Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ Ο ΘΕΩΡΙΤΙΚΟΣ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΣ

ΘΕΩΡΙΤΙΚΟΣ , Ο ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΑ ΟΙ ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΣΤΟΥΣ  "ΟΝΤΩΣ" ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΛΑΤΩΝ. ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ" Η ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ" ΚΑΙ Η "ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ"

ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ "ΜΥΣΤΙΚΟΣ' ΚΑΙ Κ"ΚΡΥΦΟΣ" ΕΦΟΣΟΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ ΕΥΧΕΡΩΣ ΠΡΟΣΙΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.(ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ). ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΡΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΞΕΥΓΕΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟΣ , ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΣΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΩΡΗΤΑΙ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ ΜΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ.

ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ , ΔΙΟΤΙ Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΨΥΧΙΚΩΝ ΑΡΕΤΩΝ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΕΝΝΟΙΩΝ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΣΑΦΩΣ ΙΟΥΔΑΙΚΩΝ. ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΥ ΕΤΥΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ Η ΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΕΥΡΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ , ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ "ΝΑΟΥ"  ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ/ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ  ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ Η ΛΑΙΚΗ ΡΗΣΗ"ΟΠΟΥ ΜΑΣΟΝΟΣ , ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ" , ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΝΑΙΤΩΝ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΘΕΤΟ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ " ΜΕΤΑΞΑΣ 4Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ"ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ"

ΣΗΜΗΩΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΝΘΕΤΟ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ...ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ  ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ

Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΥΜΒΑΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΡΟΥΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ...ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου