Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Αλβανοί έβγαλαν όπλο εν μέσω πλήθους στο Μετρό στα Σεπόλια!!


Για άλλη μία φορά η εισαγόμενη εγκληματικότητα δείχνει το αληθινό της πρόσωπο απέναντι σε δεκάδες ανυποψίαστους πολίτες στο σταθμό του Μετρό στα Σεπόλια. Πιο συγκεκριμένα αστυνομικοί εντόπισαν 2 παράνομους μετανάστες νεαρούς Αλβανούς  μέσα σε συρμό στο σταθμό του Μετρό του Συντάγματος να περιεργάζονται γυναικείες τσάντες και τους έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση μέχρι το Σταθμό των Σεπολίων. Εκεί οι αστυνομικοί αποφάσισαν να τους ελέγξουν.
Στην απόπειρα των αστυνομικών οι νεαροί Αλβανών 20 και 21 ετών αντέδρασαν και άρχισαν να τους απωθούν βίαια, με σκοπό να αποφύγουν τον έλεγχο και να διαφύγουν. Στην προσπάθειά τους αυτή, ο 20χρονος Αλβανός τράβηξε πιστόλι εναντίον των αστυνομικών, το οποίο όπως διαπιστώθηκε ήταν γεμάτο.
Ωστόσο οι αστυνομικοί  του Τμήματος Εγκλημάτων κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν πριν προλάβει να το χρησιμοποιήσει και μάλιστα μέσα σε ένα χώρο με ανυποψίαστους επιβάτες. Οι δύο Αλβανοί παράνομοι μετανάστες μετά την σύλληψη τους οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα
θα τους αφήσει ελεύθερους.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου