Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Συνεχίζονται συστηματικά και ασταμάτητα οι αεροψεκασμοί σε όλο τον Αττικό ουρανό!!!


Από εχθές τα ξημερώματα αεροπλάνα ψεκάζουν τον Αττικό ουρανό, μέχρι αυτή την στιγμή συνεχίζουν ασταμάτητα να ψεκάζουν με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ένα λεπτό στρώμα νέφους επάνω από την Αττική.

Κανείς δεν ξέρει και δεν μιλά για το τι μας ψεκάζουν και τι αποτέλεσμα θα έχει αυτό μακροπρόθεσμα στην υγεία των κατοίκων του λεκανοπεδίου Αττικής .

Νομίζω πως έφτασε η ώρα να κινηθούμε δικαστικά με ........
αγωγές εκατομμυρίων ευρώ εναντίον όσων συμμετέχουν σε αυτό το έγκλημα και εννοώ εναντίον του δολοφονικού κράτους, των πιλότων τέτοιων αεροσκαφών και εναντίον όσων ξέρουν αποκρύπτουν ανέχονται και βοηθούν όλους αυτούς τους ψυχανώμαλους παγκοσμιοποιητές, που νομίζουν ότι έχουν γίνει θεοί και χρησιμοποιούν τους λαούς σαν πειραματόζωα .

Σκεφτείτε ότι όλα αυτά τα χημικά που μας ψεκάζουν μπαίνουν στην τροφική αλυσίδα και έρχονται στο πιάτο μας καθημερινά αφού με τον αέρα και την βροχή κατακάθονται επάνω στα λαχανικά στο νερό και στην τροφή των ζώων που καταναλώνουμε.

Κανείς δεν ξέρει τι βλάβες μπορεί να επιφέρουν μακροπρόθεσμα στην υγεία των πολιτών .

Αλήθεια που βρίσκονται τόσα πολλά χρήματα που χρειάζονται για να κινηθούν αυτά τα αεροσκάφη? Πιο υπουργείο είναι αρμόδιο για αυτά τα κονδύλια την στιγμή που δεν υπάρχουν καύσιμα ούτε για τον στρατό?

Ακούει κανένας αρμόδιος εισαγγελέας? Όλοι εδώ ζούμε τα χημικά δεν θα κάνουν εξαίρεση για τα δικά του παιδιά!!
anoixti-matia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου