Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Όταν οι Έλληνες ματώνουν οικονομικά, τρόικα και ΔΝΤ γλεντάνε στον Νότη Σφακιανάκη!


- Μέλη της τρόικας διασκέδαζαν με τον λουλουδοπόλεμο στον Νότη Σφακιανάκη
- Οι "σκληροί" του ΔΝΤ έπιναν σε νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι
- Μέσα στο club δήλωναν πως οι Έλληνες θα ζήσουν μέσα σε μία κόλαση τα επόμενα χρόνια
- Κόσμος τους έπιανε έξω από το κέντρο και τους ρωτούσε για τα μέτρα

Την ώρα που οι Έλληνες πολίτες
ζουν την μεγαλύτερη οικονομική κόλαση εξαιτίας των μέτρων που επιβάλλει η τρόικα προκειμένου να μην χρεωκοπήσουμε, τόσο τα μέλη της τρόικας όσο και τα στελέχη του ΔΝΤ, αφού έκαναν το “καθήκον” τους να μας στριμώξουν στην γωνία, αποφάσισαν να το γλεντήσουν μιας και τα κατάφεραν άψογα.

Τα μέλη της τρόικας αφού τελείωσαν με την εργασία τους, αποφάσισαν να το ρίξουν και λίγο έξω, διασκεδάζοντας στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο γνωστός έλληνας τραγουδιστής, Νότης Σφακιανάκης.

Εκεί διασκέδασαν με την ψυχή τους, ήπιαν πολλές φιάλες και σκόρπισαν γαρύφαλλα, χωρίς να υπολογίζουν το κόστος μιας και εκείνοι είναι αυτοί που δίνουν πλέον εντολές για “αιματηρά” μέτρα, κάτι που σίγουρα δεν τους αφορά.

Την ίδια ώρα, την ίδια αγωνία για ξέφρενη διασκέδαση είχαν και τα μέλη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, τα οποία βρίσκονταν λίγα μέτρα πιο κάτω, σε γνωστό club στο Γκάζι.

Εκεί τα μέλη του ΔΝΤ ήπιαν και διασκέδασαν αρκετά αλλά και έκαναν και δηλώσεις για την Ελλάδα και την οικονομία μας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι σίγουροι πως η Ελλάδα θα βρει τα χρήματα για να ξεπληρώσει τα δάνεια αρκεί η κυβέρνηση να κάνει αυτά που οφείλει να κάνει.

Μάλιστα, ορισμένοι από αυτούς ανάμεσα στο ουίσκι, τη μουσική και τον κόσμο δήλωναν πως θα είναι επίπονη η προσπάθεια του ελληνικού λαού, ενώ άλλοι ήταν πιο σκληροί λέγοντας πως θα είναι κόλαση για τους Έλληνες τα επόμενα χρόνια.

Το πλέον τραγελαφικό ήταν πως όταν τα μέλη του ΔΝΤ βγήκαν από το κέντρο διασκέδασης ήρθαν αντιμέτωποι με έλληνες πολίτες, οι οποίοι τους ρωτούσαν πως είναι δυνατόν να ζήσει κάποιος όταν κόβονται τα πάντα για να απαντήσουν εκείνοι πως “έχετε δημοκρατία. Κάποιοι στην Ελλάδα πρέπει να πληρώνουν μεγαλύτερους φόρους”.

Ωστόσο, τα μέλη του ΔΝΤ υπό την επήρρεια του αλκοόλ δεν απάντησαν γιατί συμβαίνει να πληρώνουν κανονικά φόρους μόνο οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, εκείνοι δηλαδή που πληρώνουν το μάρμαρο της κρίσης μέχρι τώρα.

http://www.pinnokio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου