Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

AΝΚΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΟΥΝΑΚΙ...ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΔΥΟ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΦΥΛΩΝ


Η Συμμαχία του Ανκάρα, οι άλλωτε εχθροί της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας, είναι τώρα μέλη αυτής και μετέχουν στην αποστολή της Πρώτης Επαφής.


Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία αντιμετώπιζε μέχρι πρόσφατα τη σκληρή αντιπαράθεση της εξίσου ισχυρής σκοτεινής «Συμμαχίας του Ανκάρα». Οι Anunnaki είναι αποστάτες Ερπετοειδείς σε αυτήν τη συμμαχία, που είχαν τον έλεγχο αυτού του πλανήτη για περίπου 13,000 χρόνια μέσω των «μπράβων» τους – τις σκοτεινές ανθρώπινες συμμορίες, που συναγωνίζονται για τον έλεγχο των ΗΠΑ και του κόσμου (κυρίως τώρα η αμερικανική συμμορία των Μπους εναντίον της Ευρωπαϊκής συμμορίας).
Οι Anunnaki άλλαξαν στρατόπεδο προς την Γαλαξιακή Ομοσπονδία το 1994, αφότου η σκοτεινή Συμμαχία του Ανκάρα προέβη σε αυτή την επιλογή. Αυτό «τράβηξε το βύσμα» της υποστήριξης των γήινων συμμοριών – πράγμα που τους προκάλεσε κατάπληξη και τρόμο!


Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός αποτελείται από μία σύμπραξη μελών απ’ όλον τον γαλαξία, και συγκεκριμένα από εκείνα τα αστρικά συστήματα που ακολουθούν το «Μονοπάτι του Φωτός». Αυτή η Ομοσπονδία βρισκόταν μέχρι πρόσφατα σε σκληρή αντιπαράθεση με την ίσης ισχύος σκοτεινή «Συμμαχία του Ανκάρα», με αποτέλεσμα να έχουν υπάρξει πολλοί και καταστροφικοί γαλαξιακοί πόλεμοι σε όλο τον γαλαξία μας κατά τα τελευταία 200 εκατομμύρια χρόνια. Τώρα όμως, λόγω των τεράστιων και σημαντικών αλλαγών που συναποτελούν το τέλος του παρόντος Γαλαξιακού Κύκλου, διάρκειας 206 εκατομμυρίων ετών, πολλές από τις «σκοτεινές δυνάμεις» έχουν αυτή τη στιγμή επιλέξει να έρθουν στην άλλη πλευρά. Είναι τώρα ενωμένες με τις «Δυνάμεις του Φωτός» κατά μεγάλους αριθμούς. Ο αριθμός των μελών της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός πρόσφατα αυξήθηκε από 100.000 σε πάνω από 200.000 αστρικά συστήματα. Η Συμμαχία του Ανκάρα ήταν κατ’ εξοχήν συγκροτημένη από «ερπετικές» φυλές (δίποδα ερπετικά όντα).  Αυτές προήλθαν από έναν προηγούμενο γαλαξία, ο οποίος συγχωνεύτηκε με τον δικό μας. Ήσαν μιας περισσότερο επιθετικής φύσης, που θεμελιωδώς στερείτο συναισθηματικής ικανότητας και ήρθαν με τη βαθιά πεποίθηση, ότι είχαν μια από τον Δημιουργό δοσμένη εντολή να διατηρήσουν την κυριαρχία σε ολόκληρο το Γαλαξία μας.

Μια εκδοχή του θείου προγράμματος επηρέασε σε μεγάλο βαθμό αυτόν τον γαλαξία. Αφορά την ίδια την προφητεία του σκοτεινού δημιουργού, του Ανκάρα. Στην αρχή της ιστορίας μας, ο Ανκάρα ξαμόλησε ένα τεράστιο αριθμό από τσιράκια να αλονίζουν σ’ ολόκληρο το γαλαξία. Όμως, ακόμη και σε αυτό το σκοτάδι, υπήρχε κρατημένη μια σπίθα Φωτός – ένα δυναμικό για γαλαξιακή αρμονία.

Στις αρχές του 1994, οι πιο προφητικοί από τους ιερείς και τις ιέρειες του Ανκάρα παρέδωσαν μια μεταρυθμιστική διακήρυξη στις σκοτεινές δυνάμεις. Δήλωσαν κατηγορηματικά την εξής μεγάλη αλήθεια: Η άγια ώρα είχε φτάσει, επιτέλους, για μια γαλαξιακή εκεχειρία! Ο Ανκάρα ζήτησε από την Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός να εξετάσει την προοπτική μιας μόνιμης συνθήκης ειρήνης. Σαν όρο αυτής της μόνιμης συνθήκης ειρήνης, οι σκοτεινές δυνάμεις της συμμαχίας του Ανκάρα συμφώνησαν να εγκαταλείψουν οριστικά τις αξιώσεις τους προς τη Γη.

Αυτές οι καταπληκτικές ανακοινώσεις από τους πλανήτες-μαντεία του Ανκάρα αντήχησαν διαμέσου της Συμμαχίας σαν μεγάλος σεισμός. Άφησαν μικρά περιθώρια στις πολλές σκοτεινές περιοχές να τις αναλογιστούν. Μια μεγάλη οργή παρέμεινε στο εσωτερικό τους, καθώς και μια απροθυμία να εγκαταλείψουν όλα εκείνα, για τα οποία είχαν πολεμήσει. Πολλές σκληρές μάχες διεξήχθησαν μέσα στον αποπροσανατολισμένο και επαναστατημένο στόλο της σκοτεινής Συμμαχίας του Ανκάρα.

Όταν ο θυμός εντέλει εκόπασε, οι δυνάμεις από την πλευρά της γαλαξιακής ανακωχής είχαν κερδίσει μια συντριπτική νίκη. Οι λίγοι εναπομείναντες σκοτεινοί στόλοι υποχώρησαν στους πατρώους κόσμους τους, στην απότατη πλευρά του Γαλαξία. Προσκολλημένη τώρα στα τελευταία κατάλειπα της οργής, αυτή η μικρή ομάδα ανασυγκροτήθηκε και άρχισε να καιροφυλακτεί. Εξακολουθούσε να επιθυμεί ολόψυχα, να επιτεθεί σ’ αυτόν τον νεοσύστατο ενιαίο στόλο του Φωτός.

Στα τέλη του 1994, τα νικηφόρα στοιχεία του στόλου της πρώην Συμμαχίας του Ανκάρα ζήτησαν την άδεια να διαπραγματευτούν μια μόνιμη συνθήκη, που θα τους επέτρεπε να ενταχθούν στην Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός ως ειδικά μέλη. Σε αυτές τις νέες ρυθμίσεις περιλαμβανόταν η υπόσχεση των αστρικών εθνών της πρώην Συμμαχίας να ενσωματώσουν τους τεράστιους στόλους τους σε αυτόν της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας. Οι πάλαι ποτέ σκοτεινοί στόλοι τώρα συμφώνησαν να τηρούν τους κανόνες που όριζε ο αρχαίος χάρτης της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός.

Το μόνο κολλώδες σημείο ήταν το πώς θα υλοποιούσαν στην πράξη την παραίτηση από τις αρχαίες αξιώσεις τους για τον πλανήτη Γη. Μη επιθυμώντας να χάσουν την πρόσβασή τους σε αυτόν τον ιερότατο υδάτινο κόσμο, τα μέλη της πρώην Συμμαχίας ζήτησαν να διατηρούν μόνιμα στη Γη μια σειρά ειδικών πρέσβεων. Αυτοί οι ειδικοί πρεσβευτές θα τοποθετούνταν εκεί μόνο μετά από την επιστροφή της Γης και των ανθρώπων της στην πλήρη συνείδηση. Τότε, η μεταμορφωμένη κοινωνία της Γης θα γινόταν ένα πλήρως λειτουργικό μέλος της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός.

Σε ένα άλλο μέρος αυτής της συνθήκης, τα μέλη της πρώην Συμμαχίας υποσχέθηκαν να καταργήσουν διάφορες μυστικές συνθήκες με τις μεγάλες κυβερνήσεις του επιφανειακού κόσμου σας. Προκειμένου να επιδείξουν την ειλικρινή πίστη τους στα διατάγματα του Ανκάρα, τα μέλη της πρώην Συμμαχίας απέσυραν γρήγορα τους πολλούς πρέσβεις, τεχνικούς και επιστήμονές τους από τη Γη. Κατά τα επόμενα δύο χρόνια, οι περισσότεροι από αυτούς τους εξώκοσμους επιστήμονες και τεχνικούς άφησαν τον πλανήτη σας. Οι επιπτώσεις αυτών των πολλών μυστικών συνθηκών στην ελευθερία σας είχαν υπάρξει τεράστιες. Η αιφνίδια αποχώρησή τους ήταν άλλη μια ρωγμή στο κακό που περιβάλλει τον κόσμο σας.

Η μικρή ρωγμή έγινε σύντομα ένα μεγάλο χάσμα, όταν οι πρώην κυβερνήτες των μυστικών συμμοριών του κόσμου σας, οι Anunnaki, πραγματοποίησαν μια εκπληκτική και πολύ ευκαιριακή κίνηση. Οι εξωγήινοι μέντορες της ελίτ είχαν απροσδόκητα αλλάξει στρατόπεδο και προσχώρησαν στην Γαλαξιακή Ομοσπονδία του Φωτός. Γνωστοί τώρα ως «Annanuki» (η λέξη άλλαξε για να δείξει τη «νέα» τους κατεύθυνση), υπήρξαν για καιρό τόσο οι εγκέφαλοι πίσω από τις δράσεις των παγκόσμιων συμμοριών σας όσο και οι σκληροί και αυταρχικοί κυβερνήτες τους. Ως Annanuki, υπηρετούν σήμερα το Φως. Η γνώση τους για τους απαίσιους τρόπους της ελίτ έχει γίνει μια αληθινή δαμόκλειος σπάθη που κρέμεται πάνω από τη συλλογική κεφαλή των σατανικών καταπιεστών σας.

Το πρόγραμμα των Annanuki είναι να χρησιμοποιήσουν την παλιά επιρροή τους για να οδηγήσουν τις πολλές διαπλεκόμενες συμμορίες σας σε έναν καινούργιο δρόμο. Μέχρι σήμερα, έχει σημειωθεί κάποιος βαθμός προόδου. Ωστόσο, ενώ σιγά-σιγά αλλάζουν, οι πολλές παγκόσμιες συμμορίες διατηρούν μια βαθιά επιθυμία να κυβερνήσουν με τη συνήθη τυραννία τους. Αυτή η εμμονή για έλεγχο έχει προκαλέσει την πρόσκαιρη διάσπασή τους γύρω από την ανάγκη να αντιδράσουν στις επιτακτικές παραινέσεις των Annanuki. Έχει επίσης εγείρει μια σειρά από περίεργα αιτήματα από μέρους των κρυφών κυβερνητών του πλανήτη σας προς τους πρώην αφέντες τους.

Μια ξαφνική σειρά από σημαντικές ανατροπές τάραξε τα θεμέλια των πολλών κρυφών κυβερνητών σας. Για να χρησιμοποιήσουμε μια απλή αναλογία, η διαπλεκόμενες μυστικές συμμορίες αναγκάστηκαν να υποβληθούν σε κάποια σοβαρή εγχείρηση εγκεφάλου! Τα υψηλότερα επίπεδα της άλλωτε άκαμπτης διοικητικής δομής τους ήσαν πλέον σε διάφορες καταστάσεις χάους. Πολυάριθμα στοιχεία της παγκόσμιας δομής τους επιδόθηκαν σε έναν ολοσχερή, μυστικό πόλεμο μεταξύ τους. Αυτή η εξαιρετικά βίαιη αναταραχή συνεχίστηκε, με διάφορες μορφές, μέχρι και μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους σας 2000.

Καθώς αυτά τα πολλά εκπληκτικά μεταμορφωτικά γεγονότα ασκούν τη μαγία τους και βοηθούν να απομακρυνθούν οι πλανητικές συμμορίες σας, η τοπική σας Πνευματική Ιεραρχία σας προετοιμάζει να γίνετε Όντα πλήρους συνείδησης.


Αυτό το κείμενο είναι ένα απόσπασμα του 2ου Κεφαλαίου (Η Μεταμόρφωση του Ουρανού και της Γης) του έργου του Σέλνταν Νάιντλ «Η Πρώτη Σας Επαφή». Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες κείμενο στη διεύθυνση:
 http://www.unitynet.nl/Engels/Your%20First%20Contact/2.htm
ΕΞΑΓΓΕΛΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Αν και φαντάζει περισσότερο ώς παραμύθι σου δημιουργεί την καχυποψία πως οι σκοτεινοί κάτι σκαρώνουν. Δεν μπορεί να κουράστηκαν μετά από τόσους αιώνες πολέμου και ξαφνικά για τον πλανήτη μας υποχώρησαν ευγενικά. Κάτι παίζει και σίγουρα εάν είναι αλήθεια ή μέρος αλήθειας των ανωτέρω κάτι άσχημο παίζεται πίσω από την πλάτη μας. Άλλωστε ως γνωστό οι ΛΥΚΟΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ, ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή