Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Ποιος κυβερνά την Ισλανδία;

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Το παρακάτω είναι παλαιότερο άρθρο από την εποχή που πτώχευσε η Ισλανδία. Το site στο οποίο είχαν δημοσιευθεί οι πληροφορίες για την εβραϊκή διείσδυση στην Ισλανδία έπεσε οπότε χάθηκαν και οι φωτογραφίες. Το κείμενο συνοδευόταν και από φωτογραφίες για αυτό και θα σας φανεί κάπως "ξερό". Το σημαντικό είναι ότι οι Εβραίοι πτώχευσαν και την Ισλανδία εκ των έσω και τώρα ακόμη έχουν ανθρώπους τους στην εξουσία. 
Τρανό παράδειγμα η πρώτη κυρία της χώρας, όπως θα δείτε παρακάτω.
Προσθέστε στα παρακάτω και τη πληροφορία ότι κορυφαίος εκ των ιδιοκτητών και μέγας οφειλέτης της τράπεζας Landbanski που χρεοκόπησε παίρνοντας μαζί της όλη την οικονομία της Ισλανδίας ήταν ο Robert Tchenguiz εβραϊκής καταγωγής. Στον λογαριασμό του βρέθηκαν μετακινήσεις δισεκατομμυρίων πριν την χρεοκοπία!


 Ο πρώην πρωθυπουργός της Ισλανδίας Bjarni Benediktsson φυτεύει ένα δέντρο στην Ιερουσαλήμ το 1964! 
Ο Εβραίος Robert Tchenguiz και τα αδέλφια του...


Ποιός θα το περίμενε οτι θα βρισκονται ακόμη και στην Ισλανδία;

Το χρηματοοικονομικό σύστημα της Ισλανδίας καταρρέει

Η Ingrid Stefánsson κλαίει καθώς η τράπεζά της κλείνει

Ο Olafur Ragnar Grimsson, ο Πρόεδρος της Ισλανδίας



Η πορεία της οικονομίας της Ισλανδίας


Η αστυνομία της Ισλανδίας αρνείται να διαλύσει τους διαδηλωτές


Η Βρετανία ζητάει το 50% του ΑΕΠ τους για να πληρώσει τους ξένους καταθέτες



Υπάρχουν και άλλα πράγματα όσον αφορά την οικονομική κατάρρευση της Ισλανδίας

Κάποιος πρέπει να ρωτήσει πως γίνεται μια χώρα 320.000 κατοίκων να καταρρεύσει οικονομικά έτσι ξαφνικά. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να «κλωτσήσει» μια πέτρα και θα δεί πως οι τράπεζες της Ισλανδίας ήταν μια Σιωνιστική κλίκα και οτι ο γέρος Ολαφουρ δεν είναι ο άρχοντας του κράτους όπως εμφανίζεται. Στο τελευταίο γεγονός, η Βρετανία και η Ολλανδία ζήτησαν 5 δις φόρους απο τους Ισλανδούς φορολογούμενους. Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για να αποζημιωθούν οι καταθέτες αρκετών τραπεζών.

Το νόμισμα καταρρέει



Τον Οκτώβριο του 2008, τα αποτελέσματα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης επέφεραν κατάρρευση στον τραπεζικό τομέα της Ισλανδίας. Η αξία του króna κατρακύλησε και τον Οκτώβριο του 2008 η Κεντρική Τράπεζα της Ισλανδίας προσπάθησε να ορίσει το króna στα 131 έναντι του ευρώ.Αυτό εγκαταλείφθηκε την επόμενη ημέρα. Στη συνέχεια το króna έπεσε στα 340 έναντι του ευρώ πριν το το συνάλλαγμα ανασταλλεί. Η κατάσταση αισιοδοξούσαν οτι θα άλλαζε το Νοέμβριο του 2008, καθώς η Ισλανδία είχε εξασφαλίσει ένα δάνειο απο το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Οι Τράπεζες της Ισλανδίας καταρρέουν



Kaupthing Bank hf, Landsbanki Islands hf και Glitnir Bank hf είναι οι τράπεζες που διαγράφονται και ανακοινώνονται ως αφερέγγυες.

Τι συνέβη;



Ο Εβραίος Πρωθυπουργός της Ισλανδίας Geir Haarde άφησε η χώρα να μετατραπεί κέντρο των διεθνών Σιωνιστικών Τραπεζών. Αυτοί προσέφεραν αστρονομικές τιμές σε CDs(http://en.wikipedia.org/wiki/Credit_default_swap) και ο κόσμος μετέφερε τα χρήματά του στις τράπεζες. Στη συνέχεια οι Σιωνιστές τραπεζίτες πήραν τα χρήματα και οι τράπεζες κατέρρευσαν. Ο Πρωθυπουργός της Ισλανδίας είχε σπουδάσει στο πανεπιστήμιο Brandeis σε μια εβραϊκή υποτροφία.


Τα μάζεψαν και έφυγαν



Πήραν τις καταθέσεις των τραπεζών και της επανεπένδυσαν σε offshore εταιρείες, όπως κάνουν συνήθως. Στη συνέχεια λένε «δεν ήταν δικό μας λάθος».

Η Πρώτη Κυρία της Ισλανδίας




Η Dorrit Moussaieff είναι Ισραηλινή, ο πατέρας της είναι χαζαρο-εβραίος. Ο παππούς της είναι ο Shlomo Moussaieff, που είναι απο τους πλουσιότερους μεγιστάνες του real estate στην Ιερουσαλήμ.
Ο Shlomo άρχισε να κάνει περιουσία κλέβοντας χρυσαφικά απο τάφους.



Η ληστεία των Ισλανδικών τραπεζών: Το παρασκήνιο





Νωρίτερα τον Σεπτέμβριο του 2008, 4 εβδομάδες πριν η χώρα χρεωκοπήσει, ο Πρόεδρος της Ισλανδίας, Olafur Ragnar Grimsson πραγματοποίησε μια ιδιωτική επίσκεψη στο Ισραήλ, συνοδευόμενος απο την καλά δικτυωμένη σύζυγό του, Dorrit Moussaieff.

Το Διεθνές Νομισματικό ταμείο για να σώσει την Ισλανδία



Η Ισλανδία επρόκειτο να πάρει 15 δις δολάρια για να σωθεί. Οι Ισλανδοί θα πληρώσουν το λογαριασμό και οι τραπεζίτες θα πάρουν τα λεφτά.

Η αστυνομία επιτίθεται σε διαδηλωτές 22-1-2009



Η πώτη κυρία της Ισλανδίας πετάει με τζέτ στην Αγγλία και μένει με την Irina Abramovich, πρώην γυναίκα του Ρωσο-Εβραίου ολιγάρχη Roman Abramovich.




Ο πληθωρισμός της Ισλανδίας

Οταν το νόμισμα της Ισλανδίας κατέρρευσε, οι τιμές ανέβηκαν στα ύψη.




Οι Ισλανδοί βγήκαν στους δρόμους




Ένα χρόνο μετά οι Ισλανδοί απαιτούν η κυβέρνηση και οι φίλοι τους διεθνείς τραπεζίτες, να συλληφθούν.

Η Ισλανδική Βουλή θέλει ένα φόρο ύψους 5 δις δολαρίων


Ενα χρόνο μετά, οι κάτοχοι τραπεζικών λογαριασμών στην Βρετανία και την Ολλανδία, θέλουν η Ισλανδία να συμφωνήσει σε νομοσχέδιο για αποζημειώσεις που δίνει περισσότερα απο 5 δις. Οι Διεθνείς Τραπεζίτες θα μπλοκάρουν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να δώσει δάνεια, αν οι Ισλανδοί φορολογούμενοι δεν συμφωνήσουν στις απαιτήσεις των «Μυστηριωδών καταθετών».( http://www.ft.com/cms/s/0/c734801e-fe13-11de-9340-00144feab49a.html?nclick_check=1)



Είναι σίγουρο οτι οι Σιωνιστές θα κατηγορηθούν για την καταστροφή του πλανήτη. Το επόμενο βήμα ίσως είναι να εμπλέξουν το Ιράν για κάποιο επικίνδυνο πυρηνικό όπλο.
Ισως μας πούν οτι ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος έθεσε τέλος στην οικονομική κρίση του 1929, και οτι αν αυτοί επιτεθούν στο Ιράν θα σταματήσει η οικονομική καταστροφή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου