Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Εκτροφείο ανθελληνισμού ο ΣΥΡΙΖΑ
Στους αδαείς ίσως προκαλούν σοκ οι δηλώσεις, τις οποίες έκανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην  Ά Θεσσαλονίκης, Γιάννα Γαϊτάνη, σε εφημερίδα των Σκοπίων. Οι εμετικές δηλώσεις της είναι ήδη γνωστές, επομένως είναι περιττό να τις επαναλάβουμε εδώ. Αυτό το οποίο πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η συγκεκριμένη βουλευτής φέρεται να είναι μέλος της Διεθνιστικής Εργατικής Αριστεράς (ΔΕΑ), μια από τις πιο «σκληροπυρηνικές» συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ σε θέματα ανθελληνισμού, φιλοσκοπιανής και φιλοτουρκικής προπαγάνδας.
ot Εξετάζοντας τον πολυσυλλεκτικό χάρτη των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ θα δούμε ότι δύο από αυτές, η ΔΕΑ και το «Κόκκινο» είναι διασπάσεις του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος (ΣΕΚ), συνιστώσας με την σειρά του της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Γιατί την ακρίβεια η ομάδα «Κόκκινο» είναι διάσπαση της ΔΕΑ. Της διάσπασης το κάγκελο, λοιπόν... Η ΔΕΑ είναι μια ομάδα, η οποία έχει ξεκάθαρες θέσεις για το ζήτημα των σκοπίων, θέσεις ξεκάθαρα αντεθνικές και προδοτικές. Θεωρεί ότι υπάρχει «μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα, η οποία μάλιστα «καταπιέζεται» (τόσο πολύ που κάποιοι απ' αυτούς υπηρετούν στο δημόσιο κι άλλοι στήνουν ΜΚΟ.), ενώ ονομάζει τα Σκόπια ως Μακεδονία!


Ας μην προξενεί, επομένως, καμία έκπληξη το γεγονός των άθλιων και προκλητικών δηλώσεων της συγκεκριμένης βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ. Μας προξενεί, όμως, εντύπωση το γεγονός ότι κανένας «ανεξάρτητος», «αντικειμενικός», «αδέσμευτος» δημοσιογράφος δεν στρίμωξε ποτέ μέχρι τώρα τον Τσίπρα, τον Λαφαζάνη, τον Στρατούλη, τον Βούτση και τα άλλα .καλόπαιδα, προκειμένου να τους ρωτήσουν αν γνωρίζουν για τις θέσεις των συγκεκριμένων συνιστωσών πάνω στο εθνικό θέμα της Μακεδονίας ΜΑΣ. Και αφού τους πληροφορήσουν (αν δεν ξέρουν.) για τις θέσεις τους, να τους ζητήσουν να πάρουν και εκείνοι θέση πάνω στα λεγόμενα των «συντρόφων» τους. Δεν το κάνουν, όμως, γιατί έτσι θα αποκαλυφθεί πανελλαδικά ο αλλοπρόσαλλος ρόλος αυτού του ποικιλόχρωμου θιάσου με τις ξεκάθαρα ανθελληνικές θέσεις. Όμως, το εκτρωματικό μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να μένει στο απυρόβλητο, προκειμένου να αποτελέσει την επόμενη αριστερή κυβερνητική εναλλακτική λύση στο συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Πατρίδας. Ντροπή στους Συριζαίους, αλλά μεγαλύτερη ντροπή σ' αυτούς που καλύπτουν τις απαράδεκτες και ανθελληνικές τους θέσεις.

Ας μην ξεχνάμε και την διαδήλωση της νεολαίας του Συνασπισμού στο κέντρο των Σκοπίων  για το δικαίωμα τους ψευδοκράτους να χρησιμοποιεί την ονομασία "Μακεδονία"!
epilarxia

1 σχόλιο:

  1. Η αλήθεια είναι πως πράγματι έχουν ενα κόλλημα με την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ !!! Κάτι παρόμοιο ειχε γίνει και παλιά ( λίγο μετά απο την Μικρασιατικη Καταστροφή ) που κομμουνιστές και αριστεροί ζητούσαν την ανεξαρτησία της απο την υπόλοιπη Ελλας !!!
    Υ.Σ ακούστε το εθνικιστικό τραγούδι " Αλέξανδρε Ξύπνα " ...............

    Μια 15χρονη ΕΘΝΙΚΙΣΤΡΙΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή