Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣε προηγούμενο άρθρο είχαμε αναλύσει τη Σιωνιστική Γερμανία, τώρα αναλύουμε τη Σιωνιστική Αμερική, αφού αυτές οι δύο χώρες έπαιξαν και παίζουν καταλυτικό ρόλο στην ιστορία της ανθρωπότητας, και στη νεώτερη ιστορία ειδικά της Ελλάδος.
                            ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ  &  ΙΣΤΟΡΙΑ:
                           ————————————
Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (ΗΠΑ), Αγγλιστί United States of America (USA), είναι μια ομοσπονδιακή συνταγματική δημοκρατία, που περιλαμβάνει πενήντα (50) πολιτείες, οι οποίες ενώθηκαν σε ομοσπονδία και αποτέλεσαν το ισχυρό κράτος των ΗΠΑ.
Η χώρα αυτή βρίσκεται στη Βόρεια Αμερικανική Ήπειρο, εν μέσω δύο τεράστιων ωκεανών του Ατλαντικού & Ειρηνικού.

Τις ακτές και Πολιτείες της χώρας επί του Ατλαντικού, αποκαλούν Ανατολικές (East), και αυτές επί του Ειρηνικού Δυτικές (West).
Στο βορά συνορεύει με το Καναδά, και στο Νότο με το Μεξικό, και το Κόλπο του Μεξικού, εκεί όπου είναι οι νότιες πολιτείες, και όπου ευρέθησαν τα πολλά πετρέλαια. Εξαίρεση αποτελούν η πολιτεία της Αλάσκα, που βρίσκεται στο βορειότερο σημείο της Αμερικανικής ηπείρου, και η πολιτεία της Χαβάης, το νησιωτικό αυτό σύμπλεγμα στο μέσον του Ειρηνικού ωκεανού.
Ο Πληθυσμός της χώρας αυτής μετανάστες από όλα τα κράτη της Γης, ανέρχεται σε 313 εκ. κατοίκους. Η πολυπληθέστερη φυλή είναι η λευκή, και ακολουθεί η μαύρη φυλή. Επίσημη γλώσσα η Αγγλική.
Η Ισπανική γλώσσα είναι η δεύτερη συχνότερα ομιλούμενη.
Οι ΗΠΑ είναι ένα από τα πολύ-πολιτισμικότερα κράτη του κόσμου, προϊόν μεγάλης κλίμακας μετανάστευσης από πολλές χώρες του κόσμου. Η Οικονομία των ΗΠΑ είναι η μεγαλύτερη του κόσμου.
Νόμισμα το δολάριο. Εθνική επέτειος η 4η Ιουλίου ημέρα της ανεξαρτησίας. Σημαία με τα 50 αστέρια, κάθε αστέρας και πολιτεία.

Έμβλημα και σύμβολο ο αετός με τη σημαία. Εθνικό σύνθημα «Το Θεό εμπιστευόμαστε», Αγγλιστί « Ιn God we trust» το οποίο αναγράφεται επάνω στο δολάριο. Το πολίτευμα είναι Ομοσπονδιακή προεδρική συνταγματική δημοκρατία. Χιλιάδες χρόνια προ Χριστού, η Αμερική είχε ανακαλυφθεί πρώτα από τους Αρχαίους Έλληνες, αφού ευρέθησαν πολλά συντρίμμια και ερείπια σε αρχαία Ελληνικά μαρμάρινα θέατρα, αγάλματα, και Ελληνικά ονόματα σε πόλεις και περιοχές. Ο αρχαίος Έλλην ήρωας Ηρακλής ήταν μεταξύ αυτών που είχε επισκεφθεί την εκεί Αρχαία Ελληνική ομογένεια. Οι Αρχαίοι Έλληνες είχαν ανακαλύψει και αποικήσει την Αμερικανική ήπειρο, (Βόρεια & Νότια), με αεροσκάφη υψηλής τεχνολογίας, βασιζόμενα στην αρχή της αντιβαρύτητας. (Δείτε τον Απόλλωνα και τον Ερμή, ιπτάμενους εποχούμενοι σε ανάκλιντρα, και φτερωτά πέδιλα, κατά την αρχαία ιστορία και μυθολογία.). Επομένως οι πρόγονοι των σημερινών Αμερικανών ήταν Ιστορικά Έλληνες. (Ιστορικά και μόνο!!).
Ο Χριστόφορος Κολόμβος, (και αυτός Έλλην ναυτικός εκ Χίου), πολιτογραφηθείς Ισπανός, ήλθε δεύτερος, αφού  ανακάλυψε την Αμερική στα μετά Χριστόν χρόνια, επί Φερδινάνδου και Ισαβέλλας βασιλέων της Ισπανίας.
Η μετανάστευση των νεότερων πληθυσμών στη χώρα αυτή, άρχισε όταν εκ δευτέρου ανακαλύφθηκε η Αμερική στο Χριστιανικό μεσαίωνα επί Χριστόφορου Κολόμβου, τότε άρχισε κύμα Ευρωπαίων λαθρομεταναστών να έρχεται προς την Αμερικανική ήπειρο με πλοία κινούμενα με κουπιά και ιστία. Ανάμεσα στους Ευρωπαίους μετανάστες και εκατοντάδες Εβραίοι της διασποράς, εκ της μετοικεσίας Βαβυλώνος, και «εν εξόδω Ισραήλ εξ Αιγύπτου οίκου Ιακώβ», κυρίως προερχόμενοι από την Ισπανία της Ισαβέλας, όπου εξαναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη χώρα. Το δεύτερο κύμα μετανάστευσης των Εβραίων προς Αμερική ήταν στο Β! Παγκόσμιο Πόλεμο. Αναφερόμαστε ειδικά στους Εβραίους, διότι σήμερα είναι η άρχουσα τάξη στις ΗΠΑ.
Ο ιθαγενής πληθυσμός της Αμερικανικής ηπείρου, ήταν οι καλούμενοι Ινδιάνοι, ή αλλιώς ερυθρόδερμοι, οι οποίοι κατοικούσαν στις σημερινές ΗΠΑ, και σε όλη την Αμερικανική ήπειρο, από πολλές χιλιάδες χρόνια.
Οι Αρχαίοι Έλληνες εξαφανίσθηκαν από την Αμερική με τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνα, (10.000 χρόνια π.χ.), και με τον πόλεμο Ελλήνων και Ατλάντων, που έγινε Ανατολικά & Δυτικά της Ατλαντίδος
Η ιστορία αναφέρει ότι μετά τους Αρχαίους Έλληνες, κατοίκησαν οι Ινδιάνοι στις ΗΠΑ, από νότιο Αργεντινή μέχρι Καναδά, μεταναστεύσαντες από τις Άνδεις, και τη κεντρική Αμερική.
Οι Ινδιάνοι εξολοθρεύτηκαν σιγά-σιγά από τους Ευρωπαίους λευκούς μετανάστες του Μεσαίωνα, και σήμερα αποτελούν μια μικρή μειονότητα στις ΗΠΑ, η οποία δια νόμου προστατεύεται, για ιστορικούς λόγους. Αυτός ο ιθαγενής Αμερικανικός πληθυσμός των Ινδιάνων μειώθηκε δραματικά από τις ασθένειες, και τους πολέμους εναντίον τους, μετά την Ευρωπαϊκή αποικιοποίηση της Αμερικής.
Ειρήσθω εν παρόδω ότι η ποιότητα των λευκών Ευρωπαίων μεταναστών, κατά τον μεσαίωνα, ήταν η χειρότερη δυνατή πολιτιστικά.
Οι Βασιλείς των κρατών της Ευρώπης, τον μεσαίωνα, (Ισπανίας, Γαλλίας, Αγγλίας, Σκανδιναυϊκών κρατών), άνοιξαν τις φυλακές και έστειλαν όλους τους κατάδικους κακούργους της εποχής εκείνης του μεσαίωνα, με τα πλοία του Κολόμβου και άλλων θαλασσοπόρων, στην Αμερική, όπου οι κατάδικοι λευκοί μετανάστες ξεπάστρεψαν τους γηγενείς πληθυσμούς-Ινδιάνους- με δολοφονίες, πολέμους και ανίατες ασθένειες που μετέφεραν με τις σκούνες του Κολόμβου, από τις φυλακές της Μεσαιωνικής Ευρώπης.
Με τη πάροδο του χρόνου, οι λευκοί άποικοι επληθύνθησαν και μεγαλούργησαν. Πέρασαν από εμφυλίους πολέμους Βορείων και Νοτίων, και τελικά ίδρυσαν το κράτος που βλέπουμε σήμερα.
Κατά τον 19ο αιώνα οι ΗΠΑ εκτόπισαν ιθαγενείς φυλές, απέκτησαν το έδαφος της Λουϊζιάνας από τη Γαλλία, τη Φλόριντα από την Ισπανία, το Όρεγκον από την Αγγλία, τη Καλιφόρνια και το νέο Μεξικό από το Μεξικό, την Αλάσκα από τη Ρωσία, προσάρτησαν τη Δημοκρατία του Τέξας, και τη δημοκρατία της Χαβάης στον Ειρηνικό ωκεανό, και έτσι μεγάλωσαν και μεγαλούργησαν, χτίζοντας ένα ισχυρό κράτος.
Οι διαμάχες μεταξύ του αγροτικού νότου, και του βιομηχανικού βορά, για την επέκταση του θεσμού της δουλείας, και τα δικαιώματα των πολιτειών, προκάλεσαν τον εμφύλιο πόλεμο της δεκαετίας του 1860.
Η νίκη του βορά (Γιάνκηδων), απέτρεψε μια μόνιμη διαίρεση της χώρας, και οδήγησε στο τέλος της νόμιμης δουλείας στις ΗΠΑ.
Κατά τη δεκαετία του 1870 η εθνική τους οικονομία ήταν η μεγαλύτερη του κόσμου. Ο ΙσπανοΑμερικανικός πόλεμος και ο Α! Παγκόσμιος Πόλεμος, επιβεβαίωσαν τη θέση της χώρας ως στρατιωτικής δύναμης.
Η Οικονομική κατάρρευση και κρίση του 1929, ήταν έργο της τότε παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, διότι εν τω μεταξύ οι Σιωνιστές στις ΗΠΑ είχαν ενισχυθεί, και είχαν γίνει «Κράτος εν κράτει», όπως άλλωστε και σήμερα, και η τότε κυβέρνηση των ΗΠΑ, έλυσε το οικονομικό πρόβλημα με την εκτύπωση εκατομμυρίων δολαρίων. Οι ΗΠΑ αναδύθηκαν από το Β! Παγκόσμιο Πόλεμο, ως η πρώτη χώρα με πυρηνικά όπλα. Το τέλος του ψυχρού πολέμου, και η διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης, άφησαν τις ΗΠΑ ως τη μόνη υπερδύναμη στο πλανήτη. Σήμερα οι ΗΠΑ είναι μια ηγετική, οικονομική, πολιτική, στρατιωτική, και πολύ-πολιτισμική δύναμη στο κόσμο, αν και κινδυνεύει οικονομικά να καταρρεύσει λόγω τεράστιου χρέους, και τυπώνει συνεχώς δολάρια για πληρωμές, για να μη χρεοκοπήσει. Ασκεί δε τυραννική καταπίεση επάνω στα μικρά και αδύναμα κράτη σαν την Ελλάδα. Οι ΗΠΑ καταρχάς ιδρύθηκαν από τις δεκατρείς Βρετανικές αποικίες οι οποίες βρίσκονταν κατά μήκος των ακτών του Ατλαντικού. Στις 4 Ιουλίου 1776 εξέδωσαν τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας, η οποία διακήρυξε το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση.
Οι εξεγερμένες πολιτείες νίκησαν τη Βρετανική Αυτοκρατορία στην Αμερικανική επανάσταση, το πρώτο επιτυχή αποικιακό πόλεμο ανεξαρτησίας. Οι νέοι λευκοί άποικοι, στη προσπάθειά τους να χτίσουν και αναπτύξουν το νέο κράτος, δέχθηκαν εκατομμύρια μαύρους λαθρομετανάστες σαν δούλους, για φθηνά εργατικά χέρια, από τις χώρες της Αφρικής, οι οποίοι ονομάσθηκαν Αφρο-Αμερικανοί, σήμερα δε κατόπιν αγώνων, έχουν αποκτήσει τα ίδια πολιτικά δικαιώματα με τους λευκούς, αφού κατόρθωσαν ακόμη και να εκλέξουν Αφρο-Αμερικανό Πρόεδρο, για πρώτη φορά στην ιστορία των ΗΠΑ.
Οι σημερινές ΗΠΑ είναι πρότυπο πολύ-πολιτισμικής κοινωνίας σε όλο τον κόσμο. Γιαυτό στηρίζουν τη λαθρομετανάστευση των μαύρων φυλών στην Ελλάδα και Ευρώπη, με τις ευλογίες του Ερντογάν, ώστε να κάνουν την Ευρώπη Ισλαμική πολύ-πολιτισμική κοινωνία, κατά τα δικά τους πρότυπα. Βλέπετε ζήλευαν που εμείς οι Έλληνες ήμασταν αμιγείς Έλληνες, με το όμαιμον, ομόγλωσσον, ομόθρησκον, και ομότροπον, του πληθυσμού, με κοινό κοινωνικό εθνικό σύστημα, και απεφάσισαν να μας καταστρέψουν, φέρνοντας εδώ Ισλαμιστές, Μουσουλμάνους, λαθρομετανάστες από Ασία και Αφρική.
                                        ΟΡΓΑΝΩΣΗ:
Επειδή το κράτος αυτό παρουσιάζει πολιτική ιδιομορφία στην οργάνωση, διότι σαν ομοσπονδία πολιτειών διαφέρει από τα άλλα κράτη όπως τα γνωρίζουμε, αναφέρουμε τα εξής.
Οι Ηνωμένες πολιτείες  της Αμερικής είναι συνολικά 50. Κάθε πολιτεία αποτελεί αυτόνομο κράτος με δικό του σύνταγμα, και δική του νομοθεσία, κυβερνήτη, υπουργούς, δικαστήρια, και δημόσιες υπηρεσίες. Ωστόσο κάθε πολιτεία πρέπει να αναγνωρίζει και να εφαρμόζει το ομοσπονδιακό σύνταγμα, και να σέβεται τις αποφάσεις των ομοσπονδιακών κυβερνήσεων & δικαστηρίων. Ανώτατος άρχοντας κάθε πολιτείας είναι ο κυβερνήτης, ενώ ανώτατος άρχοντας όλων των πολιτειών είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Η Εξωτερική πολιτική και Εθνική Άμυνα των ΗΠΑ, είναι υπό την ευθύνη της κεντρικής ομοσπονδιακής κυβέρνησης, ενώ για θέματα παιδείας, δημόσιας τάξης, υγείας, κ.λ.π. κάθε πολιτεία-κράτος εφαρμόζει τη δική της πολιτική.
Η κάθε πολιτεία (STATE), είναι κράτος. Αυτό είναι που λέμε «Κράτος εν κράτει».
                                     ΠΟΛΙΤΙΚΗ:
Όπως είπαμε πιο πάνω, ανάμεσα στους χιλιάδες Ευρωπαίους μετανάστες της εποχής του Κολόμβου προς Αμερική, ήταν και μερικές χιλιάδες Εβραίοι από την Ισπανία, εκδιωχθέντες από την Ισαβέλα, για λόγους που μόνον αυτοί, και η Ιστορία της Ισπανίας γνωρίζει.
Με τη πάροδο του χρόνου, οι Εβραίοι των ΗΠΑ, πολλαπλασιάστηκαν,  ενισχύθηκαν οικονομικά, και μεγαλούργησαν.
Σήμερα έχουν συστήσει το ισχυρότατο πολιτικά και οικονομικά Αμερικανο-Εβραϊκό  λόμπυ το οποίο σύμφωνα με τα ΜΜΕ, κυβερνά τις ΗΠΑ, και τον κόσμο όλο. Το λόμπυ αυτό τελεί υπό την ηγεσία του μεγιστάνα του πλούτου Rockefellers, και του οίκου Rothschilds, και άλλων επιφανών Σιωνιστών. Σήμερα η Αμερική αποκαλείται από τη διεθνή κοινή γνώμη Σιωνιστική. Οι Σιωνιστικές ΗΠΑ σήμερα έχουν χάσει την Εθνική τους Ανεξαρτησία, και την Εθνική τους Κυριαρχία, όλα αυτά τα δικαιώματα τα παρέδωσαν στη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία-διακυβέρνηση, του Rockefeler και της συνοδείας αυτού.
Κατόπιν αυτού δεν δικαιούνται να επεμβαίνουν στα εσωτερικά άλλων κρατών, και να ασκούν τυραννική καταπίεση. Ο πρέσβης της χώρας αυτής που παρέδωσε τη κυριαρχία της στη παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση, και που επεμβαίνει στα εσωτερικά άλλης χώρας, πρέπει να χαρακτηρίζεται PERSONA  NON-GRATA, και να απελαύνεται από τη καταπιεζόμενη κυβέρνηση της αδυνάμου χώρας.
Ας επανακτήσουν πρώτα την Εθνική τους κυριαρχία από τους Σιωνιστές, και τότε μιλάμε επί «ίσοις όροις». Αφού δεν τους τα λένε οι μαριονέτες πολιτικοί μας, τους τα λέμε εμείς το απλό πόπολο.
Σε μεγάλο ταραξία σήμερα του πλανήτη έχουν καταντήσει οι Σιωνιστικές ΗΠΑ. Από συστάσεως του ομοσπονδιακού κράτους των ΗΠΑ, οι Σιωνιστές φρόντισαν να καταλάβουν όλα τα οικονομικά πόστα, Τράπεζες, χρηματιστήρια, κ.λ.π. και να αναρριχηθούν σε κυβερνητικά αξιώματα, και έτσι με τις κατακτητικές διαθέσεις που έχουν, άρχισε το μεγάλο πρόβλημα στο πλανήτη.

Οι Σιωνιστές των ΗΠΑ, σαν οργανωτικός και πανέξυπνος λαός, σιγά-σιγά, με τη πάροδο των αιώνων, όχι μόνο οργανώθηκαν, αλλά και μεγαλούργησαν, με αποτέλεσμα να πάρουν την οικονομία των ΗΠΑ στα χέρια τους. Οι οικονομολόγοι λένε, όποιος ελέγχει την οικονομία, ελέγχει το ίδιο το κράτος.
Το Σιωνιστικό πολιτικο-θρησκευτικό κίνημα των Εβραίων της διασποράς στην Ευρώπη, που ιδρύθηκε κατά τα τέλη του περασμένου αιώνα, (1897) από τον Θεόδωρο Χέρτσλ, είχε ευρείαν απήχηση στους Εβραίους της Αμερικής, οι οποίοι προσεχώρησαν στο κίνημα αυτό και ονομάσθηκαν Σιωνιστές. Σήμερα ο διεθνής Σιωνισμός έχει εξελιχθεί σε ιμπεριαλιστικό, καπιταλιστικό, επεκτατικό κίνημα, με βλέψεις τη παγκόσμια κυριαρχία στο πλανήτη.
Οι Σιωνιστές της Αμερικής, πανέξυπνοι όντες, σιγά-σιγά, με τη πάροδο των χρόνων, σκέφθηκαν να καταλάβουν την εξουσία στις ΗΠΑ, στηρίζοντας και χρηματοδοτώντας πολιτικούς πιόνια και μαριονέτες.
Πιστεύουν στην αρχή, «Εκ του χρήματος άρχεσθε», όχι «Εκ Θεού άρξασθε». Σιγά-σιγά, με το πλούτο που συγκέντρωσαν στα χέρια τους, αγόρασαν τις ήδη υπάρχουσες τράπεζες, ίδρυσαν νέες δικές τους, αγόρασαν τη Κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ που τυπώνει και κόβει το δολάριο, και έτσι το εθνικό νόμισμα των ΗΠΑ, περιήλθεν εις χείρας των. Απέκτησαν έτσι μεγάλη δύναμη. Έκαναν πελάτες τους όλους τους ανυποψίαστους πολίτες των ΗΠΑ, και αργά-αργά, και σιγά-σιγά, όλους τους κατοίκους του πλανήτη.
Από συστάσεως του ομοσπονδιακού κράτους των ΗΠΑ, οι Σιωνιστές κάτοικοι των πολιτειών των ΗΠΑ, φρόντισαν να αναρριχηθούν σε κυβερνητικά αξιώματα των τοπικών πολιτειών, και σιγά-σιγά, να διεισδύσουν στο κεντρικό ομοσπονδιακό κρατικό μηχανισμό. Εισέδυσαν στο Λευκό Οίκο, στα Υπουργεία, στις Ένοπλες Δυνάμεις, στις μυστικές υπηρεσίες, κ.λ.π. έτσι συγκέντρωσαν τεράστια δύναμη στα χέρια τους, και έτσι άρχισε το μεγάλο πρόβλημα του πλανήτη Γη, αφού προκάλεσαν παγκοσμίους και τοπικούς πολέμους, και έφεραν πλανητικές διαταραχές & οικονομικές κρίσεις, και άλλα δεινά στην ανθρωπότητα, με απώτερο σκοπό να κατακτήσουν τη παγκόσμια κυριαρχία.

Ανάμεσα στους Σιωνιστές της Αμερικής διακρίνονται μεγάλες προσωπικότητες της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβερνήσεως, όπως οι κ.κ. Rothschilds, Rockefellers, Morgan, Bill Gates, Goldman, Leehman, Kuhn & Loeb,  Warburg, Ηess, Greenspan, Bernacki, Polson, Sorros, Kissinger, Bresinsky, Albright, κ.λ.π. προσωπικότητες διεθνούς κύρους και ακτινοβολίας. Όλοι αυτοί συγκέντρωσαν όλο το χρυσό της Αμερικής και όλου του κόσμου στα χέρια τους, και όχι μόνο, αλλά όλο το πλούτο της Οικουμένης. Διείσδυσαν στο κρατικό μηχανισμό και στο πολιτικό σύστημα των ΗΠΑ & της Ε.Ε., και σήμερα κυβερνούν τον κόσμο όλο. Γιαυτό σήμερα οι ΗΠΑ είναι διεθνώς γνωστές σαν Σιωνιστικές ΗΠΑ. Αφού συγκέντρωσαν τεράστια οικονομική και πολιτική δύναμη στην Αμερική, σκέφθηκαν να επεκταθούν και στην Ευρώπη, κατέχοντες ήδη όλο το χρυσό των κρατών της Ευρώπης.
Έτσι κατάφεραν- κατά το πρότυπον των ΗΠΑ- να τοποθετήσουν στα ανώτατα πολιτικά αξιώματα της Ε.Ε. δικούς τους ανθρώπους-πιόνια,  όπως το Ρομπάϊ, το Μπαρόζο, Σούλτζ, τη Μέρκελ, Όλι Ρεν, Γιούνγκερ, και τον αντικαταστάτη αυτού Μπλούμ, κ.λ.π. τους οποίους οι καραγκιόζηδες πολιτικοί μας θαυμάζουν & εκτελούν τις εντολές των.

Οι Βασιλείς και Πρόεδροι όλων των κρατών της Ευρώπης, στέκουν «σούζα» μπροστά στις μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Έτσι οι Σιωνιστές παγκόσμιοι κυβερνήτες απέκτησαν τις Σιωνιστικές ΗΠΑ, και τη Σιωνιστική Ε.Ε. υπό τον απόλυτο έλεγχό τους.
Γιαυτό σήμερα δυστυχεί και εξαθλιώνεται ο Ελληνικός Λαός.
Μπήκαμε στην Ε.Ε. για να ευημερήσουμε, και βρήκαμε μια Ε.Ε. Σιωνιστική σε παρακμή, με αποτέλεσμα να δυστυχήσουμε, επειδή το θέλει ο Ρότσιλντ με το Ροκφέλερ, με τα πιόνια τους τύπου Jeffrey.
Δημιουργούν οικονομικές κρίσεις για τρομοκράτηση των πληθυσμών ΗΠΑ, Ε.Ε., και όλου του πλανήτη.
Αφού απέκτησαν τον έλεγχο των ΗΠΑ & Ε.Ε. σκέφθηκαν & αποφάσισαν τη παγκόσμια κυριαρχία, μέσω της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Στις ΗΠΑ ο πρόεδρος, οι υπουργοί, οι ένοπλες δυνάμεις, το ΝΑΤΟ, ο ΟΗΕ, οι μυστικές υπηρεσίες, είναι υπό τον απόλυτο έλεγχό τους, το ίδιο και στην Ε.Ε.
Οι τράπεζες διεθνώς είναι όλες δικές τους. Η ενέργεια (πετρέλαια, κ.λ.π.), παγκοσμίως είναι υπό τον έλεγχό τους.
Για την υποβοήθηση των σκοπών τους που είναι η παγκόσμια κυριαρχία, οι Σιωνιστές της Αμερικής, ίδρυσαν πολλές μυστικές οργανώσεις και λέσχες. Στην Ευρώπη ίδρυσαν τη λέσχη Bilterberg υπό τον Ρότσιλντ, και στην Αμερική τη «τριμερή επιτροπή», υπό τον Ροκφέλερ, με στελέχη και στις δύο τον πολυμήχανο Κίσσινγκερ, και τον καθηγητή γεωπολιτικής Zbigniew Bresinsky, υπηρετήσαντα στο παρελθόν σαν σύμβουλος πολλών προέδρων των ΗΠΑ, και μέλη πιόνια πολιτικούς υποτελών χωρών, συνεδριάζουν δε «κεκλεισμένων θυρών».
Οι Σιωνιστικές ΗΠΑ σήμερα έχουν καταστεί φόβος & τρόμος των αδυνάτων κρατών της Οικουμένης, αφού απειλούν με πόλεμο τη Κίνα, το Ιράν, τη Συρία. Κοιτάξτε τι καταστροφές έκαναν στη Λιβύη, Αίγυπτο, Συρία, Ιράκ, Αφγανιστάν, Βιετ-Ναμ, Αφρική, Κορέα, κ.λ.π.
Σε όποιο κράτος κάνουν εισβολή, τα κάνουν ρημαδιό!!!
Όσοι πολιτικοί πατριώτες διαφωνούν, δολοφονούνται με καρκίνο!!!
Σήμερα ο μεγάλος ταραξίας του πλανήτη Γη είναι οι Σιωνιστικές ΗΠΑ.
Τα χρέη των κρατών Ευρώπης & Αμερικής είναι τόσο πολλά προς τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, που σύντομα τα κράτη αυτά θα υποχρεωθούν εκ των πραγμάτων να εφαρμόσουν το νόμο του Σόλωνα
«Σεισάχθεια», θα διαγράψουν τα χρέη για να επιβιώσουν, εάν βεβαίως οι Σιωνιστές της Αμερικής, Ρότσιλντ & Ροκφέλερ το επιτρέψουν, αλλιώς θα οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε τρίτο παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο-ολοκαύτωμα. Οι μυστικές Σιωνιστικές λέσχες & οργανώσεις βρίθουν σε ΗΠΑ & Ευρώπη. Η Σιωνιστική Αμερική σήμερα εκφράζεται μέσω της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Η Νέα Παγκόσμια Τάξη είναι Σιωνισμός γράφει στο βιβλίο του ένας Αμερικανός συγγραφέας. Ο Σιωνισμός δεν επιδιώκει τίποτα λιγότερο από μια Σιωνιστική Δικτατορία στο πλανήτη, με εκτελεστικό όργανο τις Σιωνιστικές ΗΠΑ, επειδή έχουν ισχυρές ένοπλες δυνάμεις, εξοπλισμένες με τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας.
Οι Σιωνιστές Αμερικανοί Πρόεδροι, όταν λένε Νέα Τάξη Πραγμάτων, εννοούν πολιτικό & οικονομικό σύστημα που οδηγεί σε παγκόσμια κυβέρνηση, με ένα νόμισμα, και μια παγκόσμια θρησκεία.
Στη Σιωνιστική Αμερική καλούνται πολιτικοί από όλα τα κράτη της Γης, όπου εκπαιδεύονται να εφαρμόζουν στις χώρες τους κατακτητικά προγράμματα της Σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.
Η Σιωνιστική παγκόσμια διακυβέρνηση είναι σήμερα η μεγαλύτερη απειλή για τα εθνικά συμφέροντα της Σιωνιστικής Αμερικής, αφού τα μεγάλα αφεντικά της Οικουμένης καταρτίζουν σχέδια για Γ! παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο-ολοκαύτωμα της ανθρωπότητας, στον οποίον οι Σιωνιστικές ΗΠΑ θα θυσιάσουν 200 εκατομμύρια Αμερικανούς πολίτες. Οι επιστήμονες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, χρησιμοποιούν τα φυσικά φαινόμενα σαν οπλικά συστήματα, που τα στρέφουν εναντίον της Σιωνιστικής Αμερικής, για να κρατούν το αθώο λαό των ΗΠΑ  τρομοκρατημένο και υποταγμένο.   
Έτσι τεχνητοί τυφώνες, ανεμοστρόβιλοι, χιονοθύελλες, σεισμοί, κ.λ.π. σαρώνουν τις Σιωνιστικές ΗΠΑ, ώστε ο λαός να παραμένει φοβισμένος, και τρομοκρατημένος.
Τρομοκρατικές ενέργειες (Δίδυμοι πύργοι, κ.λ.π.), και τοπικοί πόλεμοι κρατούν τους λαούς των Σιωνιστικών ΗΠΑ καθηλωμένους και υποταγμένους. Οι τυφώνες Κατρίνα, Sandy, NEMO, μαζί με τα TWISTERS-ανεμοστρόβιλους, χρησιμοποιούνται σαν οπλικά συστήματα, εναντίον των Αμερικανών, γιαυτό τα διεθνή ΜΜΕ λένε «USA UNDER ATTACK». Τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως οργανώνονται μέσα στη Σιωνιστική Αμερική, για να υποδεχθούν τους αντιφρονούντες προς τη Σιωνιστική διακυβέρνηση-Δικτατορία.
Τα Σιωνιστικά Think Tanks ευρίσκονται σε πλήρη δράση στις ΗΠΑ.
Έχουν αναλάβει να εκπαιδεύουν πολιτικά στελέχη άλλων χωρών, και τους εκμαυλίζουν, με αποτέλεσμα να τους μετατρέπουν σε πιόνια των Σιωνιστικών ΗΠΑ, και αυτοί αισθάνονται υπερήφανοι που έγιναν καταδότες της πατρίδας των. Τόσο ηλίθιοι είναι!!!
Παράλληλα απειλούν τους πολιτικούς άλλων συμμαχικών και φιλικών χωρών, να μη συνεργαστούν με τη Ρωσία σε οικονομικά και ενεργειακά θέματα γιατί θα έχουν αντίποινα από τις Σιωνιστικές ΗΠΑ, αφού έτσι θα ζημιωθούν τα συμφέροντα της Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Αυτά που υποφέρουμε σήμερα, και όλα όσα θα υποστούμε στο μέλλον,  οφείλονται στη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, και εκπορεύονται από τη Σιωνιστική Αμερική.
Όλη η Σιωνιστική Αμερική τελεί στη διάθεση των κ.κ. Rothschild & Rockefellers, και στην εκμετάλλευση της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. O  Θεός να σώζει την Αμερική, και όλο τον κόσμο, από τα νύχια και δόντια της Σιωνιστικής Αμερικής.
Όσο για την Ελλάδα, με τα μυαλά που κουβαλούν τα πιόνια οι «Έλληνες» πολιτικοί, και ο λαός που τους ψηφίζει, είμαστε από καιρό χαμένοι για πάντα!!!         
ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                           Διεθνολόγος
                                           E-mail: ant.grypaios@gmail.com
   Πηγή:
    Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια.
ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Την Ελλάδα την έχουν πρό πολλού καταλύσει. Κατάφεραν μέσω των φιλόδοξων διορισμένων οργάνων τους και προδοτών της Πατρίδος, να εισέλθουν και να εγκατασταθούν μονίμως όχι μόνο στις Δημόσιες Υπηρεσίες της χώρας,αλλά και ακόμα μέσα στα Υπουργεία,ως σύμβουλοι υπουργών,γενικοί γραμματείς, αλλά και μέσα σ'αυτό το Ελληνικό Κοινοβούλιο και στις κυβερνήσεις. Σήμερα έχουν υπό την εξουσία τους όχι μόνο τα διάφορα ΜΜΕ αλλά και όλο το φάσμα των πολιτικών κομμάτων,μη εξαιρουμένου και του Εθνικιστικού,το οποίο είναι και το πιο ύπουλο και πιο επικίνδυνο. Η Ελλάς αλωθείσσα πλέον εκ των έσω, ρέπει τα όμματα πρός την Πανάχραντον προστάτιδά της Υπέρμαχον Στρατηγό της. Εάν εισακουστούν οι δεήσεις μας,τότε και μόνον τότε έχουμε ελπίδα σωτηρίας. Ει δ' άλλως ας είναι αιωνία η μνήμη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή