Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Οι κοσμοναύτες του Σαλιούτ 7 είδαν ”7 αγγέλους” στο διάστημα!!!


εξερευνητής

Ρωσία: οι κοσμοναύτες του Σαλιούτ 7 είδαν ”7 αγγέλους” στο διάστημα!!! το Top Secret έγγραφο πρόσφατα ήρθε στο φως, αποκαλύπτει μεταξύ του πληρώματος των ρώσικων κοσμοναυτών στο διαστημικό σταθμό σαλιούτ 7 είδαν ορισμένα αγγελικά όντα!!

Μια αξέχαστη εμπειρία και η κόπωση και το άγχος τους που είχαν υποστεί! να είναι οι μόνοι στο χώρο για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να είναι ένας λόγος για να είχαν παραισθήσεις’ αλλά οι Ρώσοι κοσμοναύτες επί του Σαλιούτ 7, μαζί είδαν πραγματικά κάτι μυστηριώδες, θαυμάσιο δεν θα το ξεχάσουν ποτέ στη ζωή τους. Αυτή η ιστορία δεν είναι τίποτα λιγότερο από εκπληκτική!!

Ήταν 12 Ιούλη του 1984, ο Ρώσος κοσμοναύτης επέβαινε στην Σοβιετική Σαλιούτ 7 στο διαστημικό σταθμό, και ήταν στο διάστημα για 155 ημέρες.

Αυτή ήταν και η ημέρα κατά την οποία η ομάδα είδε τα περίεργα φώτα και την εμφάνιση απο μυστηριώδη όντα.

Σύμφωνα με τον διοικητή Oleg Atkov και οι κοσμοναύτες Βλαντιμίρ Σολοβιόφ και Leonid Kizim, ο διαστημικός σταθμός ήταν εντελώς βυθισμένος σε ένα ελαφρύ και ισχυρό ταυτόχρονα γοητευτικό, λαμπερό πορτοκαλί χρώμα!

Αυτό το φως φαινόταν να προέρχεται από έξω από το διαστημικό σταθμό και θα μπορούσαν να διακρίνουν ένα αποτέλεσμα σαν αιμορραγία μέσα από έναν τοίχο εντελώς αδιαφανή!! από Επτά αγγέλους ανθρωποειδές!! Για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, το πορτοκαλί φως ήταν τόσο έντονο που τύφλωσε το πλήρωμα και τον καθένα από αυτούς.. Όταν ξαφνικά είδαν στην πόρτα μια φωτεινή πηγή φωτός .. και αυτό ήταν μια παράξενη επίδραση, σαν να υπήρχε μια έκρηξη αυτού του φωτός του πορτοκαλί!! και μέσα εκεί ήταν σαν τα πρόσωπα των περίπου επτά μυστηριωδών όντων!!

http://www.segnidalcielo.it/wp-content/uploads/2013/03/na4OD.jpgΟι κοσμοναύτες ήξεραν κάθε σπιθαμή του Σαλιούτ 7 και ήξεραν επίσης αν ήταν μια πυρκαγιά! αλλά ό,τι έβλεπε το πλήρωμα (ήταν ένα ακατανόητο φαινόμενο) ένα πορτοκαλί φως, και να αναδύονται μυστηριώδεις παρουσίες στο χώρο.

Όλοι οι κοσμοναύτες είχαν αναφέρει ότι είδαν τα πρόσωπα των επτά αγγέλων που κυμαινόταν λίγο έξω από το διαστημικό σταθμό. Στη συνέχεια, επιβεβαίωσαν μέσω του κεντρικού ελέγχου χώρου, με την αιτιολογία, ότι αυτά τα όντα ήταν εξωγήινα στην εμφάνιση, είχαν φτερά και φωτοστέφανα γύρω από το φως!!

Αυτά τα όντα ήταν κοντά στο Διαστημικό Σταθμό Σαλιούτ 7 για περίπου 10 λεπτά, πριν εξαφανιστούν στο λεπτό αέρα. Ηταν 167 ημέρα, που το πλήρωμα ενώθηκε αργότερα με μια άλλη ομάδα από τρεις κοσμοναύτες που επέβαιναν στο Soyuz T-12 στο διαστημικό σκάφος, και ήταν: Svetlana Savitskaya, Igor Volk, και Vladimir Dzhanibekov.

Λίγο μετά την είσοδο στον σταθμό Σαλιούτ 7, όταν και πάλι άρχισε να βυθίζεται σε μια ζεστή πορτοκαλί λάμψη!!

Στη συνέχεια, όλοι οι αστροναύτες κοίταξαν έξω από την πόρτα και για άλλη μια φορά, είδαν τα αγγελικά όντα!! (Οι κοσμοναύτες είχαν επίσης αναφέρει ότι τα μεγέθη αυτών των αγγελικών όντων φωτός ήταν τόσο μεγάλα όσο ένα εμπορικό τζετ!!!) Αυτό το περιστατικό τέθηκε υπό την κάλυψη ως άκρως απόρρητο!! εκ μέρους της «Πρώην Σοβιετικής Ένωσης απείλησαν το πλήρωμα τους προειδοποίησαν για την ίδια τούς την ζώη!! να αποφύγουν το δημόσιο τομέα της θεαματικής τους εμπειρία!!… Η τελευταία δήλωση απο τους κοσμοναύτες δεν είναι τίποτα λιγότερο από εκπληκτική!!

Όλοι ανέφεραν ότι είδαν “τους αγγέλους” Οι αρχές αρνήθηκαν και απόρριψαν το περιστατικό! δικαιολογούν ως υπερβολική κόπωση που οφείλεται σε μια εκτεταμένη παραμονή στο διάστημα.

Αλλά δεν ήταν μόνο ένας κοσμοναύτης που είδε τους αγγέλους στο χώρο, (όλη η ομάδα τους είχε δει) Μετά από αυτό το παράξενο περιστατικό, το πλήρωμα συνέχισε να παραμείνει στο διαστημικό σταθμό σπάζοντας το ρεκόρ παραμονής των 237 ημερών πριν από την εγκατάλειψη.

1 greek

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου