Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

ΧΟΥΝΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ!

ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΧΕ ΜΗΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ. ΕΠΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ 400 ΔΙΣ.

ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑ ΕΒΡΑΒΕΥΘΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ  ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΟΣΑ. ΕΠΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΝ ΤΟΥ ΟΟΣΑ.

ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΣ ΗΤΟ 0,003%. ΕΠΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΗΛΘΕ ΣΤΟ 16%.

ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΣΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ. ΕΠΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΕΛΛΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΝΕΩΝ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.

ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ 14 ΦΥΛΑΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΥΨΩΣΗ ΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. ΕΠΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΕΑΙ.(ΜΑΛΑΝΤΡΙΝΟ,ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΕΛΕΙΩΝ ΘΗΒΩΝ Κ.Α)

ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΕΡΓΙΑ. ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΗΡΧΟΝΤΟ ΞΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΘΟΥΝ. ΕΠΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΝΕΡΓΙΑ ΕΦΘΑΣΕ ΤΟ 25% ΚΑΙ ΤΟ 60% ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.


ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΡΟΙΚΑ ΟΥΤΕ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΗΛΕΓΧΟΝ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ. ΕΠΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΣΥΝΩΣΤΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΙΓΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ. ΕΠΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΝΟΝΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.

ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΣΤΕΓΟΙ. ΕΠΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΑΙ ΜΑΣ ΚΟΜΟΥΝΤΑΙ ΕΙΣ ΣΤΟΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ(ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ..ΠΕΙΡΕΩΣ 35)

ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΙΝ ΤΩΝ. ΕΠΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΝΑ ΤΡΩΓΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΣΥΤΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΝ.

ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΟΥΔΕ ΜΙΑ ΜΕΙΩΣΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΕΓΕΝΕΤΟ. ΕΠΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΜΕΙΩΘΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ.

ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΞΗΛΕΙΦΘΗ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΝ ΤΗΣΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΩΣ. ΕΠΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΞΕΝΩΝ, ΠΟΥ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΠΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , Η ΑΝΕΧΟΜΕΝΗ ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΞΕΝΩΝ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΝΟΒΟΛΟΥΝ, ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ.

ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ. ΕΠΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΧΙ.

ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΠΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΩΓΚΩΘΗ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΩΣ.

ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΟΛΟΣ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΕΓΕΝΟΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟΝ ΤΑΜΕΙΟΝ. ΕΠΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΡΑ.

ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΗΣΑΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟΙ. ΕΠΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΖΗΜΙΟΓΟΝΟΙ.

ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΗΣΑΝ ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ. ΕΠΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ.

ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΕΝ ΕΠΩΛΟΥΝΤΟ ΟΙ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΠΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΞΕΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΟΥΔΕΙΣ ΗΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΝ. ΕΠΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ.

ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ. ΕΠΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 2.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ 597.000 ΠΑΙΔΙΑ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ.(ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ UNICEF"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 24-2-2013)

ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΕΠΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΜΒΑΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΑΠΕΠΕΙΡΑΘΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΝΑ ΨΑΧΝΗ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΣΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 24-2-2013

ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ 273 ΞΕΝΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΠΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΛΑΙ  ΤΩΝ ΕΦΥΓΑΝ

ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΦΡΟΝΤΙΖΕΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ Ο ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΣ  ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΤΛΩΣΤΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ. ΕΠΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ Β ΗΠΕΙΡΟ. Β ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Α ΘΡΑΚΗ ,ΙΩΝΙΑ ΠΟΝΤΟ

ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΕΓΕΝΕΤΟ. ΕΠΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΤΑΣ ΟΙΟΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΝ. ΕΠΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΛΗΘΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΩΛΕΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΝ

ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΦΡΑΞΑΝ ΜΕ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΑ ΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ , ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ. ΕΠΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΜΕ ΚΑΓΚΕΛΑ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟΦΙΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ.

ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ. ΕΠΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΡΓΗΣΗ

ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΙΕΤΟ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ. ΕΠΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΕΠΤΥΧΘΗ Ο ΑΝΑΡΧΙΣΜΟΣ

ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΑΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΑΠΕΒΙΩΣΑΝ ΠΑΜΤΩΧΟΙ. ΕΠΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΤ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΕΠΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΛΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΜΕΙΩΘΗΣΑΝ ΔΡΑΣΤΙΚΩΣ.

ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΠΡΟΠΩΛΟΥΝΤΟ ΕΝΤΟΣ ΜΗΝΟΣ. ΕΠΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ.

ΕΠΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ(ΑΡΘ.3) ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΡΙΖΕΙ (ΑΡΘ 16) ΩΣ ΣΚΟΠΟΝ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΝ"ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ. ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΛΕΠΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΟΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΑΣ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΝΕΓΕΙΡΕΙ ΤΖΑΜΙ ΔΑΠΑΝΑΙΣ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

ΚΩΝ ΠΛΕΥΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ


2 σχόλια:

  1. Εμας ετσι μας αρεσει ρε.Ειμαστε ηληθιοι,μαζοχιστες και αναξιοι.Δηλ για τον καιαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι φιλε ανωνυμε...δεν ειμαστε αυτα που λες...μας κανανε αυτα που λες μεσω της ανυπαρκτης παιδειας και μεσω του ρουσφετιου και του "δε βαριεσαι". Αν βλεπεις τον διπλανο σου να κλεβει δημοσιο χρημα, θες και συ να κλεψεις αντι να του κοψεις τα χερια. Αυτο ειναι θεμα παιδειας και ηθους. Οταν αυτα τα 2 δεν υπαρχουν, τοτε καταληγεις να γινεις ολα αυτα που λες.
    Αν το συστημα το σαπιο της ελλαδας, εφαρμοζονταν πχ στην αγγλια, στην γερμανια η οπουδηποτε αλλου, νομιζεις οτι οι γερμανοι και οι αγγλοι δεν θα γινοταν λαμογια, μαζοχες, αναξιοι, αχαιρευτος κτλ κτλ? Σιγουρα μετραει και η ιδιοσυγκρασια του ελληνα, αλλα καθε λαος χειραγωγειται αναλογα. Εμας μας φεραν σαυτο το σημειο. Και μην ακουω μπουρδες του στιλ "εμεις τους ψηφισαμε". Εδω κανουν τοσα και τοσα, πολεμους, αιματοχυσιες κτλ κτλ, στο να φερουν στα μετρα τους το εκλογικο συστημα θα κωλοσουν???
    Ξυπνηστε ρεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή