Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Συνέντευξη Χρήστου Παππά στο TV10 Τρικάλων....παίζουν φρουτάκια οι βουλευτές στο καφενείο της βουλής με τα λάπτοπ...δείτε το βίντεο στο 34 λεπτό!








2 σχόλια:

  1. Η πιό άθλια πονηρή και επικίνδυνη εφεύρεση των "δημοσιογράφων" και νεότερων "ιστορικών,είναι να κρίνουν τα γεγονότα της ιστορίας της κάθε εποχής,με τα σημερινά δεδομένα και όχι με τα δεδομένα της εποχής,κατά την οποία διαδραματίστηκαν τα γεγονότα.. Έτσι καταφέρνουν να αλλοιώνουν την ιστορία και να παρουσιάζουν τα ιστορικά γεγονότα, όπως αυτοί θέλουν και όπως τους βολεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σοβαρός άνθρωπος ο κ.Παπάς αλλά, κατά την γνώμη μου, συνέντευξη στα ΜΜΕ με την εικόνα του "απολογητή" για τον πολιτικό του χώρο και το ποσοστό του Ελληνικού λαού που εκπροσωπεί, σε κάθε εμπαθή τυχάρπαστο δημοσιογράφο,που δεν κρύβει τα προσωπικά του πιστεύω,όπως το λειτούργημά του επιβάλλει,νομίζω ότι δεν θά έπρεπε να την αποδεχτεί και ευθείς εξ' αρχής θα έπρεπε να βάλει τον κύριο αυτόν στην θέση του,ή να σηκωθεί να φύγει. Αι σιχτίρ πιά με τους αριστερούς καπιταλιστές,ιδιοκτήτες της "προόδου" και της δήθεν διανόησης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή