Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ COLUMBIA ΚΑΙ Ο ΤΣΟΥΤΣΟΥΡOΣ !!!!

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
------------

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2003 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 16.00 (09.00 ΩΡΑ ΗΠΑ)!!! ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΑΓΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ COLUMBIA,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΣΗΡΧΕΤΟ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ 16 ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ.


Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ STS-107,ΗΤΑΝ Η 28η ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ COLUMBIA,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΜΙΚΡΟΒΑΡΥΤΗΤΑΣ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2003.ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΞΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ(4 ΑΝΤΡΕΣ-2 ΓΥΝΑΙΚΕΣ) ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΜΗΝΑΡΧΟΣ.ΩΣΤΟΣΟ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ
ΓΡΑΦΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ :

ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ COLUMBIA,Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ CHALLENGER ΣΤΙΣ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1986.


ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ? ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ,ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ ΑΥΤΗ Η ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ? ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ? ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΠΛΑΚΑΚΙ ΑΠΟΚΟΛΛΗΘΗΚΕ? ΚΑΠΟΙΟ ΦΤΕΡΟ ΡΑΓΙΣΕ ?


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΒΕΙ "ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ"...ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ-ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ "ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ"ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΑΦΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΩΣ ΠΑΝΙΚΟΣ,ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝΤΑΙ,ΚΑΘΩΣ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ...


ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΓΝΩΣΤΑ 'Η ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΣΤΑ "ΨΙΛΑ"ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΥΝΘΕΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΑΥΤΗ !!


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ (ΠΟΥ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΡΥΦΕΣ), ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!


Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
----------------


ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΑΦΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ,ΑΝΑΜΕΝΟΤΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΝΝΕΝΤΙ ΣΤΙΣ 09.00 ΩΡΑ,ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΗΠΑ, ΤΗΣ 1ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2003.


ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 08.30 ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΘΡΙΟΣ.


ΣΤΙΣ 08.44 ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ,ΠΥΡΟΔΟΤΕΙ ΠΕΝΤΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΓΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ 38 ΔΕΥΤΕΡΑ.ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΤΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΗ.ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΥΤΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ.ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ Η ΤΡΙΒΗ ΔΙΝΕΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ 3000 ΒΑΘΜΩΝ ΚΕΛΣΙΟΥ(Η ΘΕΡΜΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΠΥΡΙΜΑΧΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ).ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ "ΟΚΤΑΡΑΚΙΑ",ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.ΚΑΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΝΔΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ,ΛΙΓΟ ΔΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ,Η ΠΥΡΙΜΑΧΗ ΑΣΠΙΔΑ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ.ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΙΑΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ.Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ 24,1 ΜΑΧ (1ΜΑΧ=340 ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ,Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΗΧΟΥ).


ΣΤΙΣ 08.46 ΤΟ ΚΟΛΟΥΜΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ.ΤΟΤΕ Ο ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΗΣ TONY BEASLEY ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ,ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ,ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΕΝΩ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΕΔΑΦΟΥΣ ,ΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.


ΣΤΙΣ 8.53 ΑΧΡΗΣΤΕΥΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΦΤΕΡΟΥ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ 'Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΔΑΦΟΥΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ.


ΣΤΙΣ 8.56 ΟΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑΧΕΙΑ ΑΝΟΔΟ.ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ,ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΚΟΜΗ ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΤΡΑΚΤΟΥ.


ΣΤΙΣ 08.59 ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΠΙΕΣΗΣ ΑΕΡΑ ΣΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΡΟΧΩΝ.ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΟ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ.


ΣΤΙΣ 09.00 Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΚΟΒΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ...ΣΙΩΠΗ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ...ΣΤΑΤΙΚΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ...ΜΕΡΙΚΑ ΚΛΙΚΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ.


ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΕ ΥΨΟΣ 63 ΧΛΜ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ "ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ"ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ ΕΚΡΗΓΝΙΤΑΙ ΜΕ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.


ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ !!! http://www.youtube.com/watch?v=JmWbV_YkQT0&NR=1
ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΣΑ.
-----------------------------------------------------------------------------


ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΣΑ,ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ,ΗΤΑΝ:


1.ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΙΔΕΡΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗΣ.ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΑΣΗΜΑΝΤΟ.


2.ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΦΡΩΔΟΥΣ ΜΟΝΩΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ,ΠΟΥ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΦΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΜΕΡΙΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΑΣΗΜΑΝΤΟ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ.


3.ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΦΤΕΡΟ ΕΙΧΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΡΩΓΜΕΣ,ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΣΕ ΑΠ'ΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ,ΟΤΑΝ Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ.ΚΑΘΩΣ Η ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΡΕΦΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΦΤΕΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΡΩΓΜΕΣ.Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΥΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΤΥΠΟ.ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙ'ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΡΩΓΜΗ,ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟ ΟΤΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΤΟΤΕ.ΓΙΑΤΙ ? ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΦΤΕΡΩΝ.Η ΝΑΣΑ ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ.


4.ΤΑ ΕΠΙΓΕΙΑ ΡΑΝΤΑΡ (NORAD) ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ,ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ,ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ,Η ΝΑΣΑ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ DISCOVERY ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΒΡΑΧΙΟΝΑ.ΤΟ COLUMBIA ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΡΑΧΙΟΝΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟ ΦΤΕΡΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΓΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ,ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ.ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΜΕ ΑΝ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΑΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΧΝΕΥΣΙΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ.ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΑΠΟΚΟΛΛΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ,ΑΛΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΛΟΓΩ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ,ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ.
ΤΙ ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΡΑΝΤΑΡ,ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ COLUMBIA ?


ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΝΑΣΑ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΠΟ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ"ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΕΤΕΘΕΙΣΑΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ,ΟΥΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΔΥΣΤΗΧΗΜΑΤΟΣ !!!


ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ:ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΔΟΧΕΣ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ,ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.


Ο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΣΥΝΟΔΟΣ.
-------------------------------
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΕΥΚΗ ΣΦΑΙΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΙΧΝΟΣ.Η ΛΕΥΚΗ ΟΥΡΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΟΒΕΡΗΣ ΤΡΙΒΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ,ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ.ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΤΙΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ...


ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ,ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΛΟΥΙΖΙΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΠΟΥ ΔΙΕΚΡΙΝΑΝ ΚΑΤΙ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ COLUMBIA,ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ! ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΑΝ ,ΜΑΛΙΣΤΑ,ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ.ΕΝΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΑΝ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ".


ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΝΕΤ,ΕΘΙΞΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΙΑ,ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ.ΜΕΤΑ,ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΜΕ,ΕΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΟ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟ ΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ! Η ΙΔΙΑ Η ΝΕΤ ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ "ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΑ",ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ.
ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ-1-2 ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΥΡΑ,ΕΝΩ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΟΥΡΑ-ΙΧΝΟΣ.


ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΤΙΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ.
ΠΡΟΣΟΧΗ:ΤΟ ΑΤΙΑ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ,ΟΥΤΕ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΚΕ ΩΣ ΣΦΑΛΜΑ ΟΘΟΝΗΣ 'Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ.
ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΟ ΑΤΙΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ COLUMBIA ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.ΤΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΛΑΜΨΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ COLUMBIA ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΤΟ ΑΤΙΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ.ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ 'Η ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΙΨΗ ? ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΟΤΙ ΕΝΩ ΤΗΝ 1η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΑ ΜΜΕ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΚΑΡΕ,ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ,ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΤΙΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ !
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΜΗΝΕΥΤΗΚΑΝ
----------------------------------------------


ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΛΕΥΚΟ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΦΩΣ (ΑΤΙΑ) ΠΟΥ ΕΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΙΧΝΟΣ ΤΟΥ COLUMBIA,ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,ΕΝΑΣ ΓΡΙΦΟΣ.ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ http://www.youtube.com/watch?v=Tgpzb_ct87A&feature=related


ΑΚΟΜΗ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ,ΣΕ ΚΑΤΟΨΗ,ΤΟ ΘΕΡΜΙΚΟ ΙΧΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ,ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟΚΤΑ ...ΑΚΤΙΝΕΣ !!!(ΦΩΤΟ-3).


ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ" (SAN FRANCISCO CHRONICLE-WWW.SFGATE.COM),ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΟΤΙ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ DAVID PERLMAN,ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ COLUMBIA,ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ,ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΕΙΣΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.Ο PERLMAN ΤΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΩΣ"ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ". Ο ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ,ΤΡΑΒΗΞΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΦΑΣΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΝΙΚΟΝ-880,ΣΤΕΡΕΩΜΕΝΗ ΣΕ ΤΡΙΠΟΔΑ.H NAΣΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΥ,ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗ ΤΗΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΣΧΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΑΝ.


ΑΠΟ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ, ΟΙ ΦΩΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΣΤΡΑΦΤΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΧΝΟΣ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ.ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΣΑΝ ΚΕΡΑΥΝΟΣ,ΜΙΑ ΤΕΘΛΑΣΜΕΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΕ ΒΥΣΣΙΝΗ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ.Η ΑΣΤΡΑΠΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΤΟ ΙΧΝΟΣ ΤΟΥ COLUMBIA.ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΑ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΦΩΤΕΙΝΟ,ΠΑΧΥ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΔΙΝΙΖΕΤΑΙ.ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΕ.


Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΊΖΑΝ "BAKU TODAY"ΣΤΙΣ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2003,ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΗ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΕΡΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΖΕΡΜΠΑΪΖΑΝ,FOUAT GAZIMOF.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ "ΟΙ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1947 !!!ΕΤΣΙ,ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ,ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ.Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.ΟΙ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΥΤΟΥ,ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ,ΕΠΕΙΔΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ COLUMBIA ΕΙΧΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΗΓΑΓΕ 'Η ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΗ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΙΑ ΕΠΕΝΕΒΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΤΕΡΙΨΕ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ".


ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ GAZIMOF,ΔΙΟΤΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ G.BUS,ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΚΟΝΔΥΛΙ ΤΡΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ,ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΑΧΘΕΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΕΥΦΥΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ ".
ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ" (ΠΑΛΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ !!! ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ...ΑΓΑΠΑΝΕ !!!) ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΔΙΑΣΤΗΜΟΒΟΛΙΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ "ΔΙΑ" "ΕΥΡΩΠΗ",ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΟΥΣ.ΑΥΤΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2015.


ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ 4 ΚΑΙ 5,ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ (http://spaceflight.nasa.gov/gallery) ΣΤΗ ΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ STS-107 TOY COLUMBIA,ΣΤΙΣ 22 ΙΑΝ 2003.ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΣΩ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΘΑΛΑΜΟΥ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ,ΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΔΥΟ ΚΑΡΕ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ SPACEHAB,ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ.ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ Η ΓΗ.ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ (ΦΩΤΟ-4) ΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΣΕ ΠΛΑΓΙΑ ΟΨΗ,ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΦΑΚΟ 'Η ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ! ΤΥΠΙΚΟ ΣΧΗΜΑ,ΔΗΛΑΔΗ,ΤΩΝ ΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΠΙΓΕΙΕΣ ΘΕΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟ.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΥΝΟΔΟ'Η ΠΡΟΕΞΟΧΗ.ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ (ΦΩΤΟ-5),ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ,ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΦΘΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ,ΚΑΠΩΣ ΘΟΛΟ,ΛΙΓΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ.ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ? ΣΤΕΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΣΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ Ή ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗ ΓΗ ???


ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ
--------------------------
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΙ "ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ" ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΟΓΚΩΘΗΣΑΝ ΑΦ'ΕΝΟΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΦ'ΕΤΕΡΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ,ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ !!!


ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Ο ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ALEX JONES ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΟΤΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ COLUMBIA ΗΤΑΝ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΙΑΣ "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ".ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΙΤΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ "ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗΣ"ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ JONES,ΗΤΑΝ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗ."Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ,ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΥΓΚΙΝΙΣΙΑΚΑ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ "ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ"ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ".


ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ Ο BARRY CHAMISH,ΠΡΩΗΝ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΠΙΚΡΙΤΗΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ,ΕΓΡΑΨΕ:"ΕΧΟΥΜΕ ,ΛΟΙΠΟΝ,ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ 113η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗ,ΝΑ "ΣΚΑΕΙ"ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ,ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ.ΠΟΛΥ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ,ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ? "


AΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΙΕΘΝΩΣ,ΤΟ ΕΙΔΕ ΣΑΝ ΘΕΪΚΟ ΣΗΜΑΔΙ:"ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ !!" ΕΓΡΑΨΕ Ο ABU AL MASRI,ΕΝΑΣ ΦΟΝΤΑΜΕΤΑΛΙΣΤΗΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.


ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ,ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ,ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΠΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ,ΑΡΧΙΣΕ ΕΝΑ ΚΥΜΑ ΔΙΑΔΟΣΕΩΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΟΠΛΟ "ΤΕΣΛΑ"ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ:"ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 'Η ΜΙΑ ΕΚΡΗΞΗ !"ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΑΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΑΛΛΑΣ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑSSOSIATED PRESS.


ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟΥ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ.
ΟΥΤΕ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΕ ΥΨΟΣ 60 ΧΛΜ,ΔΕΝ ΣΥΝΤΑΡΑΖΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ...


ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ.ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ Η ΑΣΤΡΑΠΗ ΣΧΙΖΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΖΕΣ ΑΕΡΑ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΘΟΡΥΒΟ.
Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ COLUMBIA
---------------------------------------------


Η ΠΛΕΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΘΕΩΡΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ ΣΤΟ COLUMBIA ΜΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ,ΤΟ ΙΡΑΚ,ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΜ,ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ONLINE ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΣΤΙΣ 17 ΦΕΒΡ.2003.ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ Ο Y.C.SHIMATSU,ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΝΓΚ-ΚΟΝΓΚ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ,Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ ILAN RAMON ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΙΝΕ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ,ΜΕΤΕΙΧΕ ΕΝΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΛ ΑΒΙΒΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ (MEDITERRANEAN ISRAEL DUST EXPERIMENT).ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.
O RAMON ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥΦΑΣΜΑΤΙΚΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΕΙΟ,ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ.ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ,ΤΗΝ <ΦΩΛΙΑ> ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΑΕΡΙΑ ΝΕΥΡΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ.ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΝΥΚΤΕΡΙΝΗΣ ΟΡΑΣΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΙΔΙΩΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΕΡΙΑ ΑΠΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ,ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ 'Η ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ 'Η ΣΕ ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ .<Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙΣ ΕΚΛΥΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΕΡΙΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΨΗΛΑ ΜΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗΣ ΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΠΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ>.
ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ,ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η <ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ>ΤΟΥ COLUMBIA,ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ Β'ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ.ΕΑΝ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΕΡΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΜ.


ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ,ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΩΣΤΕ ΟΙ ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ !!!ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ,ΔΙΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΠΛΑΚ-ΑΟΥΤ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΣΑΝ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ.


ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΗΤΑΝ Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.ΤΟ COLUMBIA ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑΝ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ,ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ ΤΟΥ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ BEN GURION,ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟ ΤΥΠΟ ΣΧΑΣΙΜΟΥ ΥΛΙΚΟΥ,ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΙΟ-242,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ 1% ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΙΟΥ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΕΝΑΝ ΕΛΑΦΡΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ.


ETΣΙ,ΠΙΘΑΝΩΣ,ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ,ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΤΟΥ COLUMBIA,ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ !!!!


ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΡΗΣΙΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΝΙΑ ΛΕΗΖΕΡ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟ ΟΤΙ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ COLUMBIA ΚΑΙ Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΣΜΗΝΑΡΧΟΣ,ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ ΜΕΤΕΙΧΕ ΤΟΥ ΣΜΗΝΟΥΣ ΤΩΝ ΟΚΤΩ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΙΡΑΚΙΝΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟ 1981 ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΤΑ ΙΡΑΚΙΝΑ ΡΑΝΤΑΡ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΛΑΘΟΣ ΣΗΜΑΤΑ ,ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΣΜΗΝΟΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ !


ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ,ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟ COLUMBIA ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΗΣΟ ΚΡΗΤΗ !!!!!
ΤΣΟΥΤΣΟΥΡOΣ 'Η ΙΝΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ.(ΦΩΤΟ-6 )
----------------------------------------------------------------
Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ,80 ΚΛΜ ΝΟΤΙΩΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΒΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ (ΛΥΒΙΚΟ) ΠΕΛΑΓΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΙΟ ΧΩΡΙΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΦΘΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΑΥΤΟΥ,ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΑ ΟΡΗ.


ΤΟ 1958 ΕΝΑΣ ΒΟΣΚΟΣ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΕΝΟΣ ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΥΡΗΜΑΤΑ,ΑΠΟ ΟΛΟΧΡΥΣΕΣ ΛΑΡΝΑΚΕΣ,ΟΛΟΧΡΥΣΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΧΡΥΣΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ.ΣΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΑΠΟΣΙΩΠΟΝΤΑΙ,ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΤΑΦΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ.ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΧΡΥΣΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΤΟΥ ΜΙΝΩΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΡΑΔΑΜΑΝΘΥ.ΟΙ ΣΠΗΛΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΑ ΟΡΗ.ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΞΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ.


ΤΟ 1960 ΚΑΙ 1963 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ <ΣΗΚΩΣΑΝ>ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ,ΙΔΙΩΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΦΡΑΓΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΑΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΟΙ ΗΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ.


ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ,ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.


ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΙΣΟΔΟΙ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ (ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ)ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ Ο ΒΟΣΚΟΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ.ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ Ο ΒΟΣΚΟΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΕΓΙΝΕ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΣ ΓΑΙΟΚΤΗΜΟΝΑΣ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ,ΜΕ ΣΑΡΑΚΟΝΤΑΕΤΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΛΗΞΕ.


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ,ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΠΑΜΠΟΛΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟΥ ΑΞΙΑΣ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΚΟΥΤΕΣ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ.
ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ <ΕΞΩΘΕΝ> ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟ ?


ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ,ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΑ ΟΡΗ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΤΟΥ GOOGLE EARTH ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΟΛΟΙ 'Η ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΣΥΝΝΕΦΑ? ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ?(ΦΩΤΟ-7)


ΕΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE EARTE ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΑΝΑΣΚΑΦΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΜΕ ΜΠΛΕ ΒΕΛΟΣ (ΦΩΤΟ-8 ).ΕΠΙΣΗΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ-ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΑ ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΟΥ ΜΙΝΤΡΗ ,ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΕΛΟΣ(ΦΩΤΟ-9).ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ 2006 ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΕΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ,ΑΠΟ ΕΡΓΑΤΕΣ ,ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΠΗΡΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ,ΑΦΟΥ ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ.


ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ,ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΕ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ,ΟΠΟΥ ΥΠΑΓΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΤΑΦΙΚΩΝ ΘΑΛΑΜΩΝ ΜΕ ΑΜΥΘΗΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΚΙΒΩΤΟ-ΛΑΡΝΑΚΑ,ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΙΑΝΟΥ.Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ,ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΑΦΙΚΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΘΙΚΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΑΦΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.


Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΗ ,ΩΣΤΕ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΓ'ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ,ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΗΔΗ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΥΣ,ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2006 ΜΕΤΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ.ΤΟΥΣ ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ,ΟΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΣΚΑΦΗ 70 ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ,ΑΛΛΑ Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΜΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΡΑ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ.ΕΑΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΚΑΨΙΜΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ,ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ,ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΟΔΑ !!


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ,ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ,ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΧΟΡΗΓΟΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ !!! ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.....


Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΥΣ ΕΙΧΕ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΛΑΡΝΑΚΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ,ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΤΑΦΙΚΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΙΝΩΑ !! ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ,ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑΝ ΒΕΒΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ !!!!!!


ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΗΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑΣ,ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΗΛΑΙΑ,ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΥΘΕΙΑ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ ΟΔΟΣ (ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΥΘΟ) Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.


ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΧΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕΤ'ΕΠΙΤΑΣΕΩΣ ΚΑΤ'ΕΠΑΝΑΛΕΙΨΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ-ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ,ΟΠΟΥ Η ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΗ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ !!!


ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΠΙΑ ΣΕ ΠΡΟΣΙΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ,Η ΣΠΗΛΙΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΤΩΝ ΤΟΚΕΤΩΝ ,ΕΙΛΕΙΘΥΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΙΧΟΣ ΠΟΥ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΓΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΘΑΜΕΝΟ ΕΝΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ,ΟΛΑ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΥΓΓΕΝΗ,ΟΡΙΟΘΕΤΟΥΝ ΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ,ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ,ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΟΔΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΚΝΟΠΟΙΙΑΣ!!!!!!


ΕΠΙΣΗΣ,ΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟ ΤΑ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΑ ΟΡΗ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ,ΟΠΩΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΛΕΟΝΤΩΝ,ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΟΕΙΔΕΙΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΙΣ.


ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ,ΕΡΙΧ ΦΟΝ ΝΤΕΝΙΚΕΝ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ 1996 ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ,ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ "ΜΥΣΤΙΚΑ" ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ "ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑ"ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ 2000 ΚΑΙ ΟΜΙΛΕΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΙΝΩΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ,ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΧΩΡΙΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟ !!!! ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ?


ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΟΥΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣEIΣ ΑΤΙΑ (UFO) !!!


ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ,ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ !!!ΤΟ 1982 ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΘΑΛΑΜΗΓΟΣ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ ΕΡΙΧΝΕ ΕΒΡΑΙΚΟΥΣ ΑΜΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΣΥΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΣΑΝ ΑΡΧΑΙΟΙ.ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ.ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ.Η ΘΑΛΑΜΗΓΟΣ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΛΟΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ !!!


ΜΕΤΑ ΑΠ'ΟΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΕΦΕΡΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΙ.ΕΚΕΙΝΟΣ ,ΕΝΟΣ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ,ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟ(ΑΡΧΑΙΟΣ ΙΝΑΤΟΣ) ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ,ΑΝ ΟΧΙ ΤΗ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΑΣΗ !!!
ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ,ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΗΚΜΑΣΕ,ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΝΑΤΟ(ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟ) ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗΣ !!!


ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ !!!!


ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ,ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ COLUMBIA,ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΦΕΙ !!!!
H ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ COLUMBIA ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟ.
------------------------------------------------------


ΚΑΘΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ 16 ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ ΤΟΥ COLUMBIA,ΣΤΙΣ ΝΟΤΙΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ,ΕΘΕΑΣΘΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΚΟΝΤΕΪΝΕΡ,ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΑΝ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΚΕΣ,ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΡΑΒΟΛΙΚΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΠΡΟΑΣΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΕΤΟ ΤΟ COLUMBIA.THN HMΕΡΑ ΤΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ,17 ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΙ ΥΠΕΡΙΠΤΑΝΤΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.ΟΠΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ,ΑΝΕΠΙΣΗΜΩΣ,ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΦΕΡΕΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΣΩ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΤΟΥ COLUMBIA ΘΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΙΔΙΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡA,ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.
ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ,ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ, ΤΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΟ ΡΑΝΤΑΡ ΤΗΣ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ) ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΘΕΙ.ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΜΕ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.


ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ,ΤΟ ΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟ COLUMBIA,ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΚΑΤΕΡΙΨΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.


ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΤΙΑ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΥΠΟΠΤΕΥΕΣΤΕ !!!ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΟΙ !!!! ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ !!!
ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ CHALLENTZER
--------------------------------


ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΦΕΙ,73 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Ι986 ΚΑΙ ΣΕ ΥΨΟΣ 15 ΧΛΜ.

ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΩΣ,Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ,ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΝΑΣΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΣ ΖΩΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΡΗ.ΟΜΩΣ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ,ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΓΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ 400.000 ΧΛΜ.Η ΝΑΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦ'ΕΝΟΣ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΑΦ'ΕΤΕΡΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ.ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ CHALLENTZER ΠΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ <Ο ΠΡΟΚΑΛΩΝ >.ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. !!! ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΕ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Σ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΑΣΚΑΛΑ.ΕΛΠΙΖΕ ΕΤΣΙ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ !!! Ο <ΠΡΟΚΑΛΩΝ> ΟΜΩΣ ,ΔΕΝ ΕΧΑΡΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟ ΗΘΕΛΑΝ ΕΤΣΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ !!!!


ΟΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ,ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ,ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ-ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥΣ !!! (ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥΣ ).

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ATLAΝΤIS ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 8 IOYLIOY 2011. ΣE ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΛΗΦΘΕΙ AΠΟ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΤΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΘΕΙ.ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΑΝΑΦΕΡΑ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΣ.


ΕΠΙΛΟΓΟΣ
--------
ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ <ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ > (SPACE TRASPORTATION SYSTEM-STS)Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΑΣΑ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΣΤΙΣ 12 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1981 ΜΕ ΤΟ COLUMBIA ΚΑΙ ΠΕΡΑΤΩΘΗΣΑΝ ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 ΜΕ ΤΟ ATLANTIS.


Σ'ΑΥΤΑ ΤΑ 31 ΧΡΟΝΙΑ,ΕΓΙΝΑΝ 135 ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΥΨΟΣ ΑΠΟ 200-600 ΧΛΜ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ AΠΟ ΠΕΝΤΕ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ (COLUMBIA-DISCOVERY-CHALLENZER-ATLANTIS-ENDEAVOUR),ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥΣ,ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΣΤΑΘΜΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ SOYUZ-14.YΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΤΟ AΡΧΙΚΟ ENDERPRISE,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΩΝ.


Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ COLUMBIA,EΔΩΣΕ ΑΦΟΡΜΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ:ΤΟ COLUMBIA ΕΚΤΟΞΕΥΘΗΚΕ ΤΗΝ 16η ΤΟΥ ΜΗΝΑ,Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΗΡΚΕΣΕ 16 ΗΜΕΡΕΣ,ΕΞΕΡΡΑΓΗ 16 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΠΡΟΣΕΔΑΦΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ:ΕΞΕΡΡΑΓΗ ΤΗΝ 16η ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ !!! ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ 16 ΚΑΙ ΤΟ 7 (1+6=7) !!!!
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ,ΕΓΙΝΕ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ.ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ,ΜΟΝΟ ΕΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ,ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!!


ΙΣΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ,ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ :<ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΙΣΩ,ΟΙ "ΑΛΛΟΙ" ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ,ΑΝ ΞΑΝΑΠΑΡΑΒΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ > !!!


ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΙΚΗΤΑ ΧΡΟΥΤΣΩΦ,ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ,ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ ΤΟΥ 1960(ΕΠΟΧΗ ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ),ΟΤΑΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ ΕΛΟΓΟΜΑΧΗΣΕ ΣΕ ΥΨΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΗΠΑ ΝΤΟΥΑΪΤ ΑΙΝΖΕΧΑΟΥΕΡ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΩΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ U-2 ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΙΠΤΑΤΟ ΑΝΩΘΕΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.


<ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ> !!!!!!!


ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
------------
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ"ΜΑΡΤΙΟΣ 2003.
ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ.

1 σχόλιο: