Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

"Τυχαίο" θα είναι....Εβραίος ο αντικαταστάτης του Τσάβες στην Προεδρία της Βενεζουέλας...Εβραίος ήταν και ο βασικός αντίπαλός του στις εκλογές.

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Συμπτώσεις" θα είναι μάλλον... Σιγά μην έχουν και παγκόσμιο σχέδιο οι "περιούσιοι - εκλεκτοί"!

Και τώρα θα σας αποδείξω πως η «Κόκκινη Χούντα» στην Ελλάδα κρύβει συστηματικά την ουσία των ειδήσεων... Με αφορμή τις Εκλογές της Κυριακής στην Βενεζουέλα φάγαμε στην μάπα δεκάδες άρθρα στον Τύπο και ρεπορτάζ στην Τηλεόραση για τους δύο πρωταγωνιστές: Τον νικητή των Εκλογών και διάδοχο του Τσάβες, Νικολάς Μαδούρο, και τον πάμπλουτο αρχηγό της Αντιπολιτεύσεως Ερρίκο Καπρίλες. Ούτε ένα Ελληνικό ΜΜΕ δεν μας είπε ότι και οι δύο υποψήφιοι για την Προεδρία της Βενεζουέλας είναι Εβραίοι, πράγμα για το οποίο βοούν όλα τα Διεθνή Μέσα Ενημερώσεως.

Στο Ισραήλ είχαν να το λένε για την δύναμη του Ιουδαϊσμού: Κατάφεραν να .....
βγάλουν Εβραίο Πρόεδρο ακόμη και στην Βενεζουέλα, λίγες μόλις εβδομάδες από τον περίεργο (;) θάνατο του κάργα Αντισημίτη Ούγκο Τσάβες!.. Για όποιον νομίζει ότι παραφρόνησα, ας ρίξει μια ματιά στην έγκυρη Wikipedia: Ο Νικολάς Μαδούρο είναι μέν Ρωμαιοκαθολικός, αλλά Σεφαραδίτης Εβραίος από τον συνδικαλιστή πατέρα του.

Ο Ερρίκος Καπρίλες είναι 100% Εβραίος και από τους δύο γονείς του: Ο μέν πάμπλουτος μπαμπάς του είναι Σεφαραδίτης Εβραίος από το Κουρακάο, το δε σόϊ της μαμάς του Ασκενάζυ Εβραίοι πρόσφυγες από την Πολωνία και την Ρωσία!.. Κι αυτήν την απλή αλήθεια για την Εβραϊκή καταγωγή και των δύο υποψηφίων Προέδρων της Βενεζουέλας για την οποία βοά ολόκληρος ο Πλανήτης, μάς την αποκρύπτουν εδώ στην Ελλάδα οι Αριστεροί δημοσιογράφοι της «Κόκκινης Χούντας» για να μην ανεβάσει κι άλλο τα ποσοστά της η Χρυσή Αυγή!..
paspartou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου