Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΞΙΚΟ ΠΩΛΟΥΝ ΣΕΤ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Τα σετ των βασικών αγαθών με την ετικέτα «Για το τέλος του κόσμου» άρχισαν να πουλούν στα καταστήματα της πόλης Τομσκ της Σιβηρίας.

 Το σετ αποτελείται από μια καρτέλα-ταυτότητα με ένα κομμάτι χαρτί, στο οποίο υπάρχουν πεδία για το ονοματεπώνυμο και για άλλα στοιχεία, απλά φάρμακα, σακούλα με μαυροσίταρο, μια κονσέρβα με σαρδελόρεγγα και ένα μικρό μπουκάλι βότκας. Επίσης στο σετ μπορεί κανείς να βρει ένα σημειωματάριο, ένα μολύβι, δύο κεριά, μια κούτα με σπίρτα, ένα σχοινί και σαπούνι.

 Στα σετ για την υποδοχή του τέλους του κόσμου, που πωλούνται στο Μεξικό, συμπεριλαμβάνονται σπίρτα, ένα ειδικό μαχαίρι για άνοιγμα κονσερβών, αλλά και ταυτοχρόνως για αντιμετώπιση των ζόμπι, σοκολάτα, σημειωματάριο για σημειώσεις και αναμνήσεις, καθώς και το άναμμα φωτιάς, ένα μπουκάλι με ένα λίτρο νερό, αλλά και ένα μικρό μπουκάλι λικέρ από γλυκάνισο, το οποίο παράγεται στη χερσόνησο Γιουκατάν και θεωρείται ποτό των ίδιων των Μάγια.

 «Εάν το τέλος του κόσμου έρθει το 2012, καλύτερα να το υποδεχθούμε προετοιμασμένοι», προσκαλούν οι παραγωγοί της συλλογής.  Στη Ρωσία σε παρόμοιο σετ έχουν συμπεριληφθεί ένα μπουκάλι βότκα, αλλά και σκοινί με σαπούνι.

Φ. Της Ρωσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου