Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!

Ποιοι κρύβονται πίσω από την αιματοχυσία στην Αίγυπτο;
Στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου και διάλυσης βρίσκεται πλέον η Αίγυπτος, το μεγαλύτερο και πολυπληθέστερο αραβικό κράτος, μετά την επέμβαση Στρατού και Αστυνομίας στις δύο καθιστικές διαμαρτυρίες υπέρ του Μόρσι στο Κάιρο, που βάφτηκε στο αίμα.

Για 43 νεκρούς και 560 τραυματίες έκανε λόγο η κυβέρνηση, που κατήγγειλε ότι οι ισλαμιστές άρχισαν να πυροβολούν πρώτοι, για πάνω από 500 νεκρούς και κοντά στους 10.000 τραυματίες κάνουν λόγο οι Αδερφοί Μουσουλμάνοι. Παράλληλα, οι υποστηρικτές του Μοχάμεντ Μόρσι πυρπόλησαν τρεις κοπτικές εκκλησίες στην κεντρική Αίγυπτο. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, δύο χριστιανικές εκκλησίες δέχθηκαν επίθεση και πυρπολήθηκαν από διαδηλωτές στην επαρχία της Μίνια, όπου κατοικεί πολυπληθής κοπτική κοινότητα.
Οι εκκλησίες του Αβραάμ και της Παρθένου Μαρίας τυλίχτηκαν στις φλόγες αφότου υποστηρικτές της Αδελφότητας έβαλαν φωτιά στον προαύλιο χώρο και εισέβαλαν στο εσωτερικό σπάζοντας τις πόρτες. Τουλάχιστον 1.000 ισλαμιστές συμμετείχαν στην επίθεση, σύμφωνα με το δίκτυο Russia Today, πριν επέμβει η αστυνομία με δακρυγόνα για να τους διαλύσει. Το κίνημα της κοπτικής νεολαίας Youth Maspero Union κατηγόρησε τους Αδελφούς Μουσουλμάνους για «πόλεμο αντιποίνων κατά των κοπτών», οι οποίοι αναλογούν στο 10% των 84 εκατομμυρίων κατοίκων της Αιγύπτου. Στην πόλη Σοχάγκ, που βρίσκεται νοτιότερα, ισλαμιστές διαδηλωτές πέταξαν βόμβες μολότοφ στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Mena. Διαδηλωτές πέταξαν κατά πληροφορίες και βόμβες μολότοφ εναντίον καθολικής εκκλησίας και μοναστηριού στο Σουέζ, που τυλίχτηκαν επίσης στις φλόγες.

Ψάχνοντας για το ποιοι είναι οι πραγματικοί υπεύθυνοι για την αιματοχυσία, βρήκαμε στην ελληνική έκδοση του βιβλίου του Ροζέ Γκαρωντύ «Ο ισραηλινός σιωνισμός στο εδώλιο» (εκδόσεις «Νέα Θέσις») ένα παλαιότερο δημοσίευμα (υπό τον τίτλο «Στρατηγικά σχέδια του Ισραήλ») του περιοδικού «Kivounim» (Προσανατολισμοί), που εκδίδεται στην Ιερουσαλήμ από την Παγκόσμια Σιωνιστική Οργάνωση, το οποίο και σας παραθέτουμε, για να εξαγάγετε τα συμπεράσματά σας:
«Ως ενιαίο κράτος υπό κεντρική εξουσία, η Αίγυπτος είναι ήδη ένα πτώμα, κυρίως αν λάβουμε υπόψη μας τη σύγκρουση που γίνεται όλο και περισσότερο σκληρή μεταξύ μουσουλμάνων και χριστιανών. Η διαίρεσή της σε χωριστές γεωγραφικές επαρχίες πρέπει να είναι ο πολιτικός μας στόχος… Άπαξ και η Αίγυπτος διαλυθεί και στερηθεί κεντρικής εξουσίας, χώρες όπως η Λιβύη, το Σουδάν και άλλες πιο απομακρυσμένες, θα γνωρίσουν την ίδια διάλυση. Η δημιουργία ενός κοπτικού κράτους στην Άνω Αίγυπτο και μικρών περιφερειακών οντοτήτων άνευ σημασίας, είναι το κλειδί μιας ιστορικής εξελίξεως που στις ημέρες μας έχει καθυστερήσει εξ’ αιτίας της συμφωνίας ειρήνης, αλλά αναπότρεπτη μακροπροθέσμως».

χρυσή αυγή com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου