Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΜΑΜΑ ΛΗΣΤΗ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ Π.Νάσιουτζικ: "Είμαι περήφανη για τον γιο μου"

21
Περήφανη για τον γιο της Νίκο Ρωμανό που κατηγορείται για τη διπλή ένοπλη ληστεία στην Κοζάνη και συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» (έχει ταυτοποιηθεί το DNA του) δηλώνει η μαμά Παυλίνα Νάσιουτζικ τονίζοντας, παράλληλα πως "Όλα ξεκίνησαν από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου".
Μιλώντας στον Alpha η συγγραφέας Π.Νάσιουτζικ είπε χαρακτηριστικά πως «είμαι πολύ περήφανη για το γιο μου που αγωνίζεται ενάντια σε μία παράνομη και σάπια κοινωνία. Ολα ξεκίνησαν από τη δολοφονία του Αλέξη. Θα τον υπερασπιστώ μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματος μου».
Οσον αφορά τον ξυλοδαρμό των συλληφθέντων, η Παυλίνα Νάσιουτζικ υποστήριξε πως «η αστυνομία ανακοίνωσε ψέματα ότι τα παιδιά χτυπήθηκαν κατά τη συμπλοκή», τονίζοντας ότι «χτυπήθηκαν μέσα στην Ασφάλεια».

Σχετικά με το ποιο είναι το μήνυμά της προς την κοινωνία, η μητέρα του Νικόλαου Ρωμανού απάντησε ότι τα έχει πει όλα και πως όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα πει περισσότερα.
Ποιος μπορεί να αρνηθεί, μετά από αυτές τις δηλώσεις ότι "Όλα ξεκινούν μέσα από την οικογένεια";
Αν το καμάρι της σάρωνε με καμιά ριπή από το Scorpion που κρατούσε, μερικούς ανθρώπους μέσα στην τράπεζα και άφηνε πίσω του ορφανά και χήρες, υποθέτουμε ότι θα ήταν διπλά υπερήφανη για το δημιούργημά της...
defence net 

1 σχόλιο:

  1. Συνειδητοποιείτε το είδος του νέου ταξικού πολέμου; γόνοι των βορείων προαστείων εναντίον γόνων λαϊκών στρωμάτων (από τα οποία κατάγονται οι αστυνομικοί)... Το αυγό του φιδιού εκκολάφθηκε από αυτήν κίβδηλη αριστερή γενιά του Πολυτεχνείου. Αυτή μας κυβέρνησε μεταπολιτευτικά, κυριάρχησε στην πληροφόρηση, στράγγισε την πνευματικότητα του Έλληνα. Τα αποτελέσματα τα είδαμε! Η κυρία ως μάνα και συγγραφεύς μου προκαλεί ναυτία. Θυμηθείτε και το μεγάλο θύμα αυτής της ιστορίας, τον αστυνομικό Κορκονέα, που σε οποιαδήποτε ευνουνούμενη χώρα θα είχε καταδικασθεί για φόνο εξ αμελείας και στην χώρα αυτή, όπου η πληροφόρηση σταλινοκρατείται, καταδικάσθηκε για φόνο εκ προθέσεως με συνεργό τον δεύτερο αστυνομικό, που του απαγγέλθηκε κατηγορία για να μην εξετασθεί ως μάρτυρας υπερασπίσεως του ατυχούς συναδέλφου του. Λυπάμαι, αλλά θεωρώ ως θύματα και τους αστυνομικούς και τα δύο παιδιά (το ένα νεκρό και το άλλο σε παράκρουση)ενός σεσηπότος περιβάλλοντος ηθικής και πνευματικής διαφθοράς. Αυτό εξέθρεψε την νέα τάξη πράγμάτων, αυτό σήμερα διψά για αίμα. Η κοινωνία όμως αλλάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή