Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

“Διχάζουν και σπρώχνουν στη βία Βενιζέλος και Αλιβιζάτος

Μήνυση με βαριές κατηγορίες περί «διέγερσης των πολιτών σε βιαιοπραγίες και διχόνοια» κατέθεσε την Τετάρτη στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου η Χρυσή Αυγή, σε βάρος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου και του πανεπιστημιακού Νίκου Αλιβιζάτου.
Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, ο Ε.Βενιζέλος, στη συνέντευξη Τύπου με θέμα την πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ “κατά του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και του νεοναζισμού”, «χρησιμοποιώντας αόριστες εκφράσεις επιχείρησε να στιγματίσει συλλήβδην τη Χρυσή Αυγή ως ‘αντισυνταγματικό φαινόμενο’ και ‘μόρφωμα’, ξένο προς την ελληνική κοινωνία, εκφράζοντας την αδιαφορία του για το γεγονός ότι μία μεγάλη μερίδα των Ελλήνων πολιτών ψήφισε τη Χρυσή Αυγή στις πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις προκαλωντας διχόνοια και προτρέποντας κατ’αυτό τον τρόπο τους πολίτες να βιαιοπραγήσουν εναντίον αλλήλων».
Για τον Ν.Αλιβιζάτο, στη μήνυση αναφέρεται, μεταξύ άλλων, πως «χρησιμοποιώντας την ιδιότητα του πανεπιστημιακού καθηγητή εκφράστηκε με πρωτοφανή εμπάθεια για τη Χρυσή Αυγή και τη χαρακτήρισε δογματικά ως εγκληματική συμμορία, προτρέποντας κατ’αυτό τον τρόπο τους πολίτες σε βαιοπραηία εναντίον της».
Υπενθυμίζεται ότι την επομένη των κατηγοριών Βενιζέλου-Αλιβιζάτου, ισχυρότατη έκρηξη βόμβας κατέστρεψε τα γραφεία του κόμματος στον Ασπρόπυργο.
defence net
 
Σημείωση Απορρήτου  Δέν είναι τύχαιο οτι ο καθηγητής Αλιβιζάτος είναι εβραικής καταγωγής. Ο κύριος αυτός ο οποίος πληρώνεται με τα λέφτα  του ελλήνα φορογούμενου ήταν ο επνευστής του λαθρονόμου Ραγκούση (επίσης εβραικής καταγώγης) και σε τηλεοπτική εκμπομπή της ΝΕΤ, το περασμένο έτος δήλωνε" η μοναδική μου αγωνία αυτή την στιγμή είναι να περασεί ο νόμος περι ιθαγένειας στο συμβούλιο επικρατείας"...Αυτοί λοιπόν οι πρακτόρες του εβραικού εθνικισμού είναι χειρότεροι απο κάθε μνημόνιο, γιατί υπονομεύουν την εθνολογική σύνθεση της Ελλάδας προκειμένου να την αφανήσουν βιολογικά!..Σε αυτόν τον αγώνα έχουν σύμμαχους τα μέγαλα τσοντοκάναλα, τον σάπιο κοινοβουλευτισμό, και τους ξεπουλημένους δημοσιογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου