Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Βρώμικη προπαγάνδα ALPHA-MEGA

Τι έλεγαν τα ξεπουλημένα αυτά κανάλια μεγαλομέτοχοι των οποίων είναι Εβραίοι όπως έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, όταν οι αναρχοαριστεροί που αποδεδειγμένα έχουν διασυνδέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ έκαιγαν τους ανθρώπους στην MARFIN;(Δες ΕΔΩ και ΕΔΩ) Δεν είπαν τίποτα

Τι λένε τα κανάλια αυτά όταν οργανώσεις που είναι τώρα στο ΣΥΡΙΖΑ έσπαγαν και έκαιγαν εντός και εκτός πανεπιστημίων; Δεν έλεγαν τίποτα.

Αυτά τα κανάλια είναι που αποκρύπτουν τους βιασμούς των λαθρομεταναστών εναντίον Ελληνίδων.

Αυτά τα κανάλια είναι που αποκρύπτουν τις δολοφονίες Ελλήνων απο λαθρομετανάστες.

Αυτά τα κανάλια είναι που μας έλεγαν να ακολουθήσουμε τους πολιτικούς που κατέστρεψαν την χώρα μας.

Αυτά τα κανάλια είναι που προωθούν τον αφελληνισμό των Ελλήνων μέσα απο τούρκικα σήριαλ και προγράμματα υποκουλτούρας.

Όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι των βρώμικων αυτών καναλιών που δηλώνουν προοδευτικοί παίρνουν τεράστιους μισθούς για να σου κάνουν προπαγάνδα υπερ της αριστεράς. Αριστεροί με δεξιές τσέπες!

Όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι είναι που προσπαθούν να σε πείσουν οτι είναι καλό να μπαίνουν στην χώρα σου παράνομα άλλοι λαοί και να εργάζονται παράνομα την ώρα που εσυ σκέφτεσαι τι θα φας αύριο γιατί είσαι άνεργος.

Αυτά τα βρώμικα κανάλια λοιπόν έκαναν μια συγκονιστική αποκάλυψη. Ότι η Χρυσή Αυγή είναι νεοναζιστικό κόμμα γιατί έχει διασυνδέσεις με ένα γερμανικό κόμμα που η Γερμανική(Εβραϊκή) κυβέρνηση και η ελληνική(επίσης εβραϊκή) κυβέρνηση το θεωρούν επικίνδυνο.

Αυτές οι κυβερνήσεις που μας ξεπούλησαν στους τραπεζίτες δεν είναι επικίνδυνες; Αυτές οι κυβερνήσεις που έκαναν το κόσμο να φοβάται να βγεί απο το σπίτι του το βράδυ δεν είναι επικίνδυνες; 

Μπορείτε να κατηγορείτε την Χρυσή Αυγή και όλα τα πατριωτικά κόμματα ΜΟΝΟ για την ιδεολογία τους γραικύλοι. Όχι γιατί έκλεψαν τον δημόσιο πλούτο και ξεπούλησαν την χώρα τους. Κατηγορήσατε ποτέ κόμμα εξουσίας για την ιδεολογία του γραικύλοι; Ποτέ. Το Κομμουνιστικό Κόμμα το κατηγορήσατε για την φασιστική ιδεολογία του και τα εγκλήματά του; Ποτέ!

Τον ΣΥΡΙΖΑ για τους κουκουλοφόρους και τα παιδιά με τις μολότωφ και τα Καλάσνικοφ τους κατηγορήσατε; Ποτέ!

Για αυτό είστε ΨΕΥΤΕΣ και ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

Οι κλέφτες και οι προδότες, αυτοί που αφελληνίζουν τους Έλληνες μέσω της εκπαίδευσης δεν έχουν δικαίωμα να μιλάνε για ιδέες. Γιατί είναι διανοούμενες πόρνες και δεν έχουν ιδέες!!
ANTIPLHROFORHSH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου