Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ο ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ...ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ!

Δεν αποφασίζουν οι Γάλλοι, οι Άγγλοι, οι Αμερικανοί και λοιποί "Δυτικοί" για το αν θα εφαρμοσθεί στρατιωτικά η "δημοκρατία" στη Συρία! Αποφασίζουν ΜΟΝΟ Εβραίοι!



Και όλα αυτά με ψεύτικα εγκλήματα με χημικά! Όπως όταν μπήκαν στο Ιράκ με βάση την μαρτυρία της Ναγίρα, της κοπέλας που έβαλε ένας Εβραίος, ο Τομ Λάντος να καταθέσει ψευδώς ότι οι Ιρακινοί εισέβαλαν στο Κουβέϊτ και πήραν βρέφη από επωαστήρες και τα δολοφόνησαν στην άσφαλτο.

Όλοι Εβραίοι! Έβγαλε ανακοίνωση το αφεντικό απ' το Ισραήλ και όλοι οι Εβραίοι υπάλληλοι του ιουδαϊκού ιερατείου είπαν "Πρέπει να ξεφορτωθούμε τον Άσαντ"! Είναι τεράστια η εξαπάτηση των λαών. Τα εβραϊκά κανάλια κρύβουν ότι η επικείμενη επίθεση στη Συρία από ΗΠΑ, Γαλλία, Βρετανία και Ισραήλ είναι ένα καθαρά εβραϊκό σχέδιο που πρόκειται να γίνει πράξη από κρυπτο-Εβραίους πολιτικούς. Και για να μην νομίζετε ότι υπερβάλλουμε σας λέμε τα εξής με συνδέσμους για να τα επαληθεύσετε:

Ο Ομπάμα είναι Εβραίος και απ' την πλευρά της μητέρας του αλλά και ψυχικά. Το έχει πει ο μέντοράς του.

Ο Κάμερον είναι και αυτός Εβραίος όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος.

Ο Φαμπιούς είναι επίσης Εβραίος!

Ισραήλ-Συρία: Ο Πέρες κάλεσε τη διεθνή κοινότητα "να απαλλαγεί" από τα... χημικά όπλα της Συρίας 

Ο ισραηλινός πρόεδρος Σιμόν Πέρες κάλεσε σήμερα τη διεθνή κοινότητα "να απαλλαγεί" από τα χημικά όπλα της Συρίας, μετά την καταγγελθείσα επίθεση με τοξικά αέρια την Τετάρτη κοντά στη Δαμασκό.


"Είναι καιρός η διεθνής κοινότητα να προσπαθήσει να απαλλαγεί από όλα τα χημικά όπλα της Συρίας", δήλωσε ο Πέρες στο περιθώριο συνάντησης που είχε στην Ιερουσαλήμ με το γάλλο υπουργό Εξωτερικών Λοράν Φαμπιούς, χωρίς να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με το τι ακριβώς εννοεί.

"Τα χημικά όπλα δεν μπορούν να παραμείνουν εκεί, είτε βρίσκονται στα χέρια του 'Ασαντ ή στα χέρια κάποιου άλλου. Είναι πολύ περίπλοκο, αλλά θα γίνει ακόμα πιο περίπλοκο και πιο επικίνδυνο εάν παραμείνουν τα πράγματα ως έχουν", πρόσθεσε ο Πέρες.

"Αυτό που συμβαίνει στη Συρία δεν έχει προηγούμενο και δεν μπορώ να πιστέψω ότι σημειώθηκε το πιο αύλληπτο έγκλημα πολέμου, η χρήση χημικών όπλων εναντίον γυναικών και παιδιών", τόνισε.

Ο Πέρες χαιρέτισε εξάλλου "τη σαφήνεια και το θάρρος" της στάσης της Γαλλίας και πρόσθεσε ότι το Παρίσι "είναι η πιο καθαρή φωνή όσον αφορά τη Συρία".

Ο Φαμπιούς ο οποίος επισκεπτεται το Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά Εδάφη, δήλωσε ότι "όλα δείχνουν ότι έγινε σφαγή με χημικά όπλα και τη βαριά ευθύνη του Μπασάρ αλ-'Ασαντ και πρόσθεσε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί από τη στιγμή που διαδραματίστηκαν τα γεγονότα δεν υπήρξε μια ισχυρή αντίδραση από τη διεθνή κοινότητα".

Στο περιθώριο της εβδομαδιαίας συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου κατήγγειλε "μια φοβερή τραγωδία, ένα φοβερό έγκλημα".

"Οι σκέψεις μας είναι στις γυναίκες, στα μωρά και στα παιδιά που επλήγησαν από όπλα μαζικής καταστροφής", πρόσθεσε ο Νετανιάχου για τον οποίο η επίθεση αυτή αποτελεί απόδειξη ότι "τα πιο επικίνδυνα καθεστώτα στον κόσμο δεν πρέπει να έχουν στην κατοχή τους τα πιο επικίνδυνα όπλα του κόσμου".

Ο Νετανιάχου, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Φαμπιούς εντός της ημέρας, τόνισε ότι το Ισραήλ παρακολουθεί με προσοχή τις εξελίξεις στη Συρία και ότι είναι έτοιμο να δράσει εάν θεωρήσει ότι απειλείται".

Κ.Λ 
News Room «Κέρδος» με πληροφόρηση από το ΑΠΕ - ΑΜΠ
http://www.kerdos.gr/default.aspx?id=1958668&nt=103

Την συμφωνία τους ότι η χρήση χημικών όπλων πρέπει να εμποδιστεί με κάθε τρόπο εξέφρασαν οι Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον.
Οι δύο άνδρες τόνισαν ότι η χρήση χημικών από το καθεστώς Άσαντ είναι μια σημαντική πρόκληση για διεθνή κοινότητα και για το λόγο αυτό ανέθεσαν στους αξιωματούχους τους να εξετάσουν όλα τα πιθανά ενδεχόμενα για την διαχείριση της κρίσης.
Ο πρόεδρος του Συριακού Εθνικού Συνασπισμού δήλωσε από την Τουρκία όπoυ βρίσκεται:
“ Ζήτησα από τον αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα ως ηγέτη της μεγαλύτερης υπερδύναμης στον κόσμο, να πάρει προσωπικά την κατάσταση στα χέρια του, και το ίδιο έκανα με τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και τον Άγγλο Πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον”.
H Toυρκία και το Κατάρ ζήτησαν από τον ΟΗΕ, να υιοθετήσει ψήφισμα που ότι διαπράττει έγκλημα και καταστρέφει στοιχεία,
εάν ο Άσαντ συνεχίζει να παρεμποδίζει την πρόσβαση των επιθεωρητών στην περιοχή όπου έγινε η επίθεση με χημικά.
“ Εάν το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ δεν μπορέσει να πάρει αποφάσεις, θα είναι αναπόφευκτο ότι χώρες που σέβονται την ανθρώπινη ζωή θα συνεργαστούν και θα αναλάβουν δική τους πρωτοβουλία”, τόνισε ο υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου.
Ενδεικτικό της κινητικότητας που επικρατεί είναι ότι την Δευτέρα προγραμματίστηκε στην Ιορδανία σύσκεψη των υπουργών άμυνας και των επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ, της Τουρκίας, της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ, προκειμένου να συζητήσουν την κατάσταση.
Ο επικεφαλής της γαλλικής διπλωματίας Λοράν Φαμπιούς εκτίμησε σήμερα πως δεν υπάρχει "καμία αμφιβολία" για την επίθεση με χημικά όπλα στις 21 Αυγούστου κοντά στη Δαμασκό και για την "ευθύνη" του συριακού καθεστώτος.
Ερωτηθείς για τη σημερινή απόφαση του συριακού καθεστώτος να δώσει άδεια στους εμπειρογνώμονες του ΟΗΕ να ερευνήσουν τις επιθέσεις αυτές, ο Φαμπιούς υπενθύμισε πως "το αίτημα αυτό είχε υποβληθεί ήδη πολλές ημέρες νωρίτερα".
"Από τη στιγμή που έχει αποδειχθεί η πραγματικότητα των γεγονότων με τρόπο αδιαμφισβήτητο, θα υπάρχει απαραιτήτως μια ισχυρή απόκριση", πρόσθεσε.
Ο υπουργός μιλούσε στο τέλος μιας διήμερης επίσκεψης στα Παλαιστινιακά Εδάφη και στο Ισραήλ προκειμένου να υποστηρίξει την ειρηνευτική διαδικασία και να επικαλεστεί το περιφερειακό πλαίσιο.
Κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης ανάμεσα στον Φαμπιούς και τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου νωρίτερα σήμερα, ο τελευταίος χαρακτήρισε την κατάσταση στη Συρία "πραγματικά σοκαριστική" και κάλεσε τη διεθνή κοινότητα "να θέσει τέρμα σε αυτές τις ακρότητες".
Από την πλευρά του, ο ισραηλινός πρόεδρος Σιμόν Πέρες κάλεσε επίσης τη διεθνή κοινότητα να "απαλλαγεί" από τα χημικά όπλα της Συρίας.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου