Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ

Ισραηλινή τηλεόραση: οι Εβραίοι πρέπει να φύγουν από την πολυπολιτισμική Ευρώπη


Για δεκαετίες, οι Εβραίοι θεωρούνται ως οι ηγέτες στον αγώνα για το άνοιγμα των συνόρων, την είσοδο μεταναστών από μη-δυτικές χώρες και την πολυπολιτισμικότητα. Τώρα, αυτοί οι ίδιοι μη δυτικοί μετανάστες στοχεύουν κατά των Εβραίων. Ως αποτέλεσμα, υπήρξε μια μαζική έξοδος των Εβραίων της Ευρώπης από τις πόλεις με υψηλά ποσοστά μουσουλμάνων μεταναστών. Η πλειοψηφία έχει μετακινηθεί προς τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά.

Οι Εβραίοι πρέπει να εγκαταλείψουν την πολυπολιτισμική Ολλανδία πριν να είναι πολύ αργά, λέει ο Meotti .. Όπως ο συγγραφέας Manfred Gerstenfeld, δήλωσε: «Ο αντισημιτισμός είναι ένα τέλειο πρίσμα για να κατανοήσουμε την αποτυχία της ολλανδικής πολυπολιτισμικότητας».
Κατά τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού, ένας μνημειώδης κορμός δέντρου κατέρρευσε στο Άμστερνταμ. Ήταν το παλιό δέντρο που έβλεπε από την κρυψώνα της η Anne Frank, ένα από τα πιο φημισμένα Εβραϊκά θύματα του Ολοκαυτώματος.
Τα φιλελεύθερα μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο έχουν επικεντρωθεί σε αυτό το δέντρο για να τονίσουν την καταγγελία ενός Ολλανδού δημοσιογράφου, του Paul Andersson Toussaint: «Ο αντισημιτισμός στην Ολλανδία είναι πάλι salonfähig". Αυτή η λέξη σημαίνει «κοινωνικά αποδεκτός».
Εξήντα τοις εκατό των Ολλανδών Εβραίων είναι έτοιμοι να ετοιμάσουν τις αποσκευές τους και να αφήσουν τη χώρα. Η αιτία είναι η έκρηξη του ισλαμικού αντισημιτισμού στη διάσημη πολυπολιτισμική Ολλανδία.
Ο κατάλογος των ολλανδικών θυμάτων είναι δραματικός: από τη δολοφονία του αντι-ισλαμιστή πολιτικού ηγέτη Pim Fortuyn στη δίωξη της Σομαλής αντιφρονούσας Ayaan Hirsi Ali και τη δολοφονία του σκηνοθέτη Theo Van Gogh, που καταδικάστηκε σε θάνατο για την ταινία του «Υποβολή», μία καταγγελία των εγκλημάτων της μουσουλμανικής θεοκρατίας. Ο διάδοχος του Fortuyn, Geert Wilders, ζει κάτω από 24ωρη αστυνομική προστασία για πολλά χρόνια. Τώρα οι Εβραίοι Ολλανδοί είναι έτοιμοι να εγκαταλείψουν την Ολλανδία.
Καθώς το δέντρο της Anne έπεσε κάτω, ένα εβραϊκό κορίτσι της ίδιας ηλικίας, όπως η συγγραφέας του περίφημου "Ημερολόγιο" αποκαλύπτεται στην εφημερίδα Parool Het ότι δεν θα έβγαινε από το σπίτι της με ένα αστέρι του Δαβίδ κρεμασμένο γύρω από το λαιμό της. Ο φόβος κυριαρχεί πλέον στους ολλανδικούς δρόμους.
Ο Ολλανδός πολιτικός Frits Bolkestein προκάλεσε πολιτικό σάλο στην Ολλανδία, λέγοντας ότι οι Εβραίοι "δεν έχουν μέλλον εδώ και θα πρέπει να μεταναστεύσουν στις ΗΠΑ ή το Ισραήλ".
Πριν από είκοσι χρόνια, ο Bolkestein έγραψε μια γνώμη για την εφημερίδα Volkskrant για τα προβλήματα της ισλαμικής μετανάστευσης στην ολλανδική δημοκρατία. Η αριστερά τον χαρακτήρισαν «έμπορο του φόβου». Εκείνη την εποχή δεν υπήρχε καμία συζήτηση για το Ισλάμ, η Σοβιετική Ένωση κατέρρεε, η ολλανδική οικονομία ήταν ανθηρή με πολυεθνικές και η δεύτερη γενιά των μουσουλμάνων από το Μαρόκο, την Τουρκία και την Ινδονησία έκαναν βήματα προς την «ενσωμάτωση». Η νέα ‘προφητεία’ του Bolkestein περιέχεται σε ένα νέο εκρηκτικό βιβλίο, «Het Herval», του οποίου ο συγγραφέας, Manfred Gerstenfeld, λέει: «Ο αντισημιτισμός είναι ένα τέλειο πρίσμα για να κατανοήσει την αποτυχία της ολλανδικής πολυπολιτισμικότητας».
Για πρώτη φορά μιλάμε για το τέλος της εβραϊκής παρουσίας στην Ολλανδία. Οι παρατηρήσεις του Bolkestein αντηχούν εκείνες του Benjamin Jacobs, επικεφαλής ραββίνου της χώρας, ο οποίος είπε το 2010, ότι «το μέλλον για τον Ολλανδικό Εβραϊσμό είναι η μετακίνηση προς το Ισραήλ».
http://cofcc.org/: Παρόλα αυτά, ορισμένοι εθνοτικοί Εβραίοι συνεχίζουν να ηγούνται κινημάτων «ανοιχτών συνόρων» την ώρα που τα ξαδέλφια τους φεύγουν.
Η Anetta Kahane, μια εθνοτική Εβραία, κάνει έκκληση να έρθουν περισσότεροι μη Ευρωπαίοι μετανάστες. Η Kahane ζητάει με μανία το ολοκληρωτικό άνοιγμα των συνόρων και ζητεί το τέλος κάθε λευκού εθνικού έθνους.
Η Babara Specter είναι μία από τις πιο παράλογες ακροαριστερές ακτιβίστριες στην Ευρώπη. Είναι μια εθνική Εβραία στη Σουηδία και ηγείται μίας εβραϊκής ομάδας που υπερασπίζεται τα «ανοικτά σύνορα». Παραδέχεται δημοσίως ότι η μη-δυτική μετανάστευση δημιουργεί σοβαρά προβλήματα για τη Σουηδία. Παραδέχεται ότι δημιουργεί εχθρότητα προς τους Εβραίους με την τοποθέτηση ενός εβραϊκού προσώπου (της ίδιας) στο κίνημα των «ανοικτών συνόρων». Παραδέχεται ότι οι μουσουλμάνοι μετανάστες ιδιαίτερα αρέσκονται να στοχεύουν τους Εβραίους για εγκληματικές πράξεις. Ωστόσο, λέει ότι «ο μετασχηματισμός της Ευρώπης πρέπει να λάβει χώρα». Καλεί για την εξάλειψη των ομογενών ευρωπαϊκών κρατών.
Εδώ στα ελληνικά (με σχολιασμό από τον David Duke):
Ρεπορτάζ του Russia Today, για το κύμα βίας κατά Εβραίων στην Σουηδία από μουσουλμάνους μετανάστες.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

1 σχόλιο:

  1. http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/01/blog-post_7317.html...ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΗΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΦΡΑΝΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή