Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Σουμέριοι και Νεφελίμ...ο 12ος Πλανήτης και οι γραφές

Πρωτα απ'ολα θελω να ξεκινησω με τον Zecharia Sitchin. Αν σας ενδιαφερει το θεμα και θελετε να ξερετε για αυτο απο το πρωτο χερι σας συστηνω τα βιβλια του:
"The 12th Planet", "The Lost Realms" και " Genesis Revisited"
(διαβαστε τα με αυτη τη σειρα)

Zecharia γραφει για τις πολλες πολεις που περιγραφονται στη χριστιανικη Αγια Γραφη, οπως η Βαβηλωνα, Akkad και Eresh, οι οποιες για πολυ καιρο θεωρουσαν οτι ηταν απλα μυθοι, εφοσον δεν μπορουσε να αποδειχθει η υπαρξη τους. Τελικα βρεθηκε μια πολη, οδηγησε στην αλλη, και αυτη σε μια ακομα. Στο τελος βρεθηκαν ολες οι πολεις που αναφερονται στη Βιβλο.

Μην ξεχνατε οτι ολες αυτες αρχαιες πολεις ανακαληφθηκαν τα τελευταια 120 χρονια περιπου, οι περισσοτεροι απο αυτες προσφατα.



Οσο σκαβανε οι αρχαιολογοι τα βαθυτερα στρωματα των πολεων αυτον, τοσο εβγαζαν στην επιφανεια χιλιαδες πηλινες πινακιδες, στις οποιες ηταν πολυ λεπτομερης γραμμενη ιστορια τους Σουμεριους και ιστορια της Γης. Εντοπιζεται εποχη πριν απο εκατονταδες χιλιετιες. Η γραφη τους ονομαζεται σφηνοειδης.


Αυτο που προκειται να σας πω, δεν ειναι μονο η ερμηνεια του Σιτσιν. Πολλοι αλλοι επιστημονες ειναι πλεον σε θεση να διαβασουν τα σφηνοειδη, και καθως μεταφραζονται αυτα τα κειμενα αλλαζει και ολη η φιλοσοφια μας, ολα αυτα που πιστευομε, και επηρεαζουν την πορεια της συγχρονης σκεψης σχετικα με την ιστορια της ανθρωποτητας.

Τα εγγραφα των Σουμεριων ειναι τα αρχαιοτερα καταγεγραμμενα δεδομενα στον πλανητη, ειναι 5.800 χρονια, αλλα περιγραφουν τα γεγονοτα που σηνεβησαν πριν απο δισεκατομμυρια χρονια και με μεγαλη λεπτομερεια - τα γεγονοτα που συνεβησαν περιπου 450.000 χρονια πριν.
Οι αρχαιοι Σουμεριοι μας λενε την ιστορια που δυσκολο μπορουμε να την δεχτουμε επειδη ειμαστε σιγουροι για την τρεχουσα γνωση μας για το παρελθον. Η ιστορια ειναι τοσο απιστευτη σε τοσα πολλα επιπεδα που οι επιστημονες ειναι πολυ δυσκολο να το δεχτουν - ακομα και γνωριζοντας οτι πρεπει να ειναι αληθεια. Αυτη ειναι η αρχαιοτερη πηγη! Αν ολα δεν ηταν τοσο απιστευτο, θα ειχε προ πολλου γινει δεκτο οτι λεει, επειδη προερχονταν απο αυτην την αρχαια πηγη.


Tiamat και Nibiru

Mια αληθινη ιστορια γραφτηκε απο τους Σουμεριους για την αρχη της ανθρωπινης φυλλης, πριν απο τον Αδαμ και την Ευα. Η ιστορια ξεκινα πριν απο μερικα δισεκατομμυρια χρονια, οπου η Γη ηταν ακομη πολυ νεα. Τοτε υπηρχε ενας μεγαλος πλανητης που ονομαζεται Tiamat και περιστρεφεται γυρω απο τον Ηλιο μεταξυ του Αρη και του Δια. Αρχαια Γη ειχε ενα μεγαλο φεγγαρι, το οποιο, συμφωνα με τα αρχεια τους, επρεπε καποια στιγμη στο μελλον να γινει και αυτο (το φεγγαρι) πλανητης.

Συμφωνα με τα αρχεια στο ηλιακο μας συστημα ηταν ενας αλλος πλανητης. Οι Βαβυλωνιοι ονομαζαν Μαρντουκ τον πλανητη, αλλα οι Σουμεριοι τον ελεγαν - Nibiru.

Hταν ενας τεραστιος πλανητης που περιστρεφεται προς την αντιθετη κατευθυνση σε σχεση με τους αλλους πλανητες και διασχιζει τις τροχιες του Αρη και του Δια. Οι Σουμεριοι λενε οτι Nibiru περνα μεσα απο το ηλιακο μας συστημα καθε 3.600 χρονια, και οποτε ερχοταν, αυτο ως συνηθως ηταν μεγαλο γεγονος για το ηλιακο μας συστημα.

Η NASA κατα πασα πιθανοτητα εχουν ανακαληψει αυτο το πλανητη! Χρησιμοποιησαν δυο δορυφορους που εγκατασταθηκαν σε πολυ μεγαλη αποσταση απο το Ηλιο. Ειναι σιγουρα εκει, αλλα οι Σουμεριοι γνωριζαν γι'αυτο εδω και χιλιαδες χρονια πριν!!

Στη συνεχεια, συμφωνα με τα αρχεια τους, με την θεληση της μοιρας σε μια απο τις διασχισεις τις τροχιες η Nibiru ηρθε τοσο κοντα, που ενα απο τα φεγγαρια της συγκρουστηκε με την Τiamat (η Γη μας) - και την εκοψει στα δυο. Συμφωνα με τους Σουμεριους ενα μεγαλο κομματι της Tiamat μαζι με το φεγγαρι του βγηκε εκτος πορειας, τεθηκε σε τροχια μεταξυ της Αφροδιτης και του Αρη και εγινε η γνωστη μας Γη. Ενα αλλο κομματι εσπασε σε ενα εκατομμυριο κομματια και εγινε αυτο που οι Σουμεριοι ονομαζουν "σφυρηλατο βραχιολι" και εμεις - η ζωνη αστεροειδων μεταξυ του Αρη και του Δια. Αυτο ειναι ενα αλλο σημειο, που εντυπωσιαζει τους αστρονομους. Με ποιο τροπο μπορεσαν να μαθουν για την ζωνη των αστεροειδων - γιατι με γυμνο ματι δεν μπορεις να το δεις?

Τοσο μακρια φτανουν τα αρχεια των Σουμεριων. Η ιστορια τους συνεχιζετε στο χρονο...μεχρι που καποια στιγμη φτανει και παλι στην Nibiru.
Nibiru ειχε κατοικηθει απο συνειδητα οντα, που αναφερονται ως Nephilim (Νεφελιμ).

Νεφελιμ εχουν πολυ ανεπτυγμενο σωμα. Υψος των γυναικων - περιπου 3-4 μετρα και των ανδρων - περιπου 4-5 μετρα. Δεν ειναι αθανατοι, αλλα διαρκεια ζωης τους ειναι περιπου 360.000 γηινα ετη - συμφωνα με τους Σουμεριους. Μετα πεθαινουν.



Ατμοσφαιρικο προβλημα της Nibiru.

Συμφωνα με τα αρχεια της Σουμερια, περιπου 430.000 - ισως ακομα και 450.000 χρονια πριν, οι Νεφελιμ αρχισαν να εχουν προβληματα με τον πλανητη τους. Αυτο ηταν ενα προβλημα με την ατμοσφαιρα, πολυ παρομοιο με το προβλημα του οζοντος που αντιμετωπιζουμε αυτη τη στιγμη. Οι επιστημονες τους βρηκαν μια λυση στο προβλημα, παρομοια με εκεινη που βρηκαν οι δικοι μας.

Οι επιστημονες μας εχουν αποφασισει να ψεκασουν σωματιδια σκονης στο στρωμα του οζοντος, δημιουργωντας ετσι ενα φιλτρο για να κρατησει τις βλαβερες ακτινες του Ηλιου. Η τροχια της Nibiru φευγει τοσο μακρια απο τον Ηλιο, που χρειαζοταν να κρατισουν τη ζεστη. Ετσι αποφασισαν να ψεκασουν στα ανωτερα στρωματα της ατμοσφαιρας μικροσκοπικα κομματια χρυσου, οι οποια θα αντανακλουν το φως και τη θερμοτητα πισω, σαν εναν καθρεφτη. Ειχαν προγραμματισει να παραγουν μεγαλες ποσοτητες χρυσου, να τα κοψουν και να τα ψεκασουν πανω απο τον πλανητη τους.

Ναι ειναι αληθεια, μιλησαν για πραγματα που φαινονται συγχρονα! Αρχαιοι ανθρωποι μιλησαν για εξωγηινους πολιτισμους και την εξελιξη της επιστημης! Αυτο δεν ειναι Star Trek η επιστημονικη φαντασια, ειναι αληθεια! Αυτο που ειπαν ειναι αρκετα εκπληκτικο, και για αυτο το λογο ενα μεγαλο ποσοστο του πληθυσμου αργει τοσο πολυ να το κατανοησει!


Ταξιδι τους Νεφελιμ

Νεφελιμ μπορουσαν να κανουν διαστημικα ταξιδια, αλλα φαινεται οτι η ικανοτητες τους τοτε δεν ξεπερνουσαν τις δυνατοτητες μας σημερα. Τα αρχεια των Σουμεριων εχουν τις εικονες απο τα διαστημοπλοια τους και απο το πισω μερος εκρηγνυται φλογα - ειναι διαστημοπλοια-πυραυλοι. Αυτη ειναι η αρχη των διαστημικων ταξιδιων, δεν ειναι πολυ ανεπτυγμενη. Στην πραγματικοτητα ηταν τοσο πρωτογονες που επρεπε να περιμενουν μεχρι Nibiru θα ειναι αρκετα κοντα στη Γη για να κανουν ταξιδι αναμεσα σε δυο πλανητες. Οι Νεφελιμ δεν μπορουσαν να αφησουν το ηλιακο συστημα. Εψαξαν ολους τους πλανητες και διαπιστοσαν οτι στη Γη υπαρχουν μεγαλες ποσοτητες χρυσου. Ετσι, περιπου 400 χιλιαδες χρονια πριν, εστειλαν μια ομαδα εδω με μοναδικο σκοπο - για την εξορυξη του χρυσου.

Φτανοντας στη Γη, οι Νεφελιμ ειχαν τους αρχηγους, δωδεκα(12) μελη του πληρωματος. Ηταν οι αρχηγοι πανω απο τους 600 εργαζομενους, οι οποιοι υποτιθεται πως θα εκαναν την εξορυξη του χρυσου, και αλλα 300 ατομα που παρεμειναν σε τροχια στο "μητρικο" πλοιο τους.

Πρωτο πηγαν στην περιοχη που σημερα ειναι Ιρακ και αρχισαν να εγκαθιστουνται εκει και να χτιζουν πολεις, αλλα το χρυσο δεν εξορυσσεται εκει. Για το χρυσο πηγαν σε μια κοιλαδα στη νοτιο-ανατολικη Αφρικη.

Ενας απο τους δωδεκα, που ονομαζεται Ενλίλ ηταν ο επικεφαλης των χρυσορυχων. Εχουν εισχωρησει βαθια μεσα στα σπλαχνα της γης και εξαγονται μεγαλες ποσοτητες χρυσου. Στη συνεχεια, μετα απο καθε 3.600 χρονια, οταν πλησιαζει η Nibiru, μετεφεραν το χρυσο στον πλανητη τους. Και μετα παλι συνεχιζαν την δουλεια τους, και η Nibiru συνεχιζε διακινηση κατα μηκος της τροχιας της. Συμφωνα με Σουμεριους, ετσι σκαβανε ενα πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα, 100.000 εως 150 χιλιαδων ετων!!! Και στην συνεχεια υπηρξε μια επανασταση τους Νεφελιμ...

Αυτα ειναι οτι αφορα το ποιοι ειναι στα αληθεια οι Νεφελιμ και απο που εμφανιστηκαν.

Συνεχιζετε με την επανασταση τους Νεφελιμ και προελευση της ανθρωπινης φυλης!! Που προερχεται απο τους Νεφελιμ και...

Θα σας το περασω μια αλλη φορα... 

2 σχόλια:

  1. μπορω να εχω τις πηγες σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκαλα προς τον ουρανο
    Οι πολεμοι των θεων και των Ανθρωπων
    Ο 120ς πλανητης
    Τα χαμενα βασιλεια

    Ειναι ολα του Σιτσιν εκδοσεις Αρχετυπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή