφος ως απόδειξη πρόσκρουσης του Αστεροειδούς που σκότωσε τους δεινόσαυρους. Αυτό δεν είναι αλήθεια, αλλά πως θα μπορούσατε να το ξέρετε αυτό;
Λοιπόν, οι περισσότεροι από τους δεινόσαυρους πέθαναν (όχι όλοι κατά την έκρηξη αλλά στις δύσκολες συνθήκες που επακολούθησαν μετά τον πόλεμο, ειδικά στον πυρηνικό χειμώνα και την ραδιενεργή βροχή). Σχεδόν όλοι οι δεινόσαυροι και τα ερπετά πέθαναν μέσα στα επόμενα 20 χρόνια. Μερικά από αυτά — ειδικά εκείνα των ωκεανών — μπόρεσαν να επιζήσουν για τα επόμενα 200 έως 300 χρόνια ακόμα και στον αλλαγμένο κόσμο, αλλά και αυτά τα είδη πέθαναν επίσης, λόγω του ότι το κλίμα είχε αλλάξει.
Ο πυρηνικός χειμώνας τελείωσε μετά από 200 χρόνια, αλλά ήταν ψυχρότερα πάνω στην Γη από πριν. Παρά τον Κατακλυσμό, μερικά είδη μπόρεσαν να επιζήσουν: τα ψάρια(όπως οι καρχαρίες), τα πουλιά, πολύ μικρά θηλαστικά (οι πρόγονοι σας), διάφορα ερπετά όπως οι κροκόδειλοι…και υπήρχε ένα ειδικό είδος μικρών αλλά ανεπτυγμένων δεινοσαύρων που είχαν αναπτυχθεί μαζί με τα μεγάλα ζώα-ερπετά όπως το είδος που ονομάζεται Τυρανόσαυρος.
Αυτό το νέο ερπετό περπατούσε στα δύο πόδια και έμοιαζε σαν την ανακατασκευή σας του Ιγκουανόδοντου (δημιουργήθηκε από αυτήν την οικογένεια) αλλά ήταν μικρότερο (περίπου 1.50 μέτρο ψηλό)με μερικά ανθρωποειδή χαρακτηριστικά, αλλαγμένη δομή οστών, μεγαλύτερο κρανίο και εγκέφαλο, χέρια με αντίχειρες που μπορούσε να αρπάξει αντικείμενα, διαφορετικό οργανισμό και πέψη, ανεπτυγμένα μάτια στο μέσον της κεφαλής όπως και τα δικά σας και το πιο σημαντικό με μία νέα και καλύτερη δομή του εγκεφάλου.
Αυτός ήταν ο άμεσος πρόγονός μας. Υπάρχουν θεωρίες ότι η ακτινοβολία από τη βόμβα συμμετείχε στις μεταλλάξεις του οργανισμού αυτής της νέας φυλής, αλλά αυτό δεν αποδεικνύεται. Παρόλα αυτά, αυτός ο μικρός ανθρωποειδής δεινόσαυρος εξελίχθηκε μέσα στα επόμενα 30 εκατομμύρια χρόνια (όπως είπα νωρίτερα, ένα είδος γενικά χρειάζεται πολύ περισσότερο χρόνο να εξελιχθεί απ’ ότι νομίζεται, εάν η εξέλιξη δεν είναι τεχνητή όπως στην περίπτωσή σας) από ένα ζώο σε μία σκεπτόμενη ύπαρξη.
Αυτά τα πλάσματα ήταν αρκετά έξυπνα ώστε να μην πεθάνουν στα επόμενα εκατομμύρια χρόνια, γιατί έμαθαν να αλλάζουν συμπεριφορά, ζούσαν σε σπηλιές αντί στο κρύο στην φύση και έμαθαν να χρησιμοποιούν πέτρες και κλαδιά σαν τα πρώτα εργαλεία και την χρήση της φωτιάς σαν βοήθεια για να ζεσταθούν — ειδικά για να ζεστάνουν το αίμα τους που είναι πολύ σημαντικό για το είδος στο να επιζήσει.
Μέσα στα επόμενα 20 εκατομμύρια χρόνια αυτό το είδος διαιρέθηκε φυσικά σε 27 υπόειδη (δυστυχώς, τα πρώην ερπετοειδή είδη ήταν επιρρεπή στο να διαιρούνται με έναν λίγο πολύ παράλογο τρόπο σε υποείδη κατά την εξελικτική διαδικασία. Μπορείτε να το δείτε αυτό στον περιττά υψηλό αριθμό ζώων-δεινοσαύρων ειδών στα πρώιμα χρόνια) και υπήρξαν πολύ (κυρίως πρωτόγονη) πόλεμοι μεταξύ αυτών των υποειδών για κυριαρχία.
Λοιπόν, η φύση δεν φάνηκε καλή μαζί μας και απ’ όσο ξέρω από τα 27 υποείδη 24 εξαφανίστηκαν σε πρωτόγονους πολέμους και στην εξέλιξη, διότι ο οργανισμός τους και το μυαλό τους δεν αναπτύχθηκε αρκετά ώστε να επιζήσουν και (σαν κυρίως λόγος) δεν μπόρεσαν να αλλάξουν την θερμοκρασία του αίματος τους με το κατάλληλο τρόπο όταν άλλαζε και το κλίμα. 50 εκατομμύρια χρόνια μετά τον πόλεμο και μετά το τέλος των δεινοσαύρων, μόνο 3 (και τώρα και τεχνολογικά) ανεπτυγμένα ερπετικά είδη είχαν μείνει στον πλανήτη μαζί με όλα τα άλλα κατώτερα ζώα.
Μέσω φυσικής αλλά και τεχνητής διασταύρωσης αυτά τα τρία είδη συνενώθηκαν σε ένα ερπετικό είδος και μέσω της εφεύρεσης των γενετικών παρεμβάσεων, μπορέσαμε να «εξαλείψουμε» τα επιρρεπή σε διαίρεση γονίδια στην γενετική μας δομή. Σύμφωνα με την ιστορία μας και τα πιστεύω μας, αυτή ήταν η στιγμή που η τελική μας ερπετική φυλή — όπως με βλέπεις σήμερα — δημιουργήθηκε με την χρήση της γενετικής μηχανικής.
Αυτό έγινε περίπου πριν 10 εκατομμύρια χρόνια και η εξέλιξή μας σχεδόν σταμάτησε σε αυτό το σημείο (στην πραγματικότητα υπήρξαν μερικές μικρές αλλαγές στην όψη μας προς μία πιο ανθρωποειδή όψη και εμφάνιση θηλαστικού στα μετέπειτα χρόνια, αλλά δεν διαιρεθήκαμε ποτέ ξανά σε υποείδη).
Όπως βλέπεις, είμαστε μία πολύ παλιά φυλή σε σύγκριση με το είδος σας, το οποίο χοροπηδούσε από εδώ και από εκεί σαν μικρά πιθηκοειδή ζώα στα δέντρα εκείνη την εποχή ενώ εμείς εφεύραμε την τεχνολογία, αποικίσαμε άλλους πλανήτες σε αυτό το σύστημα, χτίσαμε μεγάλες πόλεις πάνω σε αυτόν τον πλανήτη (που χάθηκαν χωρίς ίχνη με το πέρασμα του χρόνου) και αναδομήσαμε τα γονίδιά μας ενώσω τα γονίδιά σας ήταν ακόμα αυτών των ζώων.
Πριν 10 εκατομμύρια χρόνια τα μικρά πιθηκοειδή άρχισαν να μεγαλώνουν και κατέβηκαν από τα δέντρα στο έδαφος (ξανά λόγω της αλλαγής στο κλίμα — ειδικά στην αποκαλούμενη Αφρικανική ήπειρο). Αλλά εξελίσσονταν πολύ αργά όπως είναι φυσιολογικό για ένα θηλαστικό και εκτός εάν κάτι ασυνήθιστο δεν συνέβαινε στο είδος σας, δεν θα μπορούσαμε να καθόμαστε τώρα εδώ και να συζητούμε γιατί εγώ θα καθόμουν στο άνετο μοντέρνο σπίτι μου και εσύ θα καθόσουν στην σπηλιά σου ντυμένος με γούνες και προσπαθώντας να ανακαλύψεις τα μυστικά της φωτιάς — ή θα μπορούσε ίσως να κάθεσαι σε έναν από τους ζωολογικούς μας κήπους.
Αλλά τα πράγματα εξελίχτηκαν διαφορετικά και τώρα πιστεύετε ότι είστε το «Στέμμα της δημιουργίας» και μπορείτε εσείς να κάθεστε στα μοντέρνα σπίτια σας και εμείς πρέπει να κρυβόμαστε και να ζούμε κάτω από τη Γη και σε απομακρυσμένες περιοχές. Περίπου πριν 1,5 εκατομμύρια χρόνια, ένα άλλο εξωγήινο είδος έφτασε στην Γη (ήταν προς έκπληξη μας το πρώτο είδος για πάνω από 60 εκατομμύρια χρόνια.
Αυτό θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη για εσάς εάν ξέρατε πόσα πολλά και διαφορετικά είδη υπάρχουν σήμερα εδώ). Το ενδιαφέρον αυτού του ανθρωποειδούς είδους — τους αποκαλείτε «Ιλοχίμ» σήμερα — δεν ήταν οι πρώτες ύλες και ο χαλκός, ήταν προς μεγάλη μας κατάπληξη τα υπανάπτυκτα πίθηκο-ανθρωποειδή. Παρά την παρουσία μας στον πλανήτη, οι εξωγήινοι αποφάσισαν να «βοηθήσουν» τους πιθήκους να εξελιχθούν λίγο γρηγορότερα, για να τους εξυπηρετήσουν στο μέλλον σαν κάποιο είδος φυλής-σκλάβων στους επερχόμενους πολέμους.
Η μοίρα του είδους σας δεν είχε πραγματικά σημασία για εμάς, αλλά δεν μας άρεσε η παρουσία των «Ιλοχίμ» στον πλανήτη και δεν τους άρεσε η παρουσία μας στο νέο τους «γαλαξιακό ζωολογικό» πλανήτη και έτσι η έκτη και έβδομη δημιουργία σας ήταν ο λόγος για έναν πόλεμο μεταξύ μας και αυτών. Μπορείτε να διαβάσετε για αυτόν τον πόλεμο για παράδειγμα εν μέρει στο βιβλίο που εσείς αποκαλείτε «Βίβλο» με έναν πολύ περίεργο τρόπο περιγραφής. Η πραγματική αλήθεια είναι πολύ μεγάλη και δύσκολη ιστορία. Να συνεχίσω;
10
Ερώτηση: Όχι, όχι τώρα. Πήρα μερικές σημειώσεις σχετικά με την ιστορία σας και έχω τώρα μερικές ερωτήσεις.
Απάντηση: Παρακαλώ, ρώτα.
Ερώτηση: Πρώτα απ’ όλα, αναφέρεσαι σε μία πολύ μεγάλη χρονική περίοδο. Ισχυρίζεσαι ότι οι πρωτόγονοι πρόγονοί σας ζούσαν μαζί με τους δεινόσαυρους, επιζήσαν τον — όπως το αποκάλεσες — τεχνητό κατακλυσμό και εξελίχθηκαν μέσα σε 40 εκατομμύρια χρόνια και η εξέλιξή σας ολοκληρώθηκε πριν 10 εκατομμύρια χρόνια. Μου ακούγεται πολύ απίστευτο. Μπορείς να πεις τίποτα για αυτό;
Απάντηση: Κατανοώ ότι πρέπει να σου ακούγεται απολύτως απίστευτο, επειδή είστε ένα νέο και γενετικά κατασκευασμένο είδος. Ο Ιστορικός σας ορίζοντας τελειώνει σε μερικές χιλιάδες χρόνια και αυτό το νομίζετε σωστό. Αλλά δεν είναι. Αυτό είναι αδύνατο.
Το προγραμματισμένο σας μυαλό είναι προφανώς σε αδυναμία να χειριστεί τέτοιες μεγάλες χρονικές περιόδους. Ο χρόνος εξέλιξης μας μπορεί να σου φαίνεται απίστευτα μεγάλος, αλλά στην πραγματικότητα αυτός είναι ο αυθεντικός τρόπος της φύσης.
Θυμήσου, οι πρώτοι θηλαστικοί πρόγονοί σας αναπτύχθηκαν μαζί με τους δεινόσαυρους και επέζησαν της βόμβας όπως και εμείς. Εξελίχθηκαν αργά μέσα στα επόμενα εκατομμύρια χρόνια και διαιρέθηκαν σε διάφορα είδη και σχήματα, μερικά μεγάλα, μερικά μικρά. Αυτοί είναι η εξέλιξη του σώματος. Αλλά τι γίνεται με το μυαλό και την ευφυΐα τους; Ήταν απλώς απλά ζώα. Τα θηλαστικά εξελίχθηκαν εδώ και — ας πούμε — 150 εκατομμύρια χρόνια, αλλά μόνο τα τελευταία 2-3 εκατομμύρια χρόνια ήταν σε θέση να γίνουν ευφυή και σκεπτόμενα.
Και σε αυτήν την μικρή περίοδο πλάσματα σαν εσένα δημιουργήθηκαν. Από την φύση; 148 εκατομμύρια χρόνια για την εξέλιξη ζώων θηλαστικών, 2 εκατομμύρια χρόνια για την ανάπτυξη ενός (λίγο ή πολύ) ευφυούς και σκεπτόμενου πλάσματος όπως εσύ; Αναρωτήσου: Πιστεύεις ότι αυτή η επιταχυνόμενη εξέλιξη είναι φυσική; Τότε το είδος σας είναι περισσότερο ανίδεο απ’ ότι πίστευα. Δεν αναπτυχθήκαμε λάθος εμείς αλλά εσείς.
Ερώτηση: Καταλαβαίνω. Αλλά έχω μία άλλη ερώτηση. Ανέφερες πολλά γεγονότα σχετικά με τον αρχαίο πόλεμο μεταξύ των εξωγήινων πριν 65 εκατομμύρια χρόνια. Αυτό συνέβη πολύ πριν το είδος σας γίνει αρκετά ευφυές (όσο σας έχω καταλάβει). Γιατί γνωρίζετε τόσα πολλά πράγματα γι’ αυτόν τον «πρώτο πόλεμο» και για την εξέλιξη του είδους σας;
Απάντηση: Αυτή είναι μια καλή ερώτηση (πολύ καλύτερη από την προηγούμενη) και δεν στο έχω εξηγήσει καταλλήλως. Η γνώση μας σχετικά με τον πρώτο πόλεμο έρχεται από ένα αρχαίο εύρημα, που βρέθηκε περίπου πριν από 16.000 χρόνια από τους αρχαιολόγους στην ήπειρο που εσείς αποκαλείτε Αμερική σήμερα. Βρήκαν μία κυκλική πλάκα με διάμετρο περίπου 47 των εκατοστών σας.
Η πλάκα ήταν κατασκευασμένη από ένα άγνωστο για εμάς μαγνητικό υλικό και μέσα στην πλάκα υπήρχε μία μικρότερη κρυστάλλινη πλάκα που περιείχε έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών κωδικοποιημένες στην μοριακή δομή του κρυστάλλου. Αυτή η «πλάκα μνήμης» κατασκευάστηκε από τους τελευταίους επιζώντες της βόμβας της ανθρώπινης φυλής από τον «Προκύωνα» ήδη πριν 65 εκατομμύρια χρόνια αλλά ήταν τελείως ανέπαφη όταν την βρήκαμε.
Οι επιστήμονες μας μπόρεσαν να αποκρυπτογραφήσουν τα μηνύματα και τα δεδομένα οπότε ακούσαμε για πρώτη φορά τα γεγονότα που συνέβησαν στο μακρινό παρελθόν και που οδήγησαν στην εξαφάνιση των δεινοσαύρων. Η πλάκα περιείχε λεπτομερή περιγραφή και των δύο ειδών (αλλά περισσότερα για τους ανθρωποειδής) και για τα γεγονότα και όπλα, συμπεριλαμβανομένης και της βόμβας σύντηξης.
Περιείχε επίσης περιγραφές των ζώων και των σαυροειδών στην Γη, μαζί με τα προ-ευφυή προγονικά μας είδη. Η υπόλοιπη γνώση μας σχετικά με την εξέλιξη πηγάζει από τους σκελετούς και από το διάβασμα και από/κωδικοποίηση του DNA μας. Βλέπεις, ξέρουμε την πραγματική αλήθεια για τις ρίζες μας εδώ και 16.000 χρόνια. Πριν από τότε, υπήρχε μία πιο θρησκευτική ιδέα για την δημιουργία μας.
4
Ερώτηση: Τι απ’ έγιναν και τα δύο εξωγήινα είδη;
Απάντηση: Δεν γνωρίζουμε ακριβώς. Τα επιζώντα ανθρωποειδή στην Γη προφανώς πέθαναν στα χρόνια μετά την βόμβα και άλλα του είδους τους και τα ερπετοειδή δεν γύρισαν ποτέ πίσω στην Γη (απ’ όσο ξέρουμε). Σχετικά με τους ερπετοειδείς εξωγήινους, υπάρχει η πιθανότητα να ήταν φυσικά αδύνατον για αυτούς να επιστρέψουν, επειδή η ύλη ανάμεσα στις φυσαλίδες είναι μερικές φορές σε ταχύτατη κίνηση. Η τρέχουσα θεωρία είναι, ότι και τα δύο είδη έπαψαν να υπάρχουν μέσα στα εκατομμύρια των χρόνων.
Ερώτηση: Αναφέρθηκες σε σκελετούς του είδους σου. Πως είναι δυνατόν, οι άνθρωποι επιστήμονες δεν έχουν βρει κανένα ίχνος των προγόνων σας εάν πράγματι ζείτε εδώ και τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα στον πλανήτη; Έχουμε βρει πολλού σκελετούς πρωτόγονων δεινοσαύρων, αλλά κανέναν ανεπτυγμένου ερπετικού πλάσματος με μεγαλύτερο κρανίο και εγκέφαλο και με χέρια με αντίχειρες όπως περιέγραψες πρωτύτερα.
Απάντηση: Ναι, έχετε βρει. Αλλά οι «μεγάλοι» σας επιστήμονες δεν ήταν σε θέση να ανακατασκευάσουν τους σκελετούς ολοκληρωμένα, γιατί ήθελαν να ανακατασκευάσουν ερπετοειδή ζώα, όχι ευφυή πλάσματα. Θα γελούσες εάν ήξερες πόσοι πολλοί από τους (ειδικά τους μικρούς) σαυροειδής σκελετούς στα μουσεία σας είναι απολύτως λανθασμένες ανακατασκευές ανύπαρκτων πλασμάτων, επειδή χρησιμοποιήσατε πολλά οστά τα οποία δεν ταιριάζουν πραγματικά μεταξύ τους και μερικές φορές δημιουργείτε τεχνητά οστά εάν κάτι λείπει που χρειάζεται για να κατασκευάσετε ένα «ζώο» σαυροειδές.
Πολλοί επιστήμονες είναι ενήμεροι τους προβλήματος, αλλά δεν το δημοσιοποιούν, γιατί δεν μπορούν να το εξηγήσουν και ισχυρίζονται, ότι τα σωστά οστά απλά λείπουν και η ανακατασκευή τους είναι σωστή. Πολλά οστά μας χρησιμοποιήθηκαν για ανακατασκευές Ιγκουανάδοντων, για παράδειγμα τα χέρια με τον εμφανή αντίχειρα (κοίταξε ένα ιγκουανάδοντο σε ένα μουσείο και θα δεις ότι έχω δίκιο)
Ένας επιστήμονας σε μία χώρα που αποκαλείτε Ηνωμένες πολιτείες έφτιαξε έναν σχεδόν σωστό σκελετό του είδους μας πριν από κάποια χρόνια, αλλά η τοπική κυβέρνηση (η οποία εν μέρει είναι ενήμερη της υπάρξεώς μας) κατάσχεσε την ανακατασκευή. Όπως ζούμε σήμερα (εδώ και χιλιάδες χρόνια) σχεδόν ολοκληρωτικά κάτω από την Γη, δεν θα βρείτε ούτε πτώματα ούτε σκελετούς μας.
Ερώτηση: Μίλησες μερικές φορές για υπόγειες πόλεις και τεχνητό ηλιακό φως. Εννοείς κάτι σαν την «Κούφια Γη» με αυτό; Υπάρχει ένας δεύτερος Ήλιος στο εσωτερικό του πλανήτη;
Απάντηση: Όχι, η Γη δεν είναι πραγματικά εντελώς κούφια και δεν υπάρχει δεύτερος Ήλιος μέσα της. Αυτή η ιστορία είναι γελοία και φυσικά μη δυνατή (ακόμα και το είδος σας θα πρέπει να είναι αρκετά ευφυές για να μην το πιστέψει αυτό.) Ξέρεις ποσό πολλή μάζα πρέπει να έχει ένας ήλιος για να παράγει ενέργεια και φως για μεγάλο διάστημα με σύντηξη; Πιστεύεις πραγματικά ότι μπορεί να υπάρχει ένας μικρός ενεργός ήλιος εντός του πλανήτη;
Όταν μιλάω για τα υπόγεια σπίτια μας, μιλάω για μεγάλα συστήματα σπηλαίων. Οι σπηλιές που ανακαλύψατε κοντά στην επιφάνεια είναι απειροελάχιστες σε σύγκριση με τις πραγματικές σπηλιές και τεράστιες κοιλότητες βαθύτερα μέσα στην Γη (σε βάθος 2.000 και 8.000 των μέτρων σας, αλλά συνδεδεμένες με πολλές κρυφές σήραγγες με την επιφάνεια ή κοντά στην επιφάνεια σπηλιές) και ζούμε σε μεγάλες και ανεπτυγμένες πόλεις και αποικίες μέσα σε τέτοιες σπηλιές.
Μεγάλες τοποθεσίες μας είναι πέρα από την Αρκτική, την Ανταρκτική, την κεντρική Ασία, Βόρεια Αμερική και Αυστραλία. Εάν μίλησα για τεχνητό ηλιακό φως στις πόλεις μας δεν εννοούσα πραγματικό ηλιακό φως αλλά διάφορες τεχνολογικές πηγές φωτός (συμπεριλαμβανομένων και βαρυτικών πηγών) που φωτίζουν τα σπήλαια και τις σήραγγες. Υπάρχουν ειδικές περιοχές των σπηλαίων με ισχυρή υπεριώδη ακτινοβολία σε κάθε πόλη και χρησιμοποιούμε αυτά τα μέρη για να ζεστάνουμε το αίμα μας. Επιπλέον, έχουμε κάποια επιφανειακά ηλιακά μέρη σε απομακρυσμένες περιοχές, ειδικά στην Αμερική και Αυστραλία.
Ερώτηση: Πού μπορούμε να βρούμε τέτοιες επιφανειακές προσβάσεις για τον κόσμο σας;
Απάντηση: Πραγματικά πιστεύεις ότι θα σου πω την πραγματική τους τοποθεσία; Εάν θες να βρεις μία τέτοια τοποθεσία, θα πρέπει να την ψάξεις μόνος σου (αλλά σε συμβουλεύω να μην το κάνεις). Όταν ήρθα στην επιφάνεια πριν από τέσσερις ημέρες, χρησιμοποίησα μία είσοδο περίπου 300 των χιλιομέτρων σας βόρεια από εδώ και κοντά σε μία μεγάλη λίμνη, αλλά αμφιβάλλω ότι θα μπορέσεις να την βρεις (υπάρχουν μόνο ορισμένες είσοδοι σε αυτό το τμήμα του κόσμου — περισσότερες υπάρχουν πιο βόρεια και ανατολικά).
Μία μικρή συμβουλή: εάν βρεθείς σε μία στενή σπηλιά ή σήραγγα ή σε κάτι που σου μοιάζει σαν τεχνητό ορυχείο και όσο βαθύτερα πηγαίνεις τόσο ομαλότερος φαίνεται ο τοίχος και εάν αισθάνεσαι ασυνήθιστα ζεστό αέρα να έρχεται από το βάθος ή εάν ακούς το θρόισμα του αέρα από εξαερισμό ή φρεάτιο ανελκυστήρα, τότε κοίταξε για ένα ειδικό είδος τεχνητού και ομαλού τοίχου κάπου μέσα στην σπηλιά με μία πόρτα φτιαγμένη από γκρίζο μέταλλο.
Εάν καταφέρεις να ανοίξεις αυτήν την πόρτα (αλλά το αμφιβάλλω) θα βρεθείς συνήθως σε ένα στρογγυλό δωμάτιο τεχνικού με συστήματα εξαερισμού και ανελκυστήρες προς το βάθος. Αυτή είναι πιθανόν μία είσοδο για τον κόσμο μας. Εάν έχεις φτάσει μέχρι αυτό το σημείο, θα πρέπει να ξέρεις ότι είμαστε απολύτως ενήμεροι για την παρουσία σου. Είσαι ήδη σε πολύ μεγάλο μπελά εάν έχεις μπει στο στρογγυλό δωμάτιο, αλλά θα πρέπει να ψάξεις για ένα από τα δύο ερπετικά σύμβολα στους τοίχους.
Εάν δεν υπάρχουν σύμβολα ή άλλα σύμβολα, τότε είσαι σε πολύ μεγαλύτερο μπελά απ’ ότι νομίζεις, επειδή δεν ανήκει κάθε υπόγεια εγκατάσταση στο είδος μας. Κάποια νέα συστήματα σηράγγων λειτουργούν από εξωγήινες φυλές (συμπεριλαμβανομένων και εχθρικών). Η γενική συμβουλή μου είναι εάν βρεθείς σε μία περίεργη υπόγεια εγκατάσταση: τρέχα μακριά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα μπορείς.
Ερώτηση: Ανέφερες πρωτύτερα ότι χρησιμοποιείς το όνομα «Λασέρτα» όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε ανθρώπους και ότι απολαμβάνεις να βρίσκεσαι στον Ήλιο στην επιφάνεια της γης. Αλλά πώς μπορείς και βρίσκεσαι ανάμεσα στους ανθρώπους; Δεν μοιάζεις με εμάς, οπότε ο οποιοσδήποτε θα έβλεπε ότι ανήκεις σε άλλο είδος. Γιατί κανένας δεν έχει δει και περιγράψει ένα πλάσμα σαν εσένα εάν το είδος σου ήδη ζει από την «δημιουργία» μας μαζί μας στον ίδιο πλανήτη. Μπορείς να μου το εξηγήσεις αυτό;
Απάντηση: Πρώτον, το είδος μου έχει εμφανιστεί και περιγραφεί (και λατρευτεί) πολλές φορές κατά το πρωτόγονο παρελθόν σας, για παράδειγμα στις θρησκευτικές γραφές όπως η χριστιανική σας βίβλος. Μπορείς να βρεις περιγραφές ακόμα και απλά σκίτσα μας στο νότιο τμήμα της Αμερικανικής ηπείρου σε διάφορους ναούς.
Οι αποκαλούμενοι «σοφοί» από την Ινδία και τα βουνά της Ασίας έχουν περιγράψει το είδος μας πολλές φορές σε γραπτά, μαζί με άλλους «σοφούς» άνδρες από την Αφρικανική ήπειρο. Νομίζω είμαστε το πιο πολλές φορές αναφερόμενο μή ανθρώπινο είδος (ίσως πέρα από τους «Ιλοχίμ») στην ιστορία σας. Εάν δεν με πιστεύεις, δες την ιστορία και θα βρεις την αλήθεια στα λεγόμενα μου.
Οι «μεγάλοι» σας επιστήμονες αποκαλούν την πίστη της ύπαρξής μας «δεισιδαιμονία» και «θρησκεία» και σήμερα «ευφυείς» άνθρωποι έχουν ξεχάσει την ύπαρξή μας στην επιφάνεια κατά το παρελθόν.
Επιπλέον, το είδος μας εμφανίζεται ακόμα και σήμερα μερικές φορές σε ανθρώπους μάρτυρες με την πραγματική τους μορφή στην Γη στις επιφανειακές προσβάσεις και σήραγγες μας, αλλά δυστυχώς εσείς και τα μίντια σας δεν λαμβάνετε αυτές τις μαρτυρίες τέτοιων «τρελών» στα σοβαρά (αυτό είναι καλό για εμάς και αυτός είναι ο λόγος που επιτρέπουμε σε αυτούς τους ανθρώπους να μας δουν όπως πραγματικά είμαστε).
Κάποιοι από το είδος μου είναι σε άμεση επαφή με ανθρώπους επιστήμονες και πολιτικούς από την επιφάνεια, αλλά είναι άκρως απόρρητα — όπως θα το λέγατε — και κανείς από το κοινό δεν γνωρίζει τίποτα για αυτό(το αντικείμενο αυτών των συναντήσεων είναι γενικά για τον επερχόμενο πόλεμο με και ανάμεσα στα εξωγήινα είδη και την βοήθεια μας σε αυτόν τον πόλεμο). Όμως υπάρχει και μία άλλη εξήγηση, γιατί μπορούμε να περπατήσουμε ανάμεσά σας και γιατί δεν μπορείτε να μας αναγνωρίσετε: απομίμηση.
Το παρακάτω μπορεί πάλι να σου φανεί απίστευτο ακόμα και σοκαριστικό, αλλά μίας και με ρώτησες θα το εξηγήσω. Σου είπα και πριν, ότι έχουμε περισσότερο αναπτυγμένες τις πνευματικές μας ικανότητες από το είδος σας και με το «περισσότερο ανεπτυγμένες» εννοώ ότι είμαστε σε θέση να χρησιμοποιούμε τηλεπάθεια και τηλεκίνηση από την γέννησή μας (μάλιστα, η μητέρα και το νεογέννητο επικοινωνούν γενικά με τηλεπάθεια κατά την διάρκεια των πρώτων μηνών) χωρίς ειδική εκπαίδευση όπως εσείς χρειάζεστε για να ενεργοποιήσετε αυτές τις κοιμισμένες περιοχές του εγκεφάλου σας.
Η δομή του εγκεφάλου μας είναι λίγο διαφορετική από τον δικό σας και ή υπόφυση είναι μεγαλύτερη και περισσότερο ενεργή από την δική σας — ειδικά όταν είμαστε στο ηλιακό φως. Οι ικανότητές μας είναι πολύ δυνατότερες σε σύγκριση με τις δικές σας, αλλά αδύναμες σε σύγκριση με τις «υλό-χορδο-φυσσαλιδο» πνευματικές δυνάμεις μερικών από των εξωγήινων ειδών του πλανήτη. δεν ήμουν πολλή καλή σε αυτά τα παιχνίδια του μυαλού, αλλά όλοι έχουμε αυτές τις πρωτογενείς ικανότητες και μπορούμε να τις χρησιμοποιούμε για παράδειγμα για την προστασία μας ή για επίθεση.
Όταν είμαστε στην επιφάνεια και συναντούμε ανθρώπινα πλάσματα (ακόμα και μεγάλες ομάδες — αυτό δεν έχει καμιά σημασία. Όλα τα μυαλά σας είναι σαν ένα μυαλό) μπορούμε να «ακουμπήσουμε» το μυαλό τους και να υποβάλλουμε με τηλεπάθεια την εντολή «Δείτε μας ως έναν από το είδος σας» και το αδύναμο ανθρώπινο μυαλό θα δεχθεί αυτήν την εντολή χωρίς άρνηση και θα μας δουν (παρά την ερπετική μας όψη) σαν κανονικούς ανθρώπους.
Το έχω κάνει πολλές φορές και εσείς οι αδύναμοι άνθρωποι με βλέπετε γενικά σαν μία γοητευτική καστανή γυναίκα, επειδή έχω δημιουργήσει αυτήν την ειδική «εικόνα απομίμηση» στο μυαλό μου χρόνια πριν και μπορώ να την υποβάλλω στα μυαλά σας χωρίς προβλήματα. Χρειάστηκα κάποιο χρόνο στην αρχή για να μάθω την χρήση της απομίμησης σωστά, αλλά μετά λειτούργησε σχεδόν αυτόματα και μπορώ να περπατώ ανάμεσα σε μια ομάδα δικών σας και κανείς δεν θα αναγνωρίσει τι είμαι.
Υπάρχει ένα απλός διακόπτης («Δείτε μας όπως είμαστε/Δείτε μας όπως θέλουμε να μας βλέπετε») στην συνείδησή σας που τον τοποθέτησαν εκεί οι «Ιλοχίμ» όταν δημιούργησαν το είδος σας και εμείς μπορούμε να χρησιμοποιούμε αυτόν τον διακόπτη για να σας πείθουμε ότι βλέπετε ανθρώπους όταν μας βλέπετε (και άλλοι εξωγήινοι χρησιμοποιούν αυτόν το διακόπτη, επίσης). Είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζεις.
Όταν γίνονται συναντήσεις μεταξύ του δικού σας είδους και εξωγήινων που δείχνουν να μοιάζουν με εσάς, αυτοί οι εξωγήινοι έχουν χρησιμοποιήσει αυτόν τον διακόπτη και κάποιες από τις συναντήσεις με ανθρωποειδείς εξωγήινους μπορούν επίσης να εξηγηθούν με συναντήσεις με το είδος μου). Όταν συνάντησα τον Ε.Φ. την πρώτη φορά, με είδε σαν μία κανονική γυναίκα και θυμάμαι πόσο πολύ φοβισμένος και σοκαρισμένος ήταν όταν αποκάλυψα σε αυτόν την πραγματική μου εμφάνιση.
Ερώτηση: Εννοείς, ότι μπορείς να με κάνεις πραγματικά να πιστέψω ότι τώρα μιλώ με μία γοητευτική καστανή γυναίκα αντί με ένα ερπετικό πλάσμα όπως εσύ;
Απάντηση: Πιθανόν, αλλά δεν το νομίζω στην ειδική δική σου περίπτωση. Όταν κάποιος περιμένει να δει μία γυναίκα αντί για εμένα, μπορώ να το κάνω χωρίς προβλήματα με το μυαλό του (ακόμα και με μεγάλες ομάδες) γιατί κανείς δεν περιμένει να δει μία ερπετοειδή γυναίκα.
Αλλά έχω επιτρέψει το μυαλό σου να με δει με την κανονική μου μορφή από την πρώτη συνάντηση μας και δεν έχω υποβάλλει τίποτα στο μυαλό σου, οπότε έχει ήδη συνειδητοποιήσει ότι δεν είμαι γυναίκα. Αν θα προσπαθούσα τώρα να το αλλάξω αυτό, θα οδηγούσε πιθανόν σε σύγχυση ή λιποθυμία και δεν θέλω να σε βλάψω. Όπως είπα δεν είμαι και πολύ καλή σε τέτοιου είδος πράγματα.
Ερώτηση: Αυτό είναι πολύ τρομαχτικό. Μπορείς να σκοτώσεις με αυτές τις ικανότητες;
Απάντηση: Ναι, αλλά απαγορεύεται. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γινόταν σε προηγούμενες εποχές.
Ερώτηση: Έχουν και τα δύο φύλλα αυτές τις ικανότητες;
Απάντηση: Ναι.
Ερώτηση: Τι γίνεται με τις φωτογραφίες; Πώς εμφανίζεστε στις φωτογραφίες;
Απάντηση: Αυτή είναι μία ανόητη ερώτηση. Εμφανίζομαι σαν ένα ερπετοειδές πλάσμα, γιατί δεν μπορώ να έχω καμιά επιρροή στην φωτογραφία ή την κάμερα παρά μόνο στο μυαλό του φωτογράφου. Εάν αυτός ή αυτή εμφανίσουν το φιλμ και το δείξουν στους άλλους, θα πρέπει να με δουν στην κανονική μου μορφή.
Αυτός είναι ο λόγος που είναι απαγορευμένο για το είδος μου να κινηματογραφηθεί ή να φωτογραφηθεί και πρέπει να αποφεύγουμε κάθε κάμερα στην επιφάνεια (αυτό είναι πολύ δύσκολο και μας έχουν κινηματογραφήσει μερικές φορές στο παρελθόν χωρίς την γνώση μας, ειδικά από μερικές από τις κυβερνήσεις σας και τις μυστικές υπηρεσίες).
Ερώτηση: Τι άλλες εντολές μπορείτε να υποβάλλεται στο μυαλό μας; Κάτι όπως «υπηρετήστε μας» ή «Υπακούστε»;
Απάντηση: Αυτή είναι πάλι μία περίεργη ερώτηση. Δεν είμαστε ο εχθρός σας (οι περισσότεροι από εμάς όχι) οπότε γιατί να κάνουμε κάτι τέτοιο; Για να απαντήσω στην ερώτησή: εξαρτάται από την δύναμη του ανθρώπινου μυαλού και την δύναμη του αποστολέα ερπετοειδούς.
Δεν υπάρχει «Υπηρετείτε μας» ή «Υπακούτε» διακόπτης στο μυαλό σας, μία τέτοια εντολή είναι πολύ δύσκολο να υποβληθεί. Εάν το ανθρώπινο μυαλό και συνείδηση είναι αδύναμα και ο ερπετοειδής υποβολέας είναι έμπειρος σε τέτοια πράγματα και έχει κάποιες ώρες στον Ήλιο πριν αυτός ή αυτή το δοκιμάσει, τότε μάλλον θα πετύχει για κάποια ώρα.
Υπάρχουν μυστικές διδαχές σχετικά με τέτοια πράγματα, αλλά δεν έχω μάθει τίποτα τέτοιο. Χρησιμοποιώ τις πρωτογενείς ικανότητές μου για απομίμηση και επικοινωνία με το είδος μου και μερικές φορές για ιδιωτικά πράγματα, αλλά ποτέ δεν τις χρησιμοποίησα για να βλάψω ανθρώπους ή το μυαλό τους. Θα το εκτιμούσα εάν μπορούσαμε να τελειώναμε αυτό το θέμα εδώ.
Ερώτηση: Είπες πρωτύτερα, ότι μπορείτε να αποκρύψετε τα ΑΤΙΑ σας. Χρησιμοποιείτε τις ίδιες ικανότητες για να το κάνετε αυτό;
Απάντηση: Ναι, αλλά σε τεχνική βάση. Υπάρχει μία πανίσχυρη συσκευή σε κάθε σκάφος που είναι να στέλνει τεχνητά μηνύματα στα μυαλά σας για να σας πείσει, πως ότι βλέπετε είτε δεν υπάρχει, παρά μόνο ουρανός, είτε ότι βλέπετε κανονικά αεροσκάφη αντί για τα πλοία μας.
Αυτό δεν χρησιμοποιείται πολύ συχνά, γιατί αποφεύγουμε τα ανθρώπινα πλήθη όταν μετακινούμαστε στην ατμόσφαιρα. Εάν μπορείτε να δείτε τα «ΑΤΙΑ» μας αυτό σημαίνει είτε πως η συσκευή είναι ελαττωματική ή απενεργοποιημένη για κάποιο λόγο. Το κόλπο με το καμουφλάζ δεν πιάνει στις φωτογραφίες — για να απαντήσω σε πιθανή ερώτηση σου — αλλά γιατί κάποιος να φωτογραφίζει τον ουρανό εάν δεν μπορεί να δει κάτι ασυνήθιστο εκεί.
Παρεμπιπτόντως, οι περισσότερες επιφανειακές προσβάσεις στις σήραγγες μας είναι επίσης κρυμμένες με τέτοιες συσκευές και το είδος σας θα δει κανονικά τοιχώματα σπηλαίου αντί για την πόρτα. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που είπα ότι αμφιβάλλω εάν μπορείτε να βρείτε μία μυστική τέτοια πόρτα για τον κόσμο μας (αλλά συνέβη μερικές φορές στο παρελθόν).
Ερώτηση: Πίσω στην δικιά σας και δικιά μας ιστορία. Ανέφερες την φυλή των «Ιλοχίμ» που δημιούργησαν την ανθρώπινη φυλή μας. Από πού ήρθαν και πώς έμοιαζαν; Τι ακριβώς συνέβη όταν έφτασαν; Είναι ο «θεός» μας;
Απάντηση: Οι «Ιλοχίμ» ήρθαν από αυτό το σύμπαν, από το ηλιακό σύστημα που εσείς αποκαλείτε «Αλντεμπαράν» στους χάρτες σας. Ήταν ένα πολύ ψηλό ανθρωποειδές είδος με συνήθως ξανθά μαλλιά και ένα πολύ άσπρο δέρμα (απέφευγαν τον ήλιο, γιατί έβλαπτε το δέρμα και τα μάτια τους.
Αυτό ήταν κάτι απολύτως απίστευτο για ένα είδος που αγαπάει τον ήλιο σαν εμάς). Φάνηκαν να είναι ευφυείς και ειρηνικοί στην αρχή και αρχίσαμε μία λίγο πολύ φιλική επικοινωνία μαζί τους, αλλά αργότερα έδειξαν τις πραγματικές τους προθέσεις και σχέδια: ήθελαν να εξελίξουν τους πιθήκους σε μία νέα φυλή και εμείς ήμασταν ένας παράγοντας διαταραχής για τον νέο ζωολογικό τους πλανήτη.
Στην αρχή, συνέλαβαν περί τους 10.000 ή ίσως και 20.000 από τους πιθηκοειδείς προγόνους σας και έφυγαν από τον πλανήτη για κάποιες εκατοντάδες χρόνια.
Όταν επέστρεψαν, έφεραν πίσω τους (τώρα περισσότερο ανθρώπινους) προγόνους σας. Τότε έφυγαν από την Γη ξανά για κάποιες εκατοντάδες χρόνια και οι πρωτόγονοι προ-άνθρωποι έζησαν μαζί μας χωρίς μεγάλα προβλήματα (απλά φοβόντουσαν τα αεροσκάφη και την τεχνολογία μας). Οι «Ιλοχίμ» είχαν διδάξει το μυαλό τους και ενισχύσει τον εγκέφαλό τους και την σωματική τους δομή και τώρα μπορούσαν να χρησιμοποιούν εργαλεία και την φωτιά.
Οι «Ιλοχίμ» επέστρεψαν μέσα σε 23.000 χρόνια εφτά φορές και επιτάχυναν την εξελικτική ταχύτητα ορισμένων από το είδος σας. Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είστε ο πρώτος ανθρώπινος πολιτισμός πάνω στον πλανήτη. Οι πρώτοι προηγμένοι άνθρωποι (που έζησαν ταυτόχρονα με λιγότερο ανεπτυγμένους ανθρώπους, επειδή οι «Ιλοχίμ» είχαν πειραματιστεί με διαφορετικές ταχύτητες και στάδια της εξέλιξης) με τεχνολογία και ομιλία υπήρξαν πριν από 700.000 χρόνια πάνω στον πλανήτη (οι επιστήμονες σας δεν το έχουν κατανοήσει αυτό, επειδή έχουν βρει μόνο οστά των προ-ανθρώπων και κάποιες πρωτόγονες τοιχογραφίες σε σπήλαια που έδειχναν προηγμένους ανθρώπους και ιπτάμενες μηχανές.)
Αυτή η γενετικά προηγμένη ανθρώπινη φυλή έζησε μαζί μας, αλλά απέφευγαν την επαφή μαζί μας, επειδή οι «Ιλοχίμ» δάσκαλοι τους είχαν προειδοποιήσει με παραπλανητικό σκοπό ότι είμαστε κακά όντα και ότι θα τους λέγαμε ψέματα.
Λοιπόν, μετά από μερικούς αιώνες οι εξωγήινοι αποφάσισαν να αφανίσουν την πρώτη τους δημιουργία και επιτάχυναν την εξέλιξη ενός δεύτερου και καλύτερου πειραματικού είδους και τα λοιπά και τα λοιπά. Η αλήθεια είναι ότι, ο σύγχρονος ανθρώπινος πολιτισμός δεν είναι ο πρώτος στον πλανήτη Γη αλλά ήδη ο έβδομος.
Τα κτίσματα της πρώτης γενιάς έχουν χαθεί, αλλά ο πέμπτος πολιτισμός ήταν αυτός που έχτισε τις μεγάλες τριγωνικές κατασκευές που αποκαλείτε Αιγυπτιακές πυραμίδες» σήμερα περίπου 75.000 χρόνια πριν (οι Αιγύπτιοι σας απλά βρήκαν τις τεράστιες αρχαίες πυραμίδες στην άμμο και προσπάθησαν χωρίς επιτυχία να χτίσουν παρόμοιες κατασκευές) και ο έκτος πολιτισμός ήταν αυτός που, έκτισε τις πόλεις των οποίων τα ερείπια βρίσκετε εσείς σήμερα κάτω από την θάλασσα στην αποκαλούμενη περιοχή του Μπίμινι πριν από 16.000 χρόνια.
Η τελευταία δημιουργία της έβδομης γενιάς –τις σειράς σας — έγινε πριν από μόλις 8.500 χρόνια και αυτή είναι η μόνη δημιουργία που μπορείτε να θυμηθείτε και για την οποία αναφέρονται οι θρησκευτικές σας γραφές. Βασίζεστε σε αρχαιολογικά και παλαιοντολογικά ευρήματα που σας δείχνουν ένα λανθασμένο και σύντομο παρελθόν, αλλά πώς θα μπορούσατε να γνωρίζετε οτιδήποτε για τους προηγούμενους έξι πολιτισμούς.
Και εάν βρείτε αποδείξεις της ύπαρξης τους, το αρνείστε και παρερμηνεύετε τα γεγονότα. Αυτό οφείλεται κατά ένα μέρος στον προγραμματισμό τους μυαλού σας και εν μέρει σε απλή άγνοια. Θα σας πω παρακάτω μόνο για τις δημιουργίες σας, γιατί οι προηγούμενες έξι ανθρωπότητες έχουν χαθεί και γι’ αυτό δεν σας αφορούν.
Υπήρξε ένας μακρύς πόλεμος μεταξύ των «Ιλοχίμ» και εμάς και μεταξύ ορισμένων ομάδων τους, γιατί πολλοί από αυτούς ήταν της γνώμης ότι η συνεχής δημιουργία ανθρωπίνων ειδών σε αυτόν τον πλανήτη δεν έχει κανένα πραγματικό νόημα. Οι τελευταίες μάχες αυτού του πολέμου δόθηκαν πριν από 5.000 χρόνια και σε τροχιά αλλά και στην επιφάνεια.
Οι εξωγήινοι χρησιμοποίησαν πανίσχυρα ακουστικά όπλα για να καταστρέψουν τις υπόγειες πόλεις μας αλλά από την άλλη μπορέσαμε να καταστρέψουμε πολλές από τις επιφανειακές εγκαταστάσεις τους αλλά και βάσεις στο διάστημα. Οι άνθρωποι του είδους σας ήταν πολύ φοβισμένοι καθώς παρακολουθούσαν τις μάχες μας και τις κατέγραψαν με την μορφή θρησκευτικών μύθων (το μυαλό τους δεν μπορούσε να κατανοήσει τι πραγματικά συνέβαινε).
Οι «Ιλοχίμ» — που παρουσιάζονται ως «θεοί» για την έκτη και έβδομη γενιά — τους είχαν πει ότι πρόκειται για έναν πόλεμο ανάμεσα στο καλό και στο κακό και ότι αυτοί ήταν οι καλοί και ότι εμείς ήμασταν η κακιά φυλή. Αυτό σίγουρα εξαρτάται από την οπτική γωνία που το κοιτάει κανείς. Ήταν δικός μας ο πλανήτης πριν καταφτάσουν και πριν ξεκινήσουν το πρόγραμμα της εξέλιξης με το είδος σας.
Κατά την γνώμη μου, ήταν δικαίωμά μας να πολεμήσουμε για τον πλανήτη μας. Ήταν πριν από ακριβώς 4,943 χρόνια — σύμφωνα με την χρονική σας κλίμακα — όταν οι Ελοχίμ ξανά για άγνωστους λόγους (αυτή είναι μία πολλή σημαντική ημερομηνία για εμάς, γιατί πολλοί από τους ιστορικούς μας την αποκάλεσαν νίκη). Το γεγονός είναι, ότι δεν γνωρίζουμε πραγματικά τι συνέβη.
Οι «Ιλοχίμ» είχαν φύγει από τη μία μέρα στην άλλη, εξαφανίστηκαν χωρίς ίχνη μαζί με τα σκάφη τους και βρήκαμε τις επιφανειακές εγκαταστάσεις τους κατεστραμμένες από αυτούς. Οι άνθρωποι ήταν πια μόνοι τους και ο πολιτισμός σας αναπτύχθηκε. Πολλοί από εμάς ήταν σε επαφή με μερικές (κυρίως νότιες) φυλές τους είδους σας και στους επόμενους αιώνες μπορέσαμε να πείσουμε κάποιες από αυτές ότι δεν ήμασταν το «κακό» που ήθελαν να πιστεύουν οι εξωγήινοι.
Κατά την διάρκεια από τα 4.900 χρόνια πριν μέχρι σήμερα, πολλά άλλα εξωγήινα είδη έφτασαν στον πλανήτη (μερικά χρησιμοποίησαν τις παλιές διδαχές και τον προγραμματισμό του μυαλού σας και «έπαιξαν» ξανά τον θεό για εσάς) αλλά οι «Ιλοχίμ» δεν επέστρεψαν ποτέ. Είχαν φύγει από τον πλανήτη για κάποιες χιλιάδες χρόνια και παλιότερα, οπότε περιμένουνε μια μέρα στο μέλλον να επιστρέψουν για να τερματίσουν το πρόγραμμά τους ή ίσως να αφανίσουν την έβδομη γενιά, αλλά δεν ξέρουμε πραγματικά τι τους συνέβη (για να προλάβω την ερώτηση από πριν).
Ο παρόν πολιτισμός σας δεν γνωρίζει τίποτα σχετικά με την αληθινή καταγωγή σας, για το αληθινό παρελθόν σας, σχετικά με τον αληθινό κόσμο και σύμπαν και γνωρίζετε πολύ λίγα σχετικά με εμάς και το παρελθόν μας. Και δεν γνωρίζετε τίποτα για τα πράγματα που πρόκειται να έρθουν στο προσεχές μέλλον.
Όσο δεν θα καταλαβαίνετε και θα πιστεύετε τα λόγια μου — σας λέω την αλήθεια γιατί εμείς δεν είμαστε εχθρός σας — θα υπάρχει κίνδυνος για το είδος σας. Οι εχθροί σας είναι ήδη εδώ και δεν το έχετε καταλάβει. Ανοίξτε τα μάτια σας αλλιώς θα βρεθείτε σε μεγάλους μπελάδες σύντομα. Εάν δεν έχετε πιστέψει τίποτα από τα πράγματα που σας είπα πριν, τότε θα πρέπει πραγματικά να πιστέψετε και να το θυμάστε αυτό.
Ερώτηση: Γιατί νομίζεις ότι δεν σε πιστεύω;
Απάντηση: Έχω την αίσθηση ότι δεν με πιστεύεις, παρά το ότι κάθομαι εδώ μπροστά σου. Ότι σου έχω πει τις τελευταίες δύο ώρες είναι η απόλυτη αλήθεια σχετικά με τον κόσμο μας.
Ερώτηση: Πόσα εξωγήινα είδη είναι ενεργά στην Γη την παρούσα στιγμή;
Απάντηση: Απ’ όσα ξέρουμε 14 είδη. 11 από αυτό το σύμπαν, 2 από μία άλλη φυσαλίδα και ένα από ένα πολύ διαφορετικό επίπεδο. Μην με ρωτάτε ονόματα, γιατί σχεδόν όλα δεν προφέρονται από εσάς, οχτώ δεν μπορούμε και εμείς να τα προφέρουμε.
Τα περισσότερα είδη — ειδικά τα περισσότερο ανεπτυγμένα — απλά σας μελετούν σαν ζώα και δεν είναι πραγματικά πολύ επικίνδυνοι για εσάς και για εμάς και εργαζόμαστε μαζί με κάποια από αυτά, όμως τρία είδη είναι εχθρικά, συμπεριλαμβανομένου και αυτό που ήταν σε επαφή με μερικές από τις κυβερνήσεις σας και αντάλλαξαν την τεχνολογία του χαλκού και άλλα σημαντικά πράγματα και που πρόδωσαν το είδος σας.
Υπήρχε και υπάρχει ένας «ψυχρός πόλεμος» μεταξύ δύο από τις εχθρικές φυλές τα τελευταία 73 χρόνια και το τρίτο είδος φαινόταν να είναι ο «νικητής» στον ανούσιο αυτόν αγώνα. Αναμένουμε ένα πιο «θερμό» πόλεμο μεταξύ αυτών και εσάς στο άμεσο μέλλον (θα έλεγα στα επόμενα 10 ή 20 χρόνια) και είμαστε ανήσυχοι με αυτή την εξέλιξη.
Την τελευταία φορά, υπήρχαν φήμες για ένα νέο, δέκατο πέμπτο είδος που έφτασε στην Γη πριν από μόλις 3 ή 4 χρόνια, αλλά δεν γνωρίζουμε τίποτα για τις προθέσεις τους και δεν είμαστε σε επικοινωνία μαζί τους μέχρι τώρα. Ίσως οι φήμες να κάνουν λάθος.
Ερώτηση: Τι θέλουν οι εχθρικές φυλές;
Απάντηση: Διάφορες πρώτες ύλες, μαζί με τον χαλκό για την τεχνολογία τους, το νερό σας (η καλύτερα το υδρογόνο στο νερό σας, που είναι η πηγή ενέργειας σε προηγμένες διαδικασίες σύντηξης) και κάποια χημικά στοιχεία στον αέρα σας.
Επιπλέον, δύο από τα είδη ενδιαφέρονται για το σώμα σας, για τους ανθρώπινους ιστούς και το αίμα, επειδή η δική τους γενετική δομή είναι ελαττωματική μέσω κακής εξέλιξης και ακτινοβολίας (απ’ όσο ξέρουμε) και χρειάζονται άθικτες αλυσίδες από το είδος σας και από ζώα για να επισκευάζουν το γενετικό τους υλικό ξανά και ξανά, αλλά δεν μπορούν να επισκευάσουν τα ελαττώματα τελείως επειδή το DNA τους και το δικό σας DNA δεν είναι πλήρως συμβατά (το δικό μου είδος είναι τελείως ασύμβατο μαζί τους,
οπότε δεν ενδιαφέρονται και πολύ για εμάς) και προσπαθούν να δημιουργήσουν περισσότερο συμβατές διασταυρώσεις μεταξύ αυτών και εσάς με την χρήση τεχνητών γονιμοποιήσεων και τεχνητών μητρών. Υποθέτουμε ότι ο επικείμενος πόλεμος ανάμεσα στις τρεις φυλές ή μεταξύ εσάς και μίας ή όλες από αυτές θα γίνουν για τις πρώτες ύλες, το υδρογόνο, τον αέρα και το DNA.
Ερώτηση: Αυτός είναι ο λόγος για των οποίο γίνονται οι «απαγωγές»;
Ερώτηση: Μερικώς, ειδικά όταν οι εξωγήινοι παίρνουν δείγματα ωαρίων και σπέρματος από εσάς. Μερικές φορές οι απαγωγείς που ανήκουν σε ένα άλλο περισσότερο ανεπτυγμένο είδος θέλουν να μελετήσουν το σώμα σας και το μυαλό σας (το οποίο είναι πολύ πιο ενδιαφέρον για κάποιους από αυτούς απ’ ότι το στερεό σας σώμα) όπως θα μελετούσατε ένα πρωτόγονο ζώο.
Όπως είπα, τρία εξωγήινα είδη είναι εχθρικά και αυτό σημαίνει ότι δεν νοιάζονται για την τύχη σας ή για την ζωή σας και οι άνθρωποι που «απαγάγονται» από αυτούς πολύ σπανίως επιστρέφουν ζωντανοί. Εάν κάποιος είναι σε θέση να αναφέρει μία απαγωγή, αυτό σημαίνει κατά την γνώμη μου ότι αυτός ή αυτή δεν συνάντησε ένα από τα επιθετικότερα είδη ή ότι αυτός ή αυτή είναι πολύ πολύ τυχερός άνθρωπος που είναι ζωντανός. Προηγμένες και «φιλικές» φυλές επίσης παίρνουν μερικές φορές δείγματα ωαρίων και σπέρματος, αλλά για άλλους λόγους.
Ερώτηση: Είπες ότι υπάρχουν μόνο 14 είδη ενεργά στην Γη. Αλλά γιατί οι άνθρωποι που είδαν εξωγήινα πλάσματα περιγράφουν τόσους πολλούς και περίεργους τύπους τους;
Απάντηση: Νομίζω ότι έχω απαντήσει αυτήν την ερώτηση. Όπως είπα, οι περισσότερες εξωγήινες φυλές έχουν πολύ πιο ανεπτυγμένες πνευματικές ικανότητες από εσάς ή ακόμα και εμένα (υπάρχει μόνο μία φυλή χωρίς καθόλου τέτοιες ικανότητες). Μπορούν να παρουσιαστούν στο μυαλό και την μνήμη σας με όποιο τρόπο θέλουν και αυτή η «υποβαλλόμενη» εικόνα δεν έχει να κάνει με την πραγματική τους εμφάνιση.
Τους θυμάστε σαν κανονικούς ανθρώπους ή γκρίζους νάνους ή ακόμα και σαν τελείως αλλόκοτα ζώα επειδή αυτοί το θέλουν να θυμάστε ή μερικές φορές θέλουν να ξεχνάτε τελείως οτιδήποτε σχετίζεται με την συνάντηση μαζί τους.
Ένα άλλο παράδειγμα: μπορεί για παράδειγμα να θυμάστε ότι ήσασταν σε ένα από τα κανονικά ανθρώπινα νοσοκομεία και ότι κάποιοι γιατροί σας εξέταζαν και δεν σκέφτεστε παραπέρα για το τι σας συνέβη (ίσως μέχρι να ανακαλύψετε ότι δεν υπάρχει νοσοκομείο στον δρόμο που το νομίζατε) αλλά στην πραγματικότητα εξεταζόσασταν από αυτούς σε ένα από τα εργαστήρια τους.
Δεν μπορείτε να βασίζεστε στο μυαλό σας σε αυτήν την περίπτωση. Εμφανίζονται με διαφορετικές μορφές σε εσάς για να σας μπερδέψουν και για να κάνουν του αποκαλούμενους μάρτυρες της απαγωγής που μπορούν να θυμηθούν τα γεγονότα — ή που πιστεύουν ότι μπορούν να θυμηθούν — γελοίους στο ευρύ κοινό και απ’ όσο ξέρουμε, είναι επιτυχείς.
Πιστέψτε με, υπάρχουν μόνο 14 εξωγήινα είδη στον πλανήτη και μόνο 8 από αυτά απαγάγουν ανθρώπους μέχρι στιγμής (ξανά απ’ όσα ξέρουμε). Επίσης, δεν είναι όλοι από τους «απαχθέντες» πραγματικοί και μερικοί από τους εξωγήινους στις αναφορές τους είναι στην πραγματικότητα απλά φαντασιώσεις ή ψέματα.
Ερώτηση: Πώς μπορούμε να προστατευτούμε ενάντια στην επιρροή του μυαλού μας;
Απάντηση: Δεν γνωρίζω. Αμφιβάλλω εάν μπορείτε, επειδή το μυαλό σας είναι σαν ανοικτό βιβλίο για να το διαβάσει και να το γράψει σχεδόν κάθε είδος που γνωρίζω. Αυτό οφείλεται εν μέρει στους «Ιλοχίμ» καθεαυτούς, επειδή είχαν κατασκευάσει ή καλύτερα πλημμελώς κατασκευάσει (εν μέρει σκοπίμως) το μυαλό σας και την συνείδησή σας χωρίς πραγματικούς μηχανισμούς προστασίας.
Εάν συνειδητοποιήσετε ότι κάποιος προσπαθεί να επηρεάσει το μυαλό σας, μπορείτε μόνο να συγκεντρωθείτε σε αυτήν την υποψία και να αναλύσετε κάθε σας σκέψη και μνήμες. Πολύ σημαντικό: μην κλείνετε τα μάτια σας (αυτό θα οδηγήσει σε άλλη μορφή εγκεφαλικών κυμάτων που είναι ευκολότερα να επηρεαστούν) και μην κάθεστε ή ξαπλώσετε για να ξεκουραστείτε.
Εάν μείνετε ξύπνιοι κατά τα πρώτα λεπτά, μπορείτε ίσως να προσπαθήσετε να φιλτράρετε τις άλλες σκέψεις και κύματα στον εγκέφαλο σας και ο υποβολέας θα παραιτηθεί μετά από μερικά λεπτά εάν αυτός ή αυτή δεν επιτύχει επειδή θα αρχίσει να βλάπτει τον εγκέφαλό του ή της.
Αυτό είναι πολύ δύσκολο και σίγουρα επώδυνο και μπορεί να σας βλάψει, οπότε καλύτερα μην προσπαθήσετε να αντισταθείτε αλλά θα είναι η μόνη δυνατή πιθανότητα που έχετε. Παρόλα αυτά, μπορείτε να το δοκιμάσετε μόνο με τα ασθενέστερα είδη, όχι τα ισχυρά.
Ερώτηση: Τι εννοείς με το «ένα είδος προέρχεται από ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο»;
Απάντηση: Πριν μπορέσω να στο εξηγήσω σωστά αυτό θα πρέπει να μπορείς να καταλάβεις στο σύμπαν και αυτό θα σήμαινε μία ίσως ανούσια διδασκαλία για το μυαλό σου (μαζί με την αφαίρεση κάποιων φραγμών) πολλών εβδομάδων και με την διδασκαλία δεν εννοώ μόνο διδασκαλία με λόγια. Το είπα αυτό με την λέξη σας «πεδίο» ή «επίπεδο» επειδή ξανά δεν έχετε κάποια καλύτερη λέξη στο λεξιλόγιό σας και η διάσταση θα ήταν σε αυτήν την περίπτωση απολύτως λάθος (είναι λάθος και ακόμα για άλλη «φυσαλίδα») επειδή η διάσταση δεν μπορεί να υπάρχει χωρίς επίπεδα.
Εάν ήσασταν ένα είδος που ζούσε σε άλλο ή πάνω από το επίπεδο και εάν μπορούσατε να μπαίνετε στα επίπεδα χωρίς τεχνολογία ώστε το σώμα σας δεν ήταν φτιαγμένο από εκείνο το είδος ύλης που γνωρίζετε, τότε θα ήσασταν το ισχυρότερο πλάσμα που μπορείτε να φανταστείτε. Αυτή η πολύ ανεπτυγμένη φυλή που προανέφερα είχε αναπτυχθεί έξω από εδώ και εξελίχθηκαν μάλιστα σε δισεκατομμύρια χρόνια.
Μπορούν να καταστρέψουν όλους από εσάς και όλους από εμάς και τα πάντα με μια απλή σκέψη. Ήρθαμε σε επαφή μαζί τους μονάχα 3 φορές σε όλη την διάρκεια της ιστορίας μας, επειδή το ενδιαφέρον τους στον πλανήτη είναι διαφορετικό απ’ όλες τις άλλες φυλές. Δεν αποτελούν σίγουρα κίνδυνο για εσάς ή εμάς.
Ερώτηση: Τι θα συμβεί όταν ξεκινήσει ο πόλεμος;
Απάντηση: Αυτό είναι δύσκολο να απαντηθεί. Εξαρτάται από την εχθρική φυλή και την τακτική τους. Ο «Πόλεμος» δεν είναι πάντα αυτό το πρωτόγονο πράγμα που εσείς οι άνθρωποι εννοείται με την λέξη, ο «Πόλεμος» μπορεί να γίνει σε διάφορα επίπεδα.
Μία πιθανότητα που έχουν είναι η «καταστροφή» του κοινωνικού σας συστήματος με την επιρροή στους πολιτικούς αρχηγούς, μία άλλη είναι η χρήση προηγμένων οπλικών συστημάτων που μπορούν να προκαλέσουν σεισμούς ή ηφαιστειακές εκρήξεις ή άλλες καταστροφές (συμπεριλαμβανομένων και φυσικών καταστροφών) που μπορεί να σας φανούν φυσικές σε εσάς.
Τα ειδικά πεδία από την σύντηξη του χαλκού που προανέφερα είναι σε θέση να έχουν επιρροή στον παγκόσμιο καιρό. Νομίζω πως δεν θα επιτεθούν στον πλανήτη απευθείας πριν ο ανθρώπινος πολιτισμός είναι αδύναμος, επειδή ακόμα και εσείς έχετε πιθανότητες να καταστρέψετε τα σκάφη τους (αλλά όχι πολλές).
Ας μου επιτραπεί να πω, πως δεν είμαστε απολύτως σίγουροι εάν θα υπάρξει πραγματικά ένας τέτοιος «θερμός» πόλεμος ήδη στα επόμενα χρόνια. Δεν επιθυμώ να μιλήσω περισσότερο γι’ αυτό.
Ερώτηση: Αυτό είναι το τέλος της συνέντευξης. Θέλεις να πεις κάτι τελευταίο ή έχεις κάποιο μήνυμα;
Απάντηση: Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε. Μην πιστεύετε μόνο την λανθασμένη ιστορία σας ή τους επιστήμονες σας ή τους πολιτικούς σας. Κάποιοι από αυτούς ξέρουν την αλήθεια για διάφορα πράγματα, αλλά δεν πληροφορούν το ευρύ κοινό για να αποφύγουν την σύγχυση και τον πανικό.
Πιστεύω πως το είδος σας δεν είναι και τόσο κακό όσο κάποιοι από το είδος μου πιστεύουν και θα ήταν κρίμα να παρατηρήσουμε το τέλος σας. Αυτά είναι όλα όσα μπορώ να πω. Πηγαίνετε στον κόσμο σας με ανοιχτά τα μάτια και θα δείτε — ή ίσως και όχι. Το είδος σας είναι ανίδεο.
Ερώτηση: Πιστεύεις ότι κάποιος θα πιστέψει ότι αυτή η συνέντευξη είναι η αλήθεια;
Απάντηση: Όχι, αλλά είναι ένα ενδιαφέρον πείραμα για τις κοινωνικές μου σπουδές. Θα συναντηθούμε ξανά σε μερικούς μήνες και θα μου πεις τότε τι συνέβη μετά την δημοσιοποίηση του μηνύματος μου. Ίσως υπάρχει ελπίδα για το είδος σας.
2
Για μία ακόμη φορά επαναβεβαιώνω ότι το παρακάτω κείμενο είναι η απόλυτη αλήθεια και όχι έργο φαντασίας. Συντάχθηκε από τις τρεις αυθεντικές ηχογραφήσεις σε κασέτα που έγιναν στις 24 Απριλίου, 2000 με ένα κασετόφωνο κατά την διάρκεια της συνέντευξης με το ερπετικό πλάσμα γνωστό ως «Λασέρτα».
Με αίτημα της Λασέρτα, το αυθεντικό κείμενο των 31 σελίδων αναθεωρήθηκε και συντομεύτηκε για να αντιμετωπισθούν κάποιες ερωτήσεις και απαντήσεις. Κάποιες υπάρχουσες ερωτήσεις εν μέρει συντομεύτηκαν ή τροποποιήθηκαν. Επίσης επιχειρήθηκε να εξαχθούν μηνύματα και σημασία από το κείμενο. Αυτό το τμήμα της συνέντευξης, που είτε δεν αναφέρεται ή δεν αναφέρεται ολόκληρο στο κείμενο, καταπιάνεται κυρίως με προσωπικά θέματα, παραφυσικές επιδείξεις, το κοινωνικό σύστημα του ερπετικού είδους και την εξωγήινη τεχνολογία και φυσική.
Ο λόγος της μετακίνησης της ημερομηνίας και του χρόνου της δεύτερης συνάντησης είναι πιθανή παρατήρηση και παρακολούθηση του ατόμου μου μετά την δημοσιοποίηση του πρώτου κειμένου. Παρόλο που όλα επιχειρήθηκαν υπό τις συμβουλές της Λασέρτα για να κρατηθεί η ταυτότητά μου μυστική, μόλις 2 μέρες μετά την διάδοση του κειμένου στο εξωτερικό, συνέβησαν διάφορα ασυνήθη γεγονότα. -
Παρακαλώ να μην με περάσετε για παρανοϊκό, παρόλα αυτά, πιστεύω ότι η δημοσιοποίηση της συνέντευξης προκάλεσε είτε επίσημο ενδιαφέρον ή το ενδιαφέρον κάποιων οργανισμών σε εμένα. Μέχρι αυτήν την στιγμή, συνήθως θεωρούσα τους ανθρώπους που πίστευαν ότι παρακολουθούνταν από το κράτος να είναι τίποτα περισσότερο από πλακατζήδες. Όμως τώρα αρχίζω να αναθεωρώ τις ιδέες μου γι’ αυτό μετά τα γεγονότα του Ιανουαρίου.
Ξεκίνησαν με βλάβη στο τηλέφωνό μου για αρκετές ώρες. Όταν το τηλέφωνο άρχισε να λειτουργεί ξανά, υπήρχαν αντηχήσεις στην σιωπή και περίεργα κλικ και σφυρίγματα όταν έκανα τηλεφωνήματα Ένα ελάττωμα δεν μπορούσε (φαινομενικά) να βρεθεί πουθενά. Κατά την διάρκεια της νύχτας, σημαντικά δεδομένα, εξαφανίστηκαν από τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή μου.
Το πρόγραμμα εξέτασης ανέφερε «κατεστραμμένους τομείς» εκεί που περιέργως υπήρχαν μόνο δεδομένα που είχαν σχέση με τα σκίτσα και το πλήρες κείμενο της συνέντευξης. Αυτοί οι «κατεστραμμένοι τομείς» επίσης περιείχαν υλικό παραφυσικής φύσης στο πεδίο της έρευνάς μου. (Ευτυχώς, το υλικό είχε αποθηκευθεί και σε δισκέτες.)
Επιπρόσθετα ανακάλυψα από καθαρή τύχη κάποια κρυμμένα δεδομένα σε ένα κάπως κρυμμένο κατάλογο ευρετηρίου. Το όνομα που εμφανιζόταν στα δεδομένα και στον κατάλογο ευρετηρίου ήταν «E72UJ.» Ένας φίλος, που είναι ειδικός στους υπολογιστές, δεν μπόρεσε να βρει τίποτα από αυτόν τον προσδιορισμό, και όταν ήμουν έτοιμος να του το δείξω, ο κατάλογος ευρετηρίου είχε εξαφανιστεί. Ένα βράδυ, η πόρτα του διαμερίσματός μου ήταν διάπλατα ανοικτή, η τηλεόραση έπαιζε — και ήμουν απολύτως βέβαιος ότι την είχα κλείσει.
Ένα φορτηγάκι με Βρετανικά αναγνωριστικά και το λογότυπο μίας μεγάλης Ευρωπαϊκής αλυσίδας σούπερ-μάρκετ ήταν παρκαρισμένο μπροστά από το σπίτι μου. Πρόσεξα το ίδιο φορτηγάκι ξανά σε αρκετές περιστάσεις σε απόσταση πίσω από το αυτοκίνητό μου, ακόμη και όταν επισκέφτηκα την πόλη του …. 65 χιλιόμετρα μακριά.
Όταν επέστρεψα, το φορτηγάκι ήταν στην απέναντι μεριά του δρόμου ξανά. Ποτέ δεν είδα κάποιον να μπαίνει ή να βγαίνει από το φορτηγάκι. Ένα χτύπημα στην πόρτα του οχήματος και στο φιμέ τζάμι δεν προκάλεσε κανενός είδους αντίδραση.
Μετά από περίπου 2 εβδομάδες, το φορτηγάκι εξαφανίστηκε ξανά. Όταν ενημέρωσα τον Ε.Φ. προσωπικά για τα γεγονότα, μου πρότεινε να αλλάξω το μέρος και τον χρόνο της συνάντησης ώστε να εξασφαλίσω την ασφάλεια την δικιά μου και της Λασέρτα. Η συνάντηση έγινε στις 27 Απριλίου, 2000 σε μία άλλη απομονωμένη περιοχή. Απ’ όσο μπορώ να συμπεράνω δεν παρακολουθήθηκε.
Για άλλη μια φορά, όλα αυτά μπορεί να σας φανούν περίεργα και παρανοϊκά, σαν φαντασία από φτηνό έργο επιστημονικής φαντασία, όμως, μπορώ μόνο να επαναλάβω άλλη μία φορά και να διαβεβαιώσω τον αναγνώστη: όλα αυτά είναι η ανόθευτη αλήθεια. Είτε πιστέψετε είτε όχι τα λεγόμενά μου. Αυτά τα πράγματα συνέβησαν και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν, είτε το πιστεύετε είτε όχι. Μέχρι να είναι πολύ αργά. Ο πολιτισμός μας κινδυνεύει.  -3 Μαΐου, 2000
6
ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Κείμενο της 2ης συνέντευξης (συντομευμένη έκδοση) 27 Απριλίου 2000
Η συνάντηση ξεκίνησε με μία αξιολόγηση των διαφορετικών ερωτήσεων και απόψεων που είχα λάβει από αναγνώστες του πρώτου κειμένου με ανώνυμο τρόπο μέσω της διανομής μέσω πολύ έμπιστων φίλων. Μερικές από αυτές τις απόψεις — όλες μαζί ήταν πάνω από 14 σελίδες χαρτιού — περιείχαν σχόλια που διαμορφώνονταν από ριζοσπαστικά θρησκευτικές έως μία φανατική τάση για μία καλοδεχούμενη επαφή με ένα ερπετικό είδος.
Μερικά από τα σχόλια περιείχαν στερεότυπες φράσεις όπως «Υπηρέτες της Κόλασης» ή «Είδος του Σατανά». Δεν επιθυμώ να μπω σε κανενός είδους λεπτομερή περιγραφή εδώ μιας και δεν επιθυμώ να προωθήσω παραπέρα λανθασμένες και ακραίες σκέψεις.
Ερώτηση: Όταν διαβάζεις αυτά τα θρησκευτικά και μισαλλόδοξα σχόλια, τι νομίζεις και αισθάνεσαι; Είναι η σχέση μεταξύ του είδους σας και του δικού μας στην πραγματικότητα διαμορφωμένη από ένα τέτοιο είδος απόλυτης άρνησης;
Απάντηση: Σου προκαλεί έκπληξη που δεν εξοργίζομαι καθόλου από αυτό; Ανέμενα πλήρως τέτοιου είδους ακραίες αντιδράσεις. Ο προγραμματισμός για την καθολική άρνηση ενός άλλου είδους (ειδικά τον ερπετικών ειδών) όπως και στην περίπτωσή μας είναι πολύ βαθιά ενσωματωμένα σε κάθε μία από τις συνειδητότητες σας.
Αυτοί οι αρχαίοι καθοριστικοί μίσχοι από τις ημέρες της τρίτης τεχνητής δημιουργίας σας και,μιλώντας βιολογικά, περνάει σαν γονιδιακή πληροφορία από γενιά σε γενιά. Η ταύτιση του είδους μου με τις δυνάμεις του σκότους ήταν μία από τις πρωταρχικές σκοπιμότητες των Ιλοχίμ, που αρέσκονταν να βλέπουν τους εαυτούς τους στον ρόλο των δυνάμεων του φωτός — κάτι που και αφ’ εαυτού αντιπροσωπεύει ένα παράδοξο, μιας και το ανθρωποειδές είδος ήταν εξαιρετικά ευαίσθητο στο ηλιακό φως.
Σε περίπτωση που περιμένατε να κάνω την θιγομένη, λυπάμαι αλλά εν μέρει θα σας απογοητεύσω. Αυτές οι σκοτεινές προθέσεις δεν είναι δικό σας λάθος, ακολουθείτε στο μεγαλύτερο μέρος ότι έχετε κληρονομήσει από τους προγόνους σας. Είναι πραγματικά κάπως απογοητευτικό που πολλοί από εσάς δεν αναπτύσσουν ισχυρή αυτό-συνείδηση, γιατί αυτό θα σας βοηθούσε να ξεπεράσετε την συνθηκο-θέτηση.
Όπως ήδη έχω πει, ήμασταν σε απευθείας επαφή τους τελευταίους αιώνες με κάποιες από τις πιο πρωτόγονες ανθρώπινες φυλές, αυτές οι φυλές είχαν μόνες τους επιτύχει στο να σπάσουν τον παλιό «προγραμματισμό της δημιουργίας» και ήταν σε θέση να μας συναντήσουν χωρίς εντάσεις, μίσος και απόλυτη απόρριψη.
Προφανώς πολλά από τα σύγχρονα πολιτισμένα άτομα σας δεν είναι σε θέση να σκεφτούν μόνη τους, αλλά αφήνουν τους εαυτούς τους να οδηγούνται από τον προγραμματισμό και την θρησκεία (που είναι επίσης μία εκδήλωση αυτού του αρχαίου προγραμματισμού και μέρος και πακέτο του σχεδίου των Ιλοχίμ).
Επομένως, σχόλια αυτού του είδους τα θεωρώ διασκεδαστικά παρά ενοχλητικά, απλά μου επιβεβαιώνουν σε μεγάλο βαθμό τις υποθέσεις μου σχετικά με τον καθορισμένο τρόπο σκέψεώς σας.
Ερώτηση: Γι’ αυτό, δεν είστε το «Είδος του Σατανά» όπως ειπώθηκε πριν;
Απάντηση: Πώς μπορώ να απαντήσω σε αυτό; Εσείς οι άνθρωποι σκέφτεστε ακόμα σύμφωνα με έναν απλό και εντελώς ακατάλληλο σχήμα γενικεύσεων. Απλά, δεν υπάρχουν απολύτως κακά είδη.
Υπάρχουν σε κάθε γήινο και εξωγήινο είδος και καλά και κακά άτομα, αυτό είναι ακόμα αλήθεια και για τους δικούς σας, αλλά δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως απόλυτα κακό είδος. Αυτή η αντίληψη είναι πραγματικά πολύ πρωτόγονη.
Εσείς οι άνθρωποι έχετε πιστέψει προ αμνημονεύτου χρόνου ότι είστε υποτιθέμενοι να πιστέψετε — ότι είχαν προβλέψει οι δημιουργοί σας να πιστέψετε. Κάθε γνωστό είδος, ακόμα και τα περισσότερο ανεπτυγμένα, αποτελούνται από ένα μεγάλο αριθμό ατομικών συνειδήσεων (τουλάχιστον ένα τμήμα της συνείδησης είναι ατομικό, παρόλο που υπάρχουν συνδετικά πεδία της συνειδήσεως) αυτά τα αυτοσυντηρούμενα πνεύματα είναι σε θέση να αποφασίσουν ελεύθερα για τους εαυτούς τους ένα τρόπο ζωής που είναι είτε καλός ή κακός, σύμφωνα με τα δικά σας ανθρώπινα πρότυπα.
Εξαρτάται πάλι από την οπτική γωνία, οι άνθρωποι σας δεν είναι αναγκαία σε θέση να κρίνουν πότε οι ανάγκες ενός πολύ περισσότερο ανεπτυγμένου είδους είναι καλές ή κακές, επειδή βρίσκεστε σε χαμηλότερο επίπεδο παρατήρησης, από το οποίο μία εκτίμηση είναι αδύνατη.
Οι απλές σας λέξεις «καλό» και «κακό» είναι σε κάθε περίπτωση παραδείγματα μίας τάσης προς την γενίκευση, στην γλώσσα μου υπάρχουν πολλές έννοιες για τις διάφορες αποχρώσεις του νοήματος των ατομικών συμπεριφορών σε σύγκριση με τους κοινωνικούς κανόνες μιας κοινωνίας.
Ακόμη και εκείνα τα εξωγήινα είδη που έχουν την τάση να ενεργούν ανταγωνιστικά σε εσάς δεν είναι το «Είδος του σατανά», παρόλο που ενεργούν αρνητικά σε σχέση με το είδος σας. Το κάνουν αυτό για τους δικούς τους λόγους και δεν θεωρούν τους εαυτούς τους σαν κακούς, εάν ο δομημένος τρόπος σκέψης σας ήταν πιο γραμμικός και πιο εστιασμένος όπως είναι ο δικός τους, τότε θα μπορούσατε επίσης να συμπεριφέρεστε με αυτόν τον τρόπο.
Η αντιμετώπιση των άλλων ειδών υπάρξεως από ένα είδος φυσικά εξαρτάται πάρα πολύ στον αντίστοιχο του δομημένου τρόπου σκέψης, κάθε είδος θέτει τις δικές του προτεραιότητες. Το να το κατηγοριοποιήσουμε σαν «κακό» ή «καλό» είναι αρκετά πρωτόγονο, για την επιβίωση κάθε είδος υποστηρίζει τις πιο ποικίλες, ανάμεσα τους και το δικό σας, όπως και τις πλέον διαφορετικές ή τις χειρότερες ή τις αρνητικά-κατευθυνόμενες πράξεις.
Δεν θα εξαιρέσω και το δικό μου είδος σε αυτό, γιατί έχουν υπάρξει περιστατικά στο παρελθόν τα οποία προσωπικά δεν εγκρίνω, αλλά και για τα οποία δεν θα ήθελα να προχωρήσω σε λεπτομέρειες. Κανένα από αυτά τα περιστατικά δεν συνέβηκε τα τελευταία 200 χρόνια τις χρονική σας κλίμακας. Αλλά παρακαλώ να προσέξετε το εξής: δεν υπάρχουν απολύτως καλά και δεν υπάρχουν απολύτως κακά είδη, γιατί κάθε ένα από τα είδη αποτελείται από άτομα.
Ερώτηση: Στα γράμματα που έλαβα, υπήρχε συχνά η ερώτηση, εάν θα μπορούσες να προχωρήσεις σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την προηγμένη φυσική που σχολίασες την τελευταία φορά. Πολλοί άνθρωποι είπαν πως, τα λόγια σου δεν έβγαζαν κανένα νόημα. Για παράδειγμα, πως λειτουργούν τα ΑΤΙΑ, πως πετούν, πως πραγματοποιούν τους ελιγμούς που κάνουν;
Απάντηση: Οφείλω να το εξηγήσω αυτό στους ανθρώπους; Δεν είναι τόσο απλό. Άσε με να το σκεφτώ για ένα λεπτό. Πάντα πρέπει να χρησιμοποιώ πολύ απλές λέξεις ώστε να είναι ξεκάθαρο σε εσάς οι βασικές αρχές μιας υψηλότερου είδους επιστήμης.
Ας προσπαθήσουμε το εξής: Πρέπει να ξεκαθαρίσετε κάποια θεμελιώδη πράγματα. Το πρώτο είναι ότι πρέπει να διαιρέσετε την αντίληψη σας για τον φυσικό κόσμο γιατί κάθε ύπαρξη αποτελείται από διαφορετικά στρώματα, ας πούμε προς χάριν της απλότητας ότι αποτελείται από μία υλική ψευδαίσθηση και ένα χωροπεδίο.
Η αντίληψη σας για τον φυσικό κόσμο βασίζεται σε μία απλή υλική ψευδαίσθηση. Αυτή η ψευδαίσθηση χωρίζεται επιπλέον σε 3 στοιχειώδης ή βασικές καταστάσεις της ύλης. Υπάρχει επίσης ένας τέταρτος και πολύ σημαντικός όρος, στον οποίο απλά δίνετε προσοχή λίγο ή πολύ όπως επιθυμείτε, είναι αυτός που συνορεύει με το χωροπεδίο/πλάσμα.
Για εσάς, η θεωρία για έναν ελεγχόμενο μετασχηματισμό ή μια ανύψωση της συχνότητας της ύλης δεν είναι πολύ συνηθισμένη, ή υπάρχει σε ένα πολύ πρωτόγονο επίπεδο. (Σαν παραλειπόμενο, υπάρχουν απλά πέντε καταστάσεις της ύλης, αλλά η μετά-πλάσμα κατάσταση θα ήταν παρατραβηγμένη και το μόνο που θα έκανε θα ήταν να σας μπερδέψει.
Άλλωστε, δεν είναι απαραίτητη για την κατανόηση της βασικής θεωρίας, συνδέεται με ποικίλα φαινόμενα που θα τα χαρακτηρίζατε ως παραφυσικά.) Τώρα, πίσω στα ουσιώδη: Το Πλάσμα…λοιπόν, με το πλάσμα δεν εννοώ απλά «θερμό αέριο» — μιας και η έννοια είναι γενικά απλοποιημένη από τους ανθρώπους σας — αλλά μάλλον εννοώ μία υψηλότερη συνολική κατάσταση της ύλης.
Το πλάσμα η ειδική κατάσταση της ύλης που κείται μεταξύ της πραγματικής ύπαρξης και του χωροπεδίου, το οποίο είναι, ολοκληρωτική απώλεια της μάζας και καθαρή συσώρευση ενέργειας διαφόρων μορφών κάθε φορά που η μάζα «ωθείται».
Η τέταρτη κατάσταση της ύλης είναι πολύ σημαντική για ορισμένες φυσικές περιστάσεις που μπορούν για παράδειγμα να χρησιμοποιηθούν..πως να το θέσω…για την παραγωγή αντιβαρύτητας. (Αυτή είναι μία αρκετά παράξενη ανθρώπινη λέξη και όχι πραγματικά σωστή, αλλά θα το καταλάβετε καλύτερα έτσι.)
Ουσιαστικά, στον κόσμο την πραγματικής φυσικής, δεν υπάρχουν διπολικές δυνάμεις, αλλά κυρίως μόνο «εξαρτώμενη από τον παρατηρητή ανακλαστική συμπεριφορά» μίας, μεγάλης ενοποιημένης δύναμης σε διάφορα επίπεδα.
Με την αντιβαρύτητα ή την εκτόπιση των βαρυτικών χαρακτηριστικών σε επίπεδα, μπορεί κανείς, για παράδειγμα, να προκαλέσει στερεή ύλη να αιωρηθεί, αυτή η μέθοδος εφαρμόζεται εν μέρει από εμάς και από εξωγήινους επίσης ως μέσο προώθησης των ΑΤΙΑ τους. Οι άνθρωποι σας κινούνται σε πραγματικά πρωτόγονο επίπεδο προς μία παρόμοια αρχή για τα μυστικά στρατιωτικά τους προγράμματα, αλλά μιας και έχετε λίγο πολύ κλέψει αυτήν την τεχνολογία (και αργότερα σας δόθηκε λανθασμένη σκοπίμως από τους εξωγήινους), σας λείπει η πραγματική φυσική κατανόηση, με αποτέλεσμα να πρέπει να παλέψετε με προβλήματα αστάθειας και ακτινοβολίας με τα «ΑΤΙΑ» σας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, υπήρξε ένας μεγάλος αριθμός θανάτων των ανθρώπων σας λόγω της έντονης ακτινοβολίας και διαταραχών του πεδίου. Δεν συμφωνείτε, πως αυτό είναι ένα παράδειγμα της επιχείρησης σχετικά με την ερώτημα του «καλού» και του «κακού»;
Εσείς οι άνθρωποι παίζετε με άγνωστες δυνάμεις και αποδέχεστε τον θάνατο συνεργατών του είδους σας, γιατί πεθαίνουν για έναν μεγαλύτερο σκοπό, δηλαδή,την ανάπτυξη της τεχνολογίας σας, που σαν αποτέλεσμα χρησιμοποιείται για άλλη μία φορά για πολεμικούς σκοπούς, δηλαδή αρνητικές επιδιώξεις. Τώρα, μπορεί κάποιος να σας δικαιολογήσει, ότι μόνο ένας μικρός αριθμός του είδους σας έχει κάποια γνώση σχετικά με αυτά τα εξωγήινα προγράμματα τα οποία είναι — όπως τα εξηγείτε — άκρως απόρρητα.
Σας είπαν ότι όσο πιο υψηλότερης τάξεως ή αριθμητικού βαθμού της βασικής ύλης, τόσο πιο απλή η ανύψωση της κατάστασης της, αλλά αυτό είναι εν μέρει σωστό. Εάν δεν μπορείτε να παρακάμψετε αυτές τις δυνάμεις, τότε θα είστε καλύτερα εάν δεν το επιχειρήσετε. Αλλά το είδος σας ήταν πάντα αδαές και προ αμνημονεύτου χρόνου προσπάθησε να παίξει με δυνάμεις που δεν είχε καν κατανοήσει. Γιατί να αλλάξει αυτό ποτέ;
Θυμάστε την επιχείρηση της σύντηξης του χαλκού; Με την χρήση της διακύμανσης υπό ορθή γωνία με το προκαλούμενο πεδίο ακτινοβολίας, ο χαλκός συντήκεται με άλλα υλικά. (Η ψευδαίσθηση της ύλης συντήκεται, τα πεδία στο χωροπεδίο αλληλοκαλύπτονται, αλλά η κύρια δύναμη θα κατοπτριστεί από αυτή την διαδικασία και θα προσλάβει έναν ψευδό-διπολικό χαρακτήρα.)
Η παραγόμενη σύνδεση και το πεδίο γι’ αυτό τον λόγο δεν θα είναι σταθερά υπό κανονική κατάσταση της ύλης και ακατάλληλη για χρήση. Σαν αποτέλεσμα, ολόκληρο το φάσμα του πεδίου μετακινείται σε μία υψηλότερη πλασματοειδής κατάσταση, δια της οποίας το φάσμα έρχεται μαζί με αυτή την σκληρή μετατόπιση στην αντίθετη πολική θέση–η λέξη δεν είναι σωστή — του πεδίου δυνάμεως και ομοιάζει αρκετά κοντά με την βαρυτική μετατόπιση.
Αυτή η μετατόπιση προκαλεί μία «κλίση» της απωστικής ψευδό-διπολικής δυνάμεως, η οποία τώρα δεν ρέει πλέον προς το εσωτερικό του πεδίου δυνάμεως, αλλά ρέει εν μέρει προς το εξωτερικό του πεδίου. Το αποτέλεσμα είναι ένα διαστρωματικό ανακλαστικό πεδίο δυνάμεως το οποίο είναι πολύ δύσκολο να το διαμορφώσετε μέσα σε συγκεκριμένα τεχνολογικά όρια σε σχέση με τα δικά του χαρακτηριστικά. Μπορεί επίσης να διεκπεραιώσει πολλαπλότητα εργασιών, για παράδειγμα, να προκαλέσει μαζικά ιπτάμενα αντικείμενα να αιωρούνται και να ελίσσονται.
Μπορεί επίσης να ασκήσει λειτουργίες απόκρυψης στο πεδίο της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας καθώς επίσης να χειριστεί πρόσκαιρες αλληλουχίες γεγονότων — πράγματι σε πολύ περιορισμένη έκταση — καθώς και άλλα πράγματα. Έχετε γνώση για το φαινόμενο σας το «κβαντικό τούνελ»; Ακόμα και οι εξισώσεις εύρους ανάμεσα στην αυθεντική ύλη μπορούν να επιτευχθούν με ένα τέτοιου είδους πεδίο εάν η συχνότητα και η απόσταση από το επίπεδο του πεδίου είναι αρκετά υψηλή.
Δυστυχώς , το όλο πράγμα που σας εξήγησα με τις λέξεις σας φοβάμαι πως βγήκε αρκετά πρωτόγονο. Ακούγεται αρκετά παράξενο και σίγουρα αδύνατο για την κατανόηση σας, αλλά ίσως αυτή η απλή εξήγηση μπορεί να σας χρησιμεύσει να καταλάβετε. Αλλά πάλι, μπορεί και όχι.
9
Ερώτηση: Υπάρχει επιστημονική απόδειξη για τις παραφυσικές δυνάμεις, όπως για παράδειγμα με τις δυνάμεις τις σκέψεως σας;
Απάντηση: Ναι. Για να το εξηγήσω αυτό, πρέπει να αναγνωρίσουμε την φυσική πραγματικότητα του χωροπεδίου {Feldraum}. Θα το προσπαθήσω..μισό λεπτό..θα πρέπει να διαχωρίσεις τον εαυτό σου νοερά από την ψευδαίσθηση πως ότι βλέπεις είναι η αληθινή φύση του σύμπαντος.
Είναι, στην καλύτερη περίπτωση, η επιφάνεια μιας πλευράς. Φαντάσου ότι όλη η ύλη εδώ μέσα — εσύ, το τραπέζι, το μολύβι,αυτή η συσκευή,το χαρτί — δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα, αλλά ότι είναι μόνο το αποτέλεσμα της ταλάντωσης του πεδίου και συγκέντρωση ενέργειας.
Όλη η ύλη που βλέπετε, κάθε πλάσμα, κάθε πλανήτης και άστρο σε αυτό το σύμπαν, έχει ένα πληροφοριο-ενεργειακό ισοδύναμο στο χωροπεδίο το οποίο βρίσκεται σε ένα κύριο πεδίο — το γενικό επίπεδο (των πραγμάτων). Τώρα, δεν υπάρχει μόνο ένα επίπεδο, αλλά αρκετά.
Την τελευταία φορά, είχα αναφέρει πως τα πολύ ανεπτυγμένα είδη τα οποία μπορούν να αλλάζουν επίπεδα (το οποίο είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από την απλή αλλαγή φυσαλίδας, γιατί οι φυσαλίδες είναι μέρος κάθε και όλων των επιπέδων).
Καταλαβαίνεις; Οι διαστάσεις, όπως τις αποκαλείτε, είναι τμήματα μίας μόνο φυσαλίδας, οι φυσαλίδες ή ο παγκόσμιος αφρός είναι μέρος ενός επιπέδου, και τα επίπεδα είναι στρώματα στο χωροπεδίο,ενώ το χωροπεδίο, δρα με την ιδιότητα ενός ενιαίου φυσικού μεγέθους, είναι ουσιαστικά ατελείωτο, αποτελείται από αμέτρητα πληροφοριο-ενεργειακά στρώματα και γενικά επίπεδα. (φρακταλικά)
Δεν υπάρχουν στο χωροπεδίο κενά επίπεδα, όλα είναι τα ίδια, αλλά χωρίζονται με την βοήθεια των ενεργειακών όρων τους. Πρόσεξα πώς σε μπερδεύω τώρα. Νομίζω πρέπει να σταματήσω αυτήν την εξήγηση.
Ερώτηση: Όχι, σε παρακαλώ συνέχισε. Πώς οι σταθερές παραφυσικές δυνάμεις προκύπτουν;
Απάντηση: Καλά λοιπόν. Ας προσπαθήσουμε κάτι απλούστερο. Ξανά, δεν είναι απολύτως σωστό, αλλά ας ξεκινήσουμε με αυτόν τον τρόπο: Η απτή ύλη σε αυτή την μεριά καθρεπτίζεται στο χωροπεδίο σαν πεδίο με σαφή στρώματα.
Αυτά τα στρώματα περιέχουν πληροφορία, για παράδειγμα, σχετικά με την απλή δομή της ύλης ή την συχνότητα των υπερχορδών, αλλά επίσης είναι αποθηκευμένη πληροφορία που πηγάζει από την δημιουργία της ύλης. Γνωρίζεις την ανθρώπινη έννοια των «μορφογενετικών πεδίων»; Ένα μέρος του στρώματος μπορεί να χαρακτηρισθεί ως τέτοιο. Τώρα υπάρχει άλλο ένα ενδιάμεσο στρώμα για το οποίο δυστυχώς δεν υπάρχει ανθρώπινη έννοια, μιας και η θεωρία δεν είναι κοινή στην ανθρώπινη σκέψη.
Ας το ονομάσουμε «παρα-στρώμα», μιας και αυτό το στρώμα είναι υπεύθυνο για όλα όσα ονομάζετε παραψυχικά και παραφυσικά και το οποίο είναι εκτός των ορίων της πρωτόγονης επιστήμης σας. Αυτό το παρα-στρώμα βρίσκεται ανάμεσα στα στρώματα της ύλης και των μορφογενετικών πεδίων στο χωροπεδίο. Μπορεί ενεργά να ενσωματωθεί και στα δύο.
Το σώμα σου, για παράδειγμα, καθρεφτίζεται σαν πεδίο στο χωροπεδίο. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει και εδώ επίσης — σαν σάρκα, αίμα, οστά — με την μορφή ύλης υπερχορδών ή ατόμων, αλλά όχι μόνο αυτά. Η ύπαρξη είναι πάντα μία δυαδικότητα.
Κάποια στρώματα του πεδίου περιέχουν απλές πληροφορίες σχετικά με την στερεή ύλη του σώματος και την συχνότητα, ενώ άλλα στρώματα (περιέχουν πληροφορίες σχετικά με) το πνεύμα σας, την συνείδηση ή μιλώντας από ανθρώπινη θρησκευτική σκοπιά, την ψυχή σας. Η επίγνωση ή η συνειδητότητα σε αυτήν την περίπτωση είναι ένα απλό ενεργειακό πλέγμα, χωρισμένο σε διαφορετικά στρώματα του πεδίου σας στο χωροπεδίο — τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Η αληθινή επίγνωση μπορεί επίσης να υπάρχει εδώ στην υλική μεριά, αλλά μόνο με την μετά-πλασματοειδή μορφή (την πέμπτη μορφή της ύλης). Με την απαραίτητη φυσική γνώση και την αντίστοιχη τεχνολογία,το συνειδησιακό/επιγνωσιακό πλέγμα, ή ψυχή, μπορεί να αποχωριστεί από το πεδίο ηρεμίας.
Μπορεί, παρά την αφαίρεσή της, να συνεχίσει να υπάρχει σε έναν αυτάρκη τρόπο για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα. Αυτό έχει το παράξενο μυστικιστικό όνομα «Κλοπή ψυχών». Αλλά πάνω απ’ όλα, μιλάμε για επιστήμη εδώ πέρα, όχι για μαγεία και σκοτεινές δυνάμεις.
[Σχόλιο από τον Όλε. K.: Η «Κλοπή Ψυχών» είχε αναφερθεί σε ένα ακραίο, θρησκευτικά υποκινούμενο σχόλιο σε σύνδεση με τα ερπετικά είδη.]
Αλλά πίσω στην ερώτησή σου: Πλάσματα με ισχυρές πνευματικές δυνάμεις μπορούν να έχουν άμεση επιρροή στο παρα-στρώμα με την χρήση του δικού τους συνειδησιακού/επιγνωσιακού πεδίου. Τώρα αυτό το στρώμα δεν περιορίζεται μόνο στο άτομο, αλλά σαν ένα μέρος ενός γενικότερου στρώματος πληροφορίας — μπορείτε να το πείτε πεζά η κοινοτική ψυχή — που είναι συνδεδεμένο με όλη την έμψυχη και άψυχη ύλη και όλη την συνειδητότητα που υπάρχει σε αυτό το κύριο επίπεδο.
Ο βιολογικός λόγος αυτών των ικανοτήτων έγκειται στην μεριά της ύλης, παρεμπιπτόντως, στην υπόφυση, που είναι πάντοτε σε θέση να παράγει τις συχνότητες ώστε να ελέγξει ενεργά το χωροπεδίο (Feldraum). Ακόμα και εσείς οι άνθρωποι μπορείτε θεωρητικά να το πράξετε, όμως, είστε στερεά μπλοκαρισμένη για τέτοια πράγματα.
Όπως είπαν και πριν, το παρα-στρώμα μπορεί να αλληλεπιδράσει με το μυαλό καθώς και με την ύλη. Για παράδειγμα, εάν αποφασίσω να χρησιμοποιήσω τις πνευματικές μου δυνάμεις για άλλη μία φορά ώστε να μετακινήσω αυτό το μολύβι, τότε, με απλά λόγια, φαντάζομαι στο μυαλό μου πως η συνειδητότητα/επίγνωση μου επεκτείνεται/ενισχύεται στην υλική μεριά με την μορφή του μέτα-πλάσματος στο μολύβι.
Στο χωροπεδίο αυτό προκαλεί ταυτόχρονα μία αυτόματη εντολή από το συνειδητό/επιγνωσιακό στρώμα στο παρα-στρώμα να αλληλεπιδράσει με το υλικό επίπεδο του μολυβιού. Επειδή το παρά-στρώμα δεν περιορίζεται μέσα στο σώμα, δεν είναι καν πρόβλημα που το μολύβι βρίσκεται εκεί πέρα, γιατί μπορώ αλάνθαστα να το φτάσω, ακόμη και χωρίς να μετακινήσω το φυσικό μου κορμί.
Το μετά-πλάσμα σε αυτή την μεριά, το παρα-στρώμα στην άλλη. Έχω έλεγχο πάνω στο μολύβι και η επίδραση φέρνει το πεδίο της ύλης στο σημείο ώστε να αλλάξει με τέτοιο τρόπο ώστε μετακινείται, για παράδειγμα.
[Σχόλιο από τον Όλε Κ. : Βεβαιώνω ότι το μολύβι που αναφέρθηκε απότομα την ίδια ακριβώς στιγμή πετάχτηκε στον Αέρα σε ύψος 20 εκατοστών και μετά έπεσε πάλι πάνω στην επιφάνεια του τραπεζιού. Ο ήχος ακούγεται ξεκάθαρα στην κασέτα. Κανείς δεν φάνηκε να ακουμπά το μολύβι.}
Ερώτηση: Αυτό είναι συναρπαστικό. Τι είδους παραφυσικά φαινόμενα μπορεί να προκαλέσει κάποιος με αυτό;
Απάντηση: Όλων των ειδών. Όλα όσα αποκαλείτε παραφυσικά. Όπως είπα, αυτό το ειδικό στρώμα βρίσκεται στο χωροπεδίο (Feldraum) ανάμεσα στα μορφογενετικά πληροφοριακά στρώματα και τα υλικά στρώματα και μπορεί να επιδράσει εξίσου και με τις δύο μεριές. Σαν να λέμε, μπορεί να αλληλεπιδράσει με την στερεή ύλη καθώς και με την πνευματικές ή διανοητικές πληροφορίες, με τις οποίες μπορούμε να επιτύχουμε όλα όσα γενικά αποδίδονται στον όρο τηλεκίνηση και τηλεπάθεια.
Η «σύνδεση απορρόφηση» με μία άλλη συνειδητότητα/επίγνωση είναι γενικά ξεχωριστή στην διαδικασία από την απλή επιρροή της ύλης, μιας και διαφορετικά συνειδησιακά/επιγνωσιακά πεδία λειτουργούν με διαφορετικές ταλαντώσεις. Μία συνειδητότητα/επίγνωση που εκπέμπει ή μία συνειδητότητα/επίγνωση που λαμβάνει πρέπει πρώτα να προσαρμοστεί στο άλλο μυαλό/νου επακριβώς, πριν οποιαδήποτε πρόσβαση είναι δυνατή.
Τα περισσότερα είδη έχουν πιθανότητες να μπλοκάρουν την εξωγήινη πρόσβαση, αλλά εσείς οι άνθρωποι δεν το έχετε αυτό. Το ακόλουθο είναι γενικά σωστό: όσο ισχυρότερες οι παραφυσικές ικανότητες ενός είδους, τόσο πιό απλή η προσαρμογή και η πρόσβαση.
Οι δικές μας ικανότητες δεν είναι τόσο ισχυρά ανεπτυγμένες, γι' αυτό, πρέπει να μάθουμε ειδικές εξωγήινες πνευματικές τεχνικές επιρροής ώστε να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την απομίμηση, για παράδειγμα -- εκεί που η απομίμηση είναι πραγματικά πολύ απλή είναι στα μυαλά σας λόγω στην εμφύτευση του διακόπτη ενεργοποίησης/απενεργοποίησης.
Κάποιες από αυτές τις ικανότητες εν μέρει κληρονομούνται, η μητέρα και το παιδί του είδους μας για παράδειγμα είναι για παράδειγμα συντονισμένοι επακριβώς κατά τους πρώτους μήνες της ζωής -- εν μέρει επίσης και κατά την ωοτοκία της μέλλουσας εγκυμονούσης μητέρας -- και επικοινωνούν τηλεπαθητικά. Για να επηρεάσουμε εσάς τους ανθρώπους. χρειαζόμαστε ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα εξάσκησης, παρά την απλής σας δομή.
Επομένως, απαγορεύεται, για παράδειγμα, στους ενήλικες του είδους μου πριν την «Ηλικία διαφώτισης» να έρθουμε στην επιφάνεια της Γης. (Ο όρος είναι συνώνυμος, μαζί με άλλα πράγματα, με την πλήρη φυσική δύναμη.) Στην περίπτωση των μη πλήρως ανεπτυγμένων ικανοτήτων, ο κίνδυνος ανακάλυψης μας από εσάς θα ήταν πολύ μεγάλος.
Παρεμπιπτόντως , υπάρχουν φυσικά πολλές μυστικές διδασκαλίες σχετικά με τις πραγματικές δυνατότητες που μπορούν να δώσουν σε κάποιον αυτές οι ικανότητες, αλλά πραγματικά δεν ξέρω τίποτα με σιγουριά για αυτές.
Όταν το μυαλό ενός εξωγήινου πρέπει να επηρεαστεί, τότε υπάρχουν γενικά κάποια βήματα που πρέπει να κινητοποιηθούν από το άλλο εξωγήινο είδος. Πρώτα και κύρια, πρέπει να νιώσουμε την ταλάντωση του εξωγήινου, κάτι το οποίο γενικά γίνεται αυτομάτως από τον εγκέφαλο, δηλαδή για το ένα η ταλάντωση του πεδίου, για τον άλλο τα μετά-ηλεκτρικά εγκεφαλικά κύματα εδώ στον κανονικό χώρο (που καταλαμβάνει η ύλη).
Αυτό δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Μετά από αυτό, κάποιος δεν έχει παρά απλά να βολιδοσκοπήσει για την άλλη συνειδητότητα/επίγνωση στο μυαλό με μία μετά-πλάσμα εκδήλωση, το χωροπεδίο {Feldraum} αντιδρά και η σύνδεση δημιουργείται.
Τώρα μπορεί κάποιος να διαβάσει πληροφορίες από τον πρώτο και να γράψει τις επιθυμητές πληροφορίες στον δεύτερο στην σωστή τοποθεσία. Με ρώτησες την προηγούμενη φορά εάν εσείς οι άνθρωποι έχετε την δυνατότητα να προστατευτείτε απέναντί σε τέτοιες επιρροές, και σου απάντησα ότι μόνο ένα ξύπνιο και συγκεντρωμένο μυαλό θα είχε κάποια δυνατότητα να την αντέξει.
Σε αυτήν την κατάσταση του μυαλού οι ταλαντώσεις αλλάζουν πολύ απότομα και η πρόσβαση γίνεται πολύπλοκη, πιο συγκεκριμένα, μπορεί να έρθει σαν μία οδυνηρή αναπήδηση. Όποτε κλείνετε τα μάτια σας, τότε το πεδίο γίνεται «επίπεδο» και η εξωγήινη πρόσβαση (στο μυαλό) είναι ακαριαία δυνατή και χωρίς περιορισμό.
Όσον αφορά τις πιθανότητές σας ενάντια σε περισσότερο υψηλά ανεπτυγμένα είδη, δεν έχετε καμία. Διότι είναι σε θέση να προσαρμόζουν τις ταλαντώσεις γρηγορότερα απ' ότι εσείς να αλλάξετε. Θα μπορούσα και να στο επιδείξω στον εαυτό σου, αλλά την τελευταία φορά είχες τρομοκρατηθεί και μπερδευτεί, οπότε θα μείνουμε μόνο στην εξήγηση.
Αυτή η εξήγηση πιθανόν θα σας ακούγεται σαν -- όπως θα λέγατε -- εσωτεριστική ή παραφυσική ή μαγική Ο λόγος για αυτό είναι πολύ απλά ότι σας λείπει η βασική κατανόηση για να δείτε του λόγους που βρίσκονται απο πίσω.
Όλα τα παραφυσικά φαινόμενα έχουν ξεκάθαρα επιστημονική αφετηρία. Τίποτα απ' όλα αυτά δεν έχει να κάνει με υπερφυσικές δυνάμεις. Μεγαλώνουμε με αυτές τις γνώσεις, ξέρουμε πως κάποιος κάνει χρήση αυτών των δυνάμεων, και από που προέρχονται.
Εξασκούμαστε στην θεωρία και στην πράξη. Εσείς όχι, επομένως, δεν κατανοείτε πραγματικά τι γίνεται στον κόσμο σας -- βλέπετε μία μόνο όψη της ύπαρξης, όχι την άλλη (εννοώ εδώ ότι και οι δύο είναι φυσικές). Κάθε τι το παραφυσικό είναι δυικό, και υπάρχει στο χώρο που η ύλη καταλαμβάνει καθώς και στο χωροπεδίο {Feldraum}.
Για να το εξηγήσουμε...μπορεί να εξηγηθεί με την παραδοχή των προηγουμένων, γιατί το χωροπεδίο είναι η βάση. Θα καλωσόριζα ένα τέλος στις επιστημονικές ερωτήσεις μιας και πραγματικά δεν τις καταλαβαίνεται ούτως η άλλως. Σπαταλάμε λίγο η πολύ πολύτιμο χρόνο με αυτό.
Ερώτηση: Μόνο μία τελευταία ερώτηση. Στην πρώτη μας συνάντηση τον Δεκέμβριο, το είχες ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμούσες να συζητήσεις επιστημονικές και παραφυσικές απορίες. Γιατί αυτό το άνοιγμα τώρα;
Απάντηση: Την τελευταία φορά δεν έβλεπα καμία αναγκαιότητα στο να σας υπερφορτώσω με γεγονότα τέτοιου είδους (και τώρα είσαι προφανώς υπερφορτωμένος.) Επομένως, είχα προτιμήσει να αναφέρω μόνο επιφανειακά τέτοια θέματα.
Προφανώς, παρόλο, που κάποιες από τις επιδείξεις μου σήμερα σε έβαλαν σε σκέψεις σχετικά με τον κόσμο σας, κάτι που δεν μπορεί να είναι όλο κακό. Και παρεμπιπτόντως, οι δικοί σας επιστήμονες θα τείνουν να θεωρήσουν τα σχόλιά μου σαν «μουρμουρητό». Και δεν βλέπω κανέναν κίνδυνο στην ευρεία διάδοση αυτών των πληροφοριών.
Κανείς δεν θα δώσει προσοχή σε αυτά. Παρεμπιπτόντως, τα λόγια των ανθρώπων που με χαρακτήρισαν ως «Πλάσμα του Διαβόλου» έχουν την βάση τους σε αντιλήψεις για μεταφυσικές δυνάμεις και μαγεία -- τα οποία και τα δύο ΔΕΝ υπάρχουν.
Δεν υπάρχει μαγεία, μόνο υψηλά ανεπτυγμένη επιστήμη, και όλα όσα ονομάζετε σαν «μαγεία» είναι παρά μόνο ένα κομμάτι της επιστήμης. Εάν μπορούσατε μόνο να το καταλάβετε αυτό, τότε θα ήσασταν ένα βήμα μπροστά στην εξέλιξή σας. Το άνοιγμα για αυτά τα θέματα λήγει εδώ πέρα. Παρακαλώ να θέσεις άλλες ερωτήσεις.
Ερώτηση: Καλώς. Ας μιλήσουμε για τα ΑΤΙΑ. Μπορείς να μου εξηγήσεις πως οι κυβερνήσεις μας έφτασαν να κατέχουν υλικά ΑΤΙΑ μέχρι στο σημείο που μπόρεσαν να αρχίσουν να φτιάχνουν τα δικά τους; Είχε καμία σχέση με το περιστατικό στο «Ρόσγουελ»;
Απάντηση: Ναι, αλλά αυτό το περιστατικό δεν ήταν το πρώτο. Δεν είμαι ιστορικός, μελετάω μόνο την τρέχουσα σας συμπεριφορά, οπότε η γνώση μου σχετικά με αυτά τα γεγονότα στην ιστορία σας είναι επομένως όχι εκτενής.
Θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω τι ξέρω για ότι έγινε εκείνη την χρονική στιγμή. Αφήστε με να το σκεφτώ ένα δευτερόλεπτο. Τα έτη 1946 και 1953 στην χρονική σας κλίμακα, υπήρξαν πέντε υποθέσεις όπου εξωγήινα σκάφη συνετρίβησαν στην επιφάνεια της Γης. Στο περιστατικό που αποκαλείται «Ρόσγουελ» δεν υπήρξε μόνο ένα εξωγήινο σκάφος, αλλά δύο συνετρίβησαν μετά από σύγκρουση σε διαφορετικά μέρη στα δυτικά -- αυτά που ονομάζεται ΗΠΑ.
(Θα πρέπει να μάθετε ότι τα σκάφη του συγκεκριμένου είδους μπορούν να παραμείνουν σε αιώρηση στον αέρα για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο ακόμα και εάν υποστούν βλάβες, αυτό εξηγεί για την χωρική διαφορά (στις τοποθεσίες συντριβής).
Αυτές δεν ήταν οι πρώτες συντριβές, αλλά από εκείνη την στιγμή η δεύτερη και η τρίτη. Ένα άλλο σκάφος είχε συντριβεί το 1946, αλλά είχε καταστραφεί πέραν οποιασδήποτε χρησιμότητας.
Να πούμε κάτι πριν την εξήγηση: σίγουρα θα ακούγεται γελοίο πως τόσο ανεπτυγμένα εξωγήινα σκάφη απλά συνετρίβησαν, και πως ένας σχετικά μεγάλος αριθμός συνετρίβει σε μια σχετικά μικρή περίοδο. Η εξήγηση για αυτό είναι λίγο περισσότερο από παράξενη, αλλά είναι σωστή.
Δεν οφείλεται στον κινητήρα του σκάφους, αλλά στην διεύθυνση του πεδίου στον πλανήτη σας. Αυτό το είδος για το οποίο μιλάμε -- και πάντα σε όλη την διάρκεια αυτής της περιόδου χρησιμοποιούσαν δισκοειδή σκάφη -- χρησιμοποιούσαν ένα προωθητικό σύστημα το οποίο λειτουργούσε σύμφωνα με την κανονική αρχή της σύντηξης, αλλά για να είναι σίγουροι, με μία που εκείνη την εποχή χρησιμοποιούσε μία αντισυμβατική μέθοδο ευθυγράμμισης του πεδίου.
Αυτή η μέθοδος είχε αρκετά πλεονεκτήματα αλλά και αρκετά μειονεκτήματα. Το απωστικό πεδίο πρέπει φυσικά να βρίσκεται στην απόλυτα σωστή γωνία με την επιφάνεια της Γης. Αυτό το είδος χρησιμοποιούσε μία τεχνολογία ευθυγράμμισης στα σκάφη τους, με την οποία το πεδίο κλείδωνε στην θέση του με το μαγνητικό πεδίο της Γης.
Τώρα εκείνη την εποχή αυτό το είδος μόλις είχε φτάσει στην Γη και η κοιτίδα τους ήταν ένας πλανήτης με πολύ σταθερό μαγνητικό πεδίο, βάση του οποίου είχαν αναπτύξει και ευθυγραμμίσει τον κινητήρα τους. Το μαγνητικό πεδίο της Γης δεν είναι πραγματικά και τόσο σταθερό, υπόκειται σε κυκλικές μεταβολές και δημιουργεί στροβιλισμούς κάτω από δυσμενείς συνθήκες.
Οποτεδήποτε ένα σκάφος με έναν από εκείνους τους τύπους κινητήρα εισέρχεται σε μία διαταραχή του πεδίου ή σε έναν στροβιλισμό που είναι αρκετά ισχυρός, τότε για ένα σύντομο χρονικό διάστημα το απωστικό πεδίο δεν μπορεί να ευθυγραμμιστεί σωστά και το σκάφος κινείται ανεξέλεγκτο στην τροχιά του.
Ο κινητήρας λειτουργεί σωστά, για να είμαστε σίγουροι, αλλά το πεδίο μεταβάλλεται προς όλες τις διευθύνσεις και εξαιτίας αυτού, το σκάφος μπορεί να συντριβεί. Στην περίπτωση του 1947 στην οποία αναφέρθηκες, σύμφωνα με αυτά που έχω καταλάβει ένα από τα σκάφη εγκλωβίστηκε σε μία διαταραχή, το πεδίο του συνδέθηκε άθελα τους με αυτό του αρχηγού του σχηματισμού τους και συγκρούστηκε με ένα διπλανό του σκάφος και τα δύο έπαθαν σοβαρές ζημιές.
Ο λόγος της μαγνητικής διαταραχής εκείνης της εποχής ήταν μάλλον μία ηλεκτρική διαταραχή που προκλήθηκε από ένα καιρικό φαινόμενο. Με αποτέλεσμα και τα δύο σκάφη συνετρίβησαν, το ένα έπεσε κοντά στο σημείο της σύγκρουσης, και το άλλο εκατοντάδες των χιλιομέτρων σας μακριά. Όλοι οι επιβαίνοντες σκοτώθηκαν κατά την σύγκρουση.
Η δομή λεπτού κελύφους αυτού του είδους των σκαφών δεν είναι πολύ σταθερή, μιας και αυτοί οι δίσκοι δεν σχεδιάστηκαν για συγκρούσεις ούτε για πτήση σε περιοχή όπου υπάρχουν εξωτερικές δυνάμεις.
Τώρα, οι άνθρωποι στρατιωτικοί συνέλεγαν τα τμήματα στην αρχή μέχρι που ανακάλυψαν ολόκληρα τα σκάφη με τα νεκρά πλάσματα εντός τους. Αμέσως χαρακτήρισαν τα πάντα ως «Άκρως απόρρητο» και τα μετέφεραν στις στρατιωτικές τους βάσεις για να αναλύσουν τον κινητήρα.
Η μυστική προσπάθεια ήταν να χρησιμοποιηθεί η εξωγήινη τεχνολογία αργότερα εναντίον των κακών εχθρών αυτής της μεγάλης χώρας. Αυτό είναι τόσο πρωτόγονο όσο και γελοίο. Πιστεύω πως θυμάμαι -- δεν θέλω να καθορίσω ακριβώς την ημερομηνία -- ότι ήταν πιθανώς μεταξύ 1949 έως και 1952 που συνέβηκε ένα αρκετά άσχημο ατύχημα κατά την διάρκεια έρευνας σε ένα από τα συντρίμμια.
Σύμφωνα με αυτά που άκουσα -- όσα μέλη του είδους μου τους είπαν μέλη εκείνης της κυβέρνησης -- κατέληξε σε μία ακούσια ενεργοποίηση μερών του κινητήρα σε αθωράκιστη κατάσταση. Σαν αποτέλεσμα, για μια πολύ μικρή χρονική περίοδο -- πως να το πω αυτό -- υπήρξε μία μη ελεγχόμενη μετάπτωση του περιβάλλοντος σε μία πλασματοειδής κατάσταση, η οποία από την άλλη, μέσω ενός πολύ, ατυχούς ατυχήματος, προκάλεσε μία ανατροπή του γενικού πεδίου ισχύος σε έναν μαγνητικό παλμό απέραντης ισχύος.
Έχετε καμία ιδέα τι είδους αποτέλεσμα έχει ένα πλάσμο-μαγνητικός παλμός, όταν έρχεται σε επαφή με έναν οργανισμό; Όχι, πως να το ξέρετε αυτό. Φυσικά και δεν το ξέρετε. Διαταραχή στην δομή του πεδίου και βιοηλεκτρική ανάδραση. Φανταστείτε, εάν θέλετε, το ανθρώπινο σώμα το οποίο περικλείεται σε φωτεινές φλόγες για 3 εώς 4 ημέρες. Αυτές οι φλόγες προφανώς δεν σβήνουν και κατακαίουν το σώμα μέχρι τα τελευταία συστατικά του.
Λοιπόν, τώρα έχετε μία κατά προσέγγιση εντύπωση του τι συνέβηκε. Νομίζω πως 20 ή 30 επιστήμονες σας σκοτώθηκαν σε εκείνο το εργαστήριο.
Δύο ακόμη συντριβές συνέβησαν το 1950 και το 1953 κοντά στα παράλια της Αμερικανικής ηπείρου. Εκείνα τα σκάφη μπόρεσαν να ανακτηθούν σχεδόν ανέπαφα. (Αυτό του 1953, απ' ότι θυμάμαι, είχε και ανέπαφο και των πυρήνα του κινητήρα.
Με την χρήση αυτής της συσκευής ήταν που είδατε για πρώτη φορά ότι είχατε καταλάβει την όλη έννοια εντελώς λανθασμένα και ότι το είχατε ανακατασκευάσει εντελώς λανθασμένα. Ακόμα και σήμερα δεν το έχετε σωστά.) Εκείνο το είδος που είχε κατασκευάσει τα σκάφη αρχικά -- ένα είδος το οποίο ανήκει στα εχθρικά απέναντί σας -- ανησυχούσε για την έρευνα σας πάνω στην τεχνολογία τους από το είδος σας. Δε ήθελαν, όμως, σε εκείνο το αρχικό σημείο, να ξεκινήσουν απευθείας σύγκρουση μαζί σας, και επομένως επέλεξαν την διπλωματική οδό και ήρθαν σε επαφή με εκείνη την κυβέρνηση την δεκαετία του 60.
Φυσικά, δεν αποκάλυψαν τους πραγματικούς σκοπούς της παρουσίας τους -- χαλκό, υδρογόνο, αέρα -- αλλά παρίσταναν τους περίεργους «ερευνητές» και προσφέρθηκαν να δείξουν στους ανθρώπους την αρχή λειτουργίας των σκαφών με αντάλλαγμα κάποιες χάρες. Καθώς είστε αφελείς, φυσικά συμφωνήσατε σε αυτό..και εξαπατηθήκατε.
Τους δώσατε πρώτες ύλες, τους δώσατε ασφαλείς περιοχές για τις βάσεις τους, τους δώσατε πρόσβαση στα πιο μυστικά σας αμυντικά δεδομένα, τους δώσατε πρόσβαση στο DNA σας και πάρα πολλά ακόμη -- και όλα για να σβήσετε την απληστία σας για δύναμη και πληροφορίες.
Το εξωγήινο είδος φυσικά πολύ γρήγορα πρόσεξε ότι είχε να κάνει με αφελή πλάσματα, και σας έδωσαν λανθασμένες και κατώτερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία τους ώστε να λάβουν πολλά περισσότερα από την συνεργασία μαζί σας. Για παράδειγμα, σας έδωσαν πληροφορίες πως ο κινητήρας μπορεί να κατασκευαστεί μόνο με ασταθή στοιχεία υψηλότερης τάξης, αλλά απέκρυψαν την πληροφορία ότι ο κινητήρας πεδίου μπορεί να κατασκευαστεί με διάφορες μετατροπές για να λειτουργεί επίσης με σταθερά στοιχεία χαμηλότερης θέσης στον περιοδικό πίνακα, και γενικά, αυτός είναι ο τρόπος που γίνεται.
Μέσα από αυτές της μισές αλήθειες σαν έκαναν εξαρτημένους από αυτούς για την σύνθεση αυτών των μεγάλου ατομικού αριθμού στοιχείων, και με αυτόν τον τρόπο ανανεώθηκαν από την δικιά τους τεχνολογία. Οι οδηγίες τους για την κατασκευή των ΑΤΙΑ έγιναν με τέτοιο τρόπο ώστε η λύση παλιών προβλημάτων να προκαλέσει νέα προβλήματα ταυτόχρονα. Ποτέ δεν σας είπαν όλη την αλήθεια, αλλά πάντα έφτιαχναν ξανά και ξανά έξυπνα ψέματα, τα οποία αργότερα οδηγούσαν σε τεχνικά προβλήματα -- και στην εξάρτησή σας από αυτούς.
Τα τελευταία χρόνια τις δεκαετίες του 70 και στις αρχές του 80, κατέληξε σε μια σειρά από διάφορα γεγονότα ανάμεσά στο εξωγήινο είδος και εκείνης της ανθρώπινης κυβέρνησης -- δεν επιθυμώ να μπω σε λεπτομέρειες γιατί ακόμα και εγώ δεν είμαι σίγουρη για κάποια γεγονότα.
Η όλη υπόθεση κατέληξε στο ζήτημα κάποιων νέων, η καλύτερα, των παλιών τεχνικών προβλημάτων στα δικιάς σας κατασκευής σκάφη που το καμουφλάζ τους και ο κινητήρας εν μέρει απέτυχαν να λειτουργήσουν στις δημόσιες δοκιμαστικές πτήσεις. Εξ' αιτίας αυτού, η μυστικότητα απειλήθηκε. Οι στρατιωτικοί και οι πολιτικοί σας αργά -- πολύ αργά -- κατέληξαν στο συμπέρασμα μετά από πάνω από 20 χρόνια στο ότι εξαπατήθηκαν από το εξωγήινο είδος.
Πληθώρα δυσαρμονιών και η παραβίαση των ορίων των συνθηκών και από τις δύο πλευρές οδήγησαν τελικά σε φιλονικία μεταξύ εσάς και των εξωγήινων, που κατέληξε στην αρπαγή τριών εναέριων αντικειμένων μέσω ενός ειδικού -- πως το λέτε; -- EMP (Ηλεκτρομαγνητικού Παλμού) όπλου και μία στρατιωτική επέμβαση σε μία από τις υπόγειες εγκαταστάσεις τους. Σαν συνέπεια αυτών των επιθέσεων, το εξωγήινο είδος απεσύρθη ολοκληρωτικά από κάθε επαφή μαζί σας και ήταν λογικά περισσότερο από θυμωμένο με το είδος σας.
Γι' αυτό, μετρώ αυτό το είδος ανάμεσα στις τρεις εχθρικές προς εσάς ομάδες, και ενώ τα άλλα δύο είναι απασχολημένα με τις εργασίες τους, ανάμεσα σε αυτές και η διεξαγωγή ενός ψυχρού πολέμου για την ηγεμονία στον πλανήτη, οι παλιοί σας «φίλοι» και συνεργάτες ετοιμάζονται να πάρουν τελικά την ηγεμονία στον πλανήτη πάνω στις πρώτες ύλες και το ανθρώπινο DNA.
Προς το παρόν είναι αλήθεια πως τους λείπουν κάποιες τεχνικές δυνατότητες και ο μεγάλος αριθμός δυνάμεων που χρειάζονται ώστε να καταφέρουν τους σκοπούς τους απευθείας. Παρά αυτό, υπολογίζουμε αρνητικές ενέργειες -- ίσως ενός ηπιότερου είδους -- εναντίον σας στα επόμενα χρόνια ή δεκαετίες.
7
Ερώτηση: Θα λάβουν τα υπόλοιπα εξωγήινα είδη μέτρα ενάντια στις πολεμικές αυτές ενέργειες; Συγκεκριμένα, κάτι οφείλει να είναι στην Γη από τα πιο ανεπτυγμένα είδη.
Απάντηση: Κάνεις λάθος εδώ πέρα. Συγκεκριμένα, για τα περισσότερα ανεπτυγμένα είδη είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων η μοίρα σας. Είστε ζώα για αυτούς. Ζώα σε ένα μεγάλο εργαστήριο. Όπως καταλαβαίνουμε, εξωγήινη παρέμβαση στον πλανήτη σας θα διατάρασσε τα προγράμματα τους, αλλά δεν νομίζω να δέχονται μία σύρραξη με άλλο είδος γι' αυτό.
Πολλοί από αυτούς θα μπορούσαν να βρουν έναν άλλον πλανήτη για τις έρευνές τους ή θα μπορούσαν να μελετήσουν από απόσταση την συμπεριφορά σας και την συνειδητότητα/επίγνωση, μιας και οι καταστάσεις κρίσης μπορεί να έχουν ενδιαφέρον για τις μελέτες τους. όταν εσείς οι άνθρωποι κοιτάτε μία μυρμηγκοφωλιά, και κάποιο άλλο πρόσωπο έρχεται και την πατάει, τι κάνετε; Συνεχίζεται τον δρόμο σας, ψάχνετε για μία άλλη μυρμηγκοφωλιά ή παρατηρείτε τα μυρμήγκια στην κατάσταση κρίσης που βρίσκονται.
Αλλά θα έκανε ποτέ κανείς σας -- ακόμη και εάν ήταν μεγαλύτερος και δυνατότερος από αυτόν που πάτησε την μυρμηγκοφωλιά -- υπεράσπιση για τα ασήμαντα μυρμήγκια; Όχι. Πρέπει να φανταστείτε μόνοι σας την οπτική γωνία των υψηλά ανεπτυγμένων πλασμάτων. Εσείς είστε τα μυρμήγκια. Μην περιμένετε οποιαδήποτε βοήθεια από αυτούς.
Φυσικά και εμείς θα ζητούσαμε βοήθεια όταν έγινε εμφανές ότι οι παλιοί σας συνεργάτες συνωμοτούσαν εναντίον σας. Κάποια μέλη εκείνης της ανθρώπινης κυβέρνησης είναι πλήρως ενήμεροι της ύπαρξης μας -- εν μέρει βάσει λόγω μιας παλιάς θρησκευτικής αιτίας. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα γιγαντιαίο εν μέρει υπόγειο κτήριο στην πρωτεύουσα το οποίο είναι ολοκληρωτικά αφιερωμένο στο είδος μου και έχει μία απευθείας είσοδο σε έναν ανελκυστήρα και σε ένα υπόγειο σύστημα.
Σε αυτό το κτήριο μικτές συναντήσεις έλαβαν χώρα και συνεχίζουν μεταξύ εμάς και ανθρώπους. Σας δώσαμε πληροφορίες τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με όσα ξέρω, θα κρατηθούμε όσο το δυνατόν πιο μακριά από την σύγκρουση μπορούμε. Οφείλετε να λύσετε μόνοι σας τα προβλήματά σας ή να γίνετε αρκετά έξυπνοι ώστε να μην δημιουργήσετε ποτέ τέτοιου είδους καταστάσεις.
Τι θα έρθει και ποιος πιθανόν να θέσει τον εαυτό του στο πλευρό σας, θα το δείξει μόνο ο χρόνος. Πραγματικά δεν θέλω να κάνω καθόλου υποδείξεις σχετικά με αυτό.
Ερώτηση: Έχω εδώ 5 φωτογραφίες διαφορετικών ΑΤΙΑ, που υποστηρίζουν ότι δείχνουν ΑΤΙΑ. Μπορείς να ρίξεις μία ματιά στις φωτογραφίες και να μου πεις σε ποιες από αυτές φαίνονται πραγματικά εξωγήινα σκάφη.
Απάντηση: Μπορώ να προσπαθήσω. Έθεσες πολλές ερωτήσεις σήμερα τις οποίες και εγώ δεν μπορώ να τις απαντήσω με ακρίβεια. Μην υπερεκτιμάτε τις γνώσεις μου, δεν είμαι ειδικός στην εξωγήινη τεχνολογία και την κατασκευή σκαφών.
Για να βεβαιωθούμε, υπάρχουν κυρίως κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες και ιδιοτροπίες σχετικά με τα αυθεντικά «ΑΤΙΑ», με τις οποίες μπορείτε εύκολα να τα ξεχωρίσετε από τα φυσικά φαινόμενα και τις ανθρώπινες απομίμησης. Μερικές φορές μιμείστε τα σχέδια των αυθεντικών σκαφών, επομένως, δεν είναι τόσο απλό να αναγνωρίσετε με βεβαιότητα ένα αντικείμενο. Θα το προσπαθήσω. Δείξε μου τις φωτογραφίες.
[Σχόλιο από τον Όλε Κ.: Κοίταξε τις φωτογραφίες για μόνο μερικά δευτερόλεπτα και μετά ταξινόμησε τις φωτογραφίες 1,3 και 5.]
Αυτές εδώ οι τρεις φωτογραφίες είναι προφανώς πλαστές ή λανθασμένες αναγνωρίσεις. Στην πρώτη φωτογραφία, σίγουρα πρόκειται για πραγματικό σκάφος ενός εξωγήινου είδους το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή ενός μικρού μοντέλου. Του λείπουν σημαντικά χαρακτηριστικά που έχουν να κάνουν με το τεχνικά — και φυσικά — συσχετισμένο πεδίο.
Γενικά μιλώντας, η φωτογραφία μάλλον είναι πλαστή, όσο καθαρότερο είναι το περίγραμμα και τα χρώματα, γιατί ένα αιωρούμενο σκάφος είναι γενικά κρυμμένο από μία μετατοπισμένη-πεδιακή κατάσταση η οποία παραμορφώνει ακόμα και τα χρώματα ή και τις μορφές σύμφωνα με την ευθυγράμμιση. Μπορεί να ακούγεται παράξενο, αλλά θολές και φωτογραφίες με φασματική απόκλιση μπορούν μερικές φορές να ερμηνευτούν ως ένδειξη μιας πιθανής αυθεντικότητας.
Επίσης, αυτό το αντικείμενο αιωρείται πάνω από το νερό. Εάν ήταν αυθεντικό σκάφος, θα έπρεπε να βλέπαμε σε κάθε περίπτωση είτε ένα «εκτόπισμα» είτε ένα «πρήξιμο» στην επιφάνεια. Μιας και η επιφάνεια είναι επίπεδη, πρόκειται προφανώς για μη αυθεντικό σκάφος. Κατά την γνώμη μου, καμία από αυτές τις τρεις φωτογραφίες δεν δείχνει αυθεντικά αντικείμενα σε πτήση ή ΑΤΙΑ.
Εδώ σε αυτήν την φωτογραφία δεν βλέπω κανένα τεχνητό αντικείμενο σε πτήση, μοιάζει περισσότερο να έχει σχέση με αντανάκλαση φωτός στον απλό φακό της κάμερας. Θα έπρεπε να είστε αρκετά έξυπνοι ώστε να μην απατάστε από τέτοιες πλαστές φωτογραφίες. Όταν το ευρύ κοινό σας ασχολείται για μεγάλο χρονικό διάστημα με ψέματα και απάτες, τότε προφανώς θα ανακαλύψει πολύ αργά, το τι πραγματικά γίνεται στην ατμόσφαιρα του.
Αυτή μοιάζει να είναι αυθεντική, τουλάχιστον έχει τα απαραίτητα χαρακτηριστικά. Εκ πρώτης όψεως θα την απέδιδα σε ένα εξωγήινο είδος που επισκέπτεται τον πλανήτη σας τα τελευταία 35 χρόνια περίπου. Το αντικείμενο είναι μεταλλικό και δισκοειδούς σχήματος, είναι σίγουρα παραμορφωμένο στο σχήμα και στο χρώμα λόγο επίδρασης ενός πεδίου.
Αυτές οι τέσσερις λευκές και πολύ μακριές «διεργασίες» στο κάτω μέρος του σκάφους απεικονίζουν ένα είδος μετά-βαρυτικής διαχείρισης του φωτός, δηλαδή, το παγκόσμιο πεδίο δυνάμεων μετατοπίζεται στην κατεύθυνση μίας απομίμησης βαρύτητας. Στην πραγματικότητα, δεν πρόκειται για αυθεντικό φως (δεν είναι κυρίως όταν βλέπετε φωτεινά «ΑΤΙΑ») αλλά για ένα ειδικού τύπου ισχυρά φορτισμένο πεδίο το οποίο εκδηλώνεται στον χώρο τον οποίο καταλαμβάνει η ύλη σαν μετά-φως.
Ο λόγος της ενεργοποίησης ενός τέτοιου ειδικού υψηλής ενέργειας συστήματος στην ατμόσφαιρα δεν είναι ξεκάθαρος για εμένα, είναι πιθανόν να είναι ένα είδος έρευνας ή επηρεασμού του περιβάλλοντος. Όπως και να έχει, είναι τρομερά απρόσεκτο από μέρους αυτού του είδους να επιτρέπουν αυτήν την τεχνολογία να φωτογραφηθεί από τους ανθρώπους.
Λοιπόν, υποθέτω πως οι περισσότεροι από εσάς απλά δεν τα καταλαβαίνουν, και αυτοί που καταλαβαίνουν δεν θα πουν τίποτα στο ευρύ κοινό.
Αυτό είναι πραγματικά ένα αυθεντικό εναέριο αντικείμενο, και δεν είναι επουδενί εξωγήινο. Τα τριγωνικά εναέρια αντικείμενα σε πτήση απλά δεν χρησιμοποιούνται από εξωγήινα είδη, ή τουλάχιστον όχι με αυτήν την μορφή. Αυτή η αεροδυναμική μορφή είναι ανθρώπινης συλλήψεως. Πρόκειται για ένα από τα δικά σας μυστικά στρατιωτικά προγράμματα τα οποία φτιάξατε με την βοήθεια ανώριμης εξωγήινης τεχνολογίας που σας δόθηκε από εξωγήινους κατά την διάρκεια του 1960 και του 1970.
Γενικά, η μορφή του κελύφους του σκάφος ενός αυθεντικού εξωγήινου σκάφους δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί στο εσωτερικό για το πεδίο το ίδιο δεν υπάρχουν εξωτερικές δυνάμεις που να έχουν αποτέλεσμα, γενικά, τα σκάφη έχουν στρογγυλή μορφή και φτιάχνονται χωρίς σκληρές γωνίες (σαν δίσκοι ή κύλινδροι –ώστε το πεδίο να μπορεί να ρέει πιό εύκολα.
Τα σχέδια σας καταλήγουν να έχουν μαζί με την εξωγήινη τεχνολογία κινητήρα πεδίου και συμβατικούς στροβιλοκινητήρες τζετ, οπότε, είναι πάντοτε τριγωνικά και φτιαγμένα έτσι αεροδυναμικά για να μπορούν να ελιχθούν με αυτήν την πρωτόγονη αρχή αντίδρασης.
Στο συγκεκριμένο παράδειγμα το σκάφος αιωρείται πάνω απ’ όλα χάρις στο αυθεντικό κινητήρα πεδίου. Βλέπεις την παραμόρφωση και το μετά-φως στους περιστρεφόμενους κυλίνδρους; αυτό είναι μία αλάνθαστη ένδειξη για την αυθεντικότητα της φωτογραφίας.
Αλλά γιατί, θα με ρωτούσες, υπάρχουν 4 κύλινδροι; Αυτό είναι ασύνηθες — ακόμα και το ενδιάμεσο διάστημα δείχνει λανθασμένο. Ο χρωματισμός είναι πολύ σκοτεινός και η εσωτερική οπτική παραμόρφωση είναι πολύ εμφανής. Προφανώς μία ανακατασκευή του αυθεντικού συστήματος από τους επιστήμονες σας. Μιας και το εξωγήινο είδος δεν σας δίνει πλέον άλλες πληροφορίες μετά την διαφωνία σας, ξαναφτιάχνετε τα συστήματα μόνοι σας χωρίς πραγματικά να είστε σε θέση να κατανοήσετε τι επικίνδυνα πράγματα φτιάχνετε. Αυτή η κατασκευή δεν κάνει το σύστημα καλύτερο, αλλά πιο ασταθές.
Οι δύο εμπρόσθιοι κύλινδροι είναι πολύ κοντά μεταξύ τους, σίγουρα θα ρέουν ο ένας πάνω στον άλλο. Το χρώμα φανερώνει μία ισχυρή εναπομένουσα ακτινοβολία, είναι πιθανό η περίπτωση να έχουν χρησιμοποιηθεί ανώτερα στοιχεία ως συνήθεις για την μετατόπιση. Όπως και να έχει πρόκειται για κάτι πολύ επικίνδυνο να είσαι αθωράκιστος κοντά στο πεδίο. Το πρόσωπο που τράβηξε την φωτογραφία εμφάνισε κάποιο είδος βλάβης από ακτινοβολία ή κάψιμο;
Ερώτηση: Δεν ξέρω. Από πού έρχονται αυτά τα στρατιωτικά «ΑΤΙΑ» ; Από τις Ηνωμένες πολιτείες;
Απάντηση: Ναι. Νομίζω πως γενικά αυτό είναι αλήθεια. Από την δυτική ήπειρο.
Ερώτηση: Τότε γιατί πετούν πάνω από πυκνοκατοικημένες περιοχές της Ευρώπης; Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στο Βέλγιο. Αυτό δεν βγάζει κανένα νόημα. Μπορείς να το εξηγήσεις;
Απάντηση: Γιατί να μπορώ μόνο ΕΓΩ να εξηγήσω παράξενες ανθρώπινες πράξεις; Είναι πιθανόν πτήσεις μεγάλης απόστασης ή δοκιμές συστημάτων ηλεκτρομαγνητικής απόκρυψης/καμουφλάζ. Ο παλιός εχθρός του Αμερικανικού έθνους βρίσκεται σε αυτήν την μεριά του κόσμου, οπότε γιατί να μην δεν κάνουν δοκιμές εδώ;
Στην πατρίδα τους είχαν όλο τον χρόνο να πηγαινοέρχονται τα σκάφη τους. Ίσως να προκάλεσαν πολλές θεάσεις εκεί. Με μία τέτοιου είδους ασταθή δομή του πεδίου — όπως δεικνύει η φωτογραφία — το θεωρώ κάπως απίθανο να μπορεί αυτό το σκάφος να πετάξει πάνω από τον ωκεανό. Είναι πιθανό να υπάρχει μία βάση δοκιμών στην ήπειρό σας. Δυστυχώς, δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο.
Ερώτηση: Πολλοί αναγνώστες του πρώτου κειμένου έθεσαν την ερώτηση πως η πρώτη σου επαφή με τον Ε.Φ. προέκυψε. Ήδη γνωρίζω την ιστορία από τις αφηγήσεις σου, αλλά μπορείς να την επαναλάβεις εδώ για μία ακόμη φορά για το νέο κείμενο;
Απάντηση: Φυσικά. Λοιπόν, η ιστορία ξεκινά πριν από δύο των χρόνων σας εδώ στην Σουηδία. Είχα έντονο ενδιαφέρον για το είδος σας και την συμπεριφορά σας από τα νεανικά μου χρόνια, είχα ήδη μελετήσει την λογοτεχνία σας μέχρι εκείνη την στιγμή, όσο το δυνατόν καλά.
(Φυσικά, δεν είναι εύκολο στην πατρίδα μου να αποκτήσεις ανθρώπινα βιβλία, αλλά επειδή η ομάδα μου ή οικογένεια μου βρίσκεται σε υψηλότερη βαθμίδα τάξης, μπόρεσα να συγκεντρώσω κάποιο υλικό και μερικές φορές να μιλήσω με κάποιους του είδους μου που είχαν ήδη έρθει σε επαφή μαζί σας.)
Ήμουν πραγματικά πολύ περίεργη σχετικά με το είδος σας και μόλις μου επιτράπηκε να έρθω στην επιφάνεια, προσπάθησα να συλλέξω αμέσως περισσότερες πληροφορίες, μιας και πάνω απ’ όλα, μου είχε απαγορευθεί ρητά να εκκινήσω άμεση επαφή με τους ανθρώπους λόγω της θέσης μου εκείνο τον καιρό, και δεν υπήρχε η αναγκαιότητα για να γίνει κάτι τέτοιο.
Ήταν στο έτος σας 1998, όταν ήμουν σε πορεία βόρεια από εδώ σε ένα απόμακρο δάσος στην περιοχή κοντά στην είσοδο του κόσμου μου και έψαχνα για βιολογικά δείγματα, τα οποία χρησιμοποιούμε ώστε να γνωρίζουμε την περιβαλλοντολογική μόλυνση και την καταστροφή της χλωρίδας και της πανίδας στατιστικά από το είδος σας.
Εκείνη την στιγμή, ήμουν ήδη στον δρόμο της επιστροφής για την είσοδο –μπορούμε να προσανατολιστούμε καλύτερα, παρεμπιπτόντως, μέσω των αισθήσεων μας για το Γήινο μαγνητικό πεδίο — και ήδη ήμουν κοντά σε μια μεγάλη λίμνη, όταν προς εκπλήξεως μου βρέθηκα μπροστά σε μία καλύβα μέσα στο δάσος. Μέσα στην καλύβα αισθάνθηκα μία ανθρώπινη συνειδητότητα/επίγνωση.
Ήταν ο Ε.Φ. Πραγματικά, δεν είχα άδεια για επαφή με άλλο είδος, αλλά για τον ίδιο λόγο είχα ήδη θέσει σε εφαρμογή την ικανότητα απομίμησης με αρκετή επιτυχία και πριν από αυτό — ακόμα και με μεγάλες ομάδες από εσάς(δεν είχα έρθει ποτέ σε επαφή με άνθρωπο μόνη μου).
Τώρα, ας το πούμε πρωτόγονη περιέργεια; Ήθελα να μιλήσω με το πρόσωπο μέσα στην καλύβα και γι’ αυτό χτύπησα την πόρτα. Ο E. άνοιξε την πόρτα και αρχίσαμε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση. Η γλώσσα του δεν ήταν ακόμη τότε οικεία σε εμένα, αλλά δεν είναι και τόσο δύσκολο να μάθεις μία νέα γλώσσα όταν κάποιος μπορεί να διαβάσει τις πληροφορίες στην συνειδητότητα/επίγνωση του απέναντι ατόμου.
Του είπα απλά πως ερχόμουν από μία ξένη χώρα στα ανατολικά. Φυσικά εκείνη την στιγμή, δεν «αναγνώριζε» ποια πραγματικά ήμουν, ήταν απόλυτα πεπεισμένος πως μιλούσε με ένα πλάσμα του δικού του είδους, παρά του ότι αυτό ήταν απλά μία εικόνα απομίμησης.
Μιας και η αποστολή μου είχε σαν σκοπό την έρευνα εκείνης της περιοχής και θα διαρκούσε αρκετές μέρες, τον επισκέφτηκα σε αυτό το διάστημα τρεις φορές σαν ανθρώπινο πλάσμα. Στην αρχή μιλήσαμε κυρίως για συνηθισμένα πράγματα, αργότερα με θρησκευτικά και θέματα της φυσικής.
Έδειχνε εντυπωσιασμένος από τις γνώσεις μου, και εγώ παρομοίως με τις καθαρές ιδέες του και την — για ανθρώπινο πλάσμα — καλά επιδειχθείσα δομή της προσωπικότητας και τις απόψεις του. Σας αρέσει να αφήνεστε τελείως σε απόψεις της κοινής γνώμης ή στην καθοδήγηση, για παράδειγμα, «τα ερπετικά είδη είναι σατανικά» και τέτοια πράγματα.
Οδήγησα την συζήτηση σε αυτήν την κατεύθυνση, και ο Ε.Φ. είπε κάτι σχετικό με το ότι πιστεύει στην ύπαρξη εξωγήινων ειδών και ότι δεν ήταν υποχρεωτικά εχθρικά, αλλά ίσως μόνο διαφορετικά από το είδος του. Αυτό με ευχαρίστησε. Εκείνη την χρονική στιγμή, φυσικά, δεν μπορούσα να μιλήσω μαζί του για την γνώση μου επειδή δεν θα με πίστευε — θα με περνούσε για έναν άνθρωπο που σπάει πλάκα.
Καλλιέργησα την πολύ, πολύ ασυνήθιστη ιδέα (για το είδος μου) να του δείξω το πραγματικό μου εξωτερικό, κάτι το οποίο έκανα κατά την διάρκεια της τέταρτης συνάντησης μας στην καλύβα. Στην πραγματικότητα, ήταν προορισμένος για επαφή: ήταν ανοιχτόμυαλος, ειλικρινής, έξυπνος, χωρίς θρησκευτική προτίμηση ή καθοδήγηση, ζούσε μόνος και απομονωμένος, και κανείς δεν θα τον πίστευε, εάν αποφάσιζε να κοινοποιήσει την ιστορία.
Τόλμησα και έκανα αυτό το βήμα, αλλά μετά είχα σοβαρούς ενδοιασμούς σχετικά με την ορθότητα της πράξης μου, ειδικά όταν αντέδρασε..πολύ..βίαια. Κατάφερε να ελέγξει τον εαυτό του μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και μπορέσαμε να συζητήσουμε συγκεκριμένα για τα καθορισμένα θέματα. Τώρα δεν μπορούσε παρά να με πιστέψει.
Αυτό ήταν η απαρχή μιας σειράς συναντήσεων μας που αρχικά γίνονταν εκεί μέσα στο δάσος, αλλά αργότερα γίνονταν στην απομακρυσμένη του κατοικία. Τελικά έφερε εσένα σε επαφή μαζί μου..και γι’ αυτόν τον λόγο καθόμαστε εδώ μαζί για άλλη μια φορά και συζητούμε για πράγματα που πιθανόν να μην γίνουν πιστευτά εκεί έξω στην ανθρώπινη κοινωνία.
Ερώτηση: Είπες, πως δεν θα είχες άδεια εκείνη την εποχή για επαφές με ανθρώπινα πλάσματα. Έχεις τώρα την άδεια να μιλήσεις με τον Ε.Φ. και εμένα σχετικά με όλα αυτά τα πράγματα και ίσως αυτό να γίνει και επιστημονικά γνωστό;
Απάντηση: Ναι. Αυτό είναι δύσκολο να το εξηγήσω και για εσένα να το καταλάβεις. Ας πούμε απλά, ότι βρίσκομαι σε θέση τώρα να έχω αυτήν την άδεια χωρίς να υπολογίζω κάποιες συνέπειες. Σε αυτήν την θέση είμαι παρα-«απρόσβλητη» σε τέτοιους περιορισμούς. Ας το δούμε από αυτήν την πλευρά. Ναι.
Ερώτηση: Εάν άλλα άτομα θελήσουν να έρθουν σε επαφή με το είδος σου, έχουν κάποια τύχη να το κάνουν;
Απάντηση: Γενικά όχι. Αποφεύγουμε τις επαφές με εσάς και λειτουργούμε στην επιφάνεια μόνο σε απομακρυσμένες περιοχές και εκεί χρησιμοποιούμε τεχνικές απομίμησης σε περίπτωση που συναντήσουμε κάποιους ανθρώπους.
Το ότι εγώ μιλώ μαζί σου τώρα δεν σημαίνει ότι και άλλοι θα ακολουθήσουν το παράδειγμά μου. Εννοείται ότι θα μπορούσατε να προσπαθήσετε να βρείτε μία είσοδο για τον κόσμο μου και να εισβάλετε από εκεί. Όμως, αυτό μπορεί πολύ γρήγορα να οδηγήσει τον εισβολέα σε πολύ δυσάρεστες συνέπειες.
Έχετε σχεδόν ανύπαρκτες πιθανότητες να μας αναγνωρίσετε στην επιφάνεια. Δεν μπορείτε καν να έρθετε σε επαφή απευθείας μαζί μας, εμείς πρέπει να έρθουμε σε επαφή μαζί σας, όπως έκανα και με τον Ε.Φ. Αυτού του τύπου οι επαφές όμως δεν είναι ο κανόνας αλλά είναι πολύ σπάνια γεγονότα.
Ερώτηση: Μπορείς να περιγράψεις το υπόγειο σπίτι σας;
Απάντηση: Μπορώ να προσπαθήσω, αλλά σίγουρα δεν θα σου αποκαλύψω την τοποθεσία αυτού του μέρους. Το σπίτι μου βρίσκεται σε μία από τις μικρότερες υπόγειες διαμονές μας στα ανατολικά από εδώ. Θα σου δώσω μερικά νούμερα ώστε να σχηματίσεις μία γνώμη μόνος σου. Μισό λεπτό…Πρέπει να μετατρέψω τις μετρήσεις περίπου στις μονάδες σας.
Είναι μία θολωτή σπηλιά σε απόσταση περίπου των 4300 μέτρων από την επιφάνεια της Γης. Η σπηλιά οργανώθηκε σαν αποικία πριν από 3000 χρόνια, ένα μεγάλο μέρος της δομής της οροφής είναι τεχνητά συσσωματωμένη με τον βράχο και το σχήμα ξανασχεδιάστηκε σε ένα σχεδόν κομψό σε αναλογίες και πολύ επίπεδο θόλο με μία οβάλ επίπεδη βάση.
Η διάμετρος του θόλου σύμφωνα με τα μέτρα σας είναι περίπου δύο και μισό χιλιόμετρα. Το ύψος του θόλου στο υψηλότερο σημείο είναι περίπου 220 μέτρα. Κάτω από το υψηλότερο σημείο σε κάθε αποικία στέκεται ένα ειδικό άσπρο-γκρι κυλινδρικό κτίσμα — ένα είδος κολόνας στήριξης η οποία κρατάει το κυψελωτό δίκτυο — που φέρει την δομή του θόλου.
Αυτό το κτίριο είναι το ψηλότερο, μεγαλύτερο και παλιότερο κτίσμα σε όλο τον θόλο γιατί είναι πάντα συσχετισμένο με την κατασκευή μαζί με την ασφάλεια της οροφής. (Στο μεταξύ ασφαλώς υπήρξαν στιγμές που αναστηλώθηκε εξ’ ολοκλήρου.) Αυτό το κτίριο έχει ένα πολύ ειδικό όνομα και έχει θρησκευτική σημασία. Εμείς έχουμε μόνο μία τέτοια κολόνα, μεγαλύτερες αποικίες έχουν και περισσότερες κολώνες σύμφωνα με την κατασκευή της οροφής.
Μία από της κύριες αποικίες στην κεντρική Ασία έχει για παράδειγμα 9 τέτοιου είδους στηρίξεις, αλλά αυτή η αποικία είναι πάνω από 25 από τα χιλιόμετρα σας σε μέγεθος. Το κεντρικό κτίσμα είναι γενικά το κέντρο της θρησκείας, αλλά επίσης το κέντρο για την ρύθμιση του κλίματος, και το κέντρο για την συμπεριφορά και την ρύθμιση του συστήματος φωτισμού.
Έχουμε στο μέρος μας συνολικά 5 μεγάλες τεχνητές φωτεινές πηγές που παράγουν το UV φως σας και την θερμότητα του μέσω βαρυτικών πηγών. Οι αεραγωγοί και το σύστημα φωτισμού από την επιφάνεια διατρέχουν αυτές τις κολώνες και φυσικά ελέγχονται πολύ έντονα.
Παρεμπιπτόντως, έχουμε 3 αεραγωγούς και 2 ανελκυστήρες εκεί, ακόμα και μία σήραγγα που μας συνδέει με την επόμενη σημαντική αποικία που βρίσκεται περίπου 500 χιλιόμετρα στα νοτιοανατολικά. Ένα από τα φρεάτια του ανελκυστήρα οδηγεί σε μία σπηλιά κοντά στην επιφάνεια, το άλλο οδηγεί σε έναν από τους σταθμούς για τα σκάφη–θυμάσαι, τα κυλινδρικά σκάφη — που φυσικά είναι κρυμμένος εγγύτερα στην επιφάνεια πίσω από βραχώδη ορεινή επιφάνεια.
Φυσιολογικά, υπάρχουν μόνο τρία σκάφη εκεί — είναι μικρός σταθμός. Τα υπόλοιπα κτίρια στην αποικία είναι, συνήθως, ομοκεντρικά διατεταγμένα σε οβάλ κύκλους γύρω από την κεντρική κολόνα, και είναι χωρίς εξαιρέσεις πιο επίπεδα, γενικά από 3 έως 20 μέτρα ψηλά το πολύ. Το σχήμα των κτιρίων είναι στρογγυλά και θολοειδή.
Το σχήμα διαφοροποιείται ανάλογα με τον κύκλο και την απόσταση από την κεντρική κολόνα. Στα βόρεια της κολόνας, υπάρχει ένα πρόσθετο, πολύ μεγάλο αλλά πολύ πλατύ στρογγυλό κτίριο. Αυτό το κτίριο διασπά την ομοκεντρική διάταξη της αποικίας με την διάμετρο του των 250 μέτρων. Είναι η ζώνη τεχνητού ηλιακού φωτός όπου στεγάζονται οι ειδικά φωτισμένοι διάδρομοι και δωμάτια.
Σε αυτές τις περιοχές επικρατεί πολύ ισχυρό UV φως, και χρησιμοποιούνται για να ζεστάνουν το αίμα μας. Υπάρχει ακόμα και μία πολυκλινική εκεί και ένα δωμάτιο συναντήσεων. Πέρα από το εξωτερικό δακτύλιο της αποικίας, υπάρχουν ζώνες στις οποίες κρατούνται ζώα — ξέρεις, ΠΡΕΠΕΙ να καταναλώνουμε σάρκα ως θρεπτικό συστατικό — και οι κήποι όπου καλλιεργούνται τα φυτά και τα μανιτάρια, υπάρχει επίσης ζεστό και κρύο νερό που τρέχει από υπόγειες πηγές.
Ο σταθμός ενέργειας βρίσκεται στην άκρη της αποικίας. Ο σταθμός λειτουργεί με σύντηξη ως βάση και παρέχει την αποικία με ενέργεια τους «ήλιους». Η ομάδα μου ή «οικογένεια» ζει, στο τέταρτο δακτύλιο κτισμάτων μακριά από την κεντρική κολόνα στήριξης. Τόσα πολλά σε τόσο λίγο χρόνο. Για να σου περιγράψω όλα τα κτίρια και τις λειτουργίες τους θα τραβήξει πολύ μακριά.
Είναι δύσκολο να περιγράψω και τέτοιο σε εσάς, γιατί είναι τελείως διαφορετικό σαν περιβάλλον και κουλτούρα από ότι έχετε συνηθίσει στην ζωή σας στην επιφάνεια. Πρέπει πραγματικά να το δείτε μόνοι σας για να το πιστέψετε.
Ερώτηση: Θα το δω εγώ κάποια φορά;
Απάντηση: Ποιος ξέρει, ίσως. Ο χρόνος φέρνει νέες ευκαιρίες.
Ερώτηση: Πόσα πλάσματα του είδους σου ζούνε σε αυτήν την αποικία;
Απάντηση: Περίπου 900.
Ερώτηση: Αυτό είναι το τέλος της συνέντευξης. Έχεις κάποιο τελικό μήνυμα για τους αναγνώστες του κειμένου;
Απάντηση: Ναι. Είμαι απολύτως έκπληκτη από τα πολλά σχόλια στα λεγόμενά μου, φυσικά, είμαι επίσης απογοητευμένη από τους θρησκευτικούς χαρακτηρισμούς μου ως τον εχθρό και τα οποία έχουν κρυφτεί βαθιά μέσα στο μυαλό σας. Θα πρέπει να μάθετε να διαχωρίζετε τον εαυτό σας από την παλιά μορφοποίηση και όχι να στέκεστε στη μέση υπό τον έλεγχο από κάτι ή κάποιον που ήδη έχει φύγει εδώ και 5000 χρόνια. Άλλωστε είστε ελεύθερα πνεύματα. Αυτά είναι τα τελευταία μου λόγια.
————————————–
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ. ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΊ Ο ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ, ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ.
©Μετάφραση στην Αγγλική από Κρίστιαν Πφάϊλερ – μετάφραση στα Ελληνικά Α.Τ. για τη μεταφορά Ιων Μαγγος
5
Η αλήθεια βρίσκεται εκεί έξω και είναι περισσότερο περίεργη από τη φαντασία. Το δικαίωμα για τη δημοσιοποίηση της αλήθειας ανήκει πάντα στους νικητές, ενώ μετά από λίγο καιρό ενδέχεται η αλήθεια να γεννηθεί μέσα σου. Και εσύ προσέχεις ανά διαστήματα και παρατηρείς αν η αλήθεια έχει αλλάξει, αλλά ποτέ δεν αλλάζει.
Μερικές φορές τυχαίνει να δεις αυτή την αλήθεια που διδάχθηκες να προβάλλεται στην τηλεόραση ή στην εφημερίδα και με κάποιο τρόπο επιβεβαιώνεσαι ότι εσύ και πολλοί περισσότεροι έχετε την ίδια άποψη. Λοιπόν, αυτό δεν είναι πραγματικό. Αυτός ο κόσμος είναι θανάσιμος για τους ανθρώπους, γεγονός που δεν δικαιολογείται μεν, αλλά είναι η πραγματικότητα.
Το κατεστημένο των Ερπετοειδών έχει σχεδιαστεί πολύ προσεκτικά ώστε να συγκαλύπτει την ανωτερότητά τους πίσω από ένα πέπλο πολιτιστικών αναφορών στη μουσική, την τέχνη και την λογοτεχνία. Χρησιμοποιεί λέξεις-κωδικούς κάθε φορά που θέλει να κάνει αναφορά στην καταγωγή και στον πρωταρχικό ερμαφρόδιτο Αδάμ και τη δημιουργία την πρώτης γαλαζοαίματης ένωσης: για παράδειγμα κρίνα, όστρακα, φίδια, ερπετά, αστέρια, φως κτλ.
Ξεσηκώνουν τις καλύτερες από τις ιδέες που υπάρχουν στην σκέψη μας και είναι περήφανοι για αυτή τους τη δυνατότητα. Μπορούν για παράδειγμα να κάνουν έναν έμπειρο οδηγό λεωφορείου να σταματήσει το όχημά του πάνω σε διασταύρωση για να επιβιβαστούν και να τον μπερδέψουν στην συνέχεια όταν θα περάσει κόκκινο φανάρι χωρίς να καταλαβαίνει το γιατί.
Όμως η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ terra papers
ION MAGGOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου