Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΦΡΙΚΗ: ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑΣ ΙΕΡΕΑΣ ΒΙΑΣΕ ΤΗΝ 5ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΘΩΩΘΗΚΕ!

1 Ο πατέρας, που μάλιστα εμφανιζόταν τακτικά στην τηλεόραση σε εκπομπές που αφορούσαν την ισλαμική διδασκαλία και ήταν αρκετά γνωστός, παραδέχτηκε ότι εκείνος ήταν ο δράστης αλλά έπεσε στα... μαλακά!

Σύμφωνα με την Daily Mail η μικρή Λάμα εισήχθη στο νοσοκομείο στις 25 Δεκεμβρίου 2011. Είχε κατάγματα στα πλευρά και στο κρανίο, σημάδια από καψίματα και της είχαν ξεριζώσει ένα νύχι.


Το παιδί υπέκυψε στις 22 Οκτωβρίου. Μια κοινωνική λειτουργός και η μητέρα της 5χρονης, η οποία είναι διαζευγμένη και δεν είχε δει το παιδί της επί πολλούς μήνες προτού μεταφερθεί στο νοσοκομείο, κατήγγειλαν ότι η Λάμα είχε βιαστεί βάναυσα κατ' επανάληψη.

Στις 26 Ιανουαρίου καταδικάστηκε σε καταβολή αποζημίωσης προς τη μητέρα --το λεγόμενο "τίμημα του αίματος" κατά τη σαουδαραβική νομοθεσία που βασίζεται στη σαρία-- και σε φυλάκιση ίση με το διάστημα που παρέμεινε προσωρινά κρατούμενος.

Στη Σαουδική Αραβία ο βιασμός και ο φόνος τιμωρούνται με θάνατο. Ωστόσο, ένας άνδρας δεν μπορεί να καταδικαστεί στην εσχάτη των ποινών για το θάνατο του παιδιού ή της συζύγου του. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις επιβάλλονται ποινές από 5 έως 12 χρόνια κάθειρξης. Στην ανακοίνωσή τους οι τρεις ακτιβίστριες καταγγέλουν την ανοχή που έδειξε το δικαστήριο απέναντι στον πατέρα, χαρακτηρίζοντάς την αποκαλυπτική για τη θέση της γυναίκας στη Σαουδική Αραβία.
agioritikobhma

1 σχόλιο:

  1. Μέγας πολιτισμός. Αυτόν ζηλεύουν οι Ευρωπαίες Εταίρες μας,σε αγαστή συνεργασία με τις εγχώριες δικές μας. Θα το διδάσκουν και ως μάθημα στα σχολεία,όπως "πώς περνάει την ημέρα του ένας καλός μουσουλμάνος". Αμέ, έρχεται σύντομα στα σχολικά βιβλία της Ρεπούση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή